Header
View tracker

Idag är det alltså måndag och snart  åker jag och Sang emot Uppsala för att sedan tidigt nästa morgon ta tåg mot Stockholm och sedan sitta och köa till Justin Bieber. I julas så fick jag två biljetter av min brorsa till Justin Bieber och har då valt att bjuda med Sang. Vi kommer att sova hemma hos min brorsa i Uppsala så att jag hinner att träffa honom som ändå gett mig detta. Vi åker sedan inte hem förrän på söndag så jag hoppas på att vi hinner med shopping och allt annat man faktiskt bara måste göra när man är i Stockholm. Det ska bli super mysigt och kul att åka dit med Sang och hoppas hon känner samma. Min stress som jag skrev om i tidigare inlägg kom tyvärr jäkligt olägligt men jag hoppas att denna helgen verkligen får mig att hinna tänka efter vad jag själv känner och vill. Är sjukt taggad på att äntligen få uppleva Justin live men är lite mindre taggad på den enormt långa väntan innan. Tur att Cheese och McDonalds finns.

Likes

Comments

Denna gång ska jag faktiskt inte be om ursäkt för dålig uppdatering och skylla på stressen utan jag ska förklara varför jag känner mig så sjukt stressad just nu. Såklart är skolan inblandad men denna gången är det faktiskt familj och vänner som är i centrum. Ni som är inne på min blogg har nog fattat att mina föräldrar är skilda och att jag har skaffat pojkvän med lägenhet inne i stan. Med det sagt så är det alltså 3 stycken ställen jag bor på. Varannan vecka hos mamma och pappa och några dagar i veckan hos Andreas. On top of that så har jag ju tjejerna jag vill hinna umgås med, skolarbete, träning och allt annat som kommer med att leva. Problemet är alltså att alla vill ha något av mig, helt olika saker men tiden jag har räcker inte till för att tillfredställa allas behov och folk blir less på mig och jag på mig själv. Mamma och pappa blir less för att jag "aldrig" är hemma, Adde tjatar om att ses och att han vill ha mig hemma på fredagar och tjejerna vill fika efter skolan, träffas på helgerna och liknande. Sedan får vi ju då inte glömma att jag knappt träffat Elin ordentligt på flera månader förutom förra onsdagen. Mitt i allt kaos så har jag aldrig riktigt tid att tänka över vad jag själv vill. Varje gång jag är själv i ett tyst rum så är det läxor eller något annat som kommer i vägen. Jag är såklart glad över att ha så pass många runt omkring mig som vill "ha mig" men om alla bara kunde tagga ner och låta mig va så kommer det tillslut finnas tid för var och en. Kanske inte lika mycket som de alla hoppas på men jag kommer åtminsotne träffa dom den tid jag lyckas hitta.

Likes

Comments

Förra fredagen var först planerad i och sedan spolades allt ner men någon var snäll nog att dra upp dom igen (tack sang). Det blev alltså så att jag drog ut ändå och firade fredagens fina helg glädje. Dock vill jag inte säga så mycket mer om själva kvällen då det inte blev lika lugnt som tänkt. Men det var trevligt, resten av tjejerna saknades men samtidigt var det skönt att bara vara jag och Sang och några härliga killkompisar. Jag har även börjat tänka på vad mycket mina helger förändras bara de senaste 4-5 månaderna. Jag kommer ihåg när jag skrev mitt inlägg om fredags ångesten och hur man ofta känner sig tvingad till att gå ut men att jag föredrar att vara hemma. Det har ju nästan helt förändras för min del då det inte är ofta alls som jag nu faktiskt är hemma på fredag kvällar. Men inte klagar jag på det, livet känns just nu underbart inklusive alla mina dalar och toppar. Nu taggar jag och längtar till nästa fredag! Hoppas alla nu får en bra tisdag till att börja med!

Gammal bild, tagen av Julia, jag och sang

Likes

Comments

​Så nu är det helt klart att den 16 oktober åker jag med "familj" på kryssning i medelhavet. Vi kommer besöka Spanien, Frankrike och Italien och är borta i 7 dagar. Det blir en hel dag på båten men resten av dagarna är man i någon hamn och på nätterna så åker båten om jag fattade rätt. Båten vi ska åka med är jätte stor och har till och med ett vattenland ombord på båten uppe på däck. Båten är alltså väldigt mycket större än till exempel Finlands färjorna vi har här i Sverige. Det är såna båtar/färjor jag är van att åka med då jag åkt till Tallinn två gånger och även Riga och Finland med en sådan. Jag har alltid tyckt att de båtarna är så otroligt stora så jag kan bara tänka mig hur denna måste vara. Det blir jag, pappa, farmor och min farbror och hans fru som åker iväg. Anledningen till resan är att pappa fyller hela 60 år och därför vill fira. Vi brukar åka utomlands när en förälder fyller år. Förra året åkte jag till Barcelona, Spanien med mamma eftersom hon fyllde 50 år och detta året blev det pappas tur. Jag vet inte hur det blir med mammas födelsedag eftersom att hon fyller år samma dag men jag får väl fira henne innan eller efter resan.  

bilder från tidigare resmål.

Likes

Comments

Gårdagen blev inte riktigt som tänkt..Jag var hemma från skolan hela dagen och kvällen slutade på akuten. Vill helst inte gå in på vad som faktiskt hände då det är väldigt privat. Men jag kan säga att det var något fysiskt och inte psykiskt denna gången. Allt va som det skulle förutom att jag hade feber och lite dåliga blodvärden. Men paniken då jag trodde det var något annat än vad det var, ja låt oss bara säga att den var enorm. Men det var skönt ändå att komma dit och få reda på att det inte var någon fara. Men jag stannade hemma idag ändå då jag knappt fick sova något igår och mitt psyke blev lite ner trampat. På så sätt blev även kvällens fest planer ner trampade och det blir en lugn hemma kväll med mamma. Ska nog in och träna någon gång vid 1 men annars blir det bara pyjamas och mys idag. Morgondagens pralin smakning blev också förstörda då det var fullbokat dit vi skulle så vi blev tvungna att skjuta upp det. På söndag vet jag inte hur det blir, kanske åker och sover hos Andreas så att jag kan få min älskade sovmorgon på måndagen.

Likes

Comments

​Igår var en sådan fantastiskt bra dag. Jag och resten av SA15a (min klass) åkte till Trillevallen och gick på fjällvandring över dagen. Vi började gå någon gång vid 10 kanske och kom tillbaka ner runt klockan 3. Jag ska väl inte direkt ljuga och säga att jag gick på den där fjällvandringen med klassen då jag, Sang och Meja gick antingen lite före, väldigt i mitten eller sist. Julia saknades mycket och så faktiskt även Andreas och resten av killarna. Men vi hade det så trevligt och man behövde absolut inte stressa då vi inte gick jätte långt och hade många timmar på oss. Vi hade helt otroligt fint väder och när man kom upp en bit så blåste det perfekt lagom så att man inte blev tvungen att svettas allt för mycket. Dagen fortsatte såklart vara bra även när jag kom hem och det blev en natt hemma hos Adde i stan. Skulle egentligen vänta uppe tills att Addes fotbollsmatch var slut och han kom hem men jag var så slut efter dagen så jag hade redan somnat när han kom hem. Dock så kom han faktiskt hem rätt sent så det hade nog inte hjälpt om jag legat hemma hela dagen heller 😄 

Likes

Comments

Helt glömt bort 2 saker att berätta! För det första så var min storebror hemma och hälsade på för en gångs skull för någon vecka sedan. Vi hade en mysig dag så stan, lagade middag ihop (jag kollade mest på), gick på promenader och sedan avslutade vi det med kräftskiva med släkten. De va jätte mysigt att träffa honom igen då det inte händer så jätte ofta. Sak nummer 2 jag glömt berätta är att helgen innan skolan började så både klippte jag mig och färgade håret. Så numera är jag både betydligt mycket korthårigare och även mörk. Detta är tack vare Julia och Sangs hjälp. Vet inte hur men jag lyckades lita på Julia nog mycket för att hon som aldrig klippt någon förut skulle få klippa mitt hår. Det blev faktiskt förvånansvärt bra måste jag säga! Samma sak gäller färgningen som Sang stod för, blev väldigt bra och jag är väldigt nöjd. Men eftersom det är mig vi pratar om så blir det väl någon ändring snart igen ändå.

Likes

Comments

För att lite kort sammanfatta de senaste veckorna så kan jag ju säga att jag redan blivit skoltrött och att jag hela tiden går och ser fram emot helgerna. Helgerna den senaste tiden har faktiskt vart väldigt bra också. För någon vecka sedan så drog jag, Andreas, Timmy, Julia och Meja till en utav mina stugor och va där hela helgen och åt tacos, gick på fjället i en myr och lite annat sånt där trevligt haha. Alla var väldigt trötta hela tiden och det blev inte särskilt sent någon utav kvällarna. På lördagen så åt vi våffelfrukost med bär och massa annat gott och de va även på lördagen som vi åt tacos. Annars spelade vi mycket spel och kollade film. Jag mådde tyvärr inte så bra psykiskt när vi var där uppe så jag va väldigt hängig men jag hoppas jag inte drog ner alla andra allt för mycket. Sedan den senaste helgen spenderades hemma med Adde och vi mös och vilade hela helgen. Lördagen kunde gått bättre men i slutändan är allt bra. Mer än så har det inte riktigt hänt, på veckorna är man upptagen av läxor och skola nästan hela tiden så man hinner inte med så mycket mer. Dock har jag mycket att se framemot framöver och mina planer känns så bra!

Likes

Comments

Känns som att detta är allt min blogg handlar om nu för tiden, jag som är dålig på att uppdatera. Kanske ska byta namnet på bloggen till det istället. Nä men seriöst jag ber om ursäkt och kommer med en bortförklaring som lyder så enkelt som att skolan har börjat. Sedan ska jag väl även vara helt ärlig och säga att det blivit väldigt mycket tid hos Andreas den senaste tiden och jag har haft fullt upp med att bo på tre ställe och ha kontakt med vänner, familj och Andreas. Allt på samma gång har liksom blivit för mycket. Mer än det tänkte jag faktiskt inte säga i detta inlägg utan det kommer ett längre sen lite kortfattat om vad som hänt sedan senast.

Likes

Comments

Just nu ligger jag i min säng i stugan och har det så skönt. Tänker på gröten jag snart ska gå upp och tillaga och alla bär jag snart ska få stoppa i munnen. Självklart ska tanken på skolan tränga sig in där mitt i allt. För imorgon är första skoldagen på år 2 i gymnasiet. Jag har helt ärligt vart rätt taggad på att komma tillbaka till skolan och få in en ordentlig rutin på dagarna igen, men nu när det är såhär nära så känner jag mest nej nej och återigen nej. Ny klass, nya kurser och förmodligen nya hinder. Dock är jag jäkligt glad att jag har både Sang och Meja i min nya klass så jag kommer inte känna mig ensam första dagen åtminstone. Sen så har jag även världens bästa mentor även det här året så det känns också jäkligt bra. För det tredje så börjar jag även detta året med ett bättre mående, en bra pojkvän och helt underbara vänner så detta gymnasieåret börjar bättre än förra. När jag tänker på framtiden så känner jag att jag absolut har valt rätt inriktning men när jag tänker på dessa 2 år som jag har kvar så känns det som att jag skulle kunnat gjort ett annat val. Anledningen jag känner så är väl förmodligen för att jag fick bättre betyg i både samhälle och historia än vad jag fick i psykologi och sedan så känner jag mig osäker med en klass med nästan bara tjejer då jag har rätt svårt att lyckas komma bra överens med just tjejer, åtminstone om det ska vara med än bara på en ytlig nivå. Men vi får väl helt enkelt se hur det går. Oavsett vet jag vart jag har mina vänner jag har nu och min familj, Andreas medräknad. Nu ska jag kliva upp och äta den där efterlängtade gröten.

Likes

Comments