View tracker

I veckan köpte jag vackra tulpaner och idag fick jag en supervacker rosbukett!!  Den är så lik de jag fotade häromdagen.
Så trevligt med god mat och trevligt sällskap.  Vi har inte träffats på länge så samtalsämne har bara trillat fram. En efter en. Basia betyder så mycket för mig. Vi har en väldigt speciell relation och så mycket gemensamt.  Trots jätte långa perioder mellan våra träffar vet jag att hon finns. Jag hoppas att det inte dröjer länge till nästa gång. 

Likes

Comments

Veckostädning pågår :) Älskar städa vårt hus. Det blir nån slags avkoppling från alla jobbtankar. Man går runt och njuter, planerar livet... 

Likes

Comments

Äntligen helg :) Härligt att kunna vakna av sig själv och låta väckarklockan vila. Den lilla extra timme eller två gör såå mycket 🤗

Likes

Comments

Äntligen!  Veckan gick fört men jag har längtat efter sovmorgon, långfrukost och familjetid.  Jag skulle behöva ställa mig i köket och börja förbereda inför morgondagen. Besök av min väninna jag har inte träffat på flera månader!! Får pausa liten stund till....Och hoppas på att energinivån höjs :)

Likes

Comments

Är kär i alla dessa färger!  Helst skulle jag köpt alla och dekorerat heeela huset :) Plockar med mig 20 tulpaner och fortsätter mot bussen.

Likes

Comments

Det bästa stunden på veckodagar efter man har hämtat barnet från skolan är kvällen.  Lugnare tempot  och brasan.  Det är betydligt kallare ute och imorse var det supersegt att ta sig upp från sängen. Helger tar slut så fört! 

Snart igång med kvällsrutiner och tidigare läggdags. Det känns att man ligger efter med vilan när man har jobbat över i stort sätt hela förra veckan pga sjukdomar i teamet. Semester ansökan inskickad och jag längtar till åkaskidorvecka :)Likes

Comments

Julgardiner, julgran, adventsljusstakar och nu även stjärnor nerpackade. Vi började igår :) så det tog sin lilla tid.

Likes

Comments