W assisterde i ett mål och även gjorde ett. Härlig känsla även för mamma som hejade på för första gången. Kanske är det just mamma som tillbringat tur? Who knows? Nu välförtjänt fika på veranda.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känslan av nybäddad säng... Den hör liksom till, annars blir helgen inte lika helig. Orkar jag inte på fredag så är det lördag som gäller. Då har man fortfarande chansen att få njuta ordentligt utan att behöva stiga upp alldeles för tidigt.

Likes

Comments

L lagar tacos. Själv känner jag hur trötthet tar över min kropp. Lätt irriterad efter jobbet...och det hörs och syns. Det blir tidig sängdags för min del vilket är ganska så paradoxalt eftersom man längtar efter fredagsmyset och har stora förväntningar... men i slutändan är man helt enkelt för trött för godis skålet, chips och nån slags långfilm.

Likes

Comments

Att kunna sluta tidigare, hämta från skolan, åka till kafeteria, beställa fika och sitta en timme med focus bara på Dig. Att lyssna om hur din dag har varit och hur du introducerar dina två nya transformers, helt chockad när mamma först efter många stunder upptäckte att en av de ser väldigt kvinnligt ut... och faktiskt är en kvinna. Att få höra hur mysigt du tycker det är med mamma- Walter date samtidigt som det är jobbigt att bestämma vad man vill äta då det finns så mycket gott. Att få vara din mamma...  Det finns inget bättre. Oändligt tacksam över att ha dig i mitt liv. 

Likes

Comments

Thunder, feel the thunder
Lightning and the thunder 🌩️

Likes

Comments

Efterlängtad helg!!! Vilken vecka!! Tacos redan i magar och nu lite mys framför tv. Walter med sin kompis spelar tv spel och jag nyser massor. Regndroppar över hela området. Tanken om sovmorgon gör mig överlycklig. Gud vad jag älskar helger 😊

Likes

Comments

Sist när jag skulle handla smink, fick jag fråga om jag upplever att min hud är stressad. Hur känns det då? Undrar jag. Jag hade den här serien tidigare innan jag gick över till alla anti wrinkle cremer. Eftersom det kändes väldigt skönt när hon testade den innan foundation, köpte jag även ansiktsmask. Tycker att det är faktiskt fantastiskt att man kan se stressen på huden... 

Likes

Comments

Walter är sjuk och är hemma med L. Jag fick göra alla möjliga justeringar i kalender för att kunna deltids vabba om det behövs torsdag, fredag. Projektet kan jag avsluta som lyckad vilket känns helt fantastiskt. Blev ompysslad på NK av en duktig tjej som var tålmodig med en trött kund som förra veckan köpte en dyr foundation som tyvärr verkar inte fungera så nu är det Chanel som gäller. Uppringd av L som undrar när jag kommer hem då maten står serverad.... (det blev faktiskt en Nutrilett för att klara bussresan till pendelparkering). Är jag stressad? Ja! Är jag lycklig? Ja!

Likes

Comments