Så skönt med veckoslut måst jag säga! Jag har bara varit hemma i dag, en sväng till butiken men annars bara tagit det lugnt. Försöker ladda upp med ny energi till nästa skolvecka. Idag är det då forneldarna som vi skall fira. Först far vi till Elin och där skall vi äta pizza och sedan senare på kvällen far vi ut och träffar på andra folk. Hoppas det blir roligt. Jag är så taggad!

Igår hade jag en håltimme, då var vi med några flickor på café. Super mysigt hade vi det skönt med en liten paus mitt i skoldagen. Igår gjorde jag inget annat än tog det lugnt och var med Casper. Vi var så trötta så vi somnade nästan direkt. Idag har jag också fixat mina naglar inför ikväll. Jag använde helt vanliga lösnaglar. Jag tycker att det har fungerat ganska bra med lösnagar och jag tycker att det inte har nån skillnad att det är lösnaglar, lika snyggt ändå.

Det var allt för idag, ha ett skönt veckoslut!
höres!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så börjar denna vecka lida mot sitt slut. Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp med skolan. Hoppas att man orkar kämpa likadant hela året, men det får man allt se.

Inget speciellt har jag gjort denna vecka bara varit i skolan. Har dagar från 8-16 så ni fattar att jag har haft fullt upp... efter det gör jag skolarbete och sedan gör jag nått med Casper eller så tränar jag. Men idag var det ett undantag, jag har varit barnvakt hela kvällen. Riktigt roligt var det. Jag trivs med barn, barnen ger mig ny energi och får mig alltid på bra humör.

På lördag är det forneldarna som vi skall fira! Hoppas det blir en lyckad kväll, jag är såå taggad! Kommer att skriva mera om det i senare inlägg. Jag fick veta för nån dag sedan att jag skall börja ta sånglektioner. Blev så glad, hoppas att det här året blir ett super år, ser framemot allt!!

Här var en liten uppdatering, ha det bäst!

Likes

Comments

Så var detta veckoslut förbi... så snabbt allt går, nu är redan första skolveckan avklarad och imorgon börjar den andra. Jag är riktigt taggad inför den här veckan! Det blev ändrade planer med träningen som jag pratade om i det förra inlägget. För på lördagen åkte jag in med min pojkvän Casper och hans mamma till Åbo. Jag shoppade lite så de som jag köpte kommer jag att visa i ett senare inlägg. Det var en super rolig dag! På kvällen var jag ute med flickgänget, vi hade super mys! Det var extra roligt när det passa för alla att träffas. Den natten sov jag hos Casper. Idag har jag bara jobbat med skolan... men nu på kvällen var jag och Casper på en kvällslänk. Det gick riktigt bra båda orkade jätte bra. En vanlig länk där vi tränade grundkondition inget speciellt. Skönt att röra på sig!

Det var lite kort om mitt veckoslut, hoppas ni också haft det skönt!
Ha det bäst!

Likes

Comments

Hej hopp!

Idag är det fredag och veckoslut. Skönt måst jag säga. Nu vet man lite vad gymnasiet går ut på, tufft kommer det att vara, men man gör sin gymnasietid på sitt sätt så borde det gå riktigt bra. Jag är faktiskt lite taggad när allt ännu är nytt och jag väntar på att få titta i det nya böckerna och lära mig nya saker. Nu har vi också 75 minuters lektioner, i högstadiet hade vi 45 minuter. Tycker faktiskt det är bra med 75 minuters lektioner för man hinner lära sig mer och göra mer. Idag skall jag bara ta det lugnt, kommer att mysa hela kvällen med min pojkvän när vi båda har ordentligt med tid, SKÖNT! Försöker att köra ett träningspass i morgon när jag har tid, så kommer skriva om det i nästa inlägg. Annars har jag inga andra planer i veckoslutet. Kommer också jobba med en del skoluppgifter.

Jag tänkte lägga ut lite sommarbilder på bloggen i detta inlägg, när sommaren ändå håller på att ta slut. Men visst blir det lite mysigt med höst igen. Hoppas ni gillar mina bilder!

Ha det bäst, så höres vi!

Likes

Comments

Hej på er alla!
Jag bloggade inget igår för jag tyckte att jag inte hade nått speciellt att berätta... nu har skolan kört igång påriktigt. Vi har vanliga lektioner och redan mycket läxor... Jag har inte gjort nått speciellt under de senaste dagarna, har haft fullt upp med att fixa allt till skolan... men nu tror jag att jag har det mesta på koll för denhär perioden. Igår var jag även på ett gympass pump och core. Hade aldrig varit på core förrut, men bra gick det. Tänker inte berätta nått mera om det här gympasset i det här inlägget. I ryggen, benen och armarna känner jag att jag har gjort nått.

Imorgon skola igen men sedan veckoslut!
Ha det bäst!

Likes

Comments

Nu kommer jag att skriva ett lite annorlunda inlägg. Jag kommer att ge olika tränings tips (styrkeövningar) som jag själv har testat och utfört hemma. Jag fotade allt jag gjorde så att ni lättare skall förstå vad ni skall göra. Alla övningar kan man göra hemma, inne, ute egentligen var som helst. Det ända ni behöver är en "upphöjning" alltså en trappa eller en kant eller något som är upphöjt, ni får vara kreativa där hemma. Jag gjorde en ganska lätt träning så då gjorde jag serien två gånger och gjorde 20 stycken per övning (2x20). Man kan helt själv välja hur många gånger du gör serien och hur många gånger du tar övningarna i serien. Jag kommer att sätta bild och under den förklara hur övningen går till. Det är inte svåra övningar bara en liten omväxling med trappa med i övningarna. okej nu sätter vi igång!

Första övningen är en magmuskelövning. Du tar ett lämpligt trappsteg ju lägre trappsteget är desto tyngre blir det. Sedan skuffar du knäna mot armarna båda benen i tur och ordning. Jag gjorde 20 stycken per ben och det kändes i magen nästa dag. Men hur många gånger ni gör övningen kan ni själva välja beroende på hur hård träning ni vill ha.

Det här är en övning för triceps. Du tar igen ett lämpligt trappsteg. det här var lite svårt att utföra, för trappstegen var lite för låga och jag fick inte en ordentlig övning utförd. Armarna är i lite fel vinkel på bilden armbågarna skall peka rakt bakåt för att övningen skall utföras rätt! Här gjorde jag igen 2x20. Men ni får själv välja mängden. Jag hade inte så hård träningsvärk efter denna övning, borde ha gjort flera av samma övning.

Utfall med hjälp av ett trappsteg. Denna övning tränar både låren och rumpan. Kom ihåg att knät inte skall gå över tårna! Om ni vill att det skall kännas mera i rumpan, tänk då på att spänna rumpan när du går ner i utfallet. Här gjorde jag 2x20 per ben. Jag kände av träningen i benen och rumpan. Som sagt mängden väljer ni själva. För mig var det här en lätt träning så om jag skulle ha velat jobba riktigt hårt skulle jag tagit en större mängd och gjort övningen flera gånger.

Armhävningar med trappa. Denna övning tar på armarna, bröstmusklerna och axlarna. Välj ett lämpligt trappsteg för dig och jobba i din egen takt och gör övningen ordentligt. Jag gjorde 2x20 igen och hade träningsvärk i armarna nästa dag. Älskar armhävningar!! Ger spänst till kroppen och tränar egentligen hela kroppen.

Knäböj med hopp. Denna övning tar på rumpan och låren. Jag gjorde denna övning så att jag hade tre trappsteg jag skulle hoppa upp på. När jag hade hoppa alla tre trappsteg räknade jag det som en gång. ( Man kan själv välja hur man vill räkna.) Men det här var en lite tyngre variant. Så jag räknade 1,1,1. Sedan sprang jag ner och igen 2,2,2. Håll dig hela tiden nere för en mer effektiv träning bara när du är i hoppet skall benen vara lite rakare. Jag gjorde denna övning också 2x20. det var super tungt och benen brann efter detta men skönt efteråt. Men ni väljer själva mängden kom ihåg det!

Där var mina tips för denna gång. Ni får gärna kommentera och ge andra tips som ni skulle vilja att jag ger eller något annat ni vill att jag skall blogga om.

Höres, kram!

Likes

Comments

Oj vad detta sommarlov har gått fort... Jag tyckte det var just vi stod på skolgården med våra avgångsbetyg från grundskolan. Men nu bär det iväg till nya äventyr nya dörrar öppnas och drömmarna skall nås. Jag tycker det blir roligt att allt börjar igen och man får ta tag i vardagen pånytt.

Igår gjorde jag inte så mycket på dagen men på kvällen var jag ute och äta med Elin på gästhamnen. Det var super mysigt där var också ett live band som spelade så där var mycket folk. När vi hade ätit klar så kom min pojkvän Casper och hans kompis Fredrik också till gästhamnen och satt och pratade med oss en stund. God mat och gott sällskap. Sedan åkte jag och Casper hem till mig där vi hade pizza kväll med familjen och min systers pojkvän. En super mysig kväll när alla var samlade. Vi gick sedan och sov ganska direktmed Casper vi var så trötta. Idag har jag inget speciellt program försöker komma ut på en länk ikväll ännu. Då kommer jag bara att träna vanlig grundkondition. Efter länken kommer jag att hitta på nått med Casper.

Ha det bäst!

Likes

Comments

huuhuu! Vilken kväll det var går hörrni. Igår var jag på Aurafest i Åbo. En super lyckad kväll! Ångrar inte att jag köpte biljetter. Jag var där med Emma och Lotta från flickgänget, alla andra var upptagna och kunde inte komma... Klart att det var synd men roligt hade vi ändå. Jag fick jobb till både torsdagen och fredagen. Jag har varit barnvakt båda dagarna. Riktigt roligt. Min gårdag började så att jag var på jobb från 9-12. Sedan körde jag hem och åt och gjorde mig i ordning för kvällen. Vi startade till Åbo klockan halv 2. Allt löpte snabbt när vi kom fram så vi hann till den första artisten som skulle spela. Under dagen var vi och äta på kotipizza men som sagt var vi mest på plats och ställe och tittade på artisterna. Där uppträdde nästan bara finska artister men också en DJ grupp från Sverige och Norge. (Mina favoriter/ Tungevaag&Raaban.) Mina favoriter under kvällen var Tungevaag&Raaban, JVG och Cheek. Fast jag trodde att cheek skulle leverera bättre men bra show hade han ändå. Är så glad att vi bestämde oss att fara dit för det här var en av sommarlovets bästa dagar! Jag har velat så länge fara på en liknande festival och nu fick jag äntligen fara, SÅ lycklig! Vädret hade vi också på vår sida.

Jag planerade att köra en länk idag... tror tyvärr att jag måste skippa för att är så trött för vi kom hem halv 2 igår och är helt slut i benen från allt dansande. Ikväll skall jag ännu ut och äta med Elin från gänget. På tisdagen börjar skolan och på måndagen börjar min första handbollsträning för denna säsong. Så nu gäller det att ladda upp!

Vi höres, kramar!


Likes

Comments


Hej hej!

Kom just hem från Lotta. Vi hade en super mys kväll igår. Två av flickorna från gänget skall börja studera i Ekenäs till närvårdare så deras skola börjar imorgon, så hela den här kvällen var som en liten avskedskväll till dem. Vi alla andra flickor från gänget börjar i Pargas gymnasium, så vi börjar skolan på tisdagen nästa vecka. Lite nervösa är vi alla men det kommer säkert att gå riktigt bra.

Jag var på gymmet igår kväll före jag åkte till Lotta där vi spenderade kvällen och natten med mitt flickgäng. Det var ett tungt träningspass p.g.a. att jag hade sådan träningsvärk av måndagens träningspass. När vi alla kom till Lotta började vi med att äta tacos och bara pratade. Vi satt i deras uterum som är super mysigt så vi hade riktigt bra stämning. Vi flyttade oss sedan till vardagsrummet och såg på två filmer och åt glass med bär. Sent på natten flyttade vi oss ner till deras bastu stuga där vi alla skulle sova. Idag är man väldigt trött men de var de värt. En lyckad kväll!

Idag kommer jag att spendera min kväll med min pojkvän, vi har inte träffas på två dagar så det kommer att bli riktigt mys. Annat program har jag inte idag.

Imorgon kommer jag att blogga om lite nyheter och program jag kommer att ha under den senaste tiden.

Vi höres, kram till er alla!

Likes

Comments

Hej på er alla!

Förlåt för dålig uppdatering, har funderat lite vad jag vill skriva om i min blogg och nu har jag kommit på vad. Som jag sa tidigare kommer det fortfarande handla om min vardag och lite extra om träning och mode, men jag kommer att försöka ha ganska korta inlägg så att det skall vara lättare att följa med ( såklart längre ibland också), och kommer ha bilder i varje inlägg. Förlåt att jag hade en paus i början av mitt bloggande men visste inte riktigt hur jag skulle börja men nu tror jag att jag har det på koll och är redo att sätta igång.

Under den här tiden har jag inte gjort så mycket än umgåtts med min pojkvän, familj och vänner. Har också tränat en hel del och har gjort mig klar inför gymnasiet som börjar på tisdagen nästa vecka. Är faktiskt riktigt taggad inför skolan. På söndagen var jag in med min pojkvän till Helsingfors. Det var en super lyckad och mysig dag med honom. Idag skall jag ännu fara till gymmet en sväng och efter det kommer jag att fara med mina vänner på en övernattningskväll till en av flickorna. Kommer blogga mera om hur jag tränar och så i senare inlägg. Idag var jag också och hjälpte min Farmor med lite städ hjälp och efter att vi hade städat åkte vi ut och åt god mat. En lyckad dag.

Det var ett litet inlägg, lite som en ny start... Hoppas ni ännu orkar följa med mig och läsa min blogg. Försöker att uppdatera så ofta som möjligt!

Kram!

Likes

Comments