​HEJ! Länge sen nu, har typ glömt bort att jag hade en blogg tills nu när min kompis sa "jag vill skaffa en blogg" lol. Hoppas att ni inte har saknat mig för mycket (om nån läser min blogg). Men vad har hänt sen sist jag la upp något... MYCKET. Det är ju ett nytt år! Lol lite sent att ta upp det nu haha det har ju ändå gått typ 5 månader eller så. Vänta va? 5 månader? Redan?? det har ju snart gått ett halvår! Jävlar vad snabbt de går D: Nu är jag rädd... Nä igentligen inte hehe. Jag tror jag ska börja blogga lite nu, säger jag nu och kommer om typ ett år och ba "Hej det var ett tag sedan, vad har hänt sen sist? Jo det har blivit ett nytt år! 2017!!" haha. Gud vilket flummigt inlägg, aja. JAG KOMMER INTE LÄGGA UPP NÅGOT SIMS RELATERAT FÖR MITT SIMS 4 ÄR FUCKAD OCH JAG KAN INTE LÄGGA UPP CC (COSTUM CONTENT) LÄNGRE FÖR DET FUNKAR INTE, oj såg nu att jag har kommigt åt caps, äh orka bry mig. Men jag kanske lägger upp något kul nån gång, eller inte vem vet, det beror ju på. Nu ska jag svara på lite snaps vänta. Klar. Som jag kanske har sagt (skrivigt) så ska jag försöka bli mer aktiv (eller vad man säger) på det här bloggen. Aja nu ska jag gå och ta en macka hörs hej! Ps förlåt om det här inlägget blev flummigt eller nå men jag orkar inte bry mig så aja hörs hej!
Gillar

Kommentarer

Här ville jag bara visa min pumpa som jag gjorde nyss det är en vampyrpumpa med hjärtögon jag tycker att den blev supersöt =)

Jag vet att det här inlägget kanske var lite "onödigt" men det är ju min blogg så jag får ju lägga ut vad jag vill hehehehe men det var allt för det här inlägget hejdå! =D

  • Mitt liv
  • 35 visningar

Gillar

Kommentarer

Hejsan jag tänkte berätta lite om mitt liv just nu och så =) Vi kan börja med att det är HÖSTLOV såååååååå skönt att ha ledigt, fast igentligen så har höstlovet inte börjat än för det är ju på måndag det börjar "på riktigt" för jag skulle ju vara ledig lördag och söndag hur som helst. Men på söndag  till måndag ska jag försöka vara uppe hela natten (inte för att det kommer gå men jag ska försöka) bara för att jag kan hihi.

Förresten har ni hört Adeles nya låt Hello den är såååååååå bra jag dör typ. ​Den släpptes igår eller ja i förrgår igentligen eftersom när jag skriver det här är klockan 00:01 så det bror ju på hur man räknar :/ men iallafall släpptes den 23 oktober och asså jag kan typ inte lyssna på någon annan låt för den är så bra. Första gången jag hörde den så fick jag gåshud på allvar den var så bra! Nu tycker jag att jag har uttryckt mig nog om att jag tycker att den här låten är bra men den är bäst.


Vad händer mer i mitt liv? svar på det är ingenting och det är så skönt! Det känns som om det bara jag som tycker om att inte ha något att göra. För jag är en ganska stressad person och jag har ganska mycket ångest så jag tycker att det är  skönt att sitta på mitt rum och lyssna på Adele och typ kolla på bloggar, spela sims eller skypa med nån. Och det bästa med höstlovet är att jag inte har söndagsångest! (Det här är ganska konstigt men jaja) På fredagar brukar jag inte ha ångest och det är ju bra för det ska man inte ha! Men på lördagar har jag ångest över att imorgon är det söndag och sen måndag (konstigt va) så då känner jag mig typ stressad att jag måste göra något av min helg men helst stannar jag hemma och är med mina kompisar som jag inte brukar träffa på skoldagarna. Men ändå så har jag massa ångest på söndagar så det är sjukt men jaja jag kan typ inte göra något.


Det var nog allt jag ville få ut med det här inlägget nu ska jag sova eller nå ha det bra =)


Gillar

Kommentarer