Forskarn är nu tillbaka och han har nu tagit 1000ug av den finaste syran. Och Nirvana blev det.
Namn~•~Forskarn
Vikt~•~55kg
Längd~•~178cm
Tidigare erfarenheter~•~Toppisar,cubensis, 4-AcO-DMT,ALD-52,ETH-LAD,LSD,proscalin,4-AcO-Met,dvs andra rc som jag inte minns namnet på nu, olika bensovarianter mestadels Xanax bars,xanor,marijuana,hasch.

17.00 Intag av mina lappar. För att fördriva tiden i väntan på att dessa ska slå in, sätter jag mig vid datorn och spelar lite spel. Efter ca 20 min börjar jag känna att jag har något i kroppen. En grymt upplyftande känsla infinner sig; "Vad som än händer, så kan det här inte gå fel" När spelet börjar ta slut runt 1 timme efter intag börjar det visuella ta fart och jag ser allt i en grymt bra skärpa.
Ca 18.15 tavlan på min vägg som föreställer en bro med massa bilar på börjar andas och den blir väldigt fin att titta på, den liksom börjar nästan leva på något sätt. Jag för flyttar mig lite i min lägenhets olika rum. För att kolla in de olika visuella effekterna innan allt dra iväg. Mönstret som dyker upp i tapeten dansar jävligt och jag förknippar det av någon anledning med maya-folket.
19.20 nu börjar det dra iväg på riktigt. Känslan i ändarna av min kropp; dvs fingrar och tår är som ren energi som bara vill tränga ut. Men det försvinner inte det är som ett orgasm liknade tillstånd som stannar kvar genom hela peaken. Min kropp börjar kännas tung jag lägger mig i min säng, luften framför mig glittrar på ett sjukt tilltalande sätt. Jag börjar sakta inse att jag inte styr min kropp när jag lyfter min arm är det inte riktigt jag som gör det, den liksom bara flyter där i luften. I något som jag skulle gissa på är en timme ligger jag och ifrågasätter makten och hur denna kan tro sig har rätten till att försöka hindra mig från att konsumera detta läromedlet, det visar mig hur saker ligger till på riktigt inget som är bestämt i förväg, det är här och nu och inget annat. Allt är uppbyggt på att makten genom kontroll av ditt handlande ska försätta dig i det ekorrhjul som kallas samhället. Du dör inombords för att få leva i deras sjuka system. Du ska gå i skolan för att få lära dig hur du ska bete dig och få den kunskap som dessa har bestämt att du ska klara dig med, för att kunna leva i deras system, skaffa dig ett jobb för att sen kunna betala skatt, för att mer skolor ska kunna byggas och utvecklas men bara så som dessa vill, du måste också jobba för att kunna klara dig, det är uppbyggt via det ekonomiska systemet. Vi bara utvinner och konsumerar människors medvetande och naturliga resurser utan att ge det absolut minimala som krävs för att klara sig i detta samhället och det fängelset som dom fångat våra hjärnor och kroppar i. Jag vill leva för att sen kunna dö och upplösas i kosmos.

Någon stans där börjar jag olyckligt tappa tråden jag tittar på klockan utan att förstå den, jag tittar på mina armar och händer utan att förstå att dom tillhör mig. Det jag kort därefter upplever går inte ens att förklara. Jag är liksom upplöst på något sätt gissar jag, fast just där och då förstår jag inte det. Jag bara är! Varenda minne jag äger försvinner tid existerar inte, just nu är inte en tid det är den ända sanna upplevelsen är min slutsats efter detta.

När jag vaknar upp ur detta tillstånd är klockan inte viktig då heller, så jag har inga fler tider under denna upplevelse. Men allt jag vet är att allt jag ser och hör är som att jag upplever det för första gången i mitt liv.

När peaken väl börjar avta och alla mönster börjar försvinna lägger jag mig och kollar på en film tills även det som andas runt omkring mig börjar avta. Och ja jag är nöjd, jag är helt säker nu på att jag har fått en snudd av Nirvana kanske till och med fått uppleva det helt. Frågan är nu i skrivande stund om man ska våga leva efter detta.
Rymden är härligt oändlig mina vänner.

Med denna text säger jag nu godnatt, jag har missat att ta med en massa bara för att dom grejerna inte går att beskriva det måste upplevas.
10/10 lärorik tripp.

Mvh Forskarn 🙏🏽👽🚀

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Utomstående ser oss som en annan sort, allt jag kan se är en broder som gått bort. Du bara kickar högre och högre, jorden är inte längre rund, brorsan den är fucking fyrkantig och du lever i en box. Du spelar inte med eliten du har blivit jävligt sliten, en pundig råtta, allt som från början bara handlade om att softa. Från början när vi var små handlade allt om lira boll, i tonåren om att slira och ha noll koll. Ett beroende kan liknas med hiv för det kommer ta mig fan sakta ta ditt liv. Alla utomstående i tårar, hur kunde det komma sig att deras söner skulle bli sådana jävla dårar, dom brydde sig inte ens om att deras liv skulle avslutas på kalla bårar. Its just med mys self and I

Och med detta sagt kommer jag nu snart påbörja lite ny forskning. På en helt ny substans på marknaden en opiod, det ska bli spännande, väntar ett sampel av denna nya produkt. Anledningen till texten ovan är att jag ska komma ihåg vad jag tänkte när jag skrev denna, jag ska inte bli beroende av skit igen. Jag är ute efter att experimentera de olika färdigheterna olika substanser har för människan. Kalla det en lögn om ni vill det skiter jag i! följ och få reda på motsatsen eller säg vad var det jag sa :)

Likes

Comments

Då var man tillbaka! Ute i livet igen. Inte för att vara sån men helt ärligt är det fan inget speciellt. När jag inte har något viktigt att fylla min dag med eller något att se fram emot, känns det mesta rätt så meningslöst. Mina tankar börja snurra på, jag börjar ifrågasätta drogfrihet i nuläget så är drogfrihet det absolut bästa för mig. Men ändå så har jag ett starkt intresse för psykedeliska substanser och detta gör mig kluven då jag inte anser att det är någon "high" jag är ute efter när jag trippar utan snarare en lärdom. Men gränsen är så hårfin när är det "punderi" och när är det forskning.

Jag ska inte vara negativ jag är riktigt glad för att få vara i livet och på utsidan. Vissa har inte samma tur. Folk dör i pundet det är något som alla ska veta från början när man ger sig in på pundets bana. Om det så är gräs du röker eller heroin du injicerar det är skitsamma enligt mig. Att gräs är mildare är ju inte så jävla svårt, men du vet aldrig vart det slutar och nej jag menar inte att det är någon inkörsport det där är bullshit snack. Jag menar snarare att man ska veta vad man ger sig in på när man väl väljer att börja för då är det fortfarande ett val sen blir det ett krav. Gräs var milt det sitter i huvet på mig i alla fall. Men craving efter benzo är något jag inte ens önskar min värsta fiende det är hemskt, jag känner det i hela kroppen. Det budskapet jag vill nå ut med är att ingen ska kunna säga "jag visste inte att det skulle sluta så här, allt gick från ett val till ett krav" jag har valt att använda mig av en fras dom säger i NA men valt att göra det till min egen. "Vi blev inte beroende på en dag, så va inte en idiot och behåll kontrollen över ditt liv"

Jag är absolut fortfarande liberal när det gäller droger och forskning till dessa. Men jag kan rentav säga att jag hatar benzo,heroin,tjack ja och nästan alla tabletter. Dessa påverkar belöningssystemet så hårt, att de är svåra att kontrollera. Men psykedeliska substanser har inte den påverkan jag har aldrig känt ett krav efter att ta mer psykedeliska substanser direkt efter en tripp. Jag vill däremot tro att nät man väl har gjort det en gång kommer du automatiskt veta när det är dags igen. Det är när du behöver lära dig något det är svårt att förklara. Men "den som vet den vet & dom som inte vet behöver inte veta" Cannabis är också en drog som jag är helt för så länge man kontrollerar den för det går, jag bara gjorde det dumma valet att vara bäng hela jävla tiden så det blev min vardag och det förespråkar jag verkligen inte, för då är det inte ens speciellt längre cannabis hade ungefär samma effekt på mig som nikotin efter ett tag.

Men nu ska vi snacka om lite framtida forskning. Planen är att jag ska försöka få tag i ett riktigt bra DMT att bryta igenom på. Då min hjärna är i yttersta högvarv nu och ibland tror jag inte ens på att verkligheten är verklig det känns som om jag har fastnat efter jag blev inlåst, jag är liksom fortfarande inlåst fast i mitt huvud. (Nej jag är inte galen, jag fattar att allt är verkligt jag har bara inte hunnit ifatt) Men som sagt det är inte ens säkert att det är det som är hela sanningen jag räknar med att jag ska få ett nytt perspektiv efter resan.

Lite kort till dig som väntar en inlåsnings-period. Det kommer snart att visa sig vilka som verkligen älskar sig och kommer finnas där för dig, jag säger bara vänta till besöksdagarna. Du är nu på egen hand och ska ta ansvar för dina handlingar. Gör det oavsett ålder. Du har jobbat för att bli inlåst. Sen är det helt fel metod det vet både du och jag men det hjälper inte i nuläget. Tänk att det kanske har räddat dit liv även om det inte ens är sant, men folk har säkert trott flera gånger att du inte ska komma hem mera och faktiskt dö. Låt dom va lite lugna ett tag det förtjänar dom, för dom som har varit rädda har bara brytt sig om dig. Se det som att du får betala tillbaka lite, det är en del av spelet. Du är snart ute igen. Håll huvudet högt och låt dom inte hjärntvätta dig försök istället att se det ur deras perspektiv men behåll ditt eget.

Likes

Comments

Dimman

In i dimman fast utan dimljus, gång på gång kliver du in, utan att veta hur du ska ta dig ur eller om du ens kommer vakna ur detta tillstånd. Dimman börjar ta över dig allt du ser är två meter framför dig, en pipa, en bit, en tablett. Varför ge dig in i ett land av dimma. Svaret är enkelt... För i mörkret är dimman din ljusaste punkt

Likes

Comments

Ja då var det ett tag sen denna sida uppdaterades . Men under vissa omständigheter kunde jag inte sköta den, har suttit på låst under en längre tid, men kommer snart vara fri och med mycket nya erfarenheter och insikter att dela med mig om. Mycket gammalt för den delen också. Jag har jobbat en del på min filosofiska och poetiska sida under min tid som inlåst så kommer dyka upp en ny rubrik inom kort.

Då droger verkligen satte mig i skiten så vill jag fortsätta med att inte rekommendera droganvändande. Anledningen till att jag hamnade på låst kommer också framgå i framtids inlägg. Ett smakprov: min vän gick bort jag är inte mer en människa och jag bröt mot alla mina egna principer och säkert användande-tänk gick ner mig brutalt på piller på ungefär 2 veckor så man kan ju säga att jag sökte problemet (medvetet eller omedvetet) det vet jag inte, men resultatet av den dosen jag tog av dessa piller under den korta perioden hade man kunnat räkna ut med röven. (Ber om ursäkt för språket)

Där fick ni den korta versionen. Den långa kommer när jag är mer redo för att dela med mig om detaljerna.

Min forskning kommer så klart fortsätta men på ett helt annat sätt då jag inte vill riskera något nu när man kommer ha ögonen på sig än period. Riktigt hur har jag inte bestämt mig för ännu, men jag kan garantera att det helt klar kommer vara värt att fortsätta eller börja följa denna blogg.

//Må bäst mina bröder och systrar med vänliga hälsningar Forskarn

Likes

Comments

Nej men hej igen, jag har lite svårt att slita mig från skrivandet idag så jag tänkte skriva den där erfarenhetsrapproten. Dn är rätt så kort men hoppas att den smakar. erfarenhetsrapport på 4-Aco-DMT som helt klart är en topp 10 i favorit av substanser jag har forskat med, den har helt klart stor potential i framtiden när vi inte är lika trångsynta eller varför inte forska lite mer om trångsynthet med hjälp av dessa substanser, men, ja det finns ett men guys, djag har sagt det förut i bloggen och jag säger det igen, denna substans bland många andra är inte till för mänsklig konsumtion så det är bäst att respektera detta så det inte händer några tråkigheter på vägen. Med det sagt ska vi dyka på själva erfarenhetsrapporten, detta är en historia från förr och den presenterar inte vad jag gör nu, jag betedde mig inte bra då.

Namn; Forskan
Längd; 175cm
Vikt; 52kg (fjäderviktare)
På cv't har jag forskat med; Cannabis- rökning av marijuana, rökning av hasch, bakat på hash ett par ggr. Tramadol, LSD, Magiska svampar, en cocktail på tramadol och imovane, stilnoct ja det mesta i tablettform har väll kommit ner i magen, tal om tabletter så hade jag redan provat E vid det tillfället.

Allt började med en vanlig dag jag och mina dåvarande vänner satt och delade på en spliff och snackade lite skit. Min dåvarande kran för psykadeliska substanser hade ringt mig samma dag och vart riktigt i eld och lågor över att han hade kommit över en hel del 4-Aco-DMT, han frågade direkt om jag och mina polare ville köpa och självklart ville vi det. Så när vår spliff var slut hade jag lyckats få med 3 polare på tåget för en trippad natt och riktigt ha kul material var vad jag hoppades på. Jag ringde upp min kran och bad han lägga upp i 4 doser. Skulle uppskatta att han gav mig 35 mg då han visste att jag hade trippat en del tidigare och mina polare fick ca 25. Jag kan väll säga så här jag hade trippat många gånger tidigare på svamp, men inget tog i väg mig som det här, när jag tog svamp på den tiden ville jag gärna släppa taget helt om ni förstår vad jag menar, riktigt följa med i trippen liksom, men det har alltid varit väldigt svårt, men min första gång på denna substans var oslagbar. Jag är säker på att mycket hade att göra med att jag tänkte på ett annorlunda sätt.

21.00 Intag 30mg löst i vatten. Det smakade riktigt bittert.

21.15 Redan här börjar jag känna att substansen finns i kroppen, det var nästan så att man kände hur substansen bröts ner, ja det är nig det ända sättet jag kan förklara det på. Just nu har vi det bara trevligt och snackar jätte mycket om allt möjligt för att fördriva tiden fram tills planet skulle lyfta.

21.30 små hallucinationer börjar nu uppkomma, speciellt ljud låter inte lika dant konstigt nog. som exempel min kompis som satt på bänken bredvid mig i skogen som vi nu befinner oss i pratade i helt vanlig ton, men det va som att han var väldigt långt borta och nästa ord han sa kunde låta som att han stod precis intill mitt öra och pratade med väldigt bra ljudupplösning. Vi kände att det började bli lite kyligt och man märkte att det va höst. Så vi bestämde oss för att tända en eld och det var den roligaste elden jag tänt vi skrattade hela tiden i princip, varför? ja fråga den som vet. Så fort elden var tänd kan jag ju säga att mina ögon var fast i den elden, just då kände jag hur viktig den elden var, det var riktigt vackra mönster i den också. Sen helt plötsligt upphör alla mönster och elden börjar förflytta sig längre bort för att sen komma närmre likt det ljudet gjorde.

ca 22.00 skulle jag väll säga. Nu är peaken igång och mina ögon är fortfarande fast vid den där elden som fortfarande är allt nästan mer allt nu en vad det var förut, ja när va ens förut hade det något med sittande kaniner på flagstången att göra. Så gick mina tankar till jag tillslut lyckades koppla att jag faktiskt försökte urskilja det jag såg i elden. Nu vet jag inte helt hundra procent helt säkert att det var sittande kaniner på flagstångar i elden men det va det enda jag kunde komma fram till då.

ca 22.20 jag har äntligen lyckats slita mig från elden nu, så som jag minns det är att det var elden som inte ville att jag skulle kolla på den mer, det ville att jag skulle utforska mer. Så jag frågar mitt sällskap om det är lugnt at jag lämnar dom och går hem och dom sa att det var lugnt och att dom säkert kunde gå hem till någon av deras andra kompisar. Så jag började traska hemåt. På vägen hem hinner jag känna dom konstigaste sakerna i mina fickor och dom kändes väldigt djupa. Detta verkar var en klassisk grej på denna substans för det är flera stycken som jag frågat som har sagt att dom känt lika dant.

ca 23.00 av det som brukar vara en 10mins tog ca 40 min skulle jag tippa på. För jag stannade upp hela tiden och tittade på dom olika mönstren och färgerna so visade sig framför mina ögon och den där elden fortsatte att besöka mina tankar men när jag var hemma då hade den tanken utvecklat sig ännu större en störst ungefär. Så i nästa sekund ligger jag i min säng med lurar i öronen och sphongel på en alldeläs lagom volym för tillfället. Medans jag ligger och blundar så ser jag små ansikten som blir större och sen mindre och sen transformerar sig till något annat, men det liknade extremt mycket dom bilderna som jag har överst i inlägget, där av valde jag dom. Jag känner nu hur dom uppslukar mig och det känns nästan som om dom där figurena försöker säga något men jag får aldrig fram det. Så kort och gott faktiskt så stannade jag kvar med härliga covs till jag somnade in skönt. Det ska tilläggas att denna gången hade jag inga problem med att sova som många andra gånger när man tagit psykadeliska substanser.Likes

Comments

4-AcO-dmt

Tjenare mina forskarvänner.

Jag vet att jag var sugen på att lämna ut en erfarenhetsrapport som jag skrev i förra inlägget. Men så funderade jag lite och så kom jag fram till att jag ville skriva ett info inlägg först , för att det känns mer vettigt att göra det i den ordningen.

Så substansens namn är alltså 4-AcO-DMT och är också känt under namnet

O-Acetylpsilocin,Psilacetin.
Det tros vara en pro-drug av psilocin.

4-AcO-DMT är strukturellt väldigt lik psilocin och psilocybin vilket gör att 4-AcO-DMT verkligen funkar bra som ett substitut för svamp. Substansen är helt laglig i Sverige så länge det inte har ändrats sen jag kollade senast. Men den är ju inte för mänsklig konsumtion som alla säkert redan vet. Men så länge du är intresserad att på ett seriöst sett forska med denna substans så är det absolut helt klart värt at köpa lite. Skriv ett mail till mig vid fler frågor på det upupandaway1919@gmail.com

Denna substans ger en hög grad av hallucinationer som inkluderar; Machinescapes, transformations, external och internal. På denna substans kan även i mitt tycke grova "hörselhalucinationer" förekomma. Jag höll nästan på att glömma du kan få både hallucinationer med öppna och stängda ögon
4-AcO-DMT anses inte var beroendeframkallande och jag kan bara hålla med om det efter ett x antal trippar på denna substans. Det kan till och med bli så att man får en viss avsmak på den efter ett tag.
"Inflikning med lite filosofi; Jag skulle nästan vilja påstå att substansen säger till dig när du inte längre kan lära dig något av den i just den perioden av ditt liv. kanske något som är värt att tänka på"
Tolerans byggs upp näst intill direkt. Det finns även möjlighet till korstolerans till nästan alla andra hallucinogener vilket betyder att efter du har konsumerat 4-AcO-DMT så kommer du ha en reducerad effekt av andra hallucinogena substanser. Efter ungefär 3 dagar har du fått ner toleransen till hälften och efter en vecka borde du vara tillbaka på baseline.


DOSERING

Oralt intag:
Tröskeldos- 5-10 mg
Lätt dos- 10-20 mg
Vanlig dos- 20-30 mg
STARK DOSERING- 30-50 mg du bör vara erfaren

TUNG DOSERING- 50 mg+du bör vara välldigt erfaren

Påverkan detta är ca tider enligt mig i alla fall

Totaltid-- 6-8 timmar
Inledningen- 20-60 min
Uppfärden- 1-2 timmar
Peak- 2-6 timmar
Avrundning- 3-5 timmar
Eftereffekter- 2-5 timmar

Sniffa:

Lätt dos- 10-15 mg
Vanlig dos- 15-25 mg
STARK DOSERING- 25-40 mg
TUNG DOAERING- 40+

Förgiftning. Det finns ännu ingen direkt information om någon speciell förgiftningsdos om man ska kalla det så. Jag själv har använt upp mot 60 mg kanske till och med mer utan några ännu visade effekter, men det är kanske bara 1 år sen. Och detta är ju en forskningskemikalie så det finns ingen större forskning på människor av denna substans. Men i mitt tycke är denna safe att inta om du skulle fått den utskriven som medicin, jag har haft värre erfarenheter av tramadol en av denna substans. Men efter som den inte är för mänsklig konsumtion avråder jag er starkt från att ta den. Sen vet jag att alla ändå gör som dom vill.

Jag har säkert missat väldigt mycket, men som sagt undrar ni över något är det fritt fram att fråga på mailen.

HA DET BÄST PEACELikes

Comments

Cha cha! Detta är som det står ovan mitt första inlägg, jag hade tänkt att berätta lite om vad jag kommer skriva om längre fram och va som är syftet med det osv.

Till att börja med vill jag skriva om hur idéen om denna blogg kom till mig. För att göra en väldigt lång historia väldigt mycket kortare, så hade jag en vän som jag känt ett bra tag som gick bort för ca 1 månad sen, han stod mig väldigt nära, han dog i en överdos. Denna killen snackade alltid om att han ville nå ut med sin kunskap till andra forskare eller ja han ville nå ut med sin information och erfarenheter till så många som möjligt. Så han startade en hemsida, som han tyvärr bara han skriva ett inlägg på. I alla fall så frågade jag honom en gång om vad han ville att sidan skulle innehålla, skulle det vara tripprapporter och liknande men på det svarade han bara. "Nej! verkligen inte, jag vill att min sida ska handla om hur det verkligen är" det är väldigt svårtolkat men jag ska försöka reda ut vad han menade med hjälp av denna blogg. Jag vill göra klart hans arbete som han jobbat på i många år, det känns som ett mer värdigt avslut. Han lärde mig så mycket, många ggr kändes det som att han var den stora forskaren och jag va hans assistent och lärling. Efter som att jag samtidigt vill göra det till min grej, har jag valt att ha med tripprapporter men under ett annat namn nämligen erfarenhetsrapporter då jag tycker att det låter mer seriöst, kan ofta vara lite rolig underhållning och för att det är enklare att förstå även att det är omöjligt utan att ha testat det själv, det blir som en väldigt målande beskrivning, på känslor och upplevelser. Så jag avslutar denna inledningen med, Rip min broder, vi ses snart

Jag kommer skriva om min tidigare forskning bland alla substanser. Så förvänta er en hel del erfarenhetsrapporter. Men till det som är allra viktigast för mig ändå, är att jag berättar om hur jag gick tillväga med min forskning, vad jag gjorde bra, vad jag gjorde dåligt ja rentav hur jag gjorde saker helt för jävla fel! Anledningen till det är enkel, det handlar om att jag vill vara en guide eller hjälp för säkert användande. Men något som är väldigt viktigt, ja till och med ett krav, det är att ni inte under några omständigheter får lov att bruka någon substans laglig som olaglig, bara för att ni har läst om det här, för det är ju inte helt 100% säkert att jag har rätt i allt jag säger, jag talar ut efter mina egna erfarenheter, hypoteser och forskning. En hel del läsning kommer med all säkerhet vara ren och skär underhållning också.

Som sagt jag är en seriös forskare och småpundiga kommentarer undanbedes.

Jag kommer också skriva en hel del om säkerhet, av olika substanser framför allt psykadeliska substanser då dom faller mig väldigt intressanta och jag vet att vi mäniskor skulle kunna lära av dom tex inom medicin mm bara man använder det med rätt säkerhetstänk. Än så länge har jag valt att använda mig av 3 kategorier: Erfarenhetsrapporter, info & safe use men jag kan garantera att det kommer dyka upp fler kategorier under resans gång. bara jag får läsare så att min info faktiskt gör någon nytta.

Det finns en chans att det kommer en erfarenhetsrapport redan under dagen, då jag är väldigt sugen på att posta en sådan, jag har en hel del på lager nämligen.

Men i alla fall det kanske är dags att knyta ihop detta inlägget med en förklaring på namnet "upupandaway" det är faktiskt väldigt enkelt, jag ville ha ett roligt namn på bloggen som också får mig att förknippa det med psykadeliska substanser och då kom jag ihåg Peter Pan och tänkte att det var klockrent. För Peter säger up up and away om jag inte minns fel och sen efter det befinner han sig i ett sagoland och det är lite vad som händer på psykadeliska substanser. Må bäst, så ses vi i dimman.Likes

Comments