Hej finaste ni!

Idag träffade jag min psykolog, vi har under hösten/vintern/våren arbetat med en utredning och idag fick jag reda på "resultatet." Idag fick jag diagnoserna ADD och Asperger. Jag trodde att jag skulle känna mig helt annorlunda om jag fick ett "svar" men jag har kommit till insikten att jag fortfarande är Cassandra oavsett vad det står på ett papper.

Jag har aldrig tänkt att jag har en diagnos, men ju längre tiden gått och ju mer information jag fått så känner jag igen mig mer och mer. Det är skönt att det är klart och att jag slipper alla jobbiga tester, och jag känner mig nöjd med att jag inte ser mig själv på något annat sätt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej finaste ni!

Dagens utmaning blir att åka till ullared, mycket folk och köer blir en tuff men förhoppningsvis genomförbar uppgift! Det finns liksom inte så mycket alternativ, jag måste klara av det! Har laddat upp med vid behovs medicin så jag ska nog fixa detta (peppar peppar)

Först blir det en lugn bilresa där jag sitter i min bubbla med hörlurar och poddar i öronen!

Likes

Comments

Hej finisar!

De senaste dagarna har varit tunga, igår tog vi bort den sista medicinen som skulle bort. Jag märker inte någon speciell skillnad så då tycker jag det är skönt att slippa dom!

Annars har jag varit trött, utmattad och jag har sovit under dagen nästan varje dag. Orken är nästan helt slut efter bara små korta aktiviteter. Samtidigt är det skönt att sova, sova bort all smärta typ.

Har egentligen inget mer att säga men ville ändå uppdatera litegrann!

Kram <3

Likes

Comments

Vill varna för att det eventuellt kan vara ett triggande!


Det finns en fras som andra inte verkar förstå, en som kommer från demonerna på insidan. Det är frasen "jag orkar inte leva längre". Denna meningen har ekat i mitt huvud mer eller mindre konstant i drygt ett år, och jag börjar fundera, kommer detta följa med mig hela livet? Kanske är det just den som gör att mitt liv tar slut, kanske driver den mig till något man egentligen borde frukta.

Tankarna snurrar varv på varv, suicid tankarna som det heter, de tankarna som kostar 30 människor livet varje vecka. Demonerna är massmördare och är helt skoningslösa, de dödar och dödar varje dag.

De finns säkert någon du känner som går med självmordstankar, du kanske tänker att det inte är något att prata om det, att du inte ska väcka den björn som sover. Men lyssna då på mina ord, det enda som är värre än självmordstankarna själva är att inte ha någon att prata med, att sitta ensam i skiten.

Likes

Comments

Ännu en dag som börjar med ångest ich smärta. Ett lidande som jag inte önskar min värsta fiende. Dagarna blir lika mörka som natten och som min värsta mardröm. Det är tungt att vakna, tungt att somna, tungt att leva.

Jag försöka distrahera mig med serier och film. Men det fungerar inte lika bra som man kan hoppas, nej det fungerar inte alls.

Vad ska jag då göra, när jag redan greppat efter halmstrån, och trots det lever kvar i smärtan?

Likes

Comments

Jag vill bara säga att det eventuellt kan vara triggande att läsa <3

Jag har blivit den som är en besvikelse, för alla. Den som springer igenom häckar och förstör för grannarna. Den som måste bli hämtad av polis för att demonerna tog över. Den som blir jagad av vädjande föräldrar, men som är så fullt upptagen av de mörka rösterna i huvudet att inga ord biter.

Jag har blivit den som man skäms över, som måste gå i långärmat året runt för att ångesten blivit för kraftig. Den som står och skakar i en folkmassa och känner sig ensam oavsett mängden människor runt om. Den som har ett enda kaos till liv som mest av allt skulle vilja slippa den plågan som livet innebär.

Jag är hela världens svarta får!

Likes

Comments

Det finns något inuti mig, som förstör, förgör. Som sprider en mörk dimma, skymmer solen och gör allt till en gråskala.

Den förpestar tillvaron, och gör det smärtsamt att leva, andas. Kroppen gör sitt bästa för att göra motstånd, skakande, krampande försöker den trots den förlamade kraften inuti.

Grått, gråt, allt är trist, allt är meningslöst. Ingenting är viktigt, inte livet självt, inget spelar någon roll.

Den människa jag en gång var har blivit till ett skal fyllt med ondska och ingenting kan få tillbaka precis den personen.


Likes

Comments

Hej, finaste ni!

Ja, rubriken stämmer, om 10 dagar är jag medicin fri, eller nästan iallafall. Jag behåller vid-behovs medicin och melatonin för att sova men annars ska allt ut!

Under ungefär ett år har jag bytt och lagt till en mängd olika mediciner, jag själv är inte emot mediciner egentligen, inte om de där pillerna hjälper. Men för mig har det ingen större effekt (vad jag känner). Så idag bestämdes det att vi ska börja om från början, ut med allt och kolla hur det egentligen står till.

Helt ärligt är jag livrädd för att jag ska må mycket sämre, men då vet jag de och så sätter vi in lite mediciner igen. Jag känner väl är det någon gång jag ska göra det så är det nu när jag redan ligger inne.

Så redan ikväll börjar vi trappa ner, och så ska jag ha läkarsamtal varannan dag för att stämma av så att allt är under en viss kontroll. Så 10 dagar säger hon att det ska ta att trappa ned allihop, så jag håller tummarna för att det inte blir en allt för jobbig nedtrappnings period.

Hoppas ni haft en fin dag i solen!

Kram <3

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag är det första maj, första dagen i denna vårmånad. Jag tycker det ska bli så skönt med vår, sol och förhoppningsvis lite varmare väder. Egentligen har jag inte så mycket att säga utan ville mest skriva ett lite lättare inlägg som inte är så mörkt.

Jag är kvar på sjukhuset och har inte fått något datum för utskrivning, tror inte att det kommer ske inom den närmsta veckan men man kan aldrig så noga veta.

Hoppas alla ni får en fin dag!

Kram <3

Bjuder på en bild från förra året på min saknade hund <3

Likes

Comments

Går det inte att se, om du möter min blick, kan du inte då se all smärta? All smärta som ryms i min kropp, som förstör min kropp. Titta noga, snälla, försök se!

Man säger att ögonen är fönstren till själen, ser du inte då allt mörker? Mörkret som gör att allt blir svart, som sväljer allt ljus. Det som för varje hjärtslag tar bort lite mer liv. Mörkret som förintar allt som kommer i dess väg.

Och när du nu kan se, varför vänder du dig om och går? Lämnar mig här fast i mörker och smärta, varför? Är du rädd? Det är jag, så jag vet hur det känns! Men två är alltid starkare än en, så vi kan vara rädda ihop. Men du är redan långt härifrån. Och så är jag kvar här, ensam, ensam mot all världens onska.

Likes

Comments