Hallå hej!
Nu sitter vi i bilen påväg hem från älsklings bror och hans sambo, deras ena dotter fyller 1 år idag så det har vi firat med smörgåstårta och prinsesstårta! Hon fick så mycket fina paket!

Fina Alva med sin nya docka & dockvagn!

Den stora kusinen höll Meleah för första gången, och hon sitter i hennes gudfars knä, och såklart fina gammelfarmor som också tycker så mycket om Meleah!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Igår blev det en tur till Väla och Ikea med mamma och min syster, på Ikea köpte jag en ny madrass till lillans säng, toaborste och en ram till bilden här nere! Resten av bilderna är vad jag köpte på Väla!

Hur fin var inte denna lampan jag köpte för 99kr bara?!
Köpte även färg till att göra hennes handavtryck på gipsmagen!

Likes

Comments

Fiberdryck, gojibär, hallon och passionsfrukt!

Likes

Comments

Tårtorna den dopdagen!

Likes

Comments

Hej på er!
Häromdagen var vi på Emporia i Malmö och jag gick verkligen loco på Sephora! Tyvärr har dom bara den affären i malmö (som är närmst oss) så jag fick passa på när jag var där! Det blev en ny foundation, concealer, lip plumper, puder och en ögonmask! Hittade även två tröjor på hollister, en till mig och en till älskling!

Likes

Comments

Hallå hej på er!

Nu har vi äntligen landat lite efter helgens festligheter, i söndags var det dop som jag har skrivit förr. & det var så jäkla fint, mysigt ja helt underbart faktiskt! Vi fick så många fina presenter till lillan så nu är vi tvungna att byta rum med henne så hon får ett stort rum istället! (Då förstår ni hur mycket saker hon har redan, & tänk hur mycket mer där kommer komma..) Men jag tycker det är så kul att inreda hennes lilla flickrum! Så dagens planer består av:

  • Fota alla doppresenter!
  • Lägga över dopfotona på USB
  • Fota en annan sak som kommer upp imorgon
  • Möblera om (?!)
  • Ringa några ärenden

Likes

Comments

Klänningen kommer från madlady!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas ni har sovit gott. Jag har knappt kunnat sova för jag har känt mig så jäkla stressad över dopet som är imorgon! Jag kan lika bra skriva till er nu att jag kommer nog inte uppdatera mer idag för vi kommer hålla igång hela dagen. Snart kommer älsklings mamma hit och hämtar upp honom då dom ska iväg och handla till smörgåstårtorna (vi ska göra egna). sen kommer mamma och hämtar upp mig då vi ska hämta doptårtorna vid 12-tiden, sen ska vi till församlingshemmet och lämna av dom sen är det bara hem och påbörja tårtorna, & ikväll ska vi duka.. Till typ 70 pers.. förstår ni hur många vi är eller?! Meen det ska bli jäkligt kul! Så ni får ha en fin lördag så kanske vi hörs ikväll, om inte så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Har varit inne hos en läkare nu och tagit prover så nu sitter jag och väntar på svar vad det är som spökar på min kropp!

Likes

Comments