Alltså på riktigt! Jag kommer alltid ha ett paket dadlar i kylskåpet... Och kakao...
Häromdagen gjorde jag godaste kärleksmumms utan att baka! och idag var det dags för chokladbollar. De höjde kvällens nivå ordentligt kan man säga. Nu klickade hem även tidigare bok av samma genialiska duetten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Walter och jag. Snappchat och musically. Vi sjunger och lägger på lite roliga filter. Man får hänga faktiskt med som förälder... Det är kul att tillsammans upptäcka, skoja och samtidigt se till att man använder dessa roligheter på ett bra sätt. Delaktighet. Förr eller senare kommer de ditt... Sociala medier, och då är det viktigt att man har lärt barnen hur och varför. 

Likes

Comments

Mörker faller så tidigt nu. Finns inget mysigare än att tända nattbelysning och njuta av november lugnet.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ninjamamma. 
Här ligger min grön ninja och läser läsläxa.
Av någon anledning... fanns det inga frågor man skulle skriftligt svara på. Såååååååå synd. Undrar om det är på grund av att fröken fick nytt jobb?? Vi kom snabbt på att vi vill skriva en häftig berättelse.
Berättelse om en pojke som åkte till BR och köpte en vanlig dräkt som visades vara va den ultimata ninjadräkt. Så fört pojken tog den på sig blev han en riktig ninja. Llyod. Imorgon ska vi skriva ner det, och fortsätta... varje dag, ett par meningar i en speciell lego anteckningsbok... Vem vet.. Kanske skrivstilen kommer att tränas upp på en roligare sätt?
Finns det några föräldrar här?? Vilka knäpp använder ni??

Likes

Comments

Det kortaste besök på BR ever!! Snabbt in och snabbt ut. Dräkten är med. Dyraste dräkten mamma har köpt någonsin.

Likes

Comments

Helgen närmar sig slutet. Det var två härliga lagom intensiva dagar med städning, matlagning, kramar och pussar. Batterier känns laddade och jag ser fram emot en ny vecka med nya utmaningar.

Likes

Comments

Min favorit stund på veckan är här. Alla sover. Det är ganska tyst i huset. Bara diskmaskin som surrar. Vi missade att starta den igår kväll. Dubbel espresso med hasselnöts sirap och skummad sojamjölk är min sällskap även denna gång. Jag känner efter....tar en klunk... Gud vad oerhört tacksam är jag. För att jag lyckades tända brasan på första försöket, för att jag har min fullbokade jobbkalender med jobb jag ville ha, för mina herrar som jag får lov att träffa och krama varje dag... För allt.
Kan knappast tro på att om 3 veckor får vi besök! Ja.... Ni förstår... Jag är här och nu. Precis vart jag vill vara.

Likes

Comments