Header

Inte alltid 100%

Jag har alltid varit känslig.. Men samtidigt hård som sten.. Jag har spenderat mycket tid med att inte vilja känna någonting alls och vara alldeles iskall. Jag kunde säga att mitt hjärta var gjort av hård sten och is men egentligen ville jag bara att det skulle smälta.. Egentligen.. innerst inne, ville jag känna.. Jag var bara rädd för att bli sårad.. Jag var rädd för att inte kunna komma upp på fötterna igen efter den senaste knuffen som gjorde att jag blev liggande i evigheter innan jag faktiskt kunde ta mig upp ur mitt egna svarta hål..

Och visst föll jag igen.. jag skrapade upp mina knän och mitt ömtåliga hjärta flera gånger innan jag ville bli känslokall igen.. Jag blev sårad och nerknuffad i mitt hål igen.. Den enda skillnaden var att efter första gången försökte jag faktiskt ta mig upp ifrån början. Det finns ingen mening med att leva i ett svart hål, känslokall och trasig på insidan. Visst fan gjorde det ont och visst fan grät jag men inte fan gav jag upp ?! Jag kämpade trots att varje andetag var som en käftsmäll, trots att det kändes som att hela kroppen var döende..

Jag tog mig upp.. Jag tillåter mig själv att känna igen, jag älskar mina vänner och min familj och börjar långsamt också älska livet.. Men mitt ömtåliga hjärta och mina känslor för kärleken ? Det kommer ta ett tag innan mitt hjärta vill tina upp igen, och tills dess njuter jag av allt som går..

Med ett hjärta av sten och is som ändå vågar känna, men som inte vågar hoppas för mycket..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag varit på hönsbytardag, ärligt talat va det nog min första faktiskt men definitivt inte den sista ! Fastnade för många söta höns, kaniner och vaktlar (Gud vad jag saknar att ha vaktlar). Man fastnar så hemskt lätt, där fanns kalkon-kycklingar och allt möjligt, till och med valpar ! Det har varit otroligt fint väder idag, och ägarna gjorde verkligen allt för att djuren skulle ha det så svalt som möjligt.

Jag fick också se Ayam Cemani i verkligheten (det är en hönssort som är helt svart), har innan bara sett bilder och suttit och beundrat, men att se i verkligheten är verkligen en upplevelse i sig. Något av de vackraste jag någonsin sett ! 😍

Efteråt åkte vi på en mindre bilutställning och köpte varsin glass och dricka och satt ute en stund. Det har alltså varit en tillsynes bra dag som har gett mig ny inspiration och nya idéer inför framtiden.

(Bild på en Ayam Cemani tupp tagen från Google)

Likes

Comments

Som jag tog upp för ett par dagar sedan så nördar jag många serier, men den serien som jag nördar mest och bara totalälskar efter flera år är Supernatural.. Det är liksom min favoritserie No.1, har kollat om den flera gånger medan jag väntar på de nyaste avsnitten. Kollar inte bara på det för att bröderna Dean och Sam är dösnygga, deras bil, deras Impala är värsta drömmen. Och jag måste erkänna att jag är en sucker för övernaturliga varelser.

Vilken är eran favoritserie, den som är den absoluta No.1 ?

Likes

Comments

Bara jag som totalnördar Riverdale-serien ? I för sig nördar jag ju många serier och streck-kollar tills man måste vänta på nya avsnitt hela tiden. Det gäller att hitta nya serier att kolla på under väntans tider, och Riverdale fick bli just en sån serie. Bara totalälskar storyn bakom det hela, hela mysteriet bakom mordet på Jason.. Jag är total-hooked i en Riverdale madness !

Likes

Comments

Vägen till ett körkort

Nu är det inte bara plugg i skolan som gäller, utan också plugg inför körkortet ! Jag hör ofta att det är teorin som är det svåraste och jag börjar förstå varför, jag provade ett sånt där demo-test och det som kommer mest är bilder där man ska bedöma vad som gäller i alla möjliga konstiga situationer. Liksom sånt som man typ inte kan plugga på, usch vad jag inte tycker om sånt.. Det gick verkligen inte bra på det där demo-provet så jag kommer verkligen behöva ligga i, som tur är så har jag ganska lång tid på mig och är ledig hela sommarlovet. Tyckte jag var värd mitt sista sommarlov utan jobb, bara slappa när man har chansen, för sen har man ju inte mer lov. Sen är det kanske inte jättemycket att slappa att plugga till körkortet men det är ju något som måste göras vilket fall som helst, och det kommer bli mycket enklare när man inte har plugget i skolan att tänka på också, då kan man bara fokusera på att plugga till körkortet liksom.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ibland önskar jag verkligen att mitt rum såg ut som det gör i en inredningstidning ! Med såna där jättefina ljusstakar och fint målade väggar, fint bäddade sängar. Någon gång tänkte jag faktiskt ge mitt rum en liten makeover och iallafall måla väggarna i en annan färg, men just nu finns det inte tid och jag har så svårt för att bestämma mig för vilken färg. Men en massa inredning kan man ju köpa i vilket fall som helst, och jag ska nog skaffa mig lite ljusstakar, men resten av rummet får vänta med sin makeover.. Hittills är det bara en inredningsdröm..

Likes

Comments

Allmänt, Inte alltid 100%

Jag tar verkligen väldigt mycket ledigt från bloggen just nu ! Det här är inte direkt ett inlägg om att det inte finns tid som jag körde mycket på förut.. För jag försvinner liksom inte helt och det är ju inte kul om bloggen blir helt bombarderad av inlägg där det står att jag inte har tid och att jag kommer bättra mig osv, för efter 3 dagar skulle det komma ett till för att det är inte bloggen som blir bombarderad, utan det är snarare jag som blir bombarderad av skolan med massa skolarbete, och jag har en period där jag nästan är för lat för att göra någonting, jag bara glider runt och chillar, och njuter lite lagom av att jag faktiskt lever och överlevt allt skit som hittills blivit kastat på mig.

Det är okej att falla ibland, men jag har inte ramlat överhuvudtaget, mina fötter är kvar på marken och mina tankar är uppe i molnen, jag tänker för mycket, och ibland tänker jag för lite. Jag har inte förlorat min inspiration, jag har bara för mycket av det för att veta vart jag ska göra av allt.. Så medan många skulle tro att min blogg blir försummad skriver jag egentligen framtida inlägg som kommer vara helt kickass när jag väl lägger ut dem, en liten känsloladdad uppdatering men blod, svett och tårar och en liten skvätt galenskap. Det kommer kanske ta lite mer arbete och inläggen kommer inte komma ut idag, inte imorgon och kanske inte ens i veckan.. Men någon gång kommer de där känslosamma inläggen ut.

Are you ready ?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag gav upp igen.. Jag gav upp hela den där kampen med att få någon sorts färg.. Igen... Jag vill absolut inte lägga pengar på spraytan, så jag tänkte, äh jag kör på brun utan sol, en lotion mamma köpt. Och visst fick jag lite färg, men inte var färgen jämn.. Jag försökte verkligen allt, skrubb, skrubbhandske, med att smörja in torra fläckar och praktiskt taget alla råd för att färgen ska bli jämn, men inte blev min färg jämn för det ? Wtf liksom lyckas aldrig med saker som har med skönheten att göra.

Min pappa sa något för ett par dagar sedan som fick mig att tänka om ganska rejält angående mitt praktiskt taget konstanta insmörjande av brun utan sol för att slippa se det där bleka.."Du är född som du är, det är meningen att du ska va blek, annars hade du inte varit det". Tyckte det va ganska fint sagt.. Det fick mig att lägga ner den där tuben.. jag gav upp eller ja, kanske inte direkt gav upp, det är kanske inte helt rätt ord..

Min hud kanske är lika blek som porslin.. Men jag rockar det, även hela sommarn lång när folk har fin brun hud och min hud är lika vit som den alltid är.. För jag är född såhär, och för en gångs skull skiter jag i alla kommentarer om att jag ser sjuk ut, om jag aldrig är ute, för jag vet mina vanor, jag vet att jag inte är sjuk.. Även om jag väldigt gärna vill va brun, så är jag född såhär.. och jag tänker fortsätta rocka det ✌

Men för er som "can't stand" blek hud och verkligen inte orkar kommentarer finns det många alternativ, t ex de nedanför 👇 Men vilken färg du än har på huden så är du lika vacker som du är, du är du, och ingen kan ersätta det , även om du är blek, solbränd, svart, vit, lila eller till och med grön.

Likes

Comments

Åh vad jag hatar när jag inte hinner med bloggen ! Jag tycker om att släppa ut min kreativitet på vad jag vill, det kan jag göra här.. Det kan jag inte göra med allt som har med skolan att göra, där måste jag följa en mall och får inte direkt göra som jag vill. Jag har varit på sjukhuset ett par vändor och kommit lite efter med skolarbete (vilken nyhet att jag hamnar efter, NOT), så jag har lite att stå i.. Jag tycker verkligen inte om när jag inte hinner det som jag verkligen vill göra.. Allt känns helt hopplöst när det händer..

Igår drog iallafall jag och Olivia till simhallen, jag har lite träningsvärk i armarna sen idrotten i torsdags men vi drog några längder och spenderade resten av tiden i bubbelbad.. Jag saknar att ha badkar ibland, det skulle va jätteskönt med ett eget bubbelbad.. Det är så avslappnande och skönt, och jag känner att jag verkligen behöver slappna av, jag gör inte direkt något som stressar mig men slappnar inte heller av.. Så är ju lagom spänd i kroppen..

Idag tänkte jag bara ta det lugnt, det känns som att jag förtjänar att göra ingenting trots allt som ska göras.. Men jag tar det imorgon istället, det kan vänta.. Just nu är det viktigaste att tänka på mig själv, och då tycker jag att jag behöver slappna av lite och göra ingenting.

Likes

Comments

Jag måste erkänna att jag är riktigt sugen på att pierca mig igen.. Det finns ett piercingar jag helt enkelt ska ha innan jag slutar pierca mig, innan det går överstyr och hela ansiktet blir fullt liksom.. Men ena ögonbrynet, min navel och tungan kommer jag helt klart pierca någon gång.. Jag känner: Nu ska jag fan göra detta.. Men samtidigt tar det ju emot lite. Det va så jobbigt att äta i början med min labret, tänderna drog med sig piercingen i varje tugga och det gjorde ju såklart ont när man inte tänkte sig för.. Tänk då hur det är med en piercing i tungan.. Aj..

Än så länge är det såklart bara en fundering, och det är inte säkert att jag gör en för jag har så svårt för att bestämma mig 😂 Vad tycker ni ? Tungpiercing eller ingen tungpiercing ?

Likes

Comments