Header

Ok 5 år senare, men här är lite av de få saker jag köpte när jag var i USA! Tänkte visa er innan men har guldfiskminne så glömde det helt. Jag köpte lite mer saker som smink och så, men hade redan öppnat och använt det så sket i att ta kort på det heheh

Likes

Comments

Hejhejhej
Vet det har ekat tomt här men har inte haft något kul att skriva så bättre jag sket i det än att skriva halvdanta inlägg haha. Men lite update dårå, har Btw testat den nya celsiusen, eller ny och ny, men ny för mig iaf. Om jag ska va helt ärlig smakar den inte ens vattenmelon, mer ingefära och grönt te typ. Men tillräckligt god om man vill ha lite koffeindryck 😜😜
Inget mer intressant har hänt om man säger det så, mitt liv suger har bara varit hemma och sovit och pluggat därav tom blogg så sorry for that.
Nu ska jag fortsätta kolla Malmö - Djurgården matchen och kanske planera planer för veckan så man har nåt att skriva om haha

Likes

Comments

Träffade Julia igår och vi tog ett dagens glas inom Paolos och käkade innan vi drog vidare för mer drinkar. Ok en tisdag, men ändå, vem tackar nej till kvalle tid? Mysigt hade vi iallafall, har verkligen saknat henne ❤

Likes

Comments

Bananpannkisar med varma hallon och blåbär, det är grejer det! Och så lite nutella och fryst mango på, mmm. Men sket fullständigt i hur det skulle se ut så bara slängde på allting på tallriken så ser mer ut som en komposthög än bananpannkakor. Men det smakade underbart iallafall!!

Likes

Comments

Efterlängtade fika. Första gången jag gick ut på hela veckan var igår haha. Har bara varit hemma och dött men kände att jag fick ta tag i livet och gå ut åtminstone. Så tog ut Olivia på fika och där satt vi i hela 3 timmar och snackade konstant för vi inte hade setts på evigheter, riktigt mysigt!
Kom hem och pluggade lite till, sen drog jag ut på stan med några vänner, köpte en drink här och där så kvällen var lyckad den med!

Likes

Comments

Inte mycket har hänt idag, inte mycket kommer hända iheller mer än att försöka plugga och övningsköra. Har iallafall ätit en god frukost och sedan handlat lite måskmat. Nu blir det gasen i botten och köra sen hem och plugga (kolla serier)!!

Likes

Comments

Idag står plugg på agendan. Eller det kommer göra det resten av veckan. Har massa inlämningar och prov direkt efter lovet och jag har mycket att ta igen sen resan som sagt. Så detta lov lär inte bli det roligaste lovet men tröstar mig själv med lite god tilltugg!

Likes

Comments

Firade Malins födelsedags med hennes familj i lördag och det var superkul! Började med god mat hemma hos henne, sen eskalerade det från vin till vodka och sen satt man i en taxi till Helsingborg och det blev mer rusdryck på krogen. Klockan 5 på morgonen var vi åter hemma igen och ångesten kom ju då när man insåg hur mycket pengar man blev av med haha. Men vad gör man inte för att fira sin 18 åriga vän!!

Likes

Comments

Var och käkade på o'learys här om dan med mamsen, käkade kycklingvingar som vanligt och hade det trevligt nu när hon va hemma i Sverige!

Drog sedan hem till Cajsa på kvällen på lite vin och skitsnack, en spontanare så att säga.

Likes

Comments