Header

God dagens,
Har haft en bra dag idag, hunnit med en del så det är skönt. Gick på min golflektion tidigt, följt av gymmet och sedan har jag strosat på stan med Nathalie i solen. Nice!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag varit och golfat med papsen! Eller golfa och golfa jag fick stå på driving range och skjuta typ 100 bollar.. Äkta nybörjare 👍🏻imorgon ska jag tillbaka och ta en riktig golflektion med tränare för min fader suger ju på att lära ut. Men bra kan det nog bli det här!!

Likes

Comments

Nu är jag återställd sen lördagen då jag och Malin hade fest tillsammans. Tog mig alltså 2 dagar att bli av med bakfyllan haha. Men inte varje dag man hostar 18-års party! Det började alltså då med middag för oss tjejer och sen kom resten. Vädret var med oss denna gång så det gick alldeles utmärkt att ha tillställningen utomhus!

Likes

Comments

Likes

Comments

Gårdagens champange-drink ish! Det var nån mix med champange obviously, fläder, gin och lemon tror jag det var. Kostade skjortan men den var god! Också från Vau de Ville's bar på Stureplan

Likes

Comments

Igår var jag på Östermalm och Stureplan med kusinen och käkade. Jag hade redan käkat hemma så tog något lätt, dvs ostron. Beställde dock 4 men fick 3... men det gick bra det med. Stället heter Vau de Ville och där började jag med två glas champange. Sedan fortsatte det oplanerat att bli en utekväll så vi gick till ett x antal krogar. Trevligt trevligt!

Likes

Comments

Tjena
Idag har jag inte gjort så mycket, det har regnat så in i helsike men vi har iallafall käkat ute på restaurang med familjen. Riktigt gott med oxfilé, gratäng och ett glas vin!

Likes

Comments

Asiatisk räka på holy greens käkades idag när vi strosade rundor på Norrmalm. Jag köpte mig en juice på Joe and the juice & beställde min favoritis Hangover heaven som består av fläder, äpple och mynta.
Vi var iallafall i gallerian, mood Stockholm, Drottninggatan och NK och massa annat!

Likes

Comments

En av de bästa dagarna i mitt liv spenderades på summerburst tillsammans med kusin och bästis. Vädret var på topp den största delen av kvällen och musiken var bra men bäst var Justin, the one and only Bieber. SÅ JÄVLA bra live var han!!

10 av 400 bilder haha...

Likes

Comments

Nu är jag på tåget påväg mot Stockholm med Malin, vi ska stanna hos farfar och farmor och så ska vi ha det trevligt där uppe tillsammans. Vi tog en frukost i Lund (en dyr jävla frukost) på espresso house innan vi hoppade på tåget, nu blir det sova och lyssna på musik eller nån podd.

Likes

Comments