Header

Har varit dålig uppdatering för har inte pallat tyvärr, har typ en dålig period nu så har bara inte blivit av hehe... men kan uppdatera lite snabbt vad som hänt på senaste tiden!

En outfit jag hade för nån vecka sen, mycket fluff // En vanlig dag på jobbet, fast med finbesök // Dödspasset med Stina, träningsverk i 4 dagar..

Börjat äta frukost igen (havregrynsgröt)!! varit så slarvig med det på sistone, inte ok // Sneak peek på min studentmössa som jag designat, mer exklusivt blir det inte! // I wish

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Innan jobbet förra i fredags träffade jag Danne en stund för att catch up och käka sushi. Inte träffat honom på länge så det var kul att ses. Efter det drog jag till jobbet och jobbade i vanlig ordning i 9-10 h och samma dagen efter. Lite jobbigt är det, har ingen fritid alls och hinner knappt träffa vänner men nu har jag prioriterat jobb så såhär får det va ett tag!

Likes

Comments

Blir inte mycket pluggande nu när mamma är hemma. Vi är ute och håller på hela dagarna för att ta vara på den lilla tiden som hon hinner vara här. Men kom iaf hem för 1,5 h sen kanske, min mage bubblar sönder för tyckte kycklingvingarna var så starka heh.. har då under tiden stressat igenom plugget och förberett mig inför naturkunskapsprovet genom att svara på massa "provfrågor" & nu pallar jag inte mer, funderar på att kolla ph och sen somna till det!

Likes

Comments

Mötte mamma efter skolan, tog en fika samtidigt som jag pluggade. Nu drog vi några timmar senare för att äta middag på olearys, har även hunnit gå på stan & köpt lite saker!

Likes

Comments

I måndags kom mamma hem och hälsade på Oslo så vi möttes i stan efter skolan & drog till Zushi. Synd att jag inte var så hungrig annars hade jag ätit betydligt mer haha, men gott var det ändå.
Älskar deras version av flamberad Max nigiri

Likes

Comments

I helgen jobbade jag som vanligt fre-lör i 20 h så söndagen var min vanliga vilodag med massa sömn och ytterst lite motion hehe. Men blev så jäkla sugen på holy greens så tog faktiskt bussen ända ner till stan och hem igen för att köpa min älskade räka och en färskpressad juice på anans, apelsin, passionsfrukt & mynta<33

Likes

Comments

Hej igen alla
Sry för dålig uppdatering men tydligen har några inlägg aldrig lagts upp och det märkte inte jag hehe... hur som helst så firade alla vi 3or 250-dagar till studenten (!!) och det var hatt-tema. Så alla träffades på en nattklubb och krökade hela natten lång. Fredagen var dock kämpig då vi började 9:00 med föreläsning...

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig pga frivillig samhällslektion & privatjuridiken kunde vi läsa på hemma också. Så har tagit igen mycket sömn från helgen, skrivit klart manuset till min podcast, städat och käkat sushi med Filippa. Idag testade jag wakarinis husets maki, i den rullen är det friterad räka, avokado, gurka & Rom i chilimajo. Ny favorit, supergott!
Nu blire kolla Djurgården och äta chips!!

Likes

Comments

Fast klockan är 15:50 säger jag godmorgon eftersom jag nyss stigit upp ur sängen.. Det blev en lång dag på jobbet igår också då jag jobbade i exakt 10 h. Har ju verkligen fått vända på dygnet när jag är hemma 3:00 varje helg typ.
Men igår hann jag iallafall äta ute med kompisar innan jobbet. Såklart fick det bli sushi på mitt andra favoritställe (Zushi) !!

Likes

Comments

Godmorgon säger jag nu trött som en zombie. Var hemma 3:00 igår efter jobbet och var i säng 3:30. Det blev ett långt pass så att säga.. kom dit kl17 efter skolan och trodde jag skulle sluta vid 23 som normalt och efter det skulle jag ut med tjejerna. Men det var årets kaos på restaurangen pga fullbokat & få kockar så jag fick stanna kvar till stängning. Egentligen så är det ju bara bra, fatta min ob-lön liksom haha.
Nu ska jag gå upp och duscha, käka och göra mig iordning till jobbet igen.

Likes

Comments