Header

Jag måste nog erkänna det nu.. Att allt är för mycket på en och samma gång. Jag trodde faktiskt att veckan skulle vara fri från stress men då fick vi 3-4 inlämningar som ska vara inlämnade till veckan.. Och på det så har jag läxa till teorilektionen också.. Suck.. Jag hinner inte med allt som jag vill och det är verkligen redigt frustrerande.. Igår t ex kom jag äntligen igång med dörrarna och slipningen men jag kan inte göra klart det idag för att det är så mycket som behöver göras när det gäller skolan.. Och jag vet att man måste ta en paus ibland men jag vill verkligen ha den här veckan fri, jag vill få allt gjort så att jag inte behöver tänka på det sen.. Jag vill inte sitta sena skolkvällar och vara helt slutkörd i slutet av veckan och sova när jag faktiskt kan göra det jag vill.. Så de senaste två dagarna har jag jobbat från första vakna stunden till den sista och har inte ens kommit i närheten till halvvägs... Dagen är ju inte slut än men det tar ändå emot på något sätt..

Just nu sitter jag framför TV.n och försöker få ihop all information så att texten flyter på i ett eget arbete som vi ska göra i Etik.. Jag får inte helt ihop det så jag har faktiskt vänt uppmärksamheten till TV-programmet en stund, det är ett avsnitt med extrema samlare med en kvinna som missköter sina djur och låter de gå runt med skador.. Sånt blir jag redigt arg över.. Började nästan skrika av glädje när djurkontrollanter kom över oväntat i programmet.. Hoppas de tar alla djur från den där hemska kvinnan..,

Sen är det nog ganska uppenbart att jag inte hunnit träna i allt arbete.. Det suger verkligen..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inte alltid 100%

Det är verkligen sjukt hur känslig jag har blivit.. Jag har blivit så känslig att jag helst inte vill uttrycka känslor alls.. Igår hade jag en bra dag förövrigt.. Men sen när jag skulle gå och lägga mig så började jag stortjuta.. Helt utan anledning..

Trots mitt lilla nervsammanbrott så har jag varit produktiv idag (för jag grät nästan hela natten) och gjort klart det mesta som behöver vara gjort.. Förhoppningsvis hinner jag städa mitt rum imorgon så jag kan checka av det också.. Det dras in så mycket grus utifrån så det känns som att jag får sopa hela tiden..

Samtidigt så känner jag mig jättekluven angående livet överhuvudtaget.. Ena stunden mår jag bra, andra börjar jag stortjuta.. Säger bara det att det känns som att en rejäl höstdepression är påväg..

Sen en sak till.. Jag förstå mig verkligen inte på killar.. Gör ni det ?

Likes

Comments

Det känns som att den här veckan aldrig kommer att ta slut ! Om det fortsätter i den här takten så kommer jag helt klart vara gråhårig inom loppet av ett år !

Körlektionen i måndags gick bra, det finns såklart fortfarande saker jag måste lära mig, jag är ju inte felfri men jag känner mig inte helt värdelös längre.. Och efter skolan så ska jag på teorilektion nr 2, jag kommer hem sent men det känns som att det behövs för att jag ska kunna få i så mycket kunskap som möjligt i huvudet ( som redan fått hjärnblödning av allt pluggande).

Sen när jag äntligen kommer hem så ska jag plugga, plugga, plugga.. Det känns som jag inte kommer framåt i alla ord för att det är så mycket man ska kunna inför provet på fredag... Men jag gör mitt bästa så får vi hoppas att det räcker..

Kram 🌸

Likes

Comments

Godmorgon alla läsare 🌸

Idag har jag självstudier min första lektion så jag behöver inte åka in till Oskarshamn än på ett tag. Jag har typ inte sovit något de senaste nätterna men känner mig ändå förvånansvärt pigg. Jag tror den årliga gråa perioden är påväg nu där jag blir typ jättedeprimerad, för jag har inte känt mig som mitt vanliga glada spralliga jag, jag har liksom varit ganska tystlåten och det är inte likt mig när det gäller mig privat. Sen brukar jag hålla mig på en grå skala när det gäller mitt mående, men jag är ändå oftast glad.. Men under den gråa perioden som jag kallar det så är jag typ aldrig glad.. Vi får hoppas att det inte kommer vara så illa som det brukar vara men jag vågar inte hoppas för mycket på det.. Min sömnbrist tyder på något annat..

Idag så har jag iallafall 2 lektioner, ganska långa om ni frågar mig men jag får vara glad att jag inte behöver tvinga i mig frukosten idag utan att jag kan äta lugnt utan att vilja kräkas för att det är för tidigt att äta. Och jag kan bara säga att det blev en större och lyxigare frukost än vanligt med 2 stekta ägg, en stor hög med bacon och en special frappe gjord på kaffe, proteindryck och vispad grädde, mums ! Efter skolan så har jag körlektion, jag känner mig inte jättetaggad men det känns som det behövs för jag knappt kör hemma längre för det typ inte finns tid för det, lite uppfriskande av minnet liksom.. Sen när jag kommer hem får vi se om jag orkar plugga till provet senare i veckan.. Jag är inte taggad när det gäller det heller men jag kan inte direkt göra något åt det..

Vad ska ni göra idag ? 🌸

Likes

Comments

Hej alla läsare 🌸

Det märks verkligen att sommarlovet är slut nu, innan hann man hur mycket som helst under en dag men nu när skolan tar upp de mesta av tiden på dagen så känns det som att man aldrig kommer att bli klar med det som behöver göras. Jag har äntligen en ledig dag efter en ganska hektiskt vecka, men trots att jag har stressat kanske lite för mycket så har det inte hänt något överdrivet intressant, och det är tur det för jag har haft en enorm skrivkramp och varit totalt orkeslös så fort jag kommit hem..

Det "största" eller det som är mest värt att nämna är att jag börjat gå teorikurs på körskolan, första lektionen var i onsdags och det var mest repetition på saker man redan visste och som egentligen är helt uppenbart så det var lite långtråkigt.

Sen har jag varit i skolan och där är det som vanligt, inget överdrivet intressant där heller med andra ord. Jag hinner inte göra så mycket under skolvardagarna så allt blir typ hoptryckt under helgerna nu. Jag planerar och försöker fördela saker jag behöver göra under veckan på ett bra sätt men jag hinner inte alltid med allt, och den här veckan har känts lite mer jobbig än vanligt. Imorse hann jag iallafall med ett intervall pass, jag brukar göra det runt gården så jag går 2 varv och springer ett och skiftar på det sättet, jag körde en halvtimme men sen la jag mig i sängen igen och gick inte upp för frukost fören 11.tiden. Sedan drog jag ner till verkstaden en snabbis och målade det andra lagret av rostätare på 245ans dörrar.

Nu när jag är klar med det så funderar jag på vad jag ska göra idag, jag har egentligen massor att göra inklusive att plugga inför ett prov i Språkhistoria till nästa fredag och en läxa inför nästa teorilektion. Jag undrar om jag kommer hinna allt och samtidigt hinna vila huvudet lite i helgen men förhoppningsvis lyckas jag planera det på ett bra sätt.. Full fart framåt alltså, allt rullar på..

Hur är det med er ? 🌸

Likes

Comments

För det första tänkte jag bara säga att mycket av min tid går till körkortet.. Det är typ min prio ett just nu förutom skolan.. Vad har jag spenderat tiden på annars då ? Kärlek, hopp, svek.. Visst låter det klyschigt ?

Jag har gjort risk ettan och det var en bra men samtidigt dålig dag (jag hann inte fixa mig så såg ut som ett troll och självklart hamnade den snyggaste killen jag någonsin sett bredvid mig)... Men när risk ettan var klar ville jag ville bara gråta och slå sönder något.. Ni vet min svikare till kompis ? Hon skrev till mig igen och hade under ett par dagar tryckt ner mina egenskaper och hur jag är för att verka bättre själv.. Jag bad henne snällt att lägga ner för det var inte alls snällt och det tryckte ner mig redigt i botten för en stund.. Hon slutade såklart inte så jag avföljde henne på alla sociala medier jag har och blockade hennes nummer.. Det hindrade henne dock inte från att höra av sig en gång till när hon sa att hon inte vill ha mer kontakt och inte vara vän mer.. Det fick mig att skratta för jag var ju redan steget före.. Jag sa att jag ber om ursäkt att jag verkat otrevlig men att hon inte kan ta ut saker på mig när det är killen som fick oss att bråka fån första början som hon ska prata med (hon började skriva med samma kille som jag så jag steg undan men hon vägrade släppa det och som jag sa innan försökte trycka ner mig för att verka bättre själv, samtidigt varnade jag henne för att han är som han är, smått varning till kontrollbehov och att han är svartsjuk och ligger runt och så, men då påstod hon att han kanske inte alls gillat mig från börja och betett sig så för han inte ville ha mig, anyhow mer om det någon annan gång). Hon skyllde på sin sjukdom men jag ser inte det som en ursäkt till att kränka och trakassera folk.. Sen åkte jag hem.. Sammanlagt väntade jag på bussar två och en halv timme den dagen och jag var så ledsen.. Jag ringde till Olivia för stöd och gick dit fötterna bar mig. Och poofff så var Olivia där efter att ha fixat naglarna och trots att det var en kort stund mådde jag genast lite bättre. på bussen hem träffade jag också min pappas faster så jag hade sällskap på hela bussfärden hem, det var riktigt trevligt...

Sen har jag haft en körlektion till och den gick bättre, jag var inte lika nervös och hade mer koncentration.. Jag fick faktiskt lite hopp att jag kanske inte är helt misslyckad iallafall..

Okej, då har jag nämnt hoppet och sveket.. kärleken då ?

Skolan började och jag fick äntligen träffa mina kompisar ordentligt igen efter sommaren.. Och under sommaren har jag lärt mig att det inte funkar att vara känslokall..Jag behöver mina känslor.. Kärleken för mina nära är det som räddar mig.. mina kompisar, till viss del min familj, mina djur och att vara i verkstaden är det som håller ner mig när jag vill flyta bort från livet självt.. Den kärleken är mina ankare i vardagen.. Jag behöver kärlek, jag känner kärlek, men kanske inte på just det sättet som många tror..

Likes

Comments

Hej alla läsare 🌸

Jag tänkte bara meddela att jag fortfarande lever, men jag har måååånga bollar i luften.. Samtidigt är jag riktigt glömsk så jag glömmer typ hälften av sakerna jag ska göra.. Jag hade planerat att lägga ut massa saker innan skolan började men sen kom mitt pluggande inför körkortet och den riktiga starten av skolan i vägen och resten glömdes helt enkelt bort..

Men idag känner jag att jag har återhämtat mig lite från lite olika chockar och allt nytt och hela tjosan.. Så i helgen är jag tillbaka som vanligt och kommer uppdatera om vad jag har haft för mig under veckan..

Jag hoppas att ni inte saknat mig alltför mycket, jag har iallafall saknat er.. 🌸

Kram 🌸

Likes

Comments

Godmorgon alla läsare ! 🌸

Just nu sitter jag med en kopp kaffe och funderar på vad som behöver göras och vilket av det jag ska göra idag. Kroppen har börjat vänja sig vid att börja gå upp tidigare, och det är ju iallafall positivt. Jag har börjat ställa larmet på klockan 6 men går oftast inte upp fören 7. Sedan tar jag en promenad på minst 30 min med Mantus. Jag har inte hunnit träna så mycket det senaste med tanke på att jag är och rensar och städar överallt, men jag tänkte lägga in ett pass senare i veckan om det hinns med 😂

Men trots att kroppen börjat vänja sig vid tidiga mornar så kommer den nog aldrig vänja sig vid tidiga frukostar, så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det när skolan börjar.. Jag har liksom ingen lust att tvinga i mig frukost mer.. Men jag löser nog det också får vi hoppas, idag tänkte jag äta LCHF-plättar i en smarrig frukost med vispad grädde (mums !) 🌹

Vad ska ni göra idag ? ❤

Likes

Comments

Inte alltid 100%, Vägen till ett körkort

Idag var en sån dag när allt bara gick fel.. Nu när dagen snart är slut så känner jag mig bara så sjukt äckligt besviken på mig själv.. Jag hade körlektion idag (min andra) och jag var jättenervös.. Jag som nästan aldrig är nervös ? Saker som jag vet att jag kan och vissa saker som jag tränat på ända sedan jag började köra var som bortblåsta i huvudet.. Det var som att jag aldrig kört innan och jag bara kände att det gick skitdåligt trots att både körläraren och pappa sa att det gick bra bara att jag behöver öva lite mer.. Men vissa av sakerna vi gjorde idag har jag praktiskt taget kunnat göra felfritt innan ? Jag har nog aldrig varit så rädd för att göra fel som idag.. Det sög verkligen nu när jag äntligen börjat på körskola.. Jag tyckte att jag var bra på att köra men det är jag tydligen inte.. Den känslan gör att jag verkligen bara vill ge upp och strunta i det, varför har jag ens gett mig in på det här ? Jag slösar bara en massa pengar på att köra samma steg om och om igen och jag kommer liksom ingenstans.. Jag vill bara stänga in mig någonstans och strunta i livet, i skolan, i körkortet.. Allt..

Men, såklart tog den dåliga dagen inte slut där.. Jag bestämde mig för att äntligen rensa det lilla rummet vi har som förråd, och behövde en stol för att komma upp till de övre hyllorna.. Tror ni inte att jag råkar få ordentlig fart när jag ska ner och får foten rakt på en sån där fot man har under julgranen ? Jo visst ! Och jag rekommenderar inte att göra det heller för det gjorde skitont ! Sen var det dags att laga mat.. Jag upptäckte att jag använt broccolin till någon helt annan maträtt och att jag behövde just broccoli till maten jag skulle laga.. Jag skulle laga kyckling och så upptäcker jag att kycklingen jag egentligen ska skära i bitar har ben i sig.. Kyckling med bitar av ryggben är verkligen djävulens påfund ! Och eftersom det redan var tinat (och det var den enda maträtten vi hade hemma efter vecko-matschemat) fick jag ju snällt använda det i maträtten iallafall, så jag stod en bra stund för att få bort kött från de där jävla benen.. När jag var klar var det såpass lite kyckling att jag fick kolla efter annat att fylla ut det med.. Det fick bli 3 bitar ostschnitzel.. Resultatet ? Något som såg helt oaptitligt ut.. Något som egentligen gick att äta men efter den här dagen hade jag ingen matlust så jag åt typ inget..

Likes

Comments

Inte alltid 100%

I flera år har jag tagit hand om dig och funnits för dig för att du alltid hamnar i trubbel och för att du inte har några riktiga vänner. I flera år har jag gett dig råd och slösat tid på dig.. Men det är slut med det nu.. Det har visat sig att du bara är ännu en falsk människa. Du har gjort något mot mig som man inte gör mot någon som man kallar för bästa vän, som man kallar för syster för att vi kommit så bra överens. Du har sjunkit så hemskt lågt och du har gått över min gräns nu. Det är verkligen sjukt tråkigt att det behöver bli såhär men det är så det blir när man ljuger och snackar skit som du gjort...

Lycka till med ditt liv där ingen finns för dig längre, nu har du ingen som försvarar dig mer.. Jag kommer iallafall inte sakna dig..

Likes

Comments

Cocoo.se - Nordens största nätbutik för smycken