Tänk att just jag fick äran att bära dig i min mage, att föda dig och att älska dig, jag och pappa skall göra allt för dig vi skall finnas där för dig  guida dig i livet & stötta dig

idag  firade vi 4 månader

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nej, det är inte för tidigt, inte för mig iallafall inte  i vårat hem.  Vi vill ju hinna njuta av den mysiga stämmningen som blir i hemmet av julpyntet.

Likes

Comments

Fredagsmys, numera innebär de lite slicad ölkorv o hackad protienbars :)   till middag blev de tacosoppa och grovtbröd rostat i ugn med färskost o skinka.

Bjuder på en bild då jag lyckats klämma mig i en gammal kortklänning

Likes

Comments

Ja men hur lyckas man träna mred en liten bebis hemma?  man lekar med bebis emellan övningarna  och om bebis är missnöjd så prioriterar bebis såklart:) alltså får man ta träningen lite som de blir

Dagens träningspass
Squats  (mixat med breda o smala)
Benspark
Höftlyft ( här kan du ha bebis som.en lite extra vikt )
Bicecpscurl, breda/smala rodd & armhävningar. 

snart är de dags för en powerwalk med vagn då bebis skall sova "middag"  och de gör hon bäst i vagnen.

Likes

Comments

Frukost: Gröt med  2 tsk  jordnötssmör  med lite kanel o mjölk till
Lunch:  fisk/kyckling/nötfärs med Ris ( hälften basmatiris/råris) sallad o lite dressing baserad på yougurt. 
( denna lunch äts om det finns tid. många dagar blir det2 knäckebröd  med skinka o senap)
Middag exkotlett i en sås på lättcreamfresh soja sambaolek & vitlök
serveras med ris sallas eller potatis o morötter
kvällsmat: grovt bröd med pålägg

(på helger  brukar vi äta morötter med dipp skiva lite ölkorv  eller fruktsallas med hackad protienbar)

Bjuder på denna bild då jag inte kunnat ha dessa byxorna sedan december förra året när jag va gravid i v 10 typ

Likes

Comments

Ja precis, vi alla som var gravida eller iaf majoriteten av oss går upp ngra extra kilon utöver ba själva  gravidliteten väger.  själv gick jag upp 25 kg   graviditet,fet,vätska. men 2 mänader efter förlossningen hade 17.5  kg trillat bort utan ngn ansträngning. Ni må tro att jag vart förvånad  då jag tidigare gjort en viktresa  o tappat 25 kg genom svett diet o träning. nu snart 4 månader efter förlossningen  har jag 3 kg kvar till inskrivningsvikten.   Men min resa tillbaka till min normalvikt/form är inte över än, för när jag blev gravid förra året hade jag vart sjukskriven pga av stress o ångest samt utöver de operades jag ju för utomhavandeskapet på fick reda på att vi borde göra ivf vilket resulterade i en del känslomässigt ätande och 10 kg upp.  så till sommaren vill jag ha gått ner allt detta. men 13 kg på 8 månader är en bra o långsam viktnedgång. anöedningen till att hag ej vill köra på för hårt med  diet etc ä
r pga av att jag ej vill att ammningen skall påverkas  negativt.  Men vi kör en kivkstart på 90 dagar utan godis/snacks/glass etc. 14 dagar avklarat iallafall.  
i kommande inlägg kommer blogginlägg kommer jag skriva ut ett exempel på hur en dags mat +träning ser ut
Men självklart är prio 1 att spendera tid med bebis♡

Likes

Comments

Kärleken till er 2 är obeskrivlig.

Likes

Comments

Innan Leonora föddes älskade jag att lyssna  på poddar verkligen.
Mina topp 3 poddar
1. Lillelördag /storelördag
2. Pappapodden
3. P3 dokumentär

Och nu är jag sugen på att starta upp en egen podd. gärna med 1 eller 2 st andra mammor.  gärna typ en mamma ungmamma ( tänker mig 18-19 år) sedan jag som e 25, samt en som är över 30.  jag skulle vilja att podden består av gravidlitet, förlossningar bebissnack/mammasnack  familjeliv etc.  ngn/ngra som e sugna på att starta upp en podd?

Bjuder på en bild ifrån runt v 26-28  ( innan magen o växte stora som ett hus)

Likes

Comments

Ja jag lever i en riktigt  mysig bebis bubbla fortfarande. jag tror inte jag är den ända ivfare som blir mindre aktiv på ex instagram eller blogg just gällande ivf, ttc etc. det är nog inte så konstigt endå. Men jag  vill gärna fortsätta att dela med mig av våran vardag. vill visa att allt är möjligt och att majoriteten av de som kämpar med infertilitetsbehandlingar till största del faktiskt till slut lyckas. vissa här lyckan  och turen att de funkar för direkt, medans vissa kämpar i år för att tillslut få sitt mirakel, men alla vi burit på den drömmen. Att få bli mamma och få bilda en familj.

Likes

Comments

Ja nu har det gått lite mera än 7 veckor sedan vår tös kika ut. har kommit in i bebis rutiner och allt där till. promenerar endel men har en del problem med ryggslutet. men kroppen har återhämtat  sig bra  och kommer i mina strl 38 byxor iallafall målet är strl 36   (vikten bryr jag mig ej om speciellt mycket )

Likes

Comments