Jag tror dessa frågor är såna man inte funderar på allt för mycket. Då jag varit och diskuterat så har jag börjat hitta mig själv och jag får ut mina tankar i ord. Så vem vill jag bara i ett förhållande?


Jag vill vara den enda. Jag vill ha hela uppmärksamheten. Jag vill ha det goda. Jag vill inte dela med mig. Jag vill inte gå runt och vara avundsjuk. Jag vill lita på min partner.


Jag vill ha en som ser på mig och som sitter där och funderar ; vad har jag gjort för bra för att få denna underbara kvinna i mitt liv


Jag vill ha en livspartner. Inte bara en sambo eller pojkvän. Jag vill ha någon som kommer finnas där för mig oavsätt vad. 


Jag vill vara the one and only. Jag vill känna mig speciell. Jag vill vara den ända... Jag är originell, varför ska jag inte få känna mig så jag då?


Jag är ju drömkvinnan. Om du är villig till att ha lite variation i livet. Men bara för att frisyren och kläderna ändras så ändrar det inte faktumet att jag är en stabil person. Menar inte att jag är tjock nu utan jagvet vad jag vill och jag skulle göra allt jag kan för den saken.  


Då skrämmer det en kanske lite då man vet hur mycket man själv vill kämpa och kan kämpa och uppoffra så hur skall man någonsin veta vad den andra parten egentligen tänker?


Då tycker ju jag att jag är bra på det viset att jag vill inte ha något fancy där man blir dränkt av govor och blommor och vad allt men lite effort får man ju nog göra. En snäll kommentar/komplimang, en liten överraskning, något litet men omtänksamt.

 Jag som så många andra så vill ju egentligen bara känna sig speciell och älskad. Och omfamnad. Gud va jag saknar närheten. Och inte bara den intima närheten, utan dendär kärleksfulla. 


Är det så fel av mig att önska något aådant? Och hur svårt kan det vara liksom....


Självklart har jag mina drömmar om en bra framtid men om man skulle börja med att försöka få ett bra nu?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lyssnade på något väldigt smart här om dagen som verkligen fick mina hjärnceller att jobba. En diskussion om att hitta "the one" eller sin mr/mrs right. Vi ör ju som uppväxta med sagor och tv och allt om att det finns en sann själsvän som vi är ämnade för och vad allt om den sanna kärleken. Men känns ju ganska hopplöst de då den "sanna kärleken" nyss dumpat en....


Men tänk er såhär. Det finns inte bara en som är den rätta för dig. Det finns 100 om int 1000. Man ska bara råka på dom i rätt tillfälle. Man skall hitta den rätta av dom rätta som är i typ samma utgångsläge som du, som vill typ samma saker.  Så hoppet är inte borta helt. Vem vet vad som sker eller når det sker. Och vem vet om man hade mr. Right men han bara va mr. Right eventually... 


Och då. Om du redan är med en som är Rätt och det skulle råka sig att det kommer en till Rätt så skall man inte bara byta. Eller visst, men du måste kunna se och uppskatta det du har buggt upp med den första Rätta och noga tänka ut att är det värt att börja från noll med Rätt nummer två. Fastän båda är "Den rätta" så kan dessa vara väldigt olika så det gäller att överväga. Som sagt, man vet vad man har och har ingen aning om vad man får...


Anywhooo... Samma person som hade en låååång filosofi om att hitta den rätta så hade ochså en bra poäng för fina flickor. E man vacker så är det inte bara vackra snälla människor som kommer bli attraherade av en utan man måst lite acceptera att rötäggen också kan bli attraherade i det fallet och det gäller att själv lite ha spelöga och försöka filtrera vem som vill väl o vem som bara vill ligg. Då kan det också vara om man är jätte fin så vågar inte dom man skulle vela ha kontakt med komma och ta den kontakten utan man måste själv också våga, och det är dessutom sexigt tydligen att en brud går fram och vågar småflörta. Tänk de!Alltså så jäkla eyeopener.


Mind-blown


O så till en annan fundering då. Appropå att jag diskuterade mr. Right... Har så läidon av att inte veta något och så känns det som att man sitter och försöker nappa på en mask som slinker undan (me beeing the fish) medan det redan finns en fisk i ämbaret... Saker man inte orkar med hur länge som hellst, speciellt inte efter allt helvete som redan varit. Det är ju självklart man vill kämpa, men nångång kommer tröttheten emot och andra maskar kommer emot. Just saying. Hatar att vara en fisk i en vattupott då det finns potentsial i havet. Eller något.Likes

Comments

.. Kommer nog inte hända mig de int. Sitter och lyssnar på illnbe there for you av bon jovi och många andra kärlekslåtar och drömmer mig bort. Varför kan inte allt bara gå lätt? Måste allt vara så jäkla jobbigt... Saknar absolut hur lätt allt gått innan, alla dar. Jag menar tycker man om någon så varför it bara go with the flow och leva livet. Jag avskyr att de ska vara såhär flummigt... 


On another note; Om man är intresserad av nån, så bruk man som int försöka hitta tid för den andra då? och inte "tjata" om att man trivs så bra som singel, vill it ha ett förhållande o kanske svara lite mer än; jo nä fiska trött snus,,, då man sänder något? Tröttsamt att komma underfund med folk i denna stad.


Hadd på G med en söt typ för ett tag sedan men han kände visst inte likadant så han stampa över mig totalt, dumma jag dock som efter att vi kom överens igen om saker började på med ett typ kk-förhållande-isch? Och najs det tillika, få lite närhet och utbrott för sin frustration då mellan varven... De e ju absolut it va jag vill ha men jag kände att de va bättre än inget och man tar va man har.

Anywhooo. Person a och b e tydligen vänner sååå jag gjorde väl lite bort mig där då jag inte nämnt saken. Och tydligen har långtidsförhållanden förstört min förmåga att förstå när man har pångångs. För enlitgt mig då.. Så detta är att ha "på gång";

-Man vill ses, och om det inte passar då just så hör man väl av sig och säger passar det då i stället?

-Man försöker lära känna den andra personen, för jaa,, man är ju intresserad

-Man kanske börjar tänka frammåt lite, som vart leder detta

-Kramar är ett måste, eller kanske hålla hand? Nå någon form av kropskontakt.

-Vid nåt skede kommer pussar in i bilden och sedan även något mer... You know what i mean.

-Tycker man om någon så skall de inte vara svårtMen näää tydligen så ska man veta att man har på g efter jo nä nej kanske trött..... ?


Soppa! Orkar inte. Blää... Alltså drama! Va fään... 


Detta är egentligen första gången som jag faktist varit helt ensam, nånsin. Ingen på g, ingen att ringa om man vill ha en kram, man känner som sig så jäkla ensam så de e riktigt hemskt. Tänk 'om' man träffat rätt och man aldrig kommer få något liknande igen?


Im never gonna see a penis again


Unicorns forever


Bitch please im fabulous


I ride a unicorn


I am a Unicorn

Likes

Comments

Dethär med att leva singelliv är nog inget för mig. Jag hör nog hemma i ett förhållande. Klart så e de ju skönt att ha fått vara singel en stund nu och hitta sig själv. Jag har tvingat mig själv att bli mer social så jag har ju fått en massa nya vänner och nya hjärtevänner och jag skule inte byta ut det mot något. Men jaa, börjar förstå varför jag aldrig varit singel så långa perioder.


Jag känner mig jätte hemsk för att klaga över detta men är ju som dritleij på att ha en massa karar som försöker på en. Speciellt dom som man själv skulle kunna tänka sig något med. För de första vet man ju int vad deras plan är. Är dom no good eller e dom pojkvännsmaterial. För de andra så kommer dom hållas kvar efter nån månad eller kommer dom bara krossa ens hjärta?

Jag vet inte om jag vill utsätta mig själv för att bli sårad på det viset. Speciellt då såren som finns kvar ännu är ganska djupa så känner man sig som att man är bakom en mur och det finns ingen dörr till andra sidan. Fast då igen så blir jag jätte lätt förtjust och börjar gilla folk en massa jätte snabbt. Så är jag väl lite blåögd dessutom så jag vill tro det bästa om folk.


Laddade ner tinder desutom.... Som att jag inte skulle ha tillräckligt med män efter mig... Satt och räknade att under dessa 2-3 månader som jag faktist tänkt att de får va slut nu med att sörja över någon som inte finns sååååååå 12 personer som försökt eller försöker... Var ju dessutom på min första tinder-date, jätte gullig person, rolig och trevlig och kom bra överens och allt. Så va ju positivt att det inte var något psyko. Det va min första ever "date" så inte helt illa. Stackaren kom dock ända från tammerfors bara för en date. Inte är det lätt att vara lättomtyckt och fin.


Ja sku int få klaga men prince charming sku nog få svepa iväg mig redan. Undrar vad han väntar på...


Om det är ett täcken du väntar efter så är detta DET täcknet.

Likes

Comments

Hur skulle jag beskriva mig själv. Vem är jag? Är jag vad som finns kvar efter en hemsk olycka, en person som blivit sliten i tusen bitar och bara blivit ihopskrapad till en hög. Hur skall man ta sig upp efter det? Var är limmet som skall hålla ihop bitarna? Kommer jag vara en söndrig person resten av mitt liv? Kommer jag bli en person som är rädd för att älska bara för att jag inte vill bli sårad? Kommer min själ att dö för att folk bara trampar på högen som är kvar?


Nej du, absolut inte. Efter all bajjs med allt som har med känslor att göra så tror jag att min "känslo-hög" har vuxit ihop igen och blivit starkare. Skalet jag har skyddat mig själv med är mer eller mindre borta och ut kom en ung vacker mer social kvinna. Jag tror faktist att om jag inte skulle blivit behandlad såhär så skulle jag fortfarande bara sitta hemma och typ tycka synd om mig själv. I det stället har jag ju lärt känna en massa nya härliga och mindre härliga människor. Jag tror jag börjar hitta en del av mig själv som jag haft undanlåst väldigt länge. Det är en så befriande känsla att bara få vara och fara hur man vill och inte behöva fundera på vad någon annan tycker förutom mina katter.


Denna sommar har jag lärt mig att jag kan bli arg, och det är okej att bli arg. Det är okej att vara glad. Det är okej att vara ledsen. Man kan börja tycka om någon ny efter att en annan förstört allt i känsloväg för en. Man kan gå fram och bara prata med nya människor och lära känna nytt folk. Det är okej att vara snäll. Det är okej att vara öppen för nya saker. Det är okej att vara envis. Det är okej att bry sig. Det är okej att vela veta saker som angår en själv. Det är okej att prata om dina känslor.


Helt enkelt


Det är okej att vara jag


Va dej själv


Finns ingen annan som jag, och ej heller någon annan som du


Likes

Comments

Jag är så otroligt trött på att vara snäll. Varför ska jag måst vara snäll och vänlig och omtänksam o genuint bry mig om folk? Jag är en underbar person, en fantastisk människa! Jag trooor att de finns intenmånga i världen som tycker så gott om människor och är så snäll och bryende som jag(som dessutom int e ful, ja e kanske int världens snyggaste men nog ser ja ju bra ut i allafall)... Imellan önskar jag att jag faktist sku vara en elak psyko bich för ja menar "snygga" brudar som e snäll blir ju bara runtbollade och utnyttjade medan dom som faktist int bryr sig om nåt annat än typ eget välbefinnande får typ allt... Vad är fele liksom? Okej jooo jag skulle ju kunna få en dude hur lätt som hellst, men då man inte vill ha vem som hellst heller. Någo kriterier måst man ju få ha på människor och jag tycker int att min lista är allt för lång. Men som jag konstaterat förr, Karar som vet om att dom ser bra ut är dom värsta. Ändå vill man ha det man inte kan få...


Och detta fenomen.... När fan har folk börjat få så jäkla svårt att prata om saker? Har haft nåt på gångs med en typ nu ett litet tag, han sade att han tycker om mig på fyllan för ett tag sedan, jätte gullig typ och super charmig. Allt har gått hur bra som hellst tills jag kommenterar att jag tycker ju faktist om personen jag också, what now and where to?

Nää då istället för att våga komma ut och diskutera om saken så ignorerar man det och väntar att det ska gå om? News flash! Jag är envis och även om det är ett nej så är jag faan mer än värd att få höra nej istället för att bara bli ignorerad på ettnunderligt sätt... Och dessutom. Tycker man om nån så går det inte bara om som en förkylning... Altså angst. Man kan va envis om sånthär tycker jag. Jag är inte ett psyko bara för att jag inte vill vara en spelknapp i ett vrickat spel utan vill ha nån form av svar oberoende av vad svaret är. 


Nice girls finish last...

Likes

Comments

❝ She’s a human traffic accident, and everybody’s slowing down to look at the wreckage. She’s doing the best she can with what she has left, and I know you can’t see this ‘cause you’re in it, but you can’t help her now. You’ll only make it worse. Walk away. Leave her to mend.

— Dr. Bailey


Sagan tog en paus men vem vet. Kanske den får ett lyckligt slut, kanske prinsessan får tillbaka sin groda. Sagan kan inte vara slut. The queen needs her king. Får bara hoppas på att det var slutet på ett "avsnitt" och att det kommer ett "to be continued"


Väntar, önskar, längtar, saknar, hoppas

Älskar

Likes

Comments

Så i början av April var vi på en liten resa till Kuusamo och Ruka, bara jag och älsklingen. Helt skönt att komma iväg faktist och få se något annat mellan varven. Vi for på en måndag och kom tillbaka redan på fredagen. Måndan och fredan så gick ju åt till att sitta i bilen hela dagen. Tisdagen körde vi runt med snöskotrarna och kollade lederna. Faktist fint i omnejden där vi var, och stugan var liten och mysig, riktigt passlig för två personer. Onsdagen var vi till Ruka och kollade. Lyckades snurra runt i backen lite obekvämt så sträckte ryggen, men försökte bita ihop och åka vidare. Vi tog en paus och for till Rukakylä och äta en burgare med franska och efter det var det kört för ryggen så vi fick ge upp redan efter 4 timmar. På kvällen var vi ännu ut och körde lite med kälkarna meeeeeen kälkan vi lånade så hade så slut fjädring så det resulterade i att jag satt mitt ute på en led och väntade på att sambon skulle komma med bilen och släp efter mig. under senkvällen då vi hade kommit tillbaka till stugan och fått upp värmen så for vi med bilen på sightseeing in till Kuusamo. Torsdagen och vår sista dag. Vi hyrde en snöskoter för 4 timmar och for och kollade lederna runt Ruka och mot ryska gränsen. Ställevis började lederna vara bara frånsnö men i allmenhet så var det ganska ok. Lite väl stuntigt ställevis med sjuk rygg. Men det var kul. Och glädjen blev ju större då jag fick vara med och göra något som sambon verkligen gillar, får vara glad han vill dela med sig av sina intressen. Vi var till ett kafe/huskyfarm påväg tillbaka till Ruka och åt vääärldens goooooaste plättar. Efter 4 timmar skulle kälkan tillbaka, så älsklingen fortsatte köra med sin och jag for själv in till Rukakylä och kolla läget. På kvällen var det bastu och brasa som gällde igen då båda kom tillbaka till stugan. Vi packade även ihop våra saker lite och plockade undan det vi inte skulle behöva på fredagen. Fredan kom och så startade vi hem igen. Lördagen var det språkprov i vasa, världens onödigaste grej att betala för. Och på söndagen så hände det inte så mycket. Och det var min semester det då. Födelsedagen firades i år först på arbetet med gamlingar och min samis, och på kvällen var jag ut med sambon på hans arbete. Ännu ett år utan några samtal, vilket gör en lite småledsen i ögat men inte kan man väl hinna alla gånger. Mina gåvor var två mumsiga kinder-bueno av sambon och en middag med bff dagen efter. Inkommande vecka då sambon är ledig så skall vi antagligen ut och äta så i väntan på det.

Likes

Comments

så nya bilen har äntligen anlänt. Och fastän det åter igen är back to ford så måste jag säga att den är otroligt bekväm och fin att köra med. Bilen var en sverige import så den har det där lilla extra som jag säkert skulle få för en bra mycket större peng om den skulle vara helt finsk.

Nååågra små förbättringar är ju dock oå listan fastän det är en så gott som ny bil. taket är teipat, sänkningsfjädrar är införskaffade och skall bytas vid något skede då gubben hinner. Oljebyte är inbokat om några dagar och pengar sparas för chipning (mera bhp = mera kiva) oooooch så skall jag införskaffa någo fina sommarskor ännu då de som kom med bilen ser bedrövliga ut.

Så i stort sett så är jag ändå ganska nöjd.

Likes

Comments

Hej... Oj, nu var det länge sedan jag skrev. Och som ni kan ana så är det mycket som har skett sedan senast. Förra inlägget handlade alltså om skolan och dimissionsdagen. Sedan dess har jag jobbat på samma äldreboende, mitt vikariat tog slut 1.2 men till min fördel så hann jag bli färdig i tid så fick ansöka om fast tjänst, och vet ni va. Jag kommer vara på samma ställe många många år framöver och det stör inte mig alls.
Jag har längtat till denna dag då man känner att det finns en ekonomisk stabilitet och man vågar fundera på framtiden.

Första stora beslutet med fastanställningen var att jag skulle ha en ny bil! Ett bra beslut så jag slipper höra argumentet "men du får jug köra med min bil som jag betalar". number one reason. Plus att det började bli dags att uppgradera, så riktigt passligt då jag vill ha en vettig bil och herrn i huset vill ha något roligt som man även kan köra ca. 15 km åt gången till och från arbetet en gång i veckan.

Utöver detta så hoppade jag med på lappfjärdsrevyn. ganska så annorlunda från degerbyrevyn och vad man är van med men det är helt roligt. Kul att försöka sig på att prata "laffjöl" så flytande som möjligt.  Premiär om två veckor och då har vi 5 föreställningar.

Sedan så har jag medverkat och kommer medverka i Kristinestads bröllopsmässa 1.4. Fick vara reklammodell och det var faktist riktigt roligt måste jag säga. Gör nog gärna om det.

Var på en familjesemester med min andra hälfts familj till Tammerfors på spa. Även om jag stressar för minsta lilla (dålig ovana) så gick veckoslutet riktigt bra. Varnoch prövade på örtmassage och inpackning. huden kändes mjuk och behaglig efteråt, såå grymt avslappnande. Faktist tror jag att jag somnade då jag hade på masken. Så var jag även på enhelt vanlig rygg/nack massage och konstaterade att jo jagmåste nog börja gå lite oftare hos en massör.

Som sagt så har jag många bollar i luften och stundvis känns det som att de flesta bollar är väldigt tunga och ma. skulle vela släppa dem men man biter ihop och fortsätter, änn så länge går det bra och snart är ju allt extra förbi så får jag ta lite "semester" sedan :)

Men nu, då flere pusselbitar börjar falla på plats och framtiden knackar på så är det dags att uppdatera mina mål lite. Vad vill jag. Jag får även kryssa av flere saker.

Underbar och stöttande kar ✅ (fastän kanske liiiiiite irriterande ibland, vilket hör till)
jobb ✅
bil ✅
kissen ✅
bra lägenhet ✅
börja spara ✅
delad ekonomi ✅
inplanerad semester ✅

nu bara:

förlovning (wedding somewhere along the road)
sluta med medicinen
kids
hus
en maine coon katt
hund
äga en fin rx någon dag
resa x (många)
kanske banta lite...

hmm... finns säkert flere saker på båda listorna men måste väl hålla något för mig själv också. Men såhärlångt så ser framtiden väldigt ljus ut, så gör även denna dag. Kanske jag skall gå ut på en promenad.

Likes

Comments