Senaste tiden har man läst i tidningar om våldtäkter och massa annat skit.. Man blir så trött på att se hur VISSA Invandrare och nykomlingar beter sig. 
Vart är respekten ni ska visa svenska folket som släpper in er här och vill hjälpa er, ni ska vara tacksamma visa respekt och hålla käften, nu tänker jag inte sitta här och va snäll i orden, de är sjukt hur äckliga vissa är!
Jag säger inte att alla svenskar heller är perfekta för ingen är det.. Ska vi som svenska medborgare och alla andra behöva oroa oss för att vi ska bli påslagna eller våldtagna när vi går ut? Att inte kunna gå ut utan att känna sig trygg..

Tänk om vi skulle attackera era syskon, barn, familj eller vänner utan anledning, våldta för att vi inte får något annat, slå på någon för att man tycker att det är kul, hur i helvete skulle de kännas för er? Antar att ni inte skulle tycka om det ni heller.
Att ni sedan blir frikända för sånt förstår jag mig inte heller på, man får ju skämmas över att bo i det här landet.

Om ni inte får ligga på annat håll så kan ni väl ligga med varandra era svin.


Folk som har det dåligt i andra länder kommer hit för att få hjälp för dom tror att Sverige är ett så himla bra land m.m.. Bull crap.. Den svenska myndigheten är något av de värsta jag vet, ska inte ni få oss att känna oss trygga? Hjälpa andra som ni påstår er vara så duktiga på. 
Vissa som har ett sjukt bra yrke i sitt hemland får börja praktisera som sopplockare här i sverige, vissa blir hemlösa och vissa andra klarar sig. tycker ni att det är rättvist tycker ni? 

Istället för att leta upp och låsa in pedofiler och våldtäkts män/kvinnor, så går ni efter små kriminella som röker lite hasch här och där. Vi förstår att det inte heller är bra men ta tag i de allvarliga situationerna först innan ni börjar gå ut efter något annat.. Hade ni bara skött erat jobb ni ska så hade samhället varit mycket bättre.

Poliser som sex chattar med minderåriga/små flickor får lite löneavdrag, de som våldtar och grupp våldtar andra blir frikända för att det inte finns tillräckligt med "bevis".. Varför skulle man ljuga om att man har varit utsatt för misshandel och gruppvåldtäkt? 

Men såna som har en liten bit hasch på sig åker in i flera år, JAG FÖRSTÅR MIG INTE PÅ ERAT SYSTEM.
Istället för att lägga pengar på vettiga saker så ska ni hellre bygga upp lite nya hus här och var.. Jag menar, kom igen nu va fan..

Ni vill jag tacka för mig, och ni som tar åt er eller tycker att jag har fel om det jag har skrivit kan bara hålla käften eller sluta läsa min blogg!

Denna värld slutar aldrig förvåna mig

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments