Just nu ligger jag i sängen o vilar då denna söndag bjuder på foglossning och huvudvärk. Min underbara sambo städar lite i lägenheten(min man han kan)

foglossning har jag känt av sedan vecka 10-11 men är överkomligt  då jag har kontorsjobb, på helgerna  brukar de göra lite ondare/ kännas av mera då jag gör mera saker. Huvudvärken kom först i v 18, men hoppas de blir bättre nu när jag äter järntillskott.

och detta e bara en bråkdel av alla tester jag tog:)  jag tog ett varje dag ifrån ngn dag innan officella testdag fram till första VUL I V 7+1

Likes

Comments

jag har vart tyst här på bloggen länge nu.
Men vi lyckades vid vårat första IVF försök  i oktober 2016 hod Nordic IVF center i göteborg.  jag kan inte beskriva min lycka med ord. idag den 20/2-2017 va vi på RUL på Östra sjukhuset och hen levde loppan där inne :)

jag kommer göra ett längre inlägg sen om hur första halvlek har gått av gravidliteten. jag förstår att vissa av er som följde min resa under hösten kommer välja att ikte läsa vidare och till er vill jag bara önska lycka till med era resor och jag hoppas innerligt att alla får chansen att bli mammor ♡♡

Likes

Comments

jag är nu mera ruvare.
jag har förhoppningsviss ett guldägg i min livmoder:) 2 ägg klara att frysas och ev ytterligare 2 ägg som frys imorgon.

Likes

Comments

Sex st ägg befruktades.. således sätter vi ej in ett tvådagars. utan ebryologerna meddelade att man väljer att långtidsodla alltså till dag 5

Likes

Comments

äggplocket gick väldigt bra gjorde ej ont, var självklart obehagligt men inte ont. jag var dock väldigt nervös och fick lite panik när jag såg bedövningssprutan som dem skulle bedöva slidväggarna med. men efter 2-3 min lugna jag mig och plocket kunde påbörjas.ca 15-16 blåsor varav 11 ägg.

jag tycker att smärtan efteråt var värre men fick panocod att möta smartan med så endå inte så farligt som jag hade trodde.

samma dag som äggplocket skedde startade jag också med första lutinus.

Likes

Comments

trött, huvudvärk samt gaser i magen  illemående precis när sprutorna är tagna

jag har som det stpr ovan åkt på de vanmiga biverkningar av en hormonbehandling.

dag 7 bemfola + orgalutran
dag 8 bemfola + orgalutran +vul
blåsorna växer som de skall som jag förstog det va de 11 potentiella ägg aom va i bra storlek. läkaren beslutade bemfola + orgalutran fortsatt dag 8och9.

Dag 10 otrivelle, jag är så redo för äggplock nu.. vill bara få börja ruva nu ♡♡

Likes

Comments

ökade flytningar, trötthet, huvudvärk.

dag 4 inga konstigheter

dag 5 la vi till orgalutran  den kändes lite mer än bemfolan  men ingen större fara. orgalutran kändes lite efteråt men inte så de gjorde ont

dag 6  första ultraljudet
7-8 blåsor över 10 mm på högra äggastocken och 3 st på vänstra. så dem växer som dem skall och inga ändringar i mina hormoner.  jag är lite öm vid äggstockarna  efter vul. men det kmr väl börja kännas lite mera nu när man e mer än halvvägs in i behandlingen.

dag 8 får vi reda på vilken dag som plocket kommer ske.

Likes

Comments

Detta inlägg är ej under påegående behandling, jag har som tidigare nämnt att jag ej vill säga exakta datum. således återberättas behandlingen men 3 dagar i taget. detta är alltså dag 1-3
med Bemfola 150E

Redan efter första sprutan kände jag lätt huvudvärk,  efter spruta 2 kom också trötthet ( powernap behov) vilket jag aldrig haft innan.
dag 3 med bemfola börja jag känna att något händer vid äggstockarna, det gör inte ont men något känns iallafall...  ( huvudvärl trötthet samt lite gaser i magen)
jag unna mig även en extra semsterdag så jag fick lång helg i början av behandlingen♡

i kommande inlägg kommer jag skriva om dag 3-6

Likes

Comments

Det är ett fåtal personer i min närhet som vet att jag skall/ håller på med en ivf behandling  men till er även om ni inte änns vet om denna blogg så vill jag tacka ifrån hela mitt hjärta att jag har er vid min sida:) ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💞❤❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Likes

Comments