Header

När jag köpte min första Emmaljunga i januari -16 så sa jag att jag aldrig kommer byta märke då jag verkligen vrål älskade hur deras fjädring var & hur lite den faktiskt vägde.
& som jag sa innan så bestämde vi oss för att innan Nova kommer så ska vi införskaffa oss en Emmaljunga Viking 735 & jag blev verkligen kär i den.
Enda nackdelen är att den är klumpig & tar mycket plats.
Nu till något som jag själv knappt kunde tro, så valde jag att skaffa en singelvagn/duo vagn och märket blev Bugaboo Cameleon + & gissa hur kär jag är? Inte lika bra fjädring men smidigheten lättsamheten & framförallt alla tillbehör som går att skaffa 🙈

Jag vill så ha en Bugaboo donkey duo .. men kan inte sälja något min sambo vill ha så har valt att ha kvar denna & sedan får jag skaffa en Bugaboo om det blir något mer unge! 👍🏼

Så Bugaboo cameleon får 4/5 ⭐️
Bra:
• snygga tillbehör, smidig, lättsam & väger ingenting.. bäst av allt är att den klarar upp till 17kg.
Dåligt:
• ogillar glappet som ska vara i styret, smal liggdel.

Emmaljunga 735 får 3/5 ⭐️
Bra:
• väger ingenting, smidig med sina stora hjul att ta sig fram utomhus, rymlig liggdel.
Dåligt:
Ergonomisk sittdel (tycker ungarna inte har chans att vila på samma sätt, & smal sittdel.

Likes

Comments

•Igår var Novas kolik bättre och hon kom till ro mycket lättare.
Jag tror det var efter att hon kunde bajsa på förmiddagen & att gaserna tittade ut varje gång hon åt.
Dock har Alicia börjat krångla vid nattningen igen, så något som förut tog 10 minuter tar allt ifrån 30-60 minuter. Ingenting som gör något men kroppen har en tendens att ställa om sig & då vänjer man sig väldigt snabbt 😁
& idag är jag redo för en massa bus, efter att ha fått sova till 10!

•Jag tänkte att om en stund ska jag ge tips till er föräldrar som älskar inredning till barnrummet, eller vill ge en present till någon som precis fått barn.
Men nu måste frukosten fram &

Likes

Comments

Egentligen är inte presentationen av vem som sitter och skriver den absolut viktigaste, men känner att det kan vara skönt att kanske veta lite vem jag är och vad jag kommer försöka skriva om.

Jag heter Malin och är 20 år. Som 17 åring blev jag gravid och som många säkert förstår så var blickarna & kommentarerna många när en så ung tjej utan utbildning väljer att ta det stora klivet ut i vuxen världen?
Men som vanligt så intresserade det inte mig vad andra tyckte och tänkte och jag visste att mitt liv skulle få en ny start och 4 månader efter min 18 års dag (exakt om man får säga det själv) den 10 Mars - 15 tittade en liten Alicia ut till världen.
Nu är jag 20 år och har den 25 November -16 fått min andra perfekta och underbara dotter Nova.
Men nu till verkligheten, att ha barn är underbart och roligt men kan även präglas av svårigheter (speciellt om du är okunnig eller helt enkelt bara ny inom mamma/pappa rollen) och just nu är vi inne i en fas då Novas koliken är som värst och mamma hjärtat brister av att inte kunna göra lilla prinsessan nöjd trots att jag gör allt som går får vem som helst att känna sig hjälplös, men med beröm från BVC så känns det ändå skönt att veta att jag faktiskt inte kan göra mer än fortsätta med allt och bara finnas där. Samtidigt som koliken är i farten så har Alicia kommit in i en fas där det är extra kul att testa var mamma och pappas gränser går och att trotsa någon gång om dagen.
En sak är säker att oavsett om det är skrikigt och trotsigt hemma så är jag den absolut lyckligaste tjejen som vår äran att vara mamma till mina underbara barn.

Jag kommer ge tips på hur ni får vardagen att gå ihop och tips på hur man faktiskt kan vara lugn, glad och avslappnad trots skrikiga barn.

jag kommer även skriva mycket om min hobby inom vagnar & försöka skriva lite om vad jag tycker om dom olika sortera på marknaden.


Hoppas ni fick en anblick i vem jag var och hur bloggen kommer att se ut ( Lite i alla fall)

En bild från julkorten 2016.

Likes

Comments