Hejhej!

Asså fy vad jag irriterar mig på såna falska människor, jag skiter i vad folk tycker nu, att hänga ut folk på nätet är fel och jävligt omoget, men nu har hon fan nått min gräns, fast jag kommer absolut inte nämna nåra namn!

Jag var väldigt Tajt med en tjej förut, asså verkligen bästa vänner, jag berättade allt för jag kände att jag kunde lita på henne och hon typ visade att hon brydde sig, vi gjorde liksom allt tillsammans hela tiden. Vi var tre tjejer dag in och dag ut.. Nu är de bara två av oss kvar, som alltid då, Vi emot världen eller var säger man?

Att vara en copycat måste vara väldigt jobbigt, att försöka anpassa sig så hårt efter andra skulle jag aldrig palla, ta efter ens stil, ordspråk och sättet att vara på var det jag mest tröttnade på! Efter allt man ställde upp med, tog henne till mina/våra vänner och allt vi gett henne, plus att hon även fick följa med till våran fotograf fast hon inte ens kände honom. Hon kom även och snackade en jävla massa skit om en viss brud till mig som nu går på vårat program i skolan, tror du inte att den här tjejen inte har en aning om vad hon sagt om henne... Nu för ungefär 2 dagar sen sov den stackars tjejen hos henne och tror att hon är en så pålitlg person!

så efter ett tag märkte jag i slutet att hon började dölja saker för mig, sprang fram och tillbaka till den andra som jag än idag med är med och snackade massa skit, att jag har sagt si och så och sen sprang hon till mig och att hon sagt si och så om mig. Till slut började jag också snacka lite smått om henne för jag började tröttna, ville inte vara med henne och hon gick mig väldigt mycket på nerverna, man skulle alltid tycka synd om henne, och "allt dåligt skulle alltid hända henne", men tänkte hon någonsin på hur jag kanske mådde min mamma är liksom död och inte fan klagar jag för det.

Jag började ta avstånd från henne mer och mer, och det började kännas bra, för då slapp man all denna drama som var runt om kring henne hela tiden.. Hon fick sånt självförtroende efter att hon umgåtts med oss så vi liksom inte ens dög till längre! 
Hittills hade jag inte brytt mej så jätte mycket hur hennes beteende var och att hon döljde saker för mig, men sen kom den dagen jag aldrig trodde skulle komma.. 

Eftersom att jag aldrig fick ha kontakt med hennes ex, eller killar hon träffat överhuvudtaget asså jag fick inte ens säga ett hej till dom för då skulle hon lacka ur.. Men Då menade hon att de alltså skulle va lugnt att hänga och klänga på en kille som varit mitt ex och sedan FESTA med ett annat ex till mig som hon visste jag älskade mer än allt annat och att jag skulle göra allt för den killen, vi kunde ha haft en framtid tillsammans... Och nu så har hon gått och snackat en massa jävla skit till våran fotograf så hon och han drog till Stockholm för fotande och han bjöd på en massa shit, och gud vet vad dom har gjort där, men är man hoe så är man... Sen ska fotografen sitta och ljuga mig rakt upp i fejjan äcklar mig ännu mer. Så båda två kan dra så långt åt helvetet det bara går!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments