Hejhej!

Jag vet, det har gått ett tag sedan jag skrev sist för jag råkade glömma bort att jag hade en blogg. Men nu tänkte jag skriva lite mer så ni vet att jag lever och mår bra.

Men jag har, som jag skrivit förut, bestämt mig för att bli en youtuber. Jag har skaffat ett konto på google. Men jag behöver en youtubekanal först och det ska jag snart fixa. Plus att jag behöver ett namn också. Nej jag har inte listat ut ett namn än, och det behövs ju för att skaffa en youtubekanal så det blir nog svårt. Men det löser sig nog.


Jag skulle vilja flytta utomlands. Helst till Japan men eftersom att jag inte kan språket så blir det ju ganska svårt. Så jag skulle vilja flytta till Spanien också, men jag kan inte heller Spanska. Så jag tänkte att jag skulle kunna flytta till England, och jag är väldigt bra på Engelska. Så det verkar som ett bra val. Men jag bor hemma hos min mamma och jag vill gärna inte flytta från mina kompisar. Louise är ju den jag skulle sakna mest men jag får väl be henne att flytta hon också haha. Och om vi skulle flytta dit ska jag nog bli hemundervisad för det skulle bli mycket lättare än att gå i en skola. Och föräldern behöver inte ha så mycket kunskaper. Jag skulle vilja bli hemundervisad för att: Ett. Jag trivs inte i ett klassrum fyllt av andra som skriker osv. så att jag inte kan fokusera vilket också gör att jag får lägre omdöme i olika ämnen (Nu menar jag ju inte att jag har jättelågt omdöme i jättemånga ämnen utan jag uppnår alla mål i alla ämnen förutom idrott. Och Engelska och Svenska uppnår jag mer mål än jag behöver). Men jag vet ändå att jag kan bättre. Två. Om min mamma skulle hemundervisa mig hade hon definitivt varit mycket snällare än vanliga lärare. Tre. Asså jag vet inte varför men jag tror att jag skulle lära mig mycket mer än i skolan. Det var några av de många anledningar till att jag vill bli hemundervisad.

Men det finns ju såklart saker jag skulle sakna. Till exempel känslan att sluta skolan för dagen hade inte varit likadan, det hade inte funnits lika mycket att göra på rasterna osv. Och om inte Louise flyttade med skulle jag inte ha någon att vara med om dagarna och då hade jag mest isolerat mig själv med en dator och det är inte så bra.

Men jag hade bara flyttat om jag kunde och om mamma gick med på det, för som sagt bor jag under hennes tak och då kan jag ju inte bara dra med henne till ett annat land. Så vi får väl se hur det blir med det.

Och man inte kan ta med husdjur utomlands utan att de måste de sitta i en bur helt utan gos och lek och sånt där som djur behöver. Så det skulle bli så synd om min söta lilla katt. Asså jag måste sätta in en bild på henne för hon är så söt.

Jag vet det här är en gammal bild men herregud hon är så söt!

Men om jag hade blivit hemundervisad hade jag även kunnat få svårare undervisning i Engelska vilket är bra för jag är en av de två bästa i klassen (Förut var jag bäst i klassen men nu har det kommit en ny elev som också är bra så jag vet inte vem som är bäst nu). Så det finns både fördelar och nackdelar med att flytta till London. Men nu måste jag sluta dagdrömma och komma ihåg att jag måste ha mamma med mig också och hon kanske inte är så glad i att flytta dit också. Så vi får väl se.


Men jag tror inte jag har mer att skriva, så hejdå!​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag köpte sockervadd idag. Rosa och blå. Den rosa är slut, det finns lite kvar av den blåa (Heter det blåa eller blå?) Men för ett tag sedan märkte jag att den blåa (Jag vet fortfarande inte om det ska vara blå) färgade min tunga, mina tänder och mina läppar blå.

Så nu vet ni att blå sockervadd färgar era tungor blåa. Och ens tänder och ens läppar blir också blåa (Eller blå)

Så om ni äter blå sockervadd och era tänder blir blåa (Eller blå), le så mycket ni kan!

Och btw jag är väldigt glad för liksom sockervadd. Som ni kanske har läst förut så älskar jag sockervadd och jag har inte ätit det på typ ett år.

Det var bara det jag skulle säga.

Likes

Comments

Hejhej.

Idag när jag stod och sminkade mig hände något ''jättekul''.

Som ni kanske har sett i ett tidigare inlägg så har ju jag en spegel ganska nära toadörren, och jag brukar oftast stänga till den när jag står där. Och jag har ju en katt. Och katter måste gå på lådan. Så min katt blev tydligen så kissnödig att hon inte kunde visa tecken på att hon var det, till exempel krafsat på toadörren. Så hon gick under en stol och kissade där istället. Det tråkiga var ju att vi hade skor där så jag vet inte riktigt om skorna också blev nerkissade. Jag tror att mina blev skonade, iallafall ett par.

Men när jag märkte vad hon gjorde vid skorna lyfte jag bort henne. Så hon fortsatte på dörrmattan. Och min klänning blev blöt... Så jag fick byta till en annan (Ja jag skrev i ett inlägg förut att jag bara ägde 2 klänningar men sedan dess har jag köpt några fler). Och sedan antar jag väl att jag fortsatte sminka mig.

nu ligger hon i fåtöljen och ser så oskyldig ut men jag vet att hon planerar att göra fler dåliga saker, till exempel hosta upp hårbollar i mitt knä. Jag tror inte att hon är så oskyldig som hon ser ut just nu.


Men jag tror det var allt jag hade att säga. Så hejdå.

Likes

Comments

Jag har tänkt på en sak ett tag, den där om du var fast på en öde ö-frågan. Om ni fattar vilken jag menar.

Oftast när jag frågar folk den frågan säger de massa olika saker. Men när någon frågar mig den frågan svarar jag: Vatten, åror och en motorbåt med bensin i.

Jag väljer saker som hjälper mig att komma därifrån medans andra personer väljer typ mobilen och vänner osv. Det fattar jag inte riktigt. Man skulle ju kunna säga så om personen som ställde frågan sa att man inte fick välja saker som hjälper en att komma hem. Men annars kan man ju välja typ båtar och sånt. Men jag antar väl att de tycker det är viktigare att ha en mobil än att vara hemma och inte sitta på en helt öde ö utan mat och vatten och dö efter typ 2 dagar på grund av uttorkning.

Men jaja, orkar inte skriva så mycket mer nu. Så hejdå.

Likes

Comments

Jag har letat efter min vita kajal jättelänge. Och idag hittade jag den, bland mormors smink. Det kanske låter lite konstigt att jag rotar runt i mormors smink. Men jag skulle bara låna lite, fast jag har mycket bättre smink själv. Men det är ju kul ändå :p Och sen tänkte jag typ att jag skulle leta efter den där. Så då gjorde jag det. Och bakom massa saker låg den. Plus att jag hittade min vita ögonskugga, det var bra för den första vita ögonskuggan jag hade tog slut för ett tag sedan.

Så jag är glad nu.                                                                                                                                                                                                                               Ha en bra dag.

Likes

Comments

Hajhaj alla!

Så idag upptäckte jag att alla (nästan iallafall) har bilder i nästan alla sina blogginlägg. Så då tänkte jag: Jag måste ha mer bilder i mina blogginlägg, det ser ju så tråkigt ut annars.

Men jag har nästan aldrig någonting att ta kort på. Så det blir lite svårt.

Så här är en gammal bild på min katt som sover i fönstret :p (Det var typ första eller andra dagen när vi fått henne)

Jag borde ha vänt på bilden men ni får väl vända på huvudet eller datorn om ni vill se bilden ordentligt.

Så heddå alla barn!​

Likes

Comments

Eh. Jag gick upp typ 10:15 eller något sånt. Och jag trodde att klockan var typ 9. Okej kanske halv 10 då. Men 9-halv 10 är väl en bra tid att gå upp på sommarloven?

Men det blir nästan alltid så för mig på lov och helger. Okej förutom när jag ska gå upp klockan fem bara för att se ett program som går halv sju. Anledningen till att jag ibland går upp fem för att kolla på ett program som går halv sju är för att mamma åker till jobbet klocka halv 6 (tror jag) och hon hinner säkert inte väcka mig eller så glömmer hon bort mig och kommer på det i sista minuten men då hinner hon inte. Eller något liknande.

Och en annan sak jag skulle skriva om: Jag är trött. Och jag har tråkigt, igen... Jag tror att ni får läsa denna fras i nästan varje inlägg i framtiden: Jag har tråkigt.

Men typ hejdå.

Likes

Comments

Jag tänkte bara göra ett inlägg med en liten omröstning för att få reda på vad ni vill läsa om på denna blogg. Vilket resulterar i att jag kan försöka göra fler inlägg som innehåller det ni röstat fram. Så vad mer ska jag skriva? Varsågoda att rösta!

​(Är det någonting som inte finns ovan får ni gärna skriva det i kommentaren)

Likes

Comments

Jag har fortfarande tråkigt. Och det finns fortfarande ingenting att göra. Jag behöver tips på vad jag kan göra. Men jag vet ändå att ingen kommer att kommentera tips så jag får väl typ googla eller något sånt.

*Googlar på saker att göra...*  ...  *Sökningen gav 49 300 00 resultat...*

Jag hittade några saker :D några saker kom jag på själv med hjälp av det jag läste men jaja. Jag har iallafall någonting att göra nu. Iallafall idag. Och imorgon kommer jag säkert vara lika rastlös som förut. Om jag inte kommer på något annat att göra.

Jag ville bara meddela att jag har tråkigt och sånt, så typ hejdå.

Likes

Comments

Idag fick jag ett vykort från min kompis som åkt till Italien på sommarlovet. Hon hade tydligen sett det lutande tornet i Pisa. Man kunde tydligen gå upp i tornet men det var kö och man var tvungen att ha biljett. Så hon gick inte upp dit. Sen stod det typ inget mer :p

Jag vill också åka till Italien. Fast först och främst vill jag åka till Japan hehe... Fast en sak är säker, det är nog bäst om jag kan språket innan jag åker utomlands. Eller så kan jag ju åka till ett engelsktalande land. Till exempel England.

Btw jag har så tråkigt att det borde vara olagligt. Det finns ju nästan ingenting att göra här. Och jag har ingen kompis jag kan vara med heller. Typiskt. En är i Italien och jag skulle ändå inte kunna få tag på henne om hon var i Sverige. Förutom att skriva brev då. Och de andra två kan jag inte få tag på heller. Det suger ju att ingen av mina vänner har facebook eller något sånt så att man kan kommunicera med dem :c Asså det enda jag kan göra är typ att spela the sims och vänta på att mina simmar blir ungdomar så att de kan gifta sig och sånt xc Mer finns det nog inte att göra. Förutom att blogga då. Men det är tråkigt.

Jag skrev ju också förut att jag skulle göra en youtube-kanal men för det första: Jag har ännu inte kommit på ett bra namn. Och för det andra: Jag har inget program på datorn så att jag kan filma och sånt om jag sitter vid datorn. Och det blir ju jobbigt att sitta och hålla i mobilen och sånt. Men jag kan ju ha någonting jag ställer mobilen mot så att den står still (Heter det still eller stilla?) Men det blir för jobbigt och batteriet kanske tar slut eller något sådant så att den stängs av och hela videon försvinner och sånt. Och jag måste köpa en bättre dator för den här suger bajskorv :3 Men mamma säger att vi ska köpa en bättre dator till mig men hon gör aldrig det. Så jag vet inte riktigt när jag skapar en youtube-kanal. Jag tror inte att någon vet när heller.

Jag tror att det var allt. Så typ hejdå eller något sånt.

Likes

Comments