Senaste tiden har man läst i tidningar om våldtäkter och massa annat skit.. Man blir så trött på att se hur VISSA Invandrare och nykomlingar beter sig. 
Vart är respekten ni ska visa svenska folket som släpper in er här och vill hjälpa er, ni ska vara tacksamma visa respekt och hålla käften, nu tänker jag inte sitta här och va snäll i orden, de är sjukt hur äckliga vissa är!
Jag säger inte att alla svenskar heller är perfekta för ingen är det.. Ska vi som svenska medborgare och alla andra behöva oroa oss för att vi ska bli påslagna eller våldtagna när vi går ut? Att inte kunna gå ut utan att känna sig trygg..

Tänk om vi skulle attackera era syskon, barn, familj eller vänner utan anledning, våldta för att vi inte får något annat, slå på någon för att man tycker att det är kul, hur i helvete skulle de kännas för er? Antar att ni inte skulle tycka om det ni heller.
Att ni sedan blir frikända för sånt förstår jag mig inte heller på, man får ju skämmas över att bo i det här landet.

Om ni inte får ligga på annat håll så kan ni väl ligga med varandra era svin.


Folk som har det dåligt i andra länder kommer hit för att få hjälp för dom tror att Sverige är ett så himla bra land m.m.. Bull crap.. Den svenska myndigheten är något av de värsta jag vet, ska inte ni få oss att känna oss trygga? Hjälpa andra som ni påstår er vara så duktiga på. 
Vissa som har ett sjukt bra yrke i sitt hemland får börja praktisera som sopplockare här i sverige, vissa blir hemlösa och vissa andra klarar sig. tycker ni att det är rättvist tycker ni? 

Istället för att leta upp och låsa in pedofiler och våldtäkts män/kvinnor, så går ni efter små kriminella som röker lite hasch här och där. Vi förstår att det inte heller är bra men ta tag i de allvarliga situationerna först innan ni börjar gå ut efter något annat.. Hade ni bara skött erat jobb ni ska så hade samhället varit mycket bättre.

Poliser som sex chattar med minderåriga/små flickor får lite löneavdrag, de som våldtar och grupp våldtar andra blir frikända för att det inte finns tillräckligt med "bevis".. Varför skulle man ljuga om att man har varit utsatt för misshandel och gruppvåldtäkt? 

Men såna som har en liten bit hasch på sig åker in i flera år, JAG FÖRSTÅR MIG INTE PÅ ERAT SYSTEM.
Istället för att lägga pengar på vettiga saker så ska ni hellre bygga upp lite nya hus här och var.. Jag menar, kom igen nu va fan..

Ni vill jag tacka för mig, och ni som tar åt er eller tycker att jag har fel om det jag har skrivit kan bara hålla käften eller sluta läsa min blogg!

Denna värld slutar aldrig förvåna mig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej darlings! Hoppas ni alla får en underbar fredag, jag är ju sjukt sugen på alkohol och alla jag typ känner ska dricka idag o imorn men inte jag, för jag ska JOBBA! Lagom sugen på alkohol alkohol tarmen skriker liksom!
Får bli Sthlm nästa vecka och festa där?!;) sen på söndag ska jag på studentskiva i Sthlm, ska bli fun!

Nä of To work snart då, fan ni får alla supa för mig med! Hörs sen👊
Xoxo 💋

Likes

Comments

Hej darlings!
Ligger i sängen helt död liksom, ska ju jobba ikväll och har svin ont i huvudet, hur kommer de att gå? Haha typ tuppa av mitt i allt!
Ska vila lite nu, slänger in ett inlägg innan jag ska jobba!
Hoppas ni haft en awesome dag!
XoxoLikes

Comments

Godmorgon!
Ligger här som ett zombie, inte ok, och vädret får mig inte heller på bättre humör.. Sveriges väder alltså vilket fint vår väder!:)
Upp och fixa sig nu då,
Hörs sen ha en awesome dag allihopa!

XoxoLikes

Comments

Hej darlings! Whattap?;)
Just nu softat jag, kom hem för en stund sen, skolan idag sen var jag o blev snäppet brunare.. Tog ut lillen ett tag mötte upp älskade Ida!
Nu ska hårfärgen i och får väl tänka på något bra att blogga om!

Hörs sen, xoxoLikes

Comments

Hej! Now im done, ska borsta mina tänder, möta upp tjejerna o sen dra mot skolan. Någon som gör headers fortfarande eller är jag väldigt mycket ute o cyklar?
Skulle vara tacksam för svar

Vi hörs sen darlings, xoxo

Bjussar
Likes

Comments

Hej!

Shit vet inte vart jag ska börja haha, de va sjukt länge sen jag skrev här på bloggen.. Har saknat det till och från och vet fortfarande inte om jag ska börja blogga helt igen, men vi får se right!? ;)

Måste fixa mig till skolan nu, men shit jag dissar verkligen dagens väder, massa regn och shit inte alls kul! Vi hörs senare darlings.

XOXO
Likes

Comments

Tja alla söta läsare!

Att dejta i Sverige är ju typ fel.. Man klassas ju dirket som en Slampa, vilke jag tycker är lite fel ändå... Som i USA liksom, där kan man gå på dejter Fast man till exempel har pojkvän och det är helt naturligt... Visserligen så hade jag nog själv aldrig gjort om jag hade haft pojkvän.

Att dejta beyder ju inte att man ska ligga med den personen på en gång, de är mer ett sätt att lära känna varandra och kommunicera, men här i sverige så verkar ju internet vara en väldigt populär sida att känna en person, men bakom datan kan ju vem som helst att ljuga men det är lite svårare att göra det i verkligheten...
Jag tycker själv att man ska kunna göra de utan att klassas som en slampa eller något liknande, jag skulle själv vilja dejta om de var inne med den trenden i sverige men sorligt nog så är de inte det...  Eller man kanske borde börja dejta och visa att man vågar så kanske fler också står upp för de!? yes

 

XOXOkiss

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Hejhej!

Asså fy vad jag irriterar mig på såna falska människor, jag skiter i vad folk tycker nu, att hänga ut folk på nätet är fel och jävligt omoget, men nu har hon fan nått min gräns, fast jag kommer absolut inte nämna nåra namn!

Jag var väldigt Tajt med en tjej förut, asså verkligen bästa vänner, jag berättade allt för jag kände att jag kunde lita på henne och hon typ visade att hon brydde sig, vi gjorde liksom allt tillsammans hela tiden. Vi var tre tjejer dag in och dag ut.. Nu är de bara två av oss kvar, som alltid då, Vi emot världen eller var säger man?

Att vara en copycat måste vara väldigt jobbigt, att försöka anpassa sig så hårt efter andra skulle jag aldrig palla, ta efter ens stil, ordspråk och sättet att vara på var det jag mest tröttnade på! Efter allt man ställde upp med, tog henne till mina/våra vänner och allt vi gett henne, plus att hon även fick följa med till våran fotograf fast hon inte ens kände honom. Hon kom även och snackade en jävla massa skit om en viss brud till mig som nu går på vårat program i skolan, tror du inte att den här tjejen inte har en aning om vad hon sagt om henne... Nu för ungefär 2 dagar sen sov den stackars tjejen hos henne och tror att hon är en så pålitlg person!

så efter ett tag märkte jag i slutet att hon började dölja saker för mig, sprang fram och tillbaka till den andra som jag än idag med är med och snackade massa skit, att jag har sagt si och så och sen sprang hon till mig och att hon sagt si och så om mig. Till slut började jag också snacka lite smått om henne för jag började tröttna, ville inte vara med henne och hon gick mig väldigt mycket på nerverna, man skulle alltid tycka synd om henne, och "allt dåligt skulle alltid hända henne", men tänkte hon någonsin på hur jag kanske mådde min mamma är liksom död och inte fan klagar jag för det.

Jag började ta avstånd från henne mer och mer, och det började kännas bra, för då slapp man all denna drama som var runt om kring henne hela tiden.. Hon fick sånt självförtroende efter att hon umgåtts med oss så vi liksom inte ens dög till längre! 
Hittills hade jag inte brytt mej så jätte mycket hur hennes beteende var och att hon döljde saker för mig, men sen kom den dagen jag aldrig trodde skulle komma.. 

Eftersom att jag aldrig fick ha kontakt med hennes ex, eller killar hon träffat överhuvudtaget asså jag fick inte ens säga ett hej till dom för då skulle hon lacka ur.. Men Då menade hon att de alltså skulle va lugnt att hänga och klänga på en kille som varit mitt ex och sedan FESTA med ett annat ex till mig som hon visste jag älskade mer än allt annat och att jag skulle göra allt för den killen, vi kunde ha haft en framtid tillsammans... Och nu så har hon gått och snackat en massa jävla skit till våran fotograf så hon och han drog till Stockholm för fotande och han bjöd på en massa shit, och gud vet vad dom har gjort där, men är man hoe så är man... Sen ska fotografen sitta och ljuga mig rakt upp i fejjan äcklar mig ännu mer. Så båda två kan dra så långt åt helvetet det bara går!

Likes

Comments