Header

Idag hade vi en skoldag med amerikanarna där vi fick gå med dom på stan och så, sedan lunchade vi tillsammans på skolan.
Efteråt drog jag en snabb sväng till Louise och käkade bananpannkakor innan jag drog tillbaka till stan för att umgås med Sabrina, amerikanaren som bor hos mig då.
Nu är vi hemma, har käkat middag, myser och deeptalkar. Skönt och ha någon hemma! Och kul att konstant prata engelska nu haha

Likes

Comments

Idag har varit en strålande dag!
Min "Room-mate" var dock iväg en större del av dagen för att umgås med hennes svenska farbror så jag spenderade då tiden med Emmy & Jackie tillsammans
med Florina. På kvällen drog vi hela gänget och bowlade vilket var superkul och sedan avslutades kvällen på Paolos för middag. Har alltså käkat ute två gånger idag, först på bonasera och nu Paolos, men gott är det att äta!!

Likes

Comments

Hämtade min amerikanska student idag runt lunchtiden & sedan åkte vi hem och hon fick käka lunch medan vi snackade o tog det lugnt. Sedan gick vi ut en runda så hon fick se en liten del av Hbg och nu har hon deckat, så jag lagar lite käk nu sen får vi väl se vad vi hittar på!

Haha reklam för city gross, gå ni dit så kanske ni vinner en läsk 😄

Likes

Comments

Kvällen spenderades i Lund med Lisa, inget planerat alls utan vi träffades runt lunch hos mig. Här lagade vi mat och sedan fixade vi oss för en utekväll, så vi hamnade i Lund efter ett snabbt beslut som vi tog nere på knutan hehe. Väl där käkade vi på något ställe jag inte ens minns namnet på och sedan drog vi hem mot Hbg för att fortsätta här eller nåt, men slutade med McDonalds för vi blev så jäkla trötta. Så nu ska vi väl bara sova och mysa! Imorgon runt lunch ska jag hämta Sabrina som flugit hit all the way from Amerika!!

Likes

Comments

Har lärt mig ett nytt ord idag, gardinlugg. Intressant, i like it.
Men, Äntligen har jag klippt mig!!! Mitt hår var kaos, verkligen kaos. Slitet och torrt och äckligt typ haha. Så klippte av allt slitet vilket var ungefär 7 cm och klippte det helt rakt precis som jag hade innan, dvs inte uppklippt osv. Och så där framme har jag nu gardinlugg, där luggen är jättekort u know. Frisören lockade även mitt hår och style'ade till luggen så man ser kanske inte att det är kort eftersom det smälter in i lockarna, men de är iaf korta and I Love it.
Klippte mig Btw på studio colorista på Drottninggatan.

Likes

Comments

Innan utgång bjöds det på middag och mini-förfest hos mig! Varför inte på ens onsdag liksom, kul hade vi iallafall!!

Likes

Comments

Good förmiddag allihopa
Eller typ godmorgon för mig, gick upp för cirkus en timme sen hehe.. och snart kommer några vänner över så hinner inte gå till gymmet idag, för lösa det genom att göra home booty circuit hemma istället. Och så här ser min hemma-träning outfit ut! Skulle aldrig gymma offentligt bland andra såhär haha, men hemma funkar!

Likes

Comments

Juste! Glömde visa er vad jag fick för presenter på min 18 års dag, för er som bryr er så kommer det här!

Älskade vinglas. Önskade en men fick hela 4 st som en liten samling typ. Många har ju olika modeller i en samling men jag fick samma modell (Slice of life) för enligt min släkt såg det mer "proper" ut med en och samma så det blev som en egen kollektion liksom. Jag älskar det.

Har ett par örhängen från Lily and rose sen tidigare, varför inte ett par till? Så fina!!
Fick även ett armband från Michael kors, so much Love

Mys-topp och voluspa ljus som luktar himmel, dags att buda hem någon kanske? 😌
Tur jag fick en ny mobil så jag kan få tag på någon då, eftersom min gamla är dränkt i sprit hehe

Ok, detta ovan och pengar samt en festkväll på Stureplan var nog allt jag kunde komma på nu! Är verkligen tacksam för det jag fick från familjen❤

Likes

Comments

Två snaps från förmiddagen. Spenderade det på gymmet och tränade ben & mage, efteråt fick jag en gratis nocco av Friskis! För att jag är bäst. Nä, men fyllde ju år nyligen så fick välja vad jag ville som en liten present typ.
Sedan mötte jag upp Lisa, vi strosade rundor lite i väntan på Amy. Därefter blev det fika på Paolos så har varit en bra dag idag!

Likes

Comments