Jag är så stolt över Walter att jag inte finner ord! Han är superduktig på att läsa. Så underbar känsla att kunna sitta bredvid och höra böcker lästa med hans röst. Det blir nån slags wow upplevelse. Det har alltid varit viktig för mig att läsa. Jag har alltid älskat böcker och började läsa för Walter direkt när han var nyfödd. Vi prenumererade på Goboken i många år men sedan blev jag sugen på att fylla hans bokhylla själv. Det har blivit många kvällar med sagostund. Nästan lika många som antal dagar i hans liv.
Vi handlar nya böcker lite titt som tätt och intresse för läsning bara ökar. Nu när han själv läser flytande hoppas jag bara att han kommer tycka om böcker resten av sitt liv. Att kunna "läsa bort" sig till en hel annan värld är verkligen underbart.

Likes

Comments

Alpro Kokosmjölk, ca 1 dl vaniljyoughurt , exotiska frukt ( färdigblandad , finns i frysdisken). Superenkelt, supergott.

Likes

Comments

Nyskrubbat. Len. Avslappnad. Glad.

Njuter av söndag helt enkelt :) 

Likes

Comments

​Gråa lördag lyses upp av färgglada tvätthögen. L spacklar och målar i sovrummet. Än så länge en vägg... steg efter steg . Lite varje dag...det blir fint när den är klar. 

 Walter är supersnuvig IGEN men leker ganska bra. Det blir skärmtid lite då och då. Vi har precis kört några Mario Karts banor.... och det är verkligen inte populärt när jag meddelar att nu är det dags för sista. Han påpekar också att han "är lätträttad idag skall du veta". Jag förstår. Ögonen rinner, han nyser 10 ggr per minut. Hela näsduksförråd (ca 20 packet med Lambi är slut). 

Dagarna bara flyger förbi. Tur att man har helger, annars finns det ingen tid till eftertanke .. man bara kör på. Nästa vecka är fullsmockad ...Så klart. Är ganska negativ och påverkat idag :) Påverkat av att det finns människor som gärna försöker planera mitt liv. Utan att fråga om det är ok. Skitjobbigt kan jag lova. Att inte kunna känna sig som hemma när man faktiskt är i EGET hus.

Mobilen gick sönder för en vecka sedan och jag väntar på ännu en reservdel. Fungerar den inte kommer jag att ge upp. Ringde till banken häromdagen för att få en ny pinkod till min bankdosa för att kunna skaffa mobilt BankID på nytt och kanske komma åt mina pengar som förr men det gick inte. Man måste åka till bankkontoret. Och den är öppen mellan 10-13 hahah. När har man senast använd bankdosan ? Flera års sedan. Utan tvekan är jag helt beroende av min mobil. Bankappen, Försäkrningskassan appen, mat.se, osv. En liten teknikpryl som betyder så mycket. När den kraschar blir man handikappat. Likes

Comments

Likes

Comments

Ännu en dag med skratt och sol. .
Idag var L på jobbet så direkt efter min jobbpass packade vi matsäck och walkie talkie och begav oss mot äventyr. Fantasi fick flöda och vi blev jagade av drakar, fångade i grottor, och översvämmade. Som tur kunde man trycka på en knapp i jackan och fick bubblan med syre så det var bara rörelsen som blev påverkade av vattenmängder. Vi fick springa gående... som i vattnet. Till slut byggde vi vår koja och till middag serverades mossa och pinnar. Efter två timmar lek i naturen var jag ganska mör men lycklig även egen tid med min skruttis.

Likes

Comments

​Jag blir så oerhört lycklig när jag är med i sådana stunder. Nästan tårglad idag när vi kunde konsantera att isen är tillräcklig tjock för skridskor. Denna fina dammen ligger ca 5 minuter från oss... i skogen. Vi har varit ute i många timmar . Nu är vädret kontrollerat och det pratas om -10 grader inatt och plus fem och sol imorgon. Detta innebär varm choklad med marshmallows, grillat korv och massa skridskoåkning. 

Likes

Comments