Header

Hej Kära läsare!

Tänkte nu tipsa om en blogg som är fantastisk kreativ, öppen och fylld med tankar! Bloggen drivs av en tjej som tar otroligt fina och kreativa fotografier och som verkligen håller sin blogg öppen för andra. Hon både pratar om det bra och om det dåliga i det vardagliga livet men också i samhället. Jag själv kan sitta fast i hennes blogg och öppna den flera gånger. Tycker verkligen den är värd att kika in på! Klicka på länken här: http://nouw.com/varganess!

Många kramar,

Tess ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej fantastiska ni!

Som ni kan se på mina bilder så har jag bakat kladdkaka, umgåtts med emelie och tagit selfies. Nu har jag haft sista sportlovet och det har vart ett skönt sportlov med förberedelse inför högskoleprovet, bus med lillasyster, bak av kladdkaka med jordgubbar i samt bara tagit det lugnt. Ett otroligt skönt lov! Hoppas att ni har det skönt!

Många kramar,

Tess ❤

Likes

Comments

<a title="Unique" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=768481&mid=178745&f=true" target="_blank"><img alt="Unique" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=768481&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

Likes

Comments

Instagram@uniquephotoos