Header

Tja kan summera helgen ganska snabbt!

Fredag

Ja man jobbade Gymade sen på kvällen vart det ut gång!.. Kan säga från hjärtart att jag ångrar från hjärtart att jag ångrar att jag gick ut och drack för må ha vart den tråkigaste festen/utgången jag någonsin har vart på var hemma runt 00:00...
Ska varje utgång hädanefter va så här jävla tråkig stånkor jag fan hellre nykterist..

Lördag

Åkte jag hem till mamma och hennes man, där var Emma och min jobb kollega och hennes kille var även där. Brorsan kom även dit och vi åt middag tsm, pratade och mycket skratt! Kan säga att jag hade sjukt mycket roligare på lördags än i fredags!😊👍👌

Idag

Har inte gjort mycket mer än vart med familjen!
Och familjen kommer alltid i första hand
❤️
Åkte även hem och på vägen hem så hade det vart en viltkrock, så ett tips till er där ute kör försiktigt och inte för fort för det går snabbt! Och helt plötsligt kan du ha en älg igenom framrutan och då har du bara tur om du överlever! Så var rädd om er!
❤️

Sa även hej då till brorsan och Gustav som sticker till Tyskland i två veckor, ta det lugnt där nere nu grabbar och ha kul!
❤️

Var allt för mig den här gången ska ta och se på sons of anarchy nu, så peace
✌️💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 677 Readers

Likes

Comments

Tja nu är min prinsessa hos mig och vi har hjälpts åt att fixa middag! Blir kyckling och klyftpotatis, lär bli super gott! Vad har jag hunnit med idag??

•få i sig frukost!✔️
•gå till skolan försöka få fram papper på mina betyg sen jag tog studenten.
•gyma✔️
•äta lunch ✔️(vart en fusk lunch)
•hämta bilen från verkstan!✔️
•hämta Emma ✔️
•betala räkningarna✔️
•söka utbildning
•fixa middag✔️
• plus ombesikta bilen!✔️(den gick igenom)

Man han med en hel del idag! Ne nu ska jag busa med Emma lite! Hörs sen, harrreeee!😊


  • 692 Readers

Likes

Comments

Tjatja! Idag är man ledig och mkt ska göras bland annat!

•få i sig frukost
•gå till skolan försöka få fram papper på mina betyg sen jag tog studenten.
•gyma
•äta lunch
•hämta bilen från verkstan!
•hämta Emma
•betala räkningarna
•söka utbildning
•fixa middag

Japp man har en hel del att göra så det är bara att sätta igång! Hörs senare haaareee!😊

  • 684 Readers

Likes

Comments


  • 696 Readers

Likes

Comments

Tja nu har man slutat jobba för idag och imorgon. Så e jag ledig igen sjukt skönt!😊 men just nu Så sitter jag på mittpunkten för att vänta in en kompis och sen ska vi iväg och gymma, mitt i all ensamhet så lyssnar jag på musiken som spelas i bakgrunden. Låter som musiken som är med i porrfilmer iallafall i själva rytmen och melodin! Hahaha så här kul har jag! Ne snart dags att dra i sig lite Pwo och hoppas tiden går snabbare!😊 hörs senare hola!


  • 706 Readers

Likes

Comments

Tja idag efter jobbet så gick jag direkt hem för hade typ bara sovit tre timmar inatt hehe var nog lite över pigg!😄 men då jag kom hem tänkte jag bara ta en powernap , fixa middag och sen dra på gymmet!😊meen nee sov istället till typ 19:30 och beställde pizza istället!😊👌 men en av min grannar kom förbi och kolla in hur jag bodde han tyckte jag bodde skit snyggt! Och då blir man riktigt jävla glad😃 man bor trots allt bara i en 1a på 42 kvm som jag och min dotter bor i. Men är riktigt nöjd ändå men finns alltid lite små fix som ska fixas! Men kastar upp lite bilder på mitt hem så får ni se hur allt ser ut!😀men vi hörs nog imöra harrreee !❤️


  • 733 Readers

Likes

Comments

Tja tur man var pigg idag! Men är på väg till jobbet nu ca 06:30 härligt härligt... Men hörs senare, harrreee


  • 723 Readers

Likes

CommentsTja nu när det är helg och jag ska jobba imorgon och på söndag så kan man säga att min helg inte kommer va så jätte kul så för mig gör det inte att va negativ, hehe! Så tänker jag ta upp 5 saker jag stör mig på!

5: det jag stör mig på är överkåta killar! speciellt överkåta killar på sociala medier... Tror ni killar helt seriöst tjejer blir kåt och vill kn*lla med er då ni skriver sexistiska kommentarer?? Nee jag tror inte det, snarare blir dem mer okåt, rädd eller bara helt enkelt dem skrattar åt er som vi andra normala människor!..

4: det jag stör mig på är människor som man har kunnat prata med förut, helt plötsligt så kan man inte ens hälsa då man möts på stan eller på gatan! Det enda man får är typ ett svagt tja, eller så nicka lite lätt på huvudet ungefär som det skulle va jobbigt eller så går dem bara förbi utan att ens kolla på en! Du man är inte dum i huvudet, man fattar att du försöker nonchalera en men du suger på det!..

3: det jag stör mig på är folk som tror ni/du är bättre än alla andra och som sagt kan inte ens hälsa eller prata.. Sluta va stela jävlar för ni är inte bättre än andra, för alla människor är lika värda!

2: det jag stör mig på är cyklister och andra bilister! Med cyklister så är det störsamt då dem ska cykla på vägen då det finns cykelbana!
Och med andra bilister så stör jag mig på dem som kör för segt, inte kör då det är grönt, släpper förbi då dem inte ska släppa förbi gångtrafikanter och då dem inte kan högerregeln finns mer jag stör mig på men orkar inte dra upp det nu!

1: det jag stör mig mest på är all näthat,nätmobbning eller mobbning över huvudtaget Bara för inte en människa inte är perfekt, inte gör som du tycker, en människa som lägger upp bilder du inte tkr om, texter du inte tkr om eller nått du inte tkr om, eller du stör dig på just människa! Då tycker du det är rätt att trycka ner människan inte bara 1 gång utan flera tills den människan mår så jävla piss och inte har nån självförtroende kvar! Och du spär bara på den eld du startat med bensin, tillslut så kan den personen inte orkar mer och det kan gå så illa så den personen du mobbar tar sitt liv! Men det kan inte bara vara en person som trycker ner den här personen, utan det kan va från 1-1000 som trycker ner den här personen mentalt! Så handen på hjärtart vill du verkligen själv gå igenom att nån mobbar dig?? Ne tror inte det! För har du inget snällt att säga, säg det inte allsSå snälla sprid kärlek istället för hat!❤️

Det här va allt för den här gången! Kärlek och respekt, peace!❤️

  • 747 Readers

Likes

Comments

Tja tja bloggen idag sov jag för länge så jag missa både frukost och lunch hehe!
Men idag har jag även lämnat in bilen på lagning så den går igenom besiktningen! Har även vart iväg med pappa och handlat mat!
Och vad ska man säga om dagens väder? Det suger det snöar och är slaskigt suck!..😒
Förlåt att det inte blev nån hissa och dissa igår men kom inte på något att hissa!
Men

Dagens middag blir kyckling curry gryta med ris😊

Ska ta och äta nu så hörs vi senare
  • 739 Readers

Likes

Comments

Tja tänkte dra 10 saker om mig innan det blir dagens hiss och diss!😊

1. Jag älskar va dryg och skämtsam
2. Blir jävligt lätt förbannad
3. Har haft funderingar på att bli nykterist tack vare jag inte dricker så ofta som förut
4. Jag har haft ett mycket dåligt självförtroende, men har ett mycket bättre självförtroende nu!
5. Jag frågar ofta min brorsa om råd då jag har funderingar eller har gjort nått dumt
6. Har en väldigt nära kontakt med min familj men mest med min bror
7. Har bara haft 4 förhållande och inget av dem räckte längre än 6 månader
8. Stör mig som fan på elak och dumma kommentarer på sociala medier
9. Från en skala 1-10 hur arg jag är i trafiken då jag kör bil så är det lätt en 10!
10. Är inte den smartaste men hatar korkade människor!


  • 846 Readers

Likes

Comments