Hej kära ni!

Vad tiden går, för varje dag som går kommer vi bara närmare och närmare studenten och nu är både skor och klänningar färdigt. Nu är det bara studentmössan och andra accessoarer som behövs så är jag så gott som redo! Jag njuter av att våran närmare sig och de fina himlarna som dyker upp. Helt magiska! 2017 flyter på bra och detta är nog ett av de mest spännande åren i mitt liv. Jag längtar så till att få ta studenten och börja livet på riktigt samtidigt som det är läskigt. Men det löser sig!

Hoppas att ni har det kanonbra så hörs vi!

Kramar i flera lager,

Tess

Likes

Comments

Hej underbara läsare!

Nyår spenderades med trevliga människor och otroligt god mat, kan det bli bättre än så? Efter 12 slaget blev det mysig umgänges tid och dagen efter bjöd på mall of scandinavia. Onsdag bjöd däremot på det spännande naturhistoriska! Otroligt häftigt att skelett och fossiler och verkligen kunna förstå hur det har sett ut. Igår lämnade vi underbara Stockholm och nu i helgen blir det en hel del fotande om vädret tillåter!

Ha det underbart!

Kram,

Tess ❤

Likes

Comments

Hej finisar!

Hoppas att allt är bra, själv har man jobbat sista dagen, har jullov och njuter för fullt av ledighet. Däremot var det otroligt spännande med jobbet och jag har lärt mig otroligt mycket på det! Bilderna ni kommer att få se är de senaste från mobilen. Tänker inte skriva så mycket mer utan ni får njuta av bilderna istället.

Kramar,

Tess ❤

Likes

Comments

 Hej underbara ni!

Jag hoppas att helgen har varit bra och att ni börjar få någon julkänsla. Det är ju bara 5 dagar kvar till julafton nu!! Min helg har bestått av jobb och umgåtts med min familj samt Anton på kvällarna. Det märks att man jobbar en del, man har inte så många slödagar.

Nu längtar jag till jullov, julafton och alla underbara högtider! Många kramar,

Tess ❤

Likes

Comments

Instagram@uniquephotoos