Det här är livet. Få en fråga från mannen av mitt liv om man är sugen på kladdkaka. Jag tror inte jag har någonsin tackat nej ;) Bubbelbad i repris... lavendel skall förhoppningsvis lugna ner Walter så att han somnar lättare. Han är jämt pigg på kvällarna och trött på morgonen. Han påstår att han lever på felaktig sida av jorden, då där han borde bo är morgon när jag informerar om läggdags.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Snart klar med middag. Marinerad kyckling grillas i sin helhet i ugnen. 2 grader kvar tills den blir 70. Walter är superhungrig och tjatar om kött hela tiden...bra tålamods träning. Nåt jag tycker är lika gott som enkel är potatisgratäng. Slängde ihop potatis med vitlök , lite matlagningsgrädde med peppar på det, mängder med riven ost och lite persilja när den är ute från ugnen. Galet gott. 

Likes

Comments

Ett glas rött och mycket skum. Tröttare än någonsin :) Nu skall jag relaxa... om jag får. En kompanjon med sina leksaker öppnar badrumsdörren. Han vill ju också bada !! Hem ljuva hem.

Likes

Comments

​Sååååååå nu känner vi oss nöjda för denna gången. Fantastiskt vecka ! Nu har vi packat och kör hemmåt en dag tidigare än planerat. Det blir nog skönare så. Att ha en söndag hemma, sova i egen säng och komma igång med tvätt innan veckans början. Alla lyckliga ... och trötta . Nu många timmar i bilen. 

Likes

Comments

I'm a SkiStar här i parken, när jag glider över marken. Jag kör så fört för jag är king .... 🎼🎼

Likes

Comments

... tills liftarna stängde...

Det går inte att beskriva hur mycket vi njuter av dagarna här i fjällen. I ankarliften har man sol i ansiktet hela vägen fram till toppen. Det går upp och nedför. Mellan Hundfjället och Tandådalen . Trollskogen är jätte populär och omtyckt av Walter. Ingen träningsvärk här än så länge. L fick byta ut boots till pjäxor och åker skidor med oss. Han verkar ha ont i hela kroppen men hänger med oss ändå :) Gröna backarna tröttnade vi på ganska fört. Igår blev det några blåa. Idag åkte vi både röda och en svart till Walters störa glädje. Det pirrade i magen kan jag säga men i nu kan vi räkna BRANTEN som besegrat!!! 

Likes

Comments