Äggröra, en kopp av grönt te & vatten med citronjuice och två slice gurka.

- X

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Smile when the pain inside kills you. Smile even if you think not everything is going to be okay. Smile to make your enemies more angry than before. Smile cause one day everything will turn out just the way you imagined. Smile even if you have fallen but still standing.


-X

Likes

Comments

Bilderna är tagna från We heart it -X

Likes

Comments

Arg och ilsken för att nämna några, hat och dåligt självförtroende för att lägga till mera. Den utmattande känslan av att konstant bära på något som tynger kroppen, humöret och omgivningens påfrestningar får bördan att släpa mera. Ork bedrivs av hatet som ströms inombords, ilskan driver fram hatet, hatet leder till trötthet. Funktioner och faktorer i en och sammankoppling men vad säger det? Tankarna springer runt och kan inte komma samman, känner mig så uppgiven mer än någonsin att svaren inte kan hittas. Hopplös och förvirrad tar större utrymme att mina ord inte längre existerar. Kämpandet och ork vägrar inte samarbeta med mig längre. Jag finner ingen ro, men ångesten växer mer. Hur ska jag förklara mig så dem ska förstå på djupet för allt det känns är att jag försvinner i mängden, kraven och standarden på mig själv puttar undan förväntningarna från andra, ändå lockar dem mig med deras handlingar, mer än orden kan väga. Tyngden släpar som vanligt men bromsen funkar inte. Dem säger mycket men vet inte längre vad som betyder. Vilse kommer härnäst men så tom och så osäker gör mig bara skrämd. Rädslan att kontrollen ska tappas får mig hålla hårt i pedalen men känslorna får tålamodet att splittras. Trots allt som känns har tiden snurrat mig i varv gång på gång att snurrandet gör mig inte yr, bara bilden av att jag befinner mig i en plats där stabiliteten inte kan balanseras får mig att titta runt, men blundande får mig att mörkna de tysta.

- X

Likes

Comments

Bilder från we heart it(bortsett från den med basketbollen-google) ​- X

Likes

Comments

LONG TIME NO SEE, mer upptadering på bloggen kommer snart..... - X

Likes

Comments

Ibland kanske det behövs att man blundar för att återställa kroppen, dagen lång är man på hög varv och allting förstoras vilket skapar en stressfull miljö, som person har stress varit en del av mitt liv. Jo en del dagar ger det en kick och kan igångsätta vardagen då jag vet vad jag ska göra utifrån en begränsad tid å andra sidan vill jag trycka på stoppknappen. Jag utsätter mig själv för stress. Dels för att stress är en vana, det ger mig snabbheten att få fram resultat, det ger mig en knuff som förhindrar mig från att skapa en trygghet inom lathet. Men den negativa sidan har även spelat en stor roll i det hela genom att känslan att inte prestera bra får tankar att väckas till liv, känslan att hela tiden blir sur och lägga ut det på andra samt saker och ting för att det känns som enda utvägen till att kunna hantera dem överväldiga sidorna som inte kan svepas bort med en tork. Sätta mig ner och ta ett djupt andetag är långt borta från tankarna som beror på att den känslomässiga sidan har en större kontroll utöver hela kroppen, varje ben, varje funktion. Det leder till en plats där jag för stunden befinner mig i så fort stressen ökar. Det tär på mig men när det går över är den inte borta för alltid men inte heller långt bort som armslängd.

X

Likes

Comments

Bilderna är tagna från we heart it- X

Likes

Comments

Självtagna bilder - X

Likes

Comments