Det er lenge siden jeg har skrevet et innlegg nå...grunnen til det er ganske enkelt selvsabotasje..

Jeg har den siste tiden blitt mester på nettopp dette,og det er ikke noe jeg er stolt av. Heller tvert imot. Det er derfor jeg nå velger å skrive litt om det.
Om det er for min egen terapeutiske selvinnsikt eller for andre,det har jeg ikke bestemt meg for ennå
🙈
Uansett,hva er selvsabotasje og hvorfor er vi så forbanna gode på det?

For min egen del handler det vel ganske enkelt om at selvsabotering er enkelt og trygt mens suksessen jeg drømmer om er ukjent,og dermed utrygg. Når noe fint skjer justerer man det ubevisste tilbake til det gamle kjente.
Jeg spør meg selv ,hvorfor holder jeg på sånn ? Hva får jeg ut av det? Ikke en dritt annet enn å gå flere skritt tilbake enn fremover...

Svaret er enkelt etter noen runder med
innsikt..selvsabotasje dekker dypere behov og fungerer som avledning fra vonde følelser.
Jeg spør sjelen /ånden min:kan du klare å dekke behovet på en bedre måte? Kan du akseptere og romme følelsene dine,og bare være i det?

Klarer du det?
Selvsaboterer du?

I hverdagen skjer det nesten automatisk.
Mobilen vekker deg med et hyl, og før du rekker å reagere er selvsaboteringen igang.
Slumre..litt til..trenger ikke sminke meg,dusje gjorde jeg i går kveld..frokost tar jeg senere for jeg er jo ikke sulten..også går lista videre..vips så er du i gang med en god dose selvsabotering og vær så god..ha en kjip dag lissom..!!

Jeg vet at jeg ikke er Alene om det,men ikke mange tørr innrømme det. Men jeg skal innrømme det fordi jeg vet at alt sitter mellom øra.

Vi vet jo godt at vi ikke skal flørte med den gifte mannen. Overspise eller sprekke kles-budsjettet..men vi gjør det fordet..forbanna indre jævel..
Hvilket behov eller følelser er det du undertrykker nå?
Stå i det. Aksepter situasjonen og løs det.
Er ikke det bedre enn å sabotere din egen lykke?
Er det en øvrig grense på hvor godt vi kan ha det? Er det derfor vi ødelegger for oss selv ? Det tror jeg,hvorfor..fordi fallhøyden er jo selvfølgelig større om vi våger å være lykkelige..har du tenkt på det?
Det sitter mellom øra,så slutt...NÅ!
Du fortjener å være lykkelig og det første skrittet til å oppnå det ,er å jobbe med din egen indre forestilling.
Selv om du snubler så se på det som fremgang. Uansett.og du bygger muskler. Muskler til å klare opp på livets hest igjen!
Det er i selvsabotasje du lærer mest...så det så
❤️

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Det er vanskelig å definere kjærlighet og beskrive hvordan kjærlighet føles. Vi må skille mellom kjærlighet og forelskelse. Kjærlighet er en mye sterkere følelse enn forelskelse, og trenger litt tid for å komme frem.

Forelskelse er noe man vil oppleve flere ganger i livet, men én gang vil mange oppleve en forelskelse som varer livet ut. Etter hvert omdannes denne forelskelsen til noe vi kaller kjærlighet❤

Mennesker tenker forskjellig om kjærlighet, og derfor viser de sine følelser på ulike måter. I et kjæresteforhold forventer man ofte at partneren tenker på samme måte som en selv.(Javel...🙈)

Man har gjerne egne tanker om hva som er godt, hyggelig og fint, og hvis partene i forholdet ikke har noen felles forståelse av hva som oppleves som hyggelig og godt, kan det lett oppstå skuffelser. Derfor vil man oppdage hvor viktig det egentlig er å vite kjærestens behov, ønsker og drømmer. Det er viktig å støtte og forsøke å dekke behovet til kjæresten for å ta vare på kjærligheten. Det høres kanskje enkelt ut, men det er ikke alltid like lett å vite hva kjæresten tenker og ønsker.

I disse dager ser vi hvor viktig det Er å ta vare på hverandre,spesielt når det skjer så mye urettferdighet der ute i verden....

Ikke glem å vise omsorg for dine eldre. Dine nære og kjære,de ukjente,trengende og vær imøtekommen mot hverandre.

Vær takknemlig for de som elsker deg og ta vare på hverandre 🙏🏻

Hjelp de som ikke har så mye. De viktige tingene i livet kan ikke kjøpes for penger....

Likes

Comments

God morgen✨

I dag var jeg oppe nesten samtidig med sola. Hadde en deilig stretching og meditasjon før de andre våknet...jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn akkurat det....

I tidligere innlegg har jeg skrevet om hva som skjer når vi dør,i hvertfall ut fra min modell av verden😉
Da jeg sto opp og under meditasjonen i dag kom tanken til meg om fødeøyeblikket som jordvesner...sikkert fordi jeg alltid føler meg "ny" etter en morgen-meditasjon 😊

Det som er mindre kjent er at i den tidlige kristendommen så var også reinkarnasjonstanken naturlig, og vi finner sitat i Bibelen som viste at Jesus og hans disipler hadde dette synet som en naturlig del av sin virkelighetsoppfatning, bl.a. 2.Kor. 5:6,8; ”Derfor er vi alltid ved godt mot, selv om vi vet at vi er borte fra Herren så lenge vi er hjemme i kroppen…Men vi er ved godt mot, og helst vil vi være borte fra kroppen og hjemme hos Herren” I tillegg vises til samtaler mellom Jesus og disiplene i Luk.9:18-19, og Mattheus 17:11-13, der de snakker om at døperen Johannes er en inkarnasjon av profeten Elija. Og i Joh. 9:2 ser vi at disiplene spør Jesus hvem som har syndet, den blindfødte mannen eller foreldrene hans. Å spørre et slikt spørsmål innebærer at de vet at mannen eksisterte før sin egen fødsel....
Uansett religion så oppfatter jeg det sånn at Målet er å bli ett med Kilden eller det guddommelige, eller hva man nå velger å kalle det, men generelt sett kan man si at det er en utpreget glede over at veien er der og at man kan gå den, selv om man møter mange slag underveis. Det beste er likevel at man får en sjanse til ”å gjøre det godt igjen” eller rett og slett bare ”en ny sjanse”, noe som står høyt på ønskelista til svært mange!


Min teori er at man er "død" til man blir født, og når man er død, er man i det samme "nivået" som før man ble født. Det vil altså si at alle mennesker vet hvordan det er etter man er død da det er det samme "nivået" som før en blir født.
Vet det høres litt rart ut og umulig men tygg litt på den tanken! 😊✨

Så blir vi født da,en ny mulighet..vi blir svøpt og elsket og etterhvert former vi oss etter hvordan verden er tilrettelagt for oss. Vi danner vår egen modell av verden som et nytt jordvesen...
Men det er jo ikke sånn at vi skal ha det ansvaret alene fra fødeøyeblikket..vi blir født inn i en familie og foreldre bærer ett ansvar..jeg sier hver dag at mine barn har valgt meg som mamma og det er jeg evig takknemlig for!
Jeg lærer de om livet ,men de lærer også meg❤️

Det blir da vårt ansvar som foreldre å forstå og yte vårt beste og være bevisste på hvordan vi former barnet vårt!

En del av barnets personlighet er medfødt, men mye kan formes gjennom oppveksten. Derfor er vi som foreldre utrolig viktige.
-Vær bevisst på din egen bagasje..
Trygge foreldre gir trygge barn
Du er ditt barns viktigste forbilde. Derfor vil måten du behandler barnet på direkte påvirke hvordan barnet behandler andre. Foreldre som er sensitive for barnets behov, og som utøver omsorgsrollen med varme og godhet – samt faste og trygge grenser, vil antagelig få barn som blir trygge og våger å være seg selv.

Lag rom til alle følelser – ikke bare de positive
Barn trenger å bli møtt på de følelsene de viser – også de som ikke er så positive, som for eksempel sinne, tristhet, frykt og skam. En del foreldre har en tendens til å distrahere barna sine når de opplever slike følelser, og da vil barna sitte igjen med et inntrykk av at dette er uakseptable følelser....

Anne Grete Preus skriver i en av sine tekster..
For du er
God nok
Mer enn god nok
God nok
Som du er
De selger lykke og suksess i pose og sekk
Men du oppdager fort at emballasjen er lekk
Da gjør du skuffelsen til
Din lojale bror
Og pleier smerten tålmodig
Så den kan vokse seg sterk og stor
Jeg vil ikke lenger se deg der
Du slåss med skygger og en spøkelseshær
For du er
God nok
Mer enn god nok
God nok
Som du er!

Husk det❤️

Likes

Comments

God morgen!

I går var en lang arbeidsdag ,men en fantastisk dag.hvorfor? Fordi jeg elsker jobbe min!
Jeg er virkelig heldig som får jobbe og være den jeg er på alle plan!
Men det har ikke alltid føltes sånn for meg...
Du har sikkert lest og hørt mye om løvetannbarn & orkidébarn de siste årene,også kalt høysensitive barn💕

Jeg kunne skrevet linje på linje om dette men jeg skal spare deg for det..det finnes mange gode kilder om dette.. Jeg velger å skrive "litt" om det da dette er en del av min hverdag og egen erfaring som et slikt barn og nå med mine egne blomsterbarn❤️

Men kort om det...

Orkidébarn-
Barna kjennetegnes som kreative. Omsorgsfulle. Empatiske. Ofte er de perfeksjonister, de foretrekker stillferdig lek og liker ikke forandringer. Listen over kjennetegn er lang og alle høysensitive barn er ulike og har ulike personlighetstrekk, akkurat som alle andre barn.felles for disse barna er at de <tar inn andres følelser>

Jeg var selv et slikt barn 😊 men også en type løvetannbarn..kanskje en god blanding ,tenker jeg...

Jeg leste et sted at Å kjøre bil er noe av det verste orkidé barn gjør. Det girer dem noe voldsomt opp, Og vi kan bare glemme å ha på radioen eller synge for å underholde dem,for den type støy tåler de rett og slett ikke..Barna kan for eksempel bli lett forskrekket, klager over tøy som klør eller irriterer, bryr seg gjerne ikke om store overraskelser og bruker store ord for sin alder...
Listen er som sagt lang og det har de siste årene blitt skrevet mange bøker om høysensitivitet💕

Du har kanskje også lest om løvetann barn?
Løvetannbarna er motstandsdyktige, de er robuste og stødige, beskyttet mot påvirkning av ytre omstendigheter. Dette gjelder både negativ og positiv påvirkning. Ettersom at de er lite mottakelige for påvirkning, (sies det) er de motstandsdyktige i møte med belastende omstendigheter og tilpasser seg omstendighetene til tross for uheldige situasjoner i oppveksten...(tvungen overlevelse kaller jeg det)
Slike belastninger kan være mangel på tilknytning de første leveårene...Tidligere ble det antatt at disse barna hadde «risikogener» eller «kriger-gen»..

Begrepet henspiller seg på løvetannens evne til å sprenge seg gjennom asfalt, og på andre måter overleve og blomstre tross tilsynelatende umulige vekstvilkår.
Listen er også lang her og det finnes mange gode bøker og artikler du kan lese for å forstå barnet !

For å gjøre seg forstått og bli forstått er alfa-omega!

Råd til foreldre med disse barna-gjør det beste ut av det og la de utspringe seg i egen takt med omgivelsene!


Sensitive barn er ulike. Sett deg inn i emnet, og kjenn ditt barn.
Nyt gleden, kvaliteten og dybden det gir å ha et spesielt sensitivt barn.
Gi mer tid og støtte ved innkjøring og skift i skole/barnehage.
Ikke forsøk å «kurere» barnet. Lær det heller å forstå seg selv og bruke de sensitive sidene godt.
Konflikter i familien, voldelige dataspill, uhyggelige filmer og nyheter påvirker ditt barn mer enn andre. Unngå det verste.
Snakk med barnet om sensitive trekk når det er gammelt nok til å forstå. Vær konkret, sett fokus på de positive sidene og at det er normalt og greit.
Sett ikke kun fokus på barnet, men også på parforholdet og samholdet i familien.
Hvis du selv er høysensitiv, aksepter egen sensitivitet. Hvis du ikke er det, ha en livsstil som ikke overstimulerer barnet.
Hvis barnet er overstimulert, fungerer det ut fra «verste utgave av seg selv». Ta en time-out i ca. 20 minutter, så barnet kan gjenskape balansen. Løs siden problemet uten bebreidelser.
Rettled i en rolig tone.
Forbered deg på hvordan du vil kommunisere med barnehage etc. Det kan være nok å snakke om konkrete situasjoner, f. eks: Sønnen min foretrekker å se leken an, før han selv deltar.
Barnet ditt er mer mottakelig for trygghet, omsorg og støtte – alt det gode du gjør, har ekstra stor virkning.

Likes

Comments

Hei ☺️

I dette innlegget tenker jeg å åpne opp tankene litt for spørsmålet er kroppen din i harmoni?
Spiser du nok?
Sover du nok?
Klarer du å slappe av?
Trener du riktig?

Jeg har funnet ut at det er ting jeg Bommer skikkelig på om dagen,til tross for at jeg prøver å være flink hverdagen og fordi body-mind-spirit krever det🙏🏻🌱☺

I vesten er vi besatt av produktivitet og å jobbe overtid fordi det må gjøres. Problemet med dette er at det gir oss liten tid til skikkelig hvile og restitusjon fra treningsinnsatsen.

Trening er blitt en stressfaktor.
Å være på diett er en stressfaktor.
Å bekymre seg over om man når fettreduksjonsmålet i x antall uker før ferien er en stressfaktor.
Å holde seg våken til 1 om natten og så stå opp kl 05.30 for å dra på jobb er en stressfaktor.
Legg alle de sammen og du har en perfekt oppskrift på å bli utbrent, bli overtrening og muligens skade deg.


Trust me,i know!


For 100 år siden var det vanligere å være mer
synkronisert med den naturlige sirkadiske rytmen, men i de moderne tider så blir vi forstyrret av mobiltelefoner og konstant stimuli 24 timer i døgnet, noe som påvirker oss. 😒

Gå noen få dager uten skikkelig søvn og du kommer til å merke redusert prestasjonsevne på trening. Du kommer også til å merke at lite søvn påvirker sult, og det blir vanskeligere å holde seg til en diett eller treningsmålene du har satt deg. Gå altfor lenge uten hvile eller søvn og du kan faktisk dø, seriøst!!!!😱😱😱

Pga. den konstante trangen vi har til facebook, mobiltelefonen, tv osv, så blir vi frarøvet mye søvn som vi desperat trenger for å nå våre fysikk-bestrebelser.


Jeg har gått å stanga i 8 mnd nå.
Trening. Kost. Søvn har absolutt ikke samarbeidet.

Jeg må gjøre noe...
Ikke fordi at sommeren er nær,eller at jeg har noen fysiske mål,men fordi jeg yter best når jeg har det som best☺️😀

Med fare for å tråkke noen på tærne nå så skal det sies at med noen enkle grep på trening og kosthold er mye gjort. Men å lære seg å slappe av og få nok søvn. Krever DISIPLIN!!!

Jeg har funnet ut at å legge bort telefonen og samle tankene er nøkkelen!

Meditasjon !🙏🏻🌸

Meditasjon trenger ikke nødvendigvis å bety at du må krølle deg sammen som en sirkusartist; poenget er at du samler tankene dine. All slags aktiviteter der du gjør samme handling om og om igjen kan være meditasjon, for eksempel strikking, maling, svømming eller puslespill. Å gå en spasertur fungerer også fint. Det viktigste er at det er noe som får deg til å konsentrere deg om det som skjer her og nå.

Med en gang du begynner å tenke på andre ting, som innleveringen på skolen eller presentasjonen du skal holde på jobb i morgen, eller hva du skal lage til middag, da skal du vende din fulle konsentrasjon tilbake til det du driver med. Du skal kun tenke på det du gjør nå – ikke på det som skjedde i går eller det du skal gjøre i morgen.

Har du de tingene på plass så vil det løsne for deg ,ganske sikkert!

I tillegg vil jeg anbefale å oppsøke en terapeut som kan bidra om du stopper opp litt,en avspenningsmassasje er kanskje noe du trenger!


Bindevevsmassasje er ikke massasje i vanlig forstand. Metoden innebærer tøying av bindevevet i huden for å påvirke indre organ og funksjoner på en refleksmessig måte via det autonome nervesystemet.

Siden tidligere kjente man til at hudområdene på huden og indre organ ofte har samme autonome nerveforsyning. Ved sykdommer og forstyrrelser i indre organ kan forandringer vise seg på tilsvarende områder på kroppsflaten. Det finnes både hud- muskel- og bindevevssoner. De førstnevnte gir ofte opphav til spontane problemer, mens bindevevssoner vanligvis oppdages først ved en undersøkelse.

Forandringer i en bindevevssone kan kjennes, fremst som en nedsatt rørlighet mellom hudlagrene og til og med ses.

En bindevevssone kjennetegnes som indragning i huden, flate indrag. vevsområder, opphøyde "åser" rundt disse indragninger eller forandring av muskulaturen.

Gjennom bindevevsmassasje påvirkes de autonome nerveendene i hudområdene, i første hand på bekken, rygg og buk.

Dette er en grunnbehandling som alltid gjennomføres. Helt avhengig av symptomatikken behandles så ytterligere deler av kroppen.

Det finnes ulike teknikker innenfor bindevevsmassasjen:
- Fasciateknikk: drag i huden med fingrene

- Underhudsteknikk: en mer kontinuerlig dragning som bør kjennes skjærende. Om behandlingen utføres på feil måte kan feilreaksjoner oppstår for den behandlede, slik som hodepine, svette eller en brennende følelse over det behandlede området.

- Hudteknikk: lette dragninger av en mindre smertefull art enn de andre.

- Løsgjørende teknikk: en form for hudrulling.

Bindevevsmassasje anvendes ved ulike problemer slik som revmatiske sykdommer, sirkulasjonsforstyrrelser, forstoppelser, hodepine, leging av brannskader m.m.

Bindevevsmassasje er en dyptgående massasjeteknikk som stimulerer nervene, noe som gjør at kroppen kvitter seg med mye avfallsstoffer og åpner blokkeringer som sitter i bindevevet.

Ved blokkeringer i bindevevet kan en få smerter i muskler og ledd, samt føle seg tappet for energi. Blokkeringer oppstår ved for høy belastning over tid eller daglig medisinering som hos diabetikere.

Vanlige symptomer er stikkinger og nummenhet i deler av kroppen. Redusert beveglighet kommer som følge av disse tilstandene. Bindevevsmassasje åpner blokkeringer og gir reduserte områder ny energi pga oksygen og næringstofftilførsel og dermed starter reparasjonsprossesene.

Ved idrettsskader og etter operasjoner dannes arrvev. Arrvevet er ofte opphav til smerte, dårligere sirkulasjon og bevegelsesinnskrenkninger. Dette kan oppleves som om huden er for trang. Det spenner og trekker i vevet når man beveger seg. Langvarig fysisk smertetilstander samt sirkulasjonsforstyrrelser skaper forandringer i bindevevet. Også ved disse symptomene er bindevevsmassasjen en godt utprøvd metode som påvirker både nervesystemet og blodsirkulasjonen på en virkningsfull måte.

Bindevevsmassasje blir mer og mer etterspurt innen idretten og medisin for å løse opp arrvev og etter skader som hemmer bevegelsene og blodsirkulasjonen. Metoden er en effektiv form for sirkulasjonsmassasje. Pasienten opplever en følelse av varme, muskelavslapning, smertestillelse samt forbedret bevegelighet og effekten er dyp. Bindevevsmassasje kan også brukes i ansikt og gir gjennom økt sirkulasjon en antirynke effekt.

Her er noen plager kan ha mye nytte av bindevev massasje:

Fibromyalgi

Diabetikere

Revmatiske plager

Muskel og leddsmerter

Arr

Bechktrew sykdom

Stiv nakke og vonde skuldre

Dårlig blodomløp

Søvnproblemer

Spenningshodepine

Svimmelhet, øresus

Avgiftning av tungmetaller

Menstrasjonssmerter

Kalde hender eller føtter

Acneproblem

Kramper, i alle muskler.

Ta vare på deg selv 🙏🏻❤ DU ER VIKTIG❤🙏🏻

Likes

Comments

Fra og med i morgen har sunkost🍏en ny kampanje på ulike vaskeprodukter.

Jeg har vært heldig å få lov til å teste de ut😊
Først ute,etterSom det er vaske-søndag ER Universal kluten 🌷💧👾☺


En anvendelig og kraftig klut, produsert i beste mikrofiberkvalitet. E-cloth universalklut absorberer raskt søl, smuss og bakterier, og kan også brukes til støvtørking når den er tørr.


Ingen bruk av såpe eller kjemikalier er nødvendig.
Fjerner opp til 99 % av alle bakterier.
Lukter ikke surt.
E-Cloth ☺
🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏
Alt du trenger er litt vann på kluten, så blir det helt rent uten å bruke såpe eller andre kjemikalier. 💧

👾E-cloth fjerner over 99 % av alle bakterier, 👾og er dermed både enklere og mer hygienisk enn tradisjonelle rengjøringsmidler.
lTester av e-cloth utført av lSILLIKER Research Laboroties.

Jeg googlet litt etter jeg hadde brukt den og fant ut at-
Hemmeligheten ligger i de 480 000 ørsmå fibrene på hver cm2, som bryter ned, fanger opp og absorberer smuss, fett, støv og bakterier. Bare skyll og vri opp, så er du klar.🤗


E-Cloth er både robust og skånsom, og kan vaskes i vaskemaskin opp til 100 ⁰C. E-Cloth tåler 300 vask, og vil heller ikke lukte surt. E-Cloth er tilgjengelig i 4 varianter, Baderom, Kjøkken, Vindu og Rustfritt stål.

E-Cloth har vunnet Good Housekeeping Award og er anbefalt av en rekke verdenskjente aktører slik som blant annet Bosch, Miele, Electrolux, Siemens, Smeg og Franke.
.

e-cloth Universalklut er som navnet tilsier en klut som kan brukes nær sagt overalt, og vil gjøre effektivt rent på feks. kjøkkenbenken, badet, gulv og vinduer. Tørr er kluten også en effektiv støvtørker som suger til seg støv pga. statisk elektrisitet.


E-cloth kan vaskes og brukes om igjen hundrevis av ganger, og fordi du slipper å bruke rengjøringsmidler, sparer du dessuten både penger og miljøet. 👏🏼


Stikk innom storbyen og besøk sunkost 🍏

Likes

Comments

Man kan si at jeg har fått » bryne» meg på livet og det har ført til at jeg ikke bryr meg om hva folk måtte mene og tro,nå i en alder av 31 år kan jeg faktisk si det og mene det!

Jeg forstår og respekterer at det jeg opplever, ikke på noen måte er dagligdags for alle. Det er greit for meg. Alle er helt fri til å tro og mene det som er riktig for dem.

Men hvorfor ikke ha et åpent sinn?
Hvorfor latterliggjøre det man ikke forstår ?
For hvem har egentlig definisjons-makten på hva som er virkelighet?
Hvis du ikke ser det jeg ser, hvem av oss har rett?

Når det gjelder alt som er "mellom himmel og jord",så er det mye i dette ordtaket,det er bare sånn at noen er åpne for det og andre ikke.😊

Men Hvorfor krangle om hva som er riktig?
Mange skeptikere påberoper seg å ha sitt på det tørre fordi at det ikke er vitenskapelig bevist, at det finnes noe de fleste ikke kan se.
Men heldigvis er det forskning nå, både innen relativitetsteori, kvantefysikk og parapsykologi som viser oss en sannhet som åpner grensene for hva de fleste trodde var mulig. (Så du på Morgan freeman sitt program 'the story of god' om søndag? Hvis ikke kan du se det kl 22 på national geographic Channel )

Ja....Både i eldre og nyere historie viser det seg at det vi ikke trodde var mulig, likevel var tilfelle. Er det noe man kan være sikker på er det at ingen vet alt enda...
Så jeg velger å tro på det jeg opplever, og tror at en dag er også disse tingen både bevist og akseptert.
Jeg kan tilby min veiledning men den er høyst frivillig og jeg presser aldri min overbevisning på noen. Det kunne aldri falt meg inn!

Jeg ble tidlig klar over hvem jeg var, hvorfor jeg var her og hva jeg skulle gjøre og hva som var ønsket av meg. Dette ønsket opplevde jeg at kom fra en vilje som var større en min egen og som målrettet har forberedt meg og lært meg opp i gjennom mange år. Derfor har jeg alltid hatt en ydmykhet for det guddommelige og jeg har prøvd så godt som det har vært mulig, å bli den beste utgaven av meg selv.

Flere perioder i livet har jeg prøvd å overse alt dette som bodde i meg og alt jeg opplevde, for å bare kunne være «normal» men det fungerte ikke i lengden og jeg ble deprimert...

Jeg har rett og slett ikke kunnet ignorere det. Det har likevel vært vanskelig igjennom noen perioder av livet å skulle være meg selv helt og vise frem alt det jeg var på innsiden også. Det har vært en modningsprosess for meg og komme ut fra det ”Spirituelle skapet»

Jeg er høysensitiv og er en empat , jeg føler sterkt i meg selv både psykiske og fysiske plager hos andre.
Jeg Er medisinsk intuitiv, «scanner» kroppen og får beskjed om det er noe som må sees på.
Går inn å ser og får opp hva som er feil.
Jeg er ganske klar på at jeg ikke kan sette diagnoser, men anbefaler lege om jeg ser noe som trengs å ses nærmere på.


Jeg ser på meg selv som velsignet fordi jeg har levd et liv til nå som har gitt meg en bred livserfaring og opplever at sammen med mine evner, gir det meg et stødig grunnlag for å kunne hjelpe, forstå og veilede mennesker. Man kan si at jeg har valgt å viet mitt liv til å hjelpe i den utstrekning jeg kan klare.

Min styrke er å hjelpe mennesker som sliter og har møtt veggen, har psykiske og emosjonelle problemer og /eller lav selvfølelse. Hjelpe andre ved å vekke dem opp og hjelpe dem til å finne sin egen kraft og bli hele.
Det er dessverre så alt for mange som ikke har det godt med seg selv. Alle har ressurser de kan bruke på sine egne premisser. Livet blir meningsfylt når man forstår...

Det å være spirituell er for meg å være hel😃✨

Likes

Comments

Hei og god mandag. 😊

Denne uken er det et nytt produkt for tur.
Heldige meg som har fått hjelp i fra damene på sunkost storbyen kjøpesenter 🍏

Jeg sliter med utrolig tørr hud og for å være ærlig så liker jeg godt litt fete kremer til tider. Spesielt etter et deilig bad🤗

Derfor har jeg nå prøvd ut dr. Organic sin virgin Coconino oil skin lotion🌰

Den består av tropisk frukt ekstrakt,beriket med søt mandel olje og avokado🥑🍏
Den har en deilig lukt og trekker seg godt inn uten å bli seig 😊


Det er 25% rabatt på produktene frem til 18 mars!!!!

🤗🍏

Likes

Comments

Hei & god fredag ☺

Denne gangen har jeg vært så heldig å få prøve ut DR.ORGANIC sin prisbelønnet hudpleieserie🍏fra sunkost!

Den består av hele 14 ulike serier med naturlige produkter,de er helt frie for parabener og mineraloljer.

Alle seriene har basisprodukter som shampoo,balsam,lotion,deodorant,cellulite krem,lepomade,dagkrem ,nattkrem og håndkremer☺🤗

Du finner også spesialprodukter som øyekrem ,ansiktsserum og rene oljer.

I vårt hjem sliter vi med tørr hud til daglig,spesielt i vinterhalvåret.
Derfor kom serien organic tea tree godt med hos oss😊

Den er naturlig antiseptisk,rensende,beskyttende og har antibakterielle egenskaper.
Den trekker seg raskt inn i huden ,og er ikke klissete😊

Den inneholder deilige ingredienser som
-tea tree
-coccoa butter
-aloe vera
-shea butter
-sunflower seed oil🌻


Serien har også en fantastisk Organisk tannkrem,den gleder jeg meg til å teste ut😊

Likes

Comments

Jeg jobber med mennesker hele tiden,med ulike problemstillinger.
Nå for tiden merker jeg at det er mye hode smerter og vonter i nakke som dominerer.....🤔

Kan det ha med denne lille verdensstjernen av en mobiltelefon eller iPaden å gjøre???

Så Hva er smerte da?

Jo..let me tell you🤗

Smerte er kroppens måte å si ifra på at du har skadet deg eller er i ferd med å skade deg. Dette er en indikasjon på at du gjør noe feil. Det å ikke høre på kroppens smertesignaler er egentlig og be om trøbbel, da dette er dens eneste måte å kommunisere at noe er galt.

Dette gjelder for smerter og vondter over hele kroppen, ikke bare ryggsmerter som så mange tror.

Hvis du ikke tar smertesignalene på alvor kan det føre til langvarig problematikk, og du risikerer at vondtet blir kronisk.
Naturlig nok så er det en forskjell på ømhet og vondt – de fleste av oss kan skille mellom disse to.

kanskje du har en litt dårlig holdning som fører til at noen muskler og ledd blir overbelastet? Ugunstig arbeidsstilling?


Har du vondt i hodet du æ????Vondt i hodet og pannesmerter kan være både smertefullt og plagsomt.
Vondt i pannen kan skyldes tensjonshodepine, bihulebetennelse, nakkemyalgi / myoser, kjevespenning, synsproblematikk og leddrestriksjoner i de øvre nakkeleddene.

Ingen av disse er spesielt gode å gå med over tid🙃

Noen av de vanligste årsakene er overbelastning, traume, dårlig sittestilling, slitasje, muskulære feilbelastninger over tid ,Vondt i hodet/pannen er en plage som rammer en større andel av befolkningen – både gamle og unge.What to do???


Vondt i pannen kan skyldes muskulære spenninger, dysfunksjon i ledd og/eller irritasjon av nærliggende nerver. En kiropraktor, manuellterapeut,naprapat,massasjeterapeut eller en annen ekspert på muskel- , skjelett og nervelidelser, kan diagnostisere din plage, og gi deg en grundig forklaring på hva som kan gjøres i form av behandling og hva du kan gjøre på egenhånd av øvelser.Pass på så du ikke blir gående med vondt i pannen over lengre tid, ta heller kontakt med en av de overnevnte og få diagnostisert årsaken til smerten – på denne måten får du gjort de nødvendige endringene så tidlig som mulig.


😊😊
Gjør en investering i DEG😉
Du skal ha denne kroppen en stund vet du☺🙏🏻

Likes

Comments