Hejsan bloggen!

Det var ett tag sedan nu, tiden går fort. Ett år och 14 dagar har gått närmare bestämt. All inspo bara försvann och jag började fråga migsjälv "Vem skulle ens bry sig om att gå in och läsa samt vem skulle bry sig?" insåg sedan att jag saknat att blogga och att jag bryr mig och det är väl det som ska spela någon roll? Att jag skriver för min egna skull och inte någon annans?

Idag är det Lucia, verkligen bland det mysigaste som finns. Massa ljus, sång och lussebullar. När vi satt aulan och lyssnade på skolans luciatåg så gled mina tankar iväg till min lillasyster som gick lucia och att jag tyvärr inte kunde vara där och kolla.

Delar därför med mig en bild från när jag gick lucia 2015

Efter skolan bar det av till stan för att hitta saker att skriva på önskelistan, hittade några bra saker att skriva till såsom:

CLEAN Rain & Pear Eu de Fraiche

(Fyndas på H&M)


Croco black large

(Fyndas på Kicks)

Gul vattenflaska i glas

(Fyndas på Åhléns)

Därefter bar det av till gymnastikhallen där mina 6-7:åriga gymnaster hade juluppvisning i luciakläder och de bjöds på pepparkakor och skumtomtar. Sjukt att denna termin redan är över.

Nu vankas inskickning av ett engelskaarbete och därefter sömn.

Kram Olivia <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Du är fin

sa han och

vände sig om för att gå

jag viskar

hon är finare


Jag mötte henne idag

hennes blick svepte över gatan

fastnade en millisekund på mig

höjde hakan

fortsatte


Fingrarna dansade över min hud

kände närhet

varje millimeter och

lämnade efter sig

en längtan


Med blick

spegelblank och skör

starkt lyste själen

mörkret var nära

hon teg


Steg som ekade tomt i trappuppgången

röster som tystnade

blickar som brände

viskandet som bröt ut

självförtroendet som försvann


För en minut

trodde jag att jag var viktig

tills jag hörde dem

skratta

och fortsätta sina liv


Jag trodde att jag hade hittat min

happily ever after

men för dig

var jag bara henne där

en bland alla andra


Jag förstår inte hur

tjugonio bokstäver

ger mer tröst

än alla människor

som påstår att de älskar mig


Likes

Comments

I helgen var det full rulle då RC3 stod på schemat. Tävlingen hölls i min gamla hemstad Växjö, vilket senare resulterade i att jag fick hjälpa busschauffören att hitta till Fortnox arena. Tävlingen gick ganska bra, vi är ju trots allt ett hyffsat nytt lag med nytt fristående. Träffade även en massa kompisar från Dackegymnasterna och andra föreningar.

SVT gjorde ett reportage om tävlingen som ni hittar här, där syns vi i KGF när vi dansar fristående i Blå/svart

Likes

Comments

Tjolahopp guys

Skolan går lika lugnt som en söndagspromenad och vi klagar inte. Idag kan jag verkligen säga att tävlingen ligger i luften, för imorgon bär det av till min hemstad aka Växjö. Än så är det inte färdigpackat men det löses genom sista minutenpackning haha. Det känns speciellt att jag ska tävla på hemmaplan utan att det är hemmaplan, men ändå najs att jag har stöd från både KGF och Dacke. Direkt efter skolan gick jag bort till Stadium där jag provade träningskläder jag spanat in ett tag nu och vad är inte bättre än BlackFriday rea? Friståendeträningen blev även framflyttad så det blir en massa extratid ikväll.

Världens mysigaste låt atm

Likes

Comments

Skolan flyter på, i nuläget har vi inte så mycket prov så tiden spenderas med att plugga in en massa franska ord. Ganska trevligt faktiskt, sen mig en stereotypisk tjej med svart/vit randig tröja, jeans och en baguette i handen haha. Har äntligen fått tillbaka motivationen på gymnastikträningarna, i helgen ska vi tävla och tävlingen hålls i Växjö.

På dagens schema står : Romananalys, grupparbete i historia, simning, köpa strumpor inför tävlingen, öva på de där pirruetterna till tävlingen och packa.

En blogg jag tycker mycket om hittar ni här

En skrivargrej jag gärna hade varit med i hittar ni här

En blus jag tycker är fin hittar ni här

Likes

Comments

Stinas födelsedag firades med ett kaos utav människor som pratade om glitter, fika och gymnastik. Som standard höll vi till på EspressoHouse och begav oss sen upp till GHV för att hälsa på lite kompisar från Skåne. Efter många kramar, mycket skratt och glitter i hårbotten så begav jag och Siri oss hem till henne för att beställa mat. Vi satt kvar vid matbordet och pratade om gymnastik och de tankar man aldrig säger högt. Därefter blev det DIsneymys med popcorn för att senare hamna i sängen och dela med sig av sina filosofiska tankar.

"Om man äter mycket salt, blir tårarna saltare?"

"Det borde finnas mer planeter med liv på än bara våran, för vad är det som gör oss så speciella att det bara skulle finnas våran planet med liv?"

"Ska man fortsätta med grejer trots att det får en att hata sig själv när samma grej är anledningen till att man ser efter sig själv?"

Idag tog vi en sen frukost för att senare kunna gå till stationen, där vi faktiskt träffade Anton. Nu sitter jag på tåget mot Emmaboda och planerar gympaläger samtidigt som jag pluggar.

Likes

Comments

God morgon mina kära

Igår tog jag tåget och bussen hem hem till min familj. Fredagskvällen spenderades med pappa hemma i soffan vid Tvn och med pizza. Så mysigt. Jag vaknade nu vid 8 och tänkte att jag lika gärna kunde gå upp, så hinner jag se på lite serier. Idag fyller min bästa vän år så jag ska in och fika med henne och sen ska jag sova över med Siri. En fullspäckad dag helt enkelt. En utav mina favoritlåtar atm

Likes

Comments

Go' kväll mina vänner

Skoldagarna fylls utav prov och håltimmar medans man märker hur det bara blir mörkare och mörkare. Jag plöjer mig igenom den ena poddcasten efter den andra som ett barn som fått godis. Man märker på träningarna att det snart är tävling, tävlingsnerverna ligger i luften.

Imorgon står det bara två lektioner på schemat, ibland är det inte så dumt. Nu ska jag snart åka på ännu en träning, chao. Bild på pizzan jag åt till kvällsmat <3

Likes

Comments

Gör mig uppröd

Får mig att le

Stämmer inom uppfostran

Alla borde ha i åtanke

Är mitt motto

Får mig att tänka till

Förklarar skönheten hos människor

Förklarar mitt liv just nu

Kommer från en film

Samhället ofta glömmer

Likes

Comments