View tracker

Idag spenderade vi eftermiddagen/kvällen på Liseberg tillsammans med min ena syster och hennes sambo. 😊 Har haft en jätte mysig kväll med massa skratt och roligheter, mollie tyckte det var så roligt att få kasta boll med sin favorit. Sen hade syrran och hennes sambo sån jävla tur så dom vann 2 stycken stjärnvinster precis innan vi skulle åka hem. 😝😍 Bilder från våran kväll.

Likes

Comments

Nu är äntligen all julklapps handling gjord efter två heldagar på gekås. :D är väldigt glad över att vi åkte ner tidigt igår och blev klara med allt vi skulle handla då, för när vi skulle gå in igen idag för lite spontan shopping så var det sjukt mycket folk. Blev ett snabbt varv genom butiken med korgar bara sen gav vi upp, fanns ingen anledning att knö bland alla fok när vi ändå var klara. 😜

Likes

Comments

Nu blir det en tur ut till brastad för att hälsa på syrran & hennes sambo, skall äntligen få kolla på deras lägenhet 😍

Likes

Comments

Äntligen säger jag bara, efter 1 år av intensivt pluggande och inget privatliv så är utbildningen äntligen färdig, det har varit tufft men det har varit så värt det ändå. Nu kan jag stolt berätta att jag är utbildad undersköterska och lyckan går inte att beskriva, Äntligen kan man lämna skolan bakom sig och nu ge sig ut i arbetslivet.

Likes

Comments

Likes

Comments

idag kom äntligen den första snön & självklart blev det massa bus & lek i snön. Fick även besök av syrran o hennes kille, vilket var väldigt trevligt. 😍😍

Likes

Comments

Inne på dag 2 avsemestern & det är så jävla skönt, denna semestern har verkligen variteftertraktad. Här är lite bilder från dessa dagar.

Likes

Comments

Idag har vi varit påälgparken i Dalsland och det var väldigt uppskattat av Mollie. Hon var såhimla glad och ville inte sluta klappa och mata älgarna.

Likes

Comments