Godmorgen girls.
Kender i det, når i har besluttet jer for, at i vil have en ny jakke, men der er SÅ mange fine at vælge imellem. Ligenu er mit valg kortet ned til de her to fine jakker, men dog er de så VIDT forskellige, at jeg slet ikke kan tage stilling til hvilken en af det skal være, haha.

Kram

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Godaften.
Jeg sad og ledge efter en ny efterårsjakke ( hvis ikke nærmere vinterjakke, med alt det sne ) og jeg faldt over disse fine bomber jakker, de er måske ikke så vinter-praktiske, men om ikke andet SÅ fine!
Linket findes ved at trykke på billedet.


Kram

Likes

Comments

Godmorgen.
Vi går den kolde tid i møde, der er mørkt og koldt. Jeg har en kæmpe svaghed for alt det hedder hygge, afslapning, og specielt store striktrøjer. De er både hyggelige, men kan også styles rigtig fedt!
Her er lidt inspiration til at komme igennem onsdagen.

Kram

Likes

Comments


Vi går den mørke tid i møde, og findes der en bedre undskyldning, for at blive under dynen, og drikke en ekstra kop kaffe?

Kram og god aften

Likes

Comments

God aften.
Er jeg den eneste der er helt forelsket i den rå stil med træ, som spisebord? Jeg elsker de naturlige farver, og det at det er et bord, man kan sætte sammen med ALLE slags stile. Tidsløst design, som passer i næsten alle hjem.

Kram

Likes

Comments

Jeg elsker portræt billeder i sort/hvid. De er simple, men dog alligevel fyldt med SÅ mange udtryk! Følelser der giver en følelse af tryghed, men også en smule utilpashed.


Kram

Likes

Comments