Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Atm

Likes

Comments

Lite blandad musik smak har jag haha... Men dessa är väl de som kommer spelas mest atm från min Spotify (beroende på mitt humör). Just nu är det dessa som passar för ett långflyg mot 🇺🇸

Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter just nu på tåget mot Kastrup för att sedan flyga till USA med pappa. Är så taggad. Florida, Miami.
Fy fanken va nice! Har längtat så mycket efter att få åka dit och shoppa och bara njuta, så ska bli awesome och få göra det efter den jobbiga perioden i skolan. Så nu pausar jag sålänge från allt och solar lite i Florida. Kommer även dra till Las Vegas så kommer bli en händelserik (förhoppningsvis) resa!

Nackdelen är dock distansen, det är inte som att flyga till Spanien direkt 😂 så kommer va utan nät i typ 20 h, men frukta ej! Er hjälte (jag då) har lagt upp tidsinställa inlägg så det kommer inte stå tomt här ;)

Likes

Comments

Senaste inköpet! Skulle bli hämtad efter skolan men va tvungen att vänta i typ 20 min, hatar kyla och hatar att vänta så gick en sväng inom H&M och köpte en topp! Lite randome, but I like it. Tänkte ha den under djupa u-ringade tröjor eller under något transparent plagg. Funkar säkert att ha den som den är, men själv tycker jag det blir för naket haha. Inte konstigt då det faktiskt är en bh lol. Men hade nog varit fint till highwaisted och en kavaj över, till fest då så att säga.


Likes

Comments

Och här med gör jag ännu mer reklam för min skola haha.. Men så god mat vi fick idag, äntligen! Kyckling tacos var det, och massa tillbehör som om det vore hemma-tacos. Hur nice?? Fick även efterrätt, vi får det lite titt som tätt och idag fick vi citron cheesecake som jag hypar hela jäkla tiden. Tog även lite fyst mango som jag fangirlar! Måste verkligen sluta snapa mina vänner vår skollunch, men kan inte låta bli det e så nice ju haha

Skoldagen har varit seg iallafall, drog hemifrån 8:45 och kom hem runt 16, så är bajs utmattad. Tur vi börjar 10:50 imorgon!

Likes

Comments

Helluuu mina sockertoppshumlor
Ligger i sängen atm och skriver min presentation om mig själv på engelska.
Det är nämligen så att jag och 9 andra i min klass har fått äran att åka till USA och bosätta oss på University of Michigan! Alltså hur awesome. Konceptet har jag inte riktigt förstått än hahah, har bara fått lite info att vi kommer ha en amerikanare hemma hos oss i en vecka och sen nån vecka senare åker vi dit och bo där, fast på universitetet som sagt. Dessa amerikanare läser svenska, och vi engelska, därav anledningen till det här lilla utbytet. Och presentationen som jag skriver nu ska alltså amerikanerna läsa, precis som vi läser deras.
Vi åker iaf i mars och jag ser fram emot det så jäkla mycket. Tänk att få uppleva universitets andan i USA, så coolt. Så ungdomar, om ni vill få en chans att vara med på detta. Välj procivitas 😂

Likes

Comments

Buenas noches cats,

säger man så ens haha? Borde ju jag veta bättre som läst spanska i 5 år nu höhö. Men apropå ingenting, ligger i sängen nu och lyssnar på mysig musik. Drömmer mig verkligen bort till sommaren och alla härligheter. "We fell in love, right by the ocean" Romantiskt värre. Fantiserar om mitt liv som Jay Alvarrez och Alexis Ren's, hoppa fallskärm ena dagen och surfa i Australien den andra.

Ehm Not sen kommer vi till mitt verkliga liv där jag sitter på lökig stadsbuss i Hibbi påväg till skolan 8 på morgonen. Singel för den delen. Alexis-livet kanske kommer senare, typ om två liv. Men nu ska jag fortsätta lyssna på mina mys-musik samtidigt som jag pluggar engelska, god natt my friends!!

Likes

Comments

Hallå hallå mina vänner
Precis kommit hem från stan och skolan och har med mig en liten godbit. En väska från Scorett i märket TIAMO. Köpte den speciellt för min semester, pallar inte gå runt i min stora handväska och vill för den delen inte bara hålla plånboken i handen.

Har förövrigt inte gjort så mycket mer än att gå i skolan och tränat. Och nu ska jag äta lite mellis innan jag drar ut till Väla.

See u later alligator !

Likes

Comments

Helg i all ära. Har verkligen inte gjort ett skit alltså, har mest legat i sängen, kolla yt och pluggat. Första helgen som jag har haft tid åt att ligga på latsidan. Har inte ens orkat lyfta på min feta röv och ta mig till gymmet. Inte ok haha. Men bra iallafall att jag är hemma och pluggar, procivitas vet ju inte vad ordet vila betyder så har i cirkus 3 veckor nu vara tillbringat min fritid åt studier.
Nä men tufft ska de va, de lönar sig sen ;)
Nu ska jag starta upp datorn igen och förbereda inför our US-election presentation.

Likes

Comments