Nej men hej igen, jag har lite svårt att slita mig från skrivandet idag så jag tänkte skriva den där erfarenhetsrapproten. Dn är rätt så kort men hoppas att den smakar. erfarenhetsrapport på 4-Aco-DMT som helt klart är en topp 10 i favorit av substanser jag har forskat med, den har helt klart stor potential i framtiden när vi inte är lika trångsynta eller varför inte forska lite mer om trångsynthet med hjälp av dessa substanser, men, ja det finns ett men guys, djag har sagt det förut i bloggen och jag säger det igen, denna substans bland många andra är inte till för mänsklig konsumtion så det är bäst att respektera detta så det inte händer några tråkigheter på vägen. Med det sagt ska vi dyka på själva erfarenhetsrapporten, detta är en historia från förr och den presenterar inte vad jag gör nu, jag betedde mig inte bra då.

Namn; Forskan
Längd; 175cm
Vikt; 52kg (fjäderviktare)
På cv't har jag forskat med; Cannabis- rökning av marijuana, rökning av hasch, bakat på hash ett par ggr. Tramadol, LSD, Magiska svampar, en cocktail på tramadol och imovane, stilnoct ja det mesta i tablettform har väll kommit ner i magen, tal om tabletter så hade jag redan provat E vid det tillfället.

Allt började med en vanlig dag jag och mina dåvarande vänner satt och delade på en spliff och snackade lite skit. Min dåvarande kran för psykadeliska substanser hade ringt mig samma dag och vart riktigt i eld och lågor över att han hade kommit över en hel del 4-Aco-DMT, han frågade direkt om jag och mina polare ville köpa och självklart ville vi det. Så när vår spliff var slut hade jag lyckats få med 3 polare på tåget för en trippad natt och riktigt ha kul material var vad jag hoppades på. Jag ringde upp min kran och bad han lägga upp i 4 doser. Skulle uppskatta att han gav mig 35 mg då han visste att jag hade trippat en del tidigare och mina polare fick ca 25. Jag kan väll säga så här jag hade trippat många gånger tidigare på svamp, men inget tog i väg mig som det här, när jag tog svamp på den tiden ville jag gärna släppa taget helt om ni förstår vad jag menar, riktigt följa med i trippen liksom, men det har alltid varit väldigt svårt, men min första gång på denna substans var oslagbar. Jag är säker på att mycket hade att göra med att jag tänkte på ett annorlunda sätt.

21.00 Intag 30mg löst i vatten. Det smakade riktigt bittert.

21.15 Redan här börjar jag känna att substansen finns i kroppen, det var nästan så att man kände hur substansen bröts ner, ja det är nig det ända sättet jag kan förklara det på. Just nu har vi det bara trevligt och snackar jätte mycket om allt möjligt för att fördriva tiden fram tills planet skulle lyfta.

21.30 små hallucinationer börjar nu uppkomma, speciellt ljud låter inte lika dant konstigt nog. som exempel min kompis som satt på bänken bredvid mig i skogen som vi nu befinner oss i pratade i helt vanlig ton, men det va som att han var väldigt långt borta och nästa ord han sa kunde låta som att han stod precis intill mitt öra och pratade med väldigt bra ljudupplösning. Vi kände att det började bli lite kyligt och man märkte att det va höst. Så vi bestämde oss för att tända en eld och det var den roligaste elden jag tänt vi skrattade hela tiden i princip, varför? ja fråga den som vet. Så fort elden var tänd kan jag ju säga att mina ögon var fast i den elden, just då kände jag hur viktig den elden var, det var riktigt vackra mönster i den också. Sen helt plötsligt upphör alla mönster och elden börjar förflytta sig längre bort för att sen komma närmre likt det ljudet gjorde.

ca 22.00 skulle jag väll säga. Nu är peaken igång och mina ögon är fortfarande fast vid den där elden som fortfarande är allt nästan mer allt nu en vad det var förut, ja när va ens förut hade det något med sittande kaniner på flagstången att göra. Så gick mina tankar till jag tillslut lyckades koppla att jag faktiskt försökte urskilja det jag såg i elden. Nu vet jag inte helt hundra procent helt säkert att det var sittande kaniner på flagstångar i elden men det va det enda jag kunde komma fram till då.

ca 22.20 jag har äntligen lyckats slita mig från elden nu, så som jag minns det är att det var elden som inte ville att jag skulle kolla på den mer, det ville att jag skulle utforska mer. Så jag frågar mitt sällskap om det är lugnt at jag lämnar dom och går hem och dom sa att det var lugnt och att dom säkert kunde gå hem till någon av deras andra kompisar. Så jag började traska hemåt. På vägen hem hinner jag känna dom konstigaste sakerna i mina fickor och dom kändes väldigt djupa. Detta verkar var en klassisk grej på denna substans för det är flera stycken som jag frågat som har sagt att dom känt lika dant.

ca 23.00 av det som brukar vara en 10mins tog ca 40 min skulle jag tippa på. För jag stannade upp hela tiden och tittade på dom olika mönstren och färgerna so visade sig framför mina ögon och den där elden fortsatte att besöka mina tankar men när jag var hemma då hade den tanken utvecklat sig ännu större en störst ungefär. Så i nästa sekund ligger jag i min säng med lurar i öronen och sphongel på en alldeläs lagom volym för tillfället. Medans jag ligger och blundar så ser jag små ansikten som blir större och sen mindre och sen transformerar sig till något annat, men det liknade extremt mycket dom bilderna som jag har överst i inlägget, där av valde jag dom. Jag känner nu hur dom uppslukar mig och det känns nästan som om dom där figurena försöker säga något men jag får aldrig fram det. Så kort och gott faktiskt så stannade jag kvar med härliga covs till jag somnade in skönt. Det ska tilläggas att denna gången hade jag inga problem med att sova som många andra gånger när man tagit psykadeliska substanser.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

4-AcO-dmt

Tjenare mina forskarvänner.

Jag vet att jag var sugen på att lämna ut en erfarenhetsrapport som jag skrev i förra inlägget. Men så funderade jag lite och så kom jag fram till att jag ville skriva ett info inlägg först , för att det känns mer vettigt att göra det i den ordningen.

Så substansens namn är alltså 4-AcO-DMT och är också känt under namnet

O-Acetylpsilocin,Psilacetin.
Det tros vara en pro-drug av psilocin.

4-AcO-DMT är strukturellt väldigt lik psilocin och psilocybin vilket gör att 4-AcO-DMT verkligen funkar bra som ett substitut för svamp. Substansen är helt laglig i Sverige så länge det inte har ändrats sen jag kollade senast. Men den är ju inte för mänsklig konsumtion som alla säkert redan vet. Men så länge du är intresserad att på ett seriöst sett forska med denna substans så är det absolut helt klart värt at köpa lite. Skriv ett mail till mig vid fler frågor på det upupandaway1919@gmail.com

Denna substans ger en hög grad av hallucinationer som inkluderar; Machinescapes, transformations, external och internal. På denna substans kan även i mitt tycke grova "hörselhalucinationer" förekomma. Jag höll nästan på att glömma du kan få både hallucinationer med öppna och stängda ögon
4-AcO-DMT anses inte var beroendeframkallande och jag kan bara hålla med om det efter ett x antal trippar på denna substans. Det kan till och med bli så att man får en viss avsmak på den efter ett tag.
"Inflikning med lite filosofi; Jag skulle nästan vilja påstå att substansen säger till dig när du inte längre kan lära dig något av den i just den perioden av ditt liv. kanske något som är värt att tänka på"
Tolerans byggs upp näst intill direkt. Det finns även möjlighet till korstolerans till nästan alla andra hallucinogener vilket betyder att efter du har konsumerat 4-AcO-DMT så kommer du ha en reducerad effekt av andra hallucinogena substanser. Efter ungefär 3 dagar har du fått ner toleransen till hälften och efter en vecka borde du vara tillbaka på baseline.


DOSERING

Oralt intag:
Tröskeldos- 5-10 mg
Lätt dos- 10-20 mg
Vanlig dos- 20-30 mg
STARK DOSERING- 30-50 mg du bör vara erfaren

TUNG DOSERING- 50 mg+du bör vara välldigt erfaren

Påverkan detta är ca tider enligt mig i alla fall

Totaltid-- 6-8 timmar
Inledningen- 20-60 min
Uppfärden- 1-2 timmar
Peak- 2-6 timmar
Avrundning- 3-5 timmar
Eftereffekter- 2-5 timmar

Sniffa:

Lätt dos- 10-15 mg
Vanlig dos- 15-25 mg
STARK DOSERING- 25-40 mg
TUNG DOAERING- 40+

Förgiftning. Det finns ännu ingen direkt information om någon speciell förgiftningsdos om man ska kalla det så. Jag själv har använt upp mot 60 mg kanske till och med mer utan några ännu visade effekter, men det är kanske bara 1 år sen. Och detta är ju en forskningskemikalie så det finns ingen större forskning på människor av denna substans. Men i mitt tycke är denna safe att inta om du skulle fått den utskriven som medicin, jag har haft värre erfarenheter av tramadol en av denna substans. Men efter som den inte är för mänsklig konsumtion avråder jag er starkt från att ta den. Sen vet jag att alla ändå gör som dom vill.

Jag har säkert missat väldigt mycket, men som sagt undrar ni över något är det fritt fram att fråga på mailen.

HA DET BÄST PEACELikes

Comments

Cha cha! Detta är som det står ovan mitt första inlägg, jag hade tänkt att berätta lite om vad jag kommer skriva om längre fram och va som är syftet med det osv.

Till att börja med vill jag skriva om hur idéen om denna blogg kom till mig. För att göra en väldigt lång historia väldigt mycket kortare, så hade jag en vän som jag känt ett bra tag som gick bort för ca 1 månad sen, han stod mig väldigt nära, han dog i en överdos. Denna killen snackade alltid om att han ville nå ut med sin kunskap till andra forskare eller ja han ville nå ut med sin information och erfarenheter till så många som möjligt. Så han startade en hemsida, som han tyvärr bara han skriva ett inlägg på. I alla fall så frågade jag honom en gång om vad han ville att sidan skulle innehålla, skulle det vara tripprapporter och liknande men på det svarade han bara. "Nej! verkligen inte, jag vill att min sida ska handla om hur det verkligen är" det är väldigt svårtolkat men jag ska försöka reda ut vad han menade med hjälp av denna blogg. Jag vill göra klart hans arbete som han jobbat på i många år, det känns som ett mer värdigt avslut. Han lärde mig så mycket, många ggr kändes det som att han var den stora forskaren och jag va hans assistent och lärling. Efter som att jag samtidigt vill göra det till min grej, har jag valt att ha med tripprapporter men under ett annat namn nämligen erfarenhetsrapporter då jag tycker att det låter mer seriöst, kan ofta vara lite rolig underhållning och för att det är enklare att förstå även att det är omöjligt utan att ha testat det själv, det blir som en väldigt målande beskrivning, på känslor och upplevelser. Så jag avslutar denna inledningen med, Rip min broder, vi ses snart

Jag kommer skriva om min tidigare forskning bland alla substanser. Så förvänta er en hel del erfarenhetsrapporter. Men till det som är allra viktigast för mig ändå, är att jag berättar om hur jag gick tillväga med min forskning, vad jag gjorde bra, vad jag gjorde dåligt ja rentav hur jag gjorde saker helt för jävla fel! Anledningen till det är enkel, det handlar om att jag vill vara en guide eller hjälp för säkert användande. Men något som är väldigt viktigt, ja till och med ett krav, det är att ni inte under några omständigheter får lov att bruka någon substans laglig som olaglig, bara för att ni har läst om det här, för det är ju inte helt 100% säkert att jag har rätt i allt jag säger, jag talar ut efter mina egna erfarenheter, hypoteser och forskning. En hel del läsning kommer med all säkerhet vara ren och skär underhållning också.

Som sagt jag är en seriös forskare och småpundiga kommentarer undanbedes.

Jag kommer också skriva en hel del om säkerhet, av olika substanser framför allt psykadeliska substanser då dom faller mig väldigt intressanta och jag vet att vi mäniskor skulle kunna lära av dom tex inom medicin mm bara man använder det med rätt säkerhetstänk. Än så länge har jag valt att använda mig av 3 kategorier: Erfarenhetsrapporter, info & safe use men jag kan garantera att det kommer dyka upp fler kategorier under resans gång. bara jag får läsare så att min info faktiskt gör någon nytta.

Det finns en chans att det kommer en erfarenhetsrapport redan under dagen, då jag är väldigt sugen på att posta en sådan, jag har en hel del på lager nämligen.

Men i alla fall det kanske är dags att knyta ihop detta inlägget med en förklaring på namnet "upupandaway" det är faktiskt väldigt enkelt, jag ville ha ett roligt namn på bloggen som också får mig att förknippa det med psykadeliska substanser och då kom jag ihåg Peter Pan och tänkte att det var klockrent. För Peter säger up up and away om jag inte minns fel och sen efter det befinner han sig i ett sagoland och det är lite vad som händer på psykadeliska substanser. Må bäst, så ses vi i dimman.Likes

Comments