Header

Instagram@emmaahardingz

Hello Beautiful!
Ligger i sängen och lyssnar på musik och skriver detta inlägg, tänk länge att jag ska uppdatera men haft så fullt upp men allting... Har börjat studera på heltid och har en inlämning imorgon och jag har såklart fastnat på sista frågan haha.. Så typiskt mig!!
Pratade tidigare idag men min gamla kontaktperson, och så kom jag på att igår för 2 år sen så fick jag min första lägenhet... En liten 1:a på 24 kvm i flemingsberg, haha hade precist fyllt 18 (några månader innan) och flyttade hemifrån, jag bodde inte där så länge men fan vilka minnen jag har där haha! Alltid hände det något där! Och idag har jag uppgraderat mig till en 3:a på Södermalm! Så jävla king!
Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle vara här där jag är idag, låt mig bara säga att min inre motivation inte riktigt funnits där i mitt tidigare liv.. Men min yttre motivation, fy fan den har lyst igenom helvetet o åtta gånger om jorden! Så mycket kärlek och stöd jag fått utav mina underbara vänner! Fan vad grymma ni är! All j*vla kärlek till er❤️
Helt sjukt hur ens nära och kära kan stötta en annan människa så mycket att man faktiskt lyckas. Jag lever ett liv jag aldrig hade fått utan mina vänner som trott på mig, jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle skriva eller finna mig i nuet. Jag tänkte väl mer att varje gång något bra sker är det ingen idé att bli glad för man blir besviken lika fort men nej!
När jag hoppade av skolan så blev jag alltid lika ledsen över att jag aldrig kommer få ta studenten.. Och att jag inte har en utbildning men nu sitter jag här idag och studerar till något helt annat än vad jag gjorde innan och det här är något jag vill. När jag bodde i min lilla 1:a trodde jag att jaha o sen ska jag väl flytta hem igen... Men nej, jag flyttade till min älskade 3:a!
När jag blev gravid så slutade jag och mina föräldrar prata med varandra i över 7 månader... Jag var så arg, så besviken och ledsen, dom stöttade mig inte, dom var besvikna, dom var rädda och framför allt trodde dom inte på mig och det gjorde nog inte jag heller från början.. MEN så kom lilla Ophelia, min prinsessa!
Och mina föräldrar har då aldrig varit mer stolta över mig, dom är glada och dom uppskattar allt jag gör och framför allt dom tror på mig!
Dom är så lyckliga, tror inte jag sett dom så lyckliga som dom är när lilla O är med❤️
Jag tror inte att någon vuxen som var i mitt liv från jag var 14 upp till 18 år trodde jag skulle klara mig, jag träffade faktiskt på en fostermamman som jag bodde hos i 7:an.. Hon var förvånad för hon trodde att jag hade dött... Hmm.. Hon om någon måste tappat hakan haha!
Älskar att motbevisa andra och mig själv, det ger mig styrkan att klara av motgångar på ett annat sätt.
Fan vad glad jag är!

Nej nu kom min hubby hem! Får skriva mera sen :)
Ville dela med mig av mitt glada humör ❤️

Kärlek till er alla vackra människor!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

KÄNSLOR, KÄRLEK, FÖRHÅLLANDE, LÖGNER, SVEK, LYCKA, GRÅT, FÖRTVIVLAN, FJÄRILAR I MAGEN...

Lyckan är allt vi söker här i livet, helst ska det precis vara som i filmerna.. Att vi träffar någon och så är det kärlek vid första ögonkast.. Sen blir det lite komplicerat, men prinsen, vår prins, min prins, ja han ger aldrig upp, han slåss mot drakar och troll, till och med onda styvmamman.. Så kommer han där ridandes på sin vita häst med huvudet högt och rakryggad och modig! Så kär som jag är så rusar jag ner med fjärilar i hela magen och det största leendet på mina läppar och springer rätt in i hans armar och han bär upp mig och snurrar några varv och säger att han älskar mig och frågar om jag vill gifta mig med honom och leva lyckliga i alla var dagar.. (Ja han säger att han älskar mig och vill gifta sig med mig efter typ cirka en vecka!) Vi gifter oss och har ett enormt vackert bröllop på slottet med alla våra nära och kära!! Sen sitter vi i våran häst och vagn och rider ut i solnedgången och lever lyckliga i alla våra dagar!.
Är det så vi verkligen vill ha det?
Känslor... Känslor är en komplicerad mekanism som finns i oss alla, det styr om vi blir ledsna,glada,sårade,arga och kära..
Vill vi ha känslorna som dom har i alla våra fantastiska kärleksfilmer? Vill vi bli sådär nykära och vara det förevigat, vill vi aldrig bli arga eller ledsna... Vill vi inte kunna känna mer än känslan av att vara nykär?
Självklart är det underbart att vara nykär, det där ruset av värme, den där lyckan när den man är kär i skriver, det där leendet man får när man läser vad han/hon skrivit! Åh vad man saknar det ruset i kroppen, det kan jag inte förneka! Men sanningen är ju faktiskt den att vi inte riktigt är oss själva..tyvärr.. Vi är på ett rosa moln med regnbågar och sol varje dag!
Vår mur är riven och vi är svaga för minsta lilla, men känslan av att vara nykär tar över... Gör den vi är kära i något dumt eller säger något dumt så 99% av gångerna "ser" vi inte det... För att..!?? Vi väljer att titta bort, vi väljer att glömma, det var ju bara ett misstag..!
Sen efter det nykära stadiet så börjar vi älska varandra, men meningen är ju att vi ska älska varandra från första ögonkast och vi ska nu leva lyckliga i alla våra dagar... Men eftersom vi har umgåtts konstant med varandra sen vi träffades så har vi ju faktiskt börjat irritera oss på varandra... Och när irritationen kommer så börjar man tjafsa och sen storbråka och missförstå varandra, ignorera varandra, dra upp gamla saker som irriterat än osv osv...
Även om vi älskar varandra så kommer det en dag då det nykära blir till bråk och irritation..! Vårt lyckliga i alla våra dagar blir till att inte svara på sms eller samtal, till skrik och missuppfattningar!!
Visst är det inte såhär i alla våra förhållanden, Guess Why!? För våra känslor bygger upp en mur.. Dom låser in våra rosa moln och istället för att bli nykär så börjar vi bara gilla han/hon, vi tar det stegvis men oftast slutar även detta i katastrof av ilska och hat..
Och nej alla våra förhållanden är inte såhär men alla vi har haft har varit såhär! Annars skulle vi inte skriva ut på sociala medier att det som inte dödar oss gör oss starkare!
Eller någon annan kliché qoute!
Sanningen är att vi söker för mycket!
Vi vill verkligen ha vårt lyckliga i alla våra dagar!!
Vem vill inte ha det liksom, sen hör man ju gulliga historier från ens morföräldrar om hur dom träffades som unga, skildes åt och träffades igen 5 år senare och gifte sig och levde lyckliga sida vid sida ända in till deras sista andetag!
Vi vill såklart också hitta den rätta som ger oss allt vi drömt om!
Men i dagens läge så har vi bytt ut kärleksbrev till att skriva det på Facebook väggen istället, vi har bytt ut att ha våra bråk privat till att nästan alla våra vänner vet, vi har bytt ut vårt privatliv till att dela allting på sociala medier, vi har bytt ut att reda ut bråk ansikte mot ansikte till sms eller telefonsamtal, vi har bytt ut att skapa minnen och umgås till att ta några bilder till instagram och hoppas på mycket likes!
Vi lever i en värld där vi vill ha allt men vi vill inte anstränga oss, vi ber om mer och mer men vi ger ingenting! Vi begär så mycket av vår partner, det ska vara SI och så och du ska se ut såhär och klä dig sådär...
Sen sitter man där och undrar varför man aldrig får ditt lyckliga slut..
Jag ska vara ärlig, jag sitter själv här, ensam och skriver detta inlägg och att hitta den rätta men ändå så har jag ingen, jag har ett ganska komplicerat liv just nu! Jag hade en kille! En väldigt väldigt bra kille, som accepterade att jag hade barn och som tog hand om henne som om hon vore hans egna, en kille som varit min bästa vän i 7 år faktiskt! Men han, långt in i hjärtat så vet jag att han kommer för alltid vara mitt lyckliga i alla våra dagar! Han är min rätta på något sätt, kanske inte just exakt nu men någon gång i mitt liv så står jag där och gifter mig med just honom!
Och jag vet att vi inte kommer Leva lyckliga i alla våra dagar för det kommer komma dagar då livet är surt men det är väl det som är riktig kärlek när man ibland känner att man vill strypa människan i sömnen men man gör det inte för man kan inte leva sitt liv utan dom!!

Så frågan är nu vill vi verkligen ha det som i filmerna?
Eller vill vi skapa våran egna kärleks film, med rätt story och rätt slut?

Likes

Comments

God eftermiddag!

Sitter i soffan och skriver fortfarande på mitt personliga brev, men idag fick jag något ryck och bara skrev och skrev! Så är faktiskt nöjd över min prestation :)
I vilket fall som helst så är det fredag idag, vilket alla garanterat redan vet om haha, men ändå! Lämnade lilla O på dagis vid halv 11 idag, hon hade feber inatt men ingenting idag på morgonen, först var min tanke att hon skulle vara hemma men eftersom jag har ganska mycket att göra idag och hennes feber (pga av vaccinet) var borta och hon var pigg och alert så blev det några få timmar på dagis.
Lilla O verkligen älskar dagis, är så stolt över henne, hon lär sig nya saker varje dag och hon gör så förstådd även om hon inte använder sig utav så mycket ord. Så imponerad av henne!
Och igår så gjorde jag mina naglar också, orange med glitter o paljetter, jätte långa, skit snygga! Helt förälskad i mina naglar, fick med mig en fil om jag ville korta ner dom men jag har lärt mig allt nu med långa naglar haha, tar lite tid att vänja sig vid hur man ska skriva på datorn, eller sms eller ta upp saker ur fickorna haha! Men det går prima faktiskt.

Tänkte bara uppdatera er lite grann och berätta hur allt går, har inget planerat idag, får se om Rebecca skulle komma förbi en stund, annars är det ingenting som sker haha!
Blir myskväll med familjen antagligen. :)

Nu ska jag fortsätta skriva mitt personliga brev!

Bjuder på en bild på mina nya klor haha! LOVE THEM!! tog hela 2 timmar att göra dom.. Men så värt det! Och dom lyser i UV ljus!Likes

Comments

​Torsdag!! 
Vet inte exakt vad jag ska skriva, har kämpat med mitt personliga brev i några timmar och så har jag kollat på massor utav jobb, vill söka allting haha, vet ju faktiskt inte vad jag vill jobba med just nu. Jag vet vad jag vill jobba med i framtiden, men måste studera först och jag väntar på svar från skolan om jag kommer in eller inte. Allt jag vet är att jag är prioriterad! Vilket är positivt!
lilla O är på dagis, har gått utmärkt med inskolning och allt! Hon verkligen älskar dagis, jag däremot har lite svårt att lämna henne haha, hon ska hälsa på alla barn hon ser nu, stora som små och helst av allt så ska hon kramas och pussas, det är det absolut bästa hon vet! Vilket tydligen har blivit väldigt populärt bland dom äldre barnen :) Är så stolt över min prinsessa, hon är så stor och så livlig! 
Så mycket kärlek man kan känna för en annan människa, det är faktiskt lite läskigt... Men skulle aldrig någonsin byta ut det mot något i hela världen! Nog om lilla O, känns som det är allt jag pratar om haha!

Idag är det som sagt Torsdag, en dag kvar sen är det fredag och helg! Har inget riktigt planerat förutom på söndag då det är alla hjärtans dag, hade planerat att bara sitta hemma med min pojkvän och tjocka oss på godis och annat gott, men Sandra höll inte med, utan tyckte att vi skulle på lunch, bowling, middag och sen bio! Får se om vi går på allting då jag har lilla O hela denna vecka, självklart ska hon vara med på allt förutom bio, så måste prata med mina föräldrar och se om dom vill vara barnvakt :) annars struntar vi i bion och åker hem o ser på någon film och myser i soffan :D

Idag så har jag iallafall planer, ska iväg till klockan 18, ska fixa mina naglar *hihi*, gjorde mina naglar där några dagar innan jag fyllde 20 och hon var jätte duktig, men tyvärr så lossnade en nagel efter 5 veckor haha, så frågade när hon skulle göra om mina eftersom mina ramla av så hon sa att jag får göra gratis om hon får göra exakt vad hon vill och jag har inga problem med det, haha, eftersom jag aldrig vet hur jag vill ha mina naglar så får hon mer än gärna göra hur hon vill! Samt att jag skulle promota henne så folk vet vem som har gjort mina naglar så får väl göra det. Dessvärre så tar hon inte emot några nya kunder just nu.. så lite dubbelmoral men hon har väl något i baktanke :) 
Försökte få Sandra att följa med, eftersom min pojkvän ska skjutsa mig dit och meningen var att han och lilla O skulle vara kvar men han ska tydligen lämna mig där och sen åka och hämta ett paket och han ville ta med sig lilla O så då får han väl göra det haha! 
Men Sandra sa att hon bara skulle bli avis om hon följde med.. Tjejer.. Haha!

Har faktiskt inte så mycket att berätta.. känns ju jätte bra... Jag kan berätta att jag börjar äntligen bli frisk efter mitt insjuknande pga av preventivmedlet!! Har fortfarande lite ont men jag överlever det och jag är så sjukt glad att jag äntligen börjar bli frisk! Ett tag så trodde jag ju att jag skulle få leva med det i resten av mitt liv, men nu 3 månader efter uttaget av preventivmedlet så börjar jag äntligen bli normal igen! Jag chansar på att efter 6 månader så ska jag vara helt frisk! :D :D 
Ja det var väl det haha, vet faktiskt inte vad jag ska skriva.. förstår inte hur jag nästan kunde skriva varje dag förut och typ 2 inlägg per dag..! 
Ja förut hade man tid och ork och man var ju frisk och gjorde mera antar jag. 

Haha vilket som så ska jag fortsätta med mitt personliga brev och sen ska jag kolla jobb, städa lite och sen bär det av till dagis för att hämta lilla O :) 

Puss och kraM 
Likes

Comments

Första dagen på 2016! Vad ska man säga!? Nytt år nytt jag, det här året ska bli mitt år..?
Asso Nope jag skippar bullshitet!
Vilken dag o vilket år som helst kan bli din dag eller ditt år! Man behöver väl ändå inte en hel dag där hela världen firar nytt år för att bestämma sig att "nu jävlar ska det vara min tur att göra allt jag vill"
Jag menar 90% av dom som gör massa nyårslöften håller dom ju inte! Jag har väl fortfarande inte hållet det från 2012 haha!
Då nytt år nytt mig.. Nja asso dagen har jag tillbringat hemma med min dotter ledsen som ett as, besviken, arg och allmänt less!
Så samma gamla visa som förra året!
Förstår mig inte på människor asso! Hur kan man vara kapabel att såra någon så djupt att det vore snällare att bara skjuta dom i huvudet!?
Men jag ska väl egentligen inte klaga jag har det ju faktiskt ändå bra! Har mina vänner o min familj!
Och att bli sårad såhär som jag är nu asso när det sker en gång så lovar man sig själv att aldrig utsätta sig för det igen men ändå så sitter jag här igen sårad som fan! Men ändå man kan väl inte leva i sin fantasi värld hur länge som helst!?? Och nu känner man ju iaf att man lever, även om det gör ont som fan!
Imorgon kommer vara en dag fylld med tårar och hat o Gud vet vad!
Ska prata med killen som sårat mig (o jag sårat honom!)
Igår när vi prata var det ju faktiskt frid o fröjd, han som ville synas o prata osv, idag dock var det en annan femma ingenting fungerade ingenting skulle vara som han sa! Jag var avskyvärd och inte värd en sekund utav hans liv.. Han säger att han sagt det som behövs osv men när man ska prata MED varandra så ska ju även jag få säga mitt! Jag har sagt att han inte behöver prata då han nu känner att han sagt sitt men han ska ta mig fan lyssna! Lyssna som jag lyssnat på honom, acceptera det jag säger så som jag accepterat det han säger! Han ska förstå och han ska se vad ord gör med en! Hur orden sårar som en kniv huggen i bröstet 80 miljoner gånger! Fast man fortfarande lever efter huggen, man kvider efter luft och man vill inte dö man kämpar för att vara stark men man känner hur livet sakta rinner ut en...
Efter samtalet imorgon hoppas jag vi löser något, det kanske inte blir som jag vill men jag kanske slipper må såhär! Jag kanske slipper känna mig döende!
Men men vi får se imorgon!
Förhoppningsvis kan jag gå vidare! Jag kan få han o känna hur det känns! Få han att inse hur sårad jag är och hur ledsen jag är över allt!
Håller tummarna!

Likes

Comments

Om jag stod framför dig nu, vad är det du ser? Någon du älskar eller någon du leker med?
Kanske jag bara är i ett stadie då jag behöver dig, kanske jag bara är i ett stadie då mitt huvud spelar spel med mig.. Hade vi det bra? Hade vi det så underbart som man vill tro? Så bra som i filmerna?
Man vet ju aldrig vad man har förens det är för sent..
Man tar saker för givet, man tar beslut när man är arg fast att man inte bör. Man lovar saker när man är lycklig och man minns bara dom bra sakerna när man saknar någon..
Jag vill ha allt!
Precis som i filmer, det är väl allas dröm? Men vi är ju bara människor.. Vi ser inte våra egna fel men vi ser mer än gärna andras fel och påpekar det med glädje, i hopp om att ens egna liv kanske är en smula bättre.. Men är det verkligheten? Är det så man ska leva sitt liv?
Ska man behöva gråta och böna och be för att få den man älskar att stanna? Trots att man gjort fel förut och den man älskar gjort detsamma, ska man då böna och be för en chans till när den personen fick miljoner...
Är det rätt att den man älskar ska få alla chanser h*n ber om, medan en själv inte får någon?
Är det rätt att man ska behöva lida för att personen ifråga ska få tilliten tillbaka? Är det rätt att man ska skriva miljoner sms om hur mycket man älskar personen för att man ska få en till chans? Ska det inte räcka med att prata ut?
Om man älskar varandra ska man väl ändå kämpa igenom dom nedgångar man har?
Jag trodde du var mitt "happily ever after" men kanske jag har fel eftersom mitt liv är inte slut än! Det kanske är slutet av oss, av det vi hade!!
Du ber mig glömma, men när jag väl glömt kommer du komma ihåg.. Du kommer sakna, du kommer skriva miljoner sms, du kommer be om miljoner chanser, du kommer lida! Just nu är det exakt vad jag vill att du ska göra, jag vill att du ska se vad dina ord gör! Jag vill att du ska förstå smärtan dina ord skapar, jag vill att du ska se när jag flyr från dig så som du springer och gömmer dig.
Du är rädd, inte jag!
För något du lärde mig var att våga stå på mig, du lärde mig att tänka på mig själv, men i 2 dagar nu har jag bara tänkt på dig, jag har gråtit, jag har hatat dig, jag har varit pissed off, jag har gråtit av lycka, jag har tänkt på oss, på det vi hade!
Men nu, 2 dagar senare efter tårar, tunga steg, andningsnöd, sömnlösa nätter och bilder av oss så sitter jag här nu och tänker att snart så är det din tur.. Jag längtar, efter dina samtal som jag kommer ignorera, dina sms som jag kommer svara på ibland, knappt någonsin.
Du byggde upp mig ur trasiga bitar.. Trasiga bitar som du krossade igen.
Kanske jag behövde det här eller så intalar jag bara mig själv att du inte lekt med mig, men om du gjorde det så hoppas jag att leken var rolig!
man ska inte leka med elden för det slutar med att man bränner sig och tro mig om några dagar, veckor, år så kommer jag finnas där i dina tankar precis som du fanns i mina, men det kommer vara värre för dig för du krossade ditt egna hjärta.
Jag ska inte ljuga, när vi hade det bra så var det underbart, du gav mig mycket att minnas! Du fick mig att tro på att kärlek finns, du lärde mig mycket, du inspirerade mig till mycket, du gav mig hopp, du lärde mig se ljus i dom allra mörkaste situationerna. Men du lärde mig även att inte ge allt, du lärde mig att man ska inte falla så djupt, du lärde mig att finna min styrka, du lärde mig klara mig själv, du lärde mig kämpa, du lärde mig att uttrycka mig!
Du lärde mig hur det känns att få hjärtat krossat! Du lärde mig att man inte ska ge allt i kärlek för det gjorde inte du och du verkar ha kommit lindrigt undan.. just nu.
Du gav upp, inte jag!
Lev med det!

Jag kommer nog aldrig sluta älska dig men jag kommer kunna leva med att jag kämpade och försökte in i det sista! Men kommer du kunna leva med att du bad mig glömma när jag väl har glömt?

Likes

Comments

​Klockan är över 12 och jag är fortfarande vaken, trött men ändå pigg. Fick en känsla att jag skulle passa på att blogga, vet inte varför då jag fortsätter lova att jag ska bli bättre men helt ärligt bara blir sämre och sämre.. 
Sitter hemma hos mina föräldrar, längtar tills imorgon då jag för första gången på över 4 månader ska ut och vandra i centrum och julhandla, ja ni kanske inte vet vad som har hänt, men jag är "sjuk" och har varit det sen i slutet utav augusti typ.. jag hade ju spiral och den fungerade utmärkt tyckte jag, tills jag fick massor utav biverkningar, cellförändringar och grova magproblem som gjorde att jag blev inlåst inomhus och fick lära mig att kunna gå ut igen.. Låter helt sjukt faktiskt, men men jag har precis "lärt" mig att åka bil iaf och imorgon ska jag med Sandra och Ophelia åka o julhandla eftersom jag är sent ute får vi se vad affärerna har att erbjuda haha. 
Sen ska man även gratta Cila som lyckades ta körkortet igår och sen ska man väl inte glömma sin kära kusin som fyller 21 haha GRATTIS till er båda.

Nu till något helt annat!

Ni vet ju att facebook har sånt där återblick av vad du gjorde för 1- fler år tillbaka. Och jag tycker det är ganska kul att se på men fy fan, haha ursäkta men förut skrev man ju verkligen ut allt man kände och gjorde haha! Gud vad pinsamt, tur är ju det att jag aldrig dela dom grejerna! Fast det drar ju upp massor utav minnen som man kanske då fann dåliga eller bra fast egentligen så är ju dom flesta bra för min del eftersom dom har lett mig hit där jag är idag! 
Kommer ni ihåg eran första kärlek? Jag kommer ihåg min haha, han var en underbar kille, när jag fyllde år så köpte han massvis utav choklad till mig för flera hundratals kronor, så när jag kom hem och öppnade dörren så låg det typ choklad över allt haha. Så himla gulligt! Den ända killen som gjort så mot mig faktiskt! Sen hade han problem med droger innan jag träffade honom, visserligen så slutade han och någon gång så hade han funderat på om han skulle köpa droger igen eller inte men istället så köpte han massor utav smycken till mig! Asso åh smälter ju lite när man tänker på det! Han var faktiskt en sann kärlek, den första jag älskade på riktigt, den första som fick mig tänka på att dela min framtid och skaffa barn.. långsökt? haha skoja inte! 
Men vi var varandras första kärlek och vi sa att vi skulle gifta oss och sånt haha, småbarn som vi var! 
Dock så när vi bråkade så var det allvarligt, överdrivet oftast, vi hade ju våra problem, vi var unga och dumma men på något sätt så höll vi ihop i ca 2 år mer eller mindre. Gjorde massor utav bus haha
Ibland undrar jag vad som hänt med alla människor man förut stod så nära, som man pratade med typ hela tiden, jag menar alla har ju gått sina egna vägar! Skulle vara kul att veta faktiskt. Haha shit måste sluta blogga på kvällarna för mina tankar bara flödar ut i universum och jag kommer på tankar som man undermedvetet tänker på men ingen frågar dom haha.

well well imorgon är det julafton! Förra året var jag höggravid och såg ut som en padda haha måste lägga ut en bild av då och nu imorgon bara så att man ser skillnaden haha, saknar inte att vara gravid faktiskt, visserligen saknar man väl dom där långa mornarna och att man kunde ta ett bad/dusch exakt när som helst och hur ofta man ville och sen dom där sparkarna! åh vad mysigt det var! Men att vara svullen, vattenfyld och bara allmänt stor så man behövde hjälp upp ur soffan.. hmm nej det saknar jag inte!
Usch min lilla plutt blir snart en stor liten tjej! Hela 1 år! herregud.. några ynka veckor kvar! Min bebis.. :(
Haha det här året har gått så otroligt fort, och jag har gått från ett ostadigt liv till ett stabilt och stadigt liv! Jag må vara själv men jag har prinsessan i mitt liv! 
Klarar mig otroligt bra faktiskt, bättre än vad någon någonsin skulle tro att jag skulle klara mig för ett år sen!
Nej gud känns som att ingen kommer läsa detta blogginlägg.. alldeles för långt och meningslöst ^^

Vi hörs imorgon! så ska ni få er en bild oxå haha!

GOD JUL!!

Likes

Comments

Halloj! Här har jag inte varit på ett tag känner jag!
Men just exakt nu ligger jag i ett bad o kände att det skulle behövas bloggas lite grann. Inte för att jag har så många trogna följare längre 😢 är alldeles för dålig på att uppdatera för att ens få några trogna läsare 😂
Men men jag har blivit 2 barns förälder för er som inte vet haha! Två små flickor som invaderar o tar sönder o stökar ner mitt hem❤️ en del av vardagen men Gud vad dom gör mig lycklig!
Ja alltså jag har en inneboende eller Aa sambo, hon är oxå mamma till en liten tjej som egentligen inte är så liten! Känns faktiskt så jävla skönt o ha en mamma som sambo, som förstår skriken o hur sliten man är!
Klagar definitivt inte men lite jobbigt att städa varenda eviga lediga sekund man har 😂 vi städar, det blir stökigt, vi lägger allt på sin plats, ingenting är kvar på sin plats!
Dock är det ju underbart att våra barn älskar att leka med varandra o lilla ophelia både kryper o står nu så nu går det undan! Plus att hon har fått 5 tänder men ytterligare 3 är på g just nu! Så hon har varit en riktig pain in the ass men samtidigt så underbar, för hon är så otroligt mammig o vill gosa o vara i famnen! Blir helt kär varje gång hon kramar mig! 😍
Min lilla bebis är inte så liten längre 😢 hon blir 1 om 3 månader.. Helt sjukt..
Men men!
Förra helgen var det inflyttnings fest som var pålägg att bli fett flopp men som blev amazing iaf! Dock har jag magproblem sen 3 månader tillbaka, troligtvis stressmage(magkatarr) och sen så tror jag att min spiral har flyttat på sig.. Usch aj!
Får ont i magen att prata om det!
Men sånt är livet! Jag skulle egentligen till gyn idag men eftersom jag inte kan ta mig någonstans så blev det inte av! Men tro mig jag försökte! Jag åkte till Stockholms södra o försökte men nej hade förbaskat ont så fick helt enkelt bli att åka hem!
Ska ringa gyn akuten senare! Känner att det behövs, för jag har provat allt för att bli av med det här men det är helt omöjligt..
Well får väl gå till läkaren iaf om det inte slutar!
Men hur går livet annars..?
Ja jo det går prima! Har min lägenhet! Har världens bästa sambo! Och jag har två små döttrar som lär sig något nytt varje dag! Det skulle vara helt fel o klaga!
Känns skönt, känns som att chansningen jag tog lönade sig😊
Får skriva mer sen!
Hoppas allt är bra med er! Puss

  • Vardag

Likes

Comments

Livrädd, glad, ledsen, lycklig, orolig, fjärilar i magen, magknip..
När du kollar på mig känner jag hur svårt det blir att andas, varje andetag blir tyngre! Din blick tar sig igenom varje mur jag byggt upp... Varje barriär krossas o smulas sönder.
Jag blir skör som ett glashus.
Jag kan inte sätta ord på vad du gör med mig men jag försöker!
När du lägger dina armar om mig, känner jag hur benen sakta börjar ge vika, känner hur knäsvag jag blir och ett rus av värme drömmar genom hela kroppen. När dina läppar möter mina känner jag hur alla fjärilar i magen bara exploderar som fyrverkerier, rysningar genom hela ryggraden, ut till fingertopparna!
Du tar verkligen andan ur mig, när du kommer närmare mig känner jag hur kinderna börja rodna och hur fingrarna kliar efter att få hålla dig i mina armar!
Jag kan inte hjälpa att jag alltid ler med dig, du behöver bara kolla på mig och leendet är där, du behöver inte göra något mer än att bara vara där och göra mig lycklig!
Du gör mig till en liten blyg 5 åring på insidan, du gör mig nervös, du gör mig alltid glad, du gör mig så jävla lycklig!
Jag skulle kunna skrika ut av lycka bara för att du ska förstå hur galet lycklig du får mig.
Jag skulle kunna falla pladask på marken varje gång du kramar mig bara för att du ska förstå hur knäsvag du gör mig. Jag skulle kunna kyssa dig varje sekund av varje minut för att du ska förstå hur jobbigt det är för mig att inte ha dig här hela tiden.

Vi har känt varandra sen många år tillbaka, du kan mig utantill och jag kan dig.
Vart vi än i världen är så har vi alltid hittat tillbaka till varandra och funnits där för varandra.
Du är min prins, min räddare i nöden.
Om jag ändå vågade berätta det här för dig, om du bara visste hur mkt du betyder för mig! Om Du bara visste hur mkt du har räddat mig!
När jag saknar dig så saknar jag dig så det gör ont, när du åker känner jag en orolighet att du kanske inte kommer tillbaka.. Jag vill aldrig släppa taget om dig!
Jag går dit du går, jag vill torkar dina tårar, jag vill vara din anledning till att du ler, jag vill vara anledningen att du är lycklig!
Jag trodde aldrig det skulle bli vi två, men jag är glad att det är vi!
Jag behöver dig! Jag ber och jag hoppas att du aldrig går, ingen har någonsin funnits där för mig som du.

Du gör mig hel, du gör mig helt jävla cp lycklig 💕

Likes

Comments

Sitter på en bänk i solen efter en mysig promenad med Ophelia till affären! Men hon somnade så jag passar på att blogga lite grann!
Sitter här o tänker på vilken tur jag har!
Vilka underbara föräldrar jag har, vilka fantastiska vänner jag har i mitt liv och vilka förutsättningar jag egentligen har!
När jag blev gravid trodde jag att mina föräldrar aldrig skulle prata med mig osv men så fel jag hade, jag har alltid varit så otacksam o trott att dom är hemska! Men nu när jag själv är förälder så förstår jag så mkt mer och nu förstår jag deras val o vrf dom sagt som dom gjort osv! Helt sjukt faktiskt hur självupptagen man egentligen är, man är verkligen ung o dum haha! Idag så är min låtsasmamma min absolut bästa vän och förr så hatade vi varandra och min pappa är verkligen en pappa och han är världs bäst och förr va han sämst enligt mitt yngre mig!
Haha och mina fantastiska vänner shit! Har inga ord att beskriva hur jävla tacksam jag är över dom!
Trodde seriöst att jag skulle vara helt ensam o vara tvungen att skaffa "nya" vänner men som sagt på ett sätt så visste jag redan vilka som skulle vara kvar o inte! Skulle göra vad som helst för er! 😍

Och sen min fantastiska dotter! Räddaren i nöden! Hon som har gett mig allt jag kämpat för hon som gjort mig hel!
Mitt lyckopiller! Ångrar inte en sekund av dom valen jag har gjort i livet för det har tagit mig hela vägen hit!

Idag är en lycklig dag, en bra dag, en fantastisk dag! ❤️

Likes

Comments