Header

Fredagens fika med rädda barnen för att planera vår resa till Kenya💚

Tee with a view (havet haha)

Lusse-fika med family🎄

Middagen hos oss här om dan. Älskvärt!!

På väla med mamsen, fick massa nya kläder och smycken & sorbet såklart

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra veckan fixade jag detta till mina två närmre vänner för att fira deras 18 års dag! Tycker det är mysigare men en finare middag & dricka bubbel istället för att bara ge en sak som kommer ta slut efter en månad... har verkligen ansträngt mig för att göra detta och det blev faktiskt väldigt lyckat! Detta kommer vi minnas länge av, hopefully😋

Likes

Comments

Ovanligt att jag e ute och äter va? Men till mitt försvar så var jag tvungen denna gång. Har varit i Malmö idag på mässa och det var så inspirerande. Jag tar ju studenten & behöver veta lite mer om olika universitet, högskolor & resor man kan åka på efter studenten. Gick på massa olika roliga seminarier om management, plugga i USA etc men i slutändan blev det bara jobbigare för då fick jag mer att välja mellan. Får se hur det slutar. Kanske resulterar i att jag aldrig kommer lämna Helsingborg....

Iallafall så gick vi på emporia direkt efter då det låg typ bredvid. Där tog vi en lunch och snackade skit i säkert 3 h, därpå strosade vi rundor & sen va vi tvungna att dra hem. Har for fock sake natur & matteprov denna veckan!!

Bästa bästa carbonara

Likes

Comments

Varit på skolan idag för att förbereda inför julmarknaden imorgon. Lunchade sedan med tijana på Zushi och jäklar va gott de va!!

Likes

Comments

Efter skolan i torsdags drog jag till stan & handlade lite saker till kvällens studentfirande. Ca 190 dagar kvar till studenten ju!! Så fixade mig hos lousie och köpte även med lite sushi till oss. Har goals vän??!

Likes

Comments

Torsdagens Lunch på brutale efter en examination! Gick bra på provet också & som pricken över i:et var det en god lunch, asiatisk räka <33

Likes

Comments

Igår efter skolan tog jag en fika i hamnen med Filippa innan jobb. Mysigt att va vid vattnet på kvällen så där dags vid julen <33

Kom hem sen runt 00 tiden och slocknade rätt så direkt, tuff o jobba haha

Likes

Comments

Efter skolan drog vi till Espresso House för att göra klart vår affärsplan till entreprenörskapen, inte satt vi där i 1 eller 2 timmar utan i 4,5 timmar.. Men skönt att det är över nu iallafall då vi lyckades göra klart den. Känns bra nu med UF, vi ligger långt fram och har allt under kontroll plus att vi sålt för hela 25 000kr på kort tid. PROUD. Nu ska jag skicka ut en faktura till ett företag som köpt våra företagspaket så får jag det gjort också!

Likes

Comments

Äntligen har våra egendesignade berlocker kommit! Tillsammans med mitt UF-företag Beat 'M säljer vi dessa berlocker för endast 65kr/st. En julklapp till mamma, systern eller mormor kanske? ;) hit me up isf!

Förutom att de är så fantastiskt fina så har de ett viktigt budskap. För pengarna kommer vi åka till Kenya (som jag nämnt innan?) för att dela ut myggnät på barnhem då malaria dödar 2 barn varje minut. Hur fint UF haha?

vi erbjuder både guld och silver, och de är även nickelfria! Som ni ser på bilderna ovan är användningsområdet stort, fritt fram att sätta de vart man vill :)

Likes

Comments