Det var ett tag sen här på bloggen kanske inte så länge sedan men några dagar sen den senaste inlägget här på bloggen. Vi har upplevt lite på sistone att vi har bloggtorka vi vet inte vad vi ska skriva om, ifall ni har tips på något dela med er gärna. Dock är något säkert att det är intressant med bilder vilket ska så småningom förbättras förhoppningsvis tills dess ska vi försöka vara allt mer kreativa.
Hoppas ni har en bra dag.!

-3X

Likes

Comments


1 maj, ny månad innebär nya tider. Det känns som om detta året rusar fort, det är så mycket som pågår man hinner inte ta den tid att slappna av, så idag passade vi på att gå ut för att ta frisk luft, solen sken och det var så fint ute. Vädret har inte varit det bästa på sistone så det gällde att ta vara på chansen. Vi gick ut för att promenera, därefter satt vi och hade deep talk samt åt lite gott, man behöver väl det då och då.

- Unknown3x

Likes

Comments

Long time no see. Sååååå sorry för den dåliga uppdateringen. Terminen är snart på väg mot sitt slut och det innebär fullt upp med skolan. Vi ska försöka uppdatera bloggen framöver på bästa sätt. Hoppas ni kikar in och ha en trevlig dag. Byee


- Unknown3x

Likes

Comments

Long time no see, vi vet att uppdateringen har inte varit de bästa vi försöker men just nu har det varit så mycket med läxor. Vi ska försöka förbättras men det kan vara lite svårt men allt för er.

Hoppas ni har haft en underbar kväll. Ny dag imorn vilket betyder nya möjligheter. Godnatt

3X

Likes

Comments

Hej alla våra fina läsare!

Idag är det lördag o klocka är runt 14:10
jag vakna 10:00 idag och gick direkt mot duschen för är alltid så jävla oljig i ansiktet och tydligen så räckte de inte med att bara tvätta ansiktet utan jag var tvungen o duscha för jag kände mig så äcklig o klibbig. Det där är riktgt struggel med att ha oljig hy. Men men direkt efter duschen, fick jag värsta energin. Jag städa typ hela lägenheten o jag blev klar med allt efter 3 timmar typ. Det lättar hjärtat när jag vet att det inte är stökigt hemma haha.

Och nu sitter jag här o äter brunch, som ni ser på bilder så äter jag några toast,med saffrans bullar och söt apelsin med min citron vatten som jag dricker dagligen eller flera gånger i veckan. Och sen så kollar jag på någon youtube klipp.

Efter frukosten är jag offline i flera timmar pågrund av massa plugg, som äter upp mig levande. Så det ska jag göra idag, bara plugga. Vad ska ni ha för planer idag?
Men nu så ska jag fortsätta och kolla på fler youtube klipps och sedan ska jag sätta igång med pluggandet. Men annars så hörs vi senare
Bye babes
-Unknown3x

Likes

Comments

Hej på er alla! Hoppas ni har haft en bra dag eller rättare sagt en bra vecka hittills trots att den inte är över än. Vi har haft så mycket inlämningar under veckan, redovisning hit, inlämning dit. The struggle is real. Det blir alltid så mycket att göra veckorna innan lovet så vi är sååå taggade inför lov så vi bara kan ta det lugnt, även om det bara varar i en vecka, bättre än inget. Det är så skönt att imorgon är det redan fredag, veckorna nuförtiden passerar väldigt fort i ju för sig är det bra närmre till sommarlovet eller vad säger ni?. At the moment sitter vi i skolan och jobbar på som sagt veckan är inte över än vilket innebär läxorna tar inte slut än.

-3X

Likes

Comments

Hej bästa, just nu sitter vi i lektion och jag kolla igenom mina bilder och hitta godis bilder ifrån lördags. Ommmmggggg är så sugen, hade inte tack nej till godis just nu!

Likes

Comments

Nu när vissa utav oss ändå går i gymnasiet, då passar lärare på att slänga massa läxor/inlämningsuppgifter till oss och de väldigt svårt att hinna med alla på en och samma gång. Jag som är en utav unknown3x har väldigt svårt för att koncentrera mig t ex. Så fort jag ser något intressant i mobilen då sitter jag bokstavligen klistrad på den och blir klar efter 5 timmar och sover nästa sekund. Vilket jag vet inte är så bra för att ångest äter upp mig levande typ haha.
Men efter ett tag så börjar det att gå bra för mig, genom dessa tips som jag använder när jag pluggar:

Stäng av wi-fi
Jag personligen har så sjuuuukt svårt att låta mobilen vara för en stund utan att använda den. Vilket då fick mig idéen att stänga av internet från min mobil. Så när jag får meddelande från Snapchat t ex då kommer de inte upp, och jag kan fortsätta med pluggandet utan att något distraherar mig.

Skriv ner allt
Skriv ner allt du har att göra, och när du ska lämna in dem. Om du upplever mycket stress och tror att du aldrig kommer hinna ikapp alla inlämningar/läxor? Då gör den här idéen mycket lättare.
Du skriver ner allt du har att göra på ett papper eller anteckningsbok. När du väll skriver, då skriver du de närmaste deadline du har och ser till att du blir klar med den först innan du håller på med någon annan uppgift, bättre sen än aldrig?

Musiken
När jag pluggar, då sätter jag alltid på musik. Förut brukade jag sätta på mina favorit låtar, och de gav mig inte så bra resultat. När jag väl satte på mina favorit låtar var det svårt för mig att koncentrera mig och hålla mig vid ämnet. Jag va inte fokuserad på vad jag skulle göra, utan sjöng/rappa på alla låtar. Men jag älskar musik, så jag gav inte up. Jag hittade istället några lugna/fokuserade låtar som var avslappnad och fick mig verkligen att hålla fokusen. Det här rekommenderar jag väldigt starkt för dem som har svårt att fokusera när dem ska plugga och lyssna på musik samtidigt.

Va ensam
När du pluggar så är de bra, om du är helst ensam eller i ett tyst område. Om ingen fångar din uppmärksamhet i det rummet du är i, då är det rummet ett perfekt ställe för dig.

------------------------------------------------------------------------------------
Hoppas att dessa tips kan göra till något nytta och verkligen hjälper er. Jag säger inte att det funkar på alla, men det är värd ett försök för dem som har väldigt svårt att koncentrera sig på vad man egentligen ska göra, vilket jag oftast brukar ha. Jag använder nästan alla dessa metoder varje gång jag pluggar eller ska lämna in inlämningsuppgifter. Jag får väldigt bra resultat och jag hinner med alla uppgifter. Om några av dem här idéen hjälpte dig eller någon kompis skriv gärna på kommentarsfältet så jag vet, eller så kan du också dela med dig dina "plugg-tips" som kanske kan hjälpa mig och andra.
Men annars så hoppas vi att ni har haft en helt underbar start på veckan.
XOXO Unknown3x

Likes

Comments