Header

Likes

Comments

Att ta studenten.. Det är en värdeladdad mening.

Jag längtar efter den varje dag för att få börja livet på ”riktigt”. Visst jag lever livet på riktigt nu också, känslan är dock att när man väl har tagit studenten så har man kanske en plan men du har ändå inte framtiden säker. Du har alla möjligheter att göra vad du vill, du kan jobba eller plugga vidare eller resa och mycket mer. Du har alla vägar öppna. Det är lite läskigt, att ha så många val och inte veta exakt vad som händer.

Jag personligen vill komma in på högskola eller jobba hur framtiden nu än lämpar sig. Det som jag känner är att det är läskigt att lämna sin bubbla. Man har skapat en bubbla i gymnasiet, du går i skolan, du har dina lektioner, dina lärare och du vet vad du kämpar för. När man då ska lämna denna för världen, för din framtid, för min framtid, det är läskigt. Du vet inte vad som väntar. Den känslan är både spännande och läskig. Samtidigt som det är läskigt så är det spännande för man har verkligen alla vägar öppna och man kan uppnå så mycket. Det är nu man verkligen kan bestämma att nej, jag vill göra det här eller det här. Vilket jag uppskattar och ser fram emot. Det är känslan av att alla dörrar är öppna är underbar.

Jag har delvis mina föräldrar att tacka för att jag vet vad jag vill efter studenten då de har hjälpt mig genom att prata med mig, att kolla på vilka linjer det finns och mycket mer. Det är en trygghet, jag vet vart jag vill, mitt i allt att lämna sin bubbla så har man ändå en trygghet i sin familj. Eller jag har det iallafall, jag veta att oavsett vart jag hamnar och med vad så kommer min familj att finnas där och stötta mig. Den tryggheten bland annat gör att jag vågar ta steget ut.

Denna texten, detta inlägget handlar om mina känslor och mina tankar kring studenten. Jag är gråtfärdig samtidigt som jag är lycklig över att ta studenten sen. Det är inte superlångt kvar nu. Varje dag längtar man samtidigt som man längtar tillbaka för man trivs bra här. Nu gäller det att njuta av de månaderna som är kvar men samtidigt förbereda inför framtiden.

//Selfie från alla hjärtans dag // Klackarna jag ska ha på studenten!!

Likes

Comments

5Känns som min blogg bara blir mer och mer bilder,På tal om det så ser ni iallafall några av de senaste mobilbilderna. Jag har haft otroligt roligt samtidigt som det har varit en hel del att göra! Hoppas ni har det bra,

Kramar,

Tess ❤

Likes

Comments

Instagram@uniquephotoos