Header

Hej!

Det var ett tag sedan som jag bloggade, sedan jag satt framför datorn och pillade ihop design och liknande på bloggen. Helt ärligt har jag inte prioriterat bloggen, tappat en del intresse och haft massa saker att göra. Jag tänkte försöka komma igång igen då jag egentligen tycker att det är väldigt roligt att blogga. Men om jag inte kommer igång igen så kommer jag nog ta bort bloggen helt.

Uppdatering sen mars är:

- Jag har tagit körkort

- Sommaren är här ibland!

- Student nästa vecka samt bal.

- Utbildar mig inför ett jobb

- Umgåtts med nära och kära

- Har pluggat en hel del

- Skaffat glasögon och klippt lugg.

Förövrigt så mår jag bra och är sjukt stolt över mina prestationer än så länge i skolan och övrigt. Hoppas att ni kikar in här!

Kramar,

Tess ❤


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej Kära läsare!

Tänkte nu tipsa om en blogg som är fantastisk kreativ, öppen och fylld med tankar! Bloggen drivs av en tjej som tar otroligt fina och kreativa fotografier och som verkligen håller sin blogg öppen för andra. Hon både pratar om det bra och om det dåliga i det vardagliga livet men också i samhället. Jag själv kan sitta fast i hennes blogg och öppna den flera gånger. Tycker verkligen den är värd att kika in på! Klicka på länken här: http://nouw.com/varganess!

Många kramar,

Tess ❤

Likes

Comments

Hej fantastiska ni!

Som ni kan se på mina bilder så har jag bakat kladdkaka, umgåtts med emelie och tagit selfies. Nu har jag haft sista sportlovet och det har vart ett skönt sportlov med förberedelse inför högskoleprovet, bus med lillasyster, bak av kladdkaka med jordgubbar i samt bara tagit det lugnt. Ett otroligt skönt lov! Hoppas att ni har det skönt!

Många kramar,

Tess ❤

Likes

Comments

Instagram@uniquephotoos