Header

Hej lovelies!

Längesen jag publicerade ett "vanligt" inlägg. De senaste inläggen har mest varit fotografering. Vilket jag personligen älskar! Jag brinner ju för fotografering. Förutom fotograferingen är det en del plugg och dates with friends and from now on also my boyfriend.

I helgen var det inget plugg då jag i lördags var på halloween på Liseberg. Blev extremt rädd när jag gick i spökhusen.. är väldigt lättskrämd av mig. En av de roligaste sakerna av allt var när vi gick sista spökhuset och brorsan hoppar till av rädsla. Förutom spökhus hängde jag otroligt massor med lillasyster i kaninlandet, yiiiho! Så de första sex bilderna är från Liseberg, de tre första uppe från hjulet och de tre i mitten från kaninlandet i mörkret. Efter denna underbara lördag med min familj så kom en söndag.

Söndagarna brukar vara slappa och det var även denna, jag gick upp med min syster vid halv 10 och gjorde i ordning mysfrukost. Efter frukosten hjälpte jag till litegrann med tvätt och kollade på film med Lisa och Tilda. Sedan smsar Anton och kollar om jag ville med till ett köpcentrum och då bär det av dit. När vi är klara med att kolla runt käkar vi och åker hem till honom där vi spelar just cause och pratar allmänt. De två sista bilderna är från både idag och ifrån fredags då jag också var med Anton.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Innan jag fyllde 18, skrev jag ett inlägg om mina tankar inför att fylla 18. Inlägget hittar ni här: Tankar innan 18 års dag.

Nu har jag varit 18 år i 2 månader och 3 dagar. Jag skulle säga att det inte är så stor skillnad. Skillnaden som jag upplever är att man räknas som vuxen, får brev till sitt namn istället för ”till målsman för…”. Man får ta körkort och ta sitt egna ansvar över pengar.

Mina funderingar då, var att jag var nervös över hur saker och ting skulle gå. Samt att om någonting skulle ändras. Jag kan bekräfta mig själv i att ingenting ändras och att man är precis som innan, vilket är skönt. Nu är jag mer nervös över att komma in på högskola och gymnasiearbetet.

Att ta steget in i vuxenvärlden, att fylla 18 år är stort. Men det är ingenting som förändrar världen. Du kommer fortfarande vara du, du kommer fortfarande ha samma problem eller nya problem att lösa. Men det är så livet ser ut.

Kramar,

Tess ❤

Likes

Comments

Instagram @uniquephotoos