Header
View tracker

Hej på er allesammanssss
Idag är jag glad! Har fått så mycket gjort. Vakande kl 7 ist för 9 för att tidigare dra till skolan & göra omprov på träningslära. Första omprov i hela mitt liv faktiskt, och det är inte för att jag fick F, utan för att jag inte fick A så skulle ta revansch ;)
Efter skolan så stannade jag kvar och pluggade samtidigt som jag åt världens godaste sallad. Asiatisk räka från Holy Greens, någonting att rekommendera! Min nya favorit. Dessutom så gick pluggandet strålandeee, börjar få koll på mitt shit nu haha.
Och sedan som pricken över i:et var jag på ett jääätteebra pass på Friskis. Boxning. Min nya grej tror jag, det var så jäkla jobbigt men så jäkla kul. Fick svettas och höll på spy, bra tecken på att man tränat hårt! 😜

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej hej hej
Idag är det måndag vilket betyder fotbollsträning. Har hunnit plugga lite grann på träningslära och sedan ska jag kila iväg till träningen, som idag är vår första träning med Fortunas FF eftersom vi ska slås ihop till ett lag, intresting haha.

Men jag orkar faktiskt inte.. Inte idag iallafall. Idag är sån dag då jag bara vill ligga hemma och vila och äta choklad-doppade jordgubbar som i Florida. Inte träning ute i mörker och kyla..... Visst gör kylan och mörkret er trötta också?? ://

Likes

Comments

View tracker

Hej kompisaar

Har haft en bra och effektiv söndag idag! Vaknade dock lite sent men fick ändå mycket gjort, eller det jag hade planerat iallafall. Har övningskört i cirkus en timme och då var det motorvägen som gällde. Gick bra, börjar bli riktigt pro nu haha. Sedan pluggade jag ett bra tag och fick gjort det som jag tyckte var svårt. Nu har jag tagit paus och kollat tv och så, ska nog ägna mig åt lite mer skolan innan jag går och lägger mig. Blir väl läsa en engelska bok eller dylikt. Så det ska jag sätta igång med nu.

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Nån känd snubbe som min pappa tvingade mig att ta bild med. Har faktiskt ingen aning vem det är men han är svinrik och som sagt känd iaf. Era päron vet säkert vem det är, för er som bryr er så heter han Siegfried (& Roy).

Och ja detta var en del av djurparken på hotellet.

Likes

Comments

Hej alla glada och sura!

Har just kommit hem från gymmet & skolan och har även hunnit in om hemköp för att köpa julfika, igen.. Bra ju när man tränar, men man får se det som kompensationsfaktor hehe. Jag tränar för att kunna äta skräpmat, super.

Ska snart duscha och skriva på en inlämning som ska var inne idag. Sedan blir det idol, tacos och fika!!

Likes

Comments

Hallå hallå!

Kom hem från skolan för drygt en timme sen, har räknat lite matte och tänkte sedan plugga på de kommande 83 proven vi kommer ha. Nä men ska nog jobba lite med internationella relationer och historia snart. Lite tråkigt med massa plugg men har faktiskt fått lite motivation och det är julfika såklart. Har köpt hem massa lussebullar och skumtomtar, och så julmust på det ofc. GUD VA GOTT

Likes

Comments

Har helt glömt bort att visa er alla bilder från Höstlovet då jag var utomlands och som sagt kommer det komma lite bilder kontinuerligt tills de tar slut, dvs att jag har lagt upp alla här på bloggen.

Om ni minns så nämnde jag tidigare att respektive hotell i Vegas har olika teman, och vår (The Mirage) hade ingen speciell, men vi hade en djurpark haha! Som ni ser ovan hade de delfiner och vi var på delfinshow, de är verkligen super söta och måste säga att det typ är mitt favoritdjur höhö. Dock gillar jag inte att djuren är instängda i små pool eller burar och dubbel moral blir det när jag köper biljett för att titta på det, jag vet.. Men det är inte så att jag kan klappa delfin på friabad där hemma så det får ju bli så att man ändå gör det när man väl är utomlands. Tror faktiskt många tänker likadant, eller har jag fel?

De hade iallafall även white tigers och leoparder, men det får ni se i nästa inlägg!

Likes

Comments

Precis innan taxifärden mot flygplatsen i Vegas lunchade vi på ett väldigt fint ställe, minus var att portionen var SÅ STOR så när jag hade käkat klart såg man knappt att jag hade rört maten. And believe me haha, jag äter som en häst!!

Likes

Comments

Idag är det första advent kompisar! Har ni julpyntat? Det har jag iallfall! Älskar det, så mysigt. Nedan kommer lite inspirationsbilder på julpynt som är mer åt det ljusa och vita hållet. Precis så som jag gillar. Lite annorlunda från det röda och gröna som man är van vid.

Likes

Comments