Header
View tracker

Tjenixen kompisar!
Drog till Louise lite spontant efter skolan idag, tänkte bara chilla lite hemma hos henne som tidsfördriv en sådan tråkig fredag. Men slutar att vi käkar en massa och jag har sminkat och fixat hennes hår för skojs skull så sprang tiden iväg! Nu är klockan liksom 11 och det är typ as drygt om jag ska ta bussen hem nu. Så sover över.
Men då kommer vi till the problem att jag då har linser.... kan inte sova med dem på så med panik fick jag googla rundor på olika lösningar. Kom sedan fram till att jag kunde göra en egen saltlösning för att lägga linserna i haha, lite sjukt men vi får la se om jag klarar mig från att bli blind ;)

Likes

Comments

Vegas at night time. Otroligt fint, vill tillbaka so badly asså. Ovan är bilder från hotellet Venetian och den sista är från en eldshow utanför vårt hotell (försök tänka bort främlingens håriga arm i den fina bilden), som ni ser stod jag på andra sidan gatan men jäklar va man kände elden i facet!! Riktigt coolt.

Likes

Comments

För rätt så exakt 10 år sen började jag spela fotboll, det har varit 10 riktigt grymma år. Fotbollen var ju en del av mitt liv. Men inte längre, igår tog jag beslutet att lägga fotbollskorna på hyllan och istället fokusera mer på skolan, körkortet, min fritid och allt det där. Tycker inte att jag har mer att ge till fotbollen och intresset försvann. Tror många ändå vet vad jag snackar om, det är inte alls ovanligt att tjejer slutar på fotboll (och andra sporter för den delen) i den här åldern.

Känns ändå tråkigt, samtidigt som det är en lättnad att jag inte har det att tänka på längre så känns det ledsamt. Nästan som att göra slut med pojkvännen, man inser att det roliga inte finns kvar längre (haha). Hoppas verkligen att intresset kommer tillbaka, fotboll är ju såå nice, men just nu så känns det bättre att vara utan den, tyvärr.

Bilder från Turkiet och Gothia.

Likes

Comments

Medan alla andra är på festligheter och bravader är jag hemma ikväll och bjuder Hanna på middag. Bestämde i veckan att vi skulle hitta på något och the outcome blev dinner! Vi käkade ryggbiff med Hasselbackspotatis och sedan Citronmousse till dessert. Som pricken över i:et har vi nu ställt fram godis och chips, ingen nyttig afton så att säga!

Likes

Comments

Tjenaaa

Jag är sån som tröttnar så snabbt på samma låtar, kan lyssna på en låt under typ en månadstid innan jag avskyr låten, hur mycket jag än älskade den. Sån musikrasist är jag haha. Nä men jag brukar skrolla i folks spellistor för att lyssna på andra låtar och bara för skojs skull, att se vad folk har för musiksmak liksom. Nedan ser ni min lista (har många men denna är den jag lyssnar på till vardags) om ni skulle fått för er att göra samma, listen and enjoy!

Och plzz va inte sån jobbig och ba "öööh din musiksmak suger". För jag vet att den äger.

Likes

Comments

Hejhej allesammans
Haft en bra fredag trots att det är den 13:de? Jag har haft en bra dag iallafall fast än vi slutade lite sent. Men fikade efter skolan med Hanna innan hon skulle dra på simning och sedan köpte jag lite plockgodis hem. Slängde direkt av kläderna och la mig i sängen för att kolla på One Tree Hill som jag har fastnat vid, så jädra bra! Nu tänkte jag gå ur sängen och käka lite, kanske läsa lite i teoriboken (körkort) och sen lär jag nog återgå till OTH nu när det inte är party ikväll ;)

Likes

Comments

God dagens kompisar
Har idag tränat i 2 hela timmar och efter det blev det en macka på Waynes. Sjukt god var den, kyckling och bbq nånting sånt. Riktigt nice iallafall.
Sen gick vi på stan och jag köpte (såklart) lite saker som jag kan visa sen! Hinner dock inte nu för ska kila iväg till fotbollsträningen :))
Hej så länge!!

Likes

Comments

God dagens

Har nu 8min på mig att slänga in ett inlägg innan jag springer till bussen för ska träna idag med Hanna! Blir nog mage och ben som vanligt. Har förresten beställt (igen...) en jättefin jumpsuit från Boohoo! De har sjukaste rean på typ allt och vad fan man klickar på så vill man ha det. Beställde även min nyårsklänning därifrån. Rekommenderar sidan för de fina kläderna och skorna men även för en säker sida med relativ snabb frakt, som dock går på 70kr.

Likes

Comments

Två nya favvisar, äntligen!! En highlither som jag velat ha i hundra år men inte orkat beställa hem förrän nu, och borsten tänkte jag applicera highlithern med, men även pudra under ögonen och vid små partier.

Likes

Comments

Ännu en sallad från Holy Greens och ännu ett boxningspass avklarad. Bra!! Behövde komma igång efter all lathet under lovet. Hoppas på bättre vana nu framåt över med träningen och allt!

Likes

Comments