Header

Minns ni senast (september 2014, fyra månader sen) när jag ba "NU SKA JAG TA TAG I MITT BLOGGANDE"? Eh, ja. Det var ju ca årets skämt.

Det är redan slutet av januari och det är sjukt hur fort den här första månaden har gått, men jag känner redan att 2015 blir ett bra år. 2015 blir året jag tAR TAG I MITT LIV.

nyårslöften 2015

  • tatuera mig
  • lära mig spela ukulele (lite i alla fall?)
  • fira linneas födelsedag med henne
  • dricka jordgubbsvin under julimåne när jag fortfarande är 17
  • ha en happy jar (DT GÅR RELATIVT BRA FAKTISKT)
  • ha max 10% frånvaro i skolan (dt går skit)
  • inte dö

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej nattstad. 

jag har ej skrivit sen i maj. så blir det ibland. livet och sommaren kom i vägen och jag typ nä alltså k bloggen brb.

MEN NU. NU JÄVLAR.

TYP

min sommar började med konserter ( one direction [+ 5SOS] x2), signering (5SOS), mina bästa vänner och zero sömn,

(här tänkte jag ha en charmig bild på oss alla där vi peppar men nån sån bild fanns ej,)

sen åkte jag ner till gbg för linnea typ "OJ JAG HAR KÖPT TVÅ BILJETTER TILL TFIOS MEN HAR INGEN ATT GÅ MED. IDA KOM PLS" och jag typ "ok".

resten av sommaren var basically massa jävla bilåkande. och sen london och summer in the city också:


[fotocred t Sara ^]

öh aa. 

sen åkte jag t linnea igen bc why not liksom. bros 4 lyfe

och sen började skolhelvetet :) :) :) :) :) 

GODNATT. 

Likes

Comments

x skriva längre blogginlägg om saker som faktiskt är viktiga

x läsa (allegiant, eld, en komikers uppväxt, etc, etc)

x få upp mina betyg

x få bort ångest

x göra om rummet hos pappa

x städa garderoben 

x ta upp kontakten med folk från språkresan

x ta upp kontakten med folk jag brukade prata med förut

x ta upp kontakten med alla

x säga till mamma att vill sluta gå till kuratorn

x vara aktiv i 5sos sweden fam. på facebook så jag får vänner haha

x sova

x rita

x inkludera alla andra saker jag inte orkar men inte skrivit ner i den här listan

Likes

Comments

det är nu maj och jag har köpt sommarklänning från hm. vi har hotell till london i augusti och jag är halvvägs färdig med nationella. min mobil börjar ge upp. and thats what u missed on glee. 

tänker låtsas om att det inte har gått x antal veckor sedan jag senast var inne (anledning? stress stress stress) och prata om vädret för även om det har regnat typ konstant de senaste två dagarna är det i alla fall ljust ute och dagarna är längre och jag hade glömt hur mycket jag älskar solen. 

dansbandsdax.se favoritade mitt tweet häromdagen, det ni.

det var demonstration på stora torget idag eftersom sd var där och skulle prata men jag orkade inte ta mig dit. var hemma och städade till visningen istället åh så engagerad jag är. 

Likes

Comments

mmh hallå det är kväll och sista lovdagen är nästan över - och gissa vem som har franskaprov imorgon och inte had pluggat? haha ja precis, jag.

har en hel hylla fylld med påskgodis nu och det ger mig lite ångest men mest gör det mig superlycklig mvh älskar godis. 

försökte vika tranor med tjockt papper förut och det gick åt helvete.

OKEJ FÖRLÅT FÖR SKITIGT INLÄGG MEN JAG ÄR STRESSAD VILLE BARA TITTA IN OCH SKRIVA TYP HEJ

HÄR ÄR EN FIN SPELLISTA SOM FÖRSONINGSPRESENT IGEN

Likes

Comments

är hos linnea nu och vi har vikt tranor (hon sitter bredvid på sängen och viker en just nu) och så såg vi precis färdigt the help. i morse åt vi 

ingefärskokta äpplen och grekisk yoghurt med müsli och honung vilket var väldigt gott etc. 

annars har vi gjort spellista och åkt och handlat och gömt (och letat) påskägg. fick förresten gigantiskt av linnea im still crying

nu ska jag också vika tranor 

ps. linneas familj är mysig


Likes

Comments

idag åker jag till linnea som är en av mina favoritmänniskor i världen och jag är nervös för tänk om jag inte hittar till tåget. jag har aldrig åkt till göteborg själv förut. hjälp. tänker bara på när jag och stockholmarna åkte ner senast och nästan gick på fel tåg och allt var väldigt oklart och jag tycker verkligen att sthlm central borde börja skylta bättre. typ HÄR SKA DU SOM SKA TILL GÖTEBORG GÅ 

jag tar bussen ner på stan kl 13.20 och då ska jag först till usagodis och sedan till the english shop för jag ska inhandla färgfruktpopcorn och det sista till linneas påskägg och kanske något till tåget vi får se. sedan går tåget till storstaden kl 15.11 och när man kommit fram gäller det att lokalisera sig och hinna köpa starbucks (strawberry cream blend tror jag) för nästa tåg går 17.06. 

i skrivande stund är jag sådär nojig som man är timmarna innan man ska åka iväg någonstans: har jag packat allt vet jag vart allt är har jag koll på alla tiderna kommer jag hinna kommer jag hinna???? så ska nog sätta på ett avsnitt av friends för att lugna nerverna.

ps. återträffen var skitkonstig och jag ville gå därifrån så fort jag kom dit men hade ganska kul med människor som visserligen använder gay som en förolämpning men som är helt okej ändå. katte by night var however jätteroligt och jag kan stolt meddela att jag har nuddat taket i glasentrén med båda fötterna (det var läskigt och jag hade kjol så tror halva katte har sett min rumpa men sånt är livet liksom). 

Likes

Comments

hej hej jag sitter med benen i kors på nybäddad säng och dricker vatten och är redo för take off - jag ska nämligen på återträff med varmt saknad högstadieklass. (fun fact klassen är inte alls saknad och jag vet inte ens varför jag ska gå men det kan väl vara kul på något sätt antar jag) (har på mig favoritoutfit och doftar vanilla bliss tack vare the body shop så de har inget att klaga på på den fronten I LOOK SWELL TONIGHT typ.)

Vi ska äta tacos och göra någon enkät om "vår tid på eriksbergskolan", mysigt värre. 

Efter återträffen ska jag iaf på katte by night och DET blir nog kul hoppas jag. Vet ej riktigt vad jag ska göra där men har planerat att titta på det avsnitt av doctor who som visas (the girl in the fireplace apparently) (jag tittade på den för några veckor sen men den är så bra så det gör inget) och umgås. 

Jag skolkade från samhällsprovet idag men tyckte att det var ok för jag försökte plugga men fick panik och det är nästan påsklov ändå. Behöver inte mer än E i so så det spelar ingen större roll, känner jag. 

Lyssnar på håkan för tillfället (därav titeln) och tvingar undan elaka fjärilar i magen som vill att jag ska spy av nervositet usch usch usch. Ska titta lite på friends nu innan jag går, hejdå. 

Likes

Comments

Typ i alla fall. Sitter för tillfället upp till öronen med pluggpluggplugg som mina kära lärare bestämt sig för att lägga in sista veckan innan påsklovet (tack). Har bland annat nationella imorgon, muntligt i svenska. Känns piss pga är ej färdig med talet än och vet knappt vad jag ska prata om men that's life liksom.

Tänkte bara titta in och meddela att jag är vid liv och ska nu återgå till skrivande och gråt. 

Likes

Comments

ibland (typ nu) får jag panikångest i form av klump i bröstet och nävar som knyter sig stenhårt runt täcket istället för panikångest i form av allt för många allt för korta andetag och tårar. 

Likes

Comments