Vecka 33 är här, på morgonen e magen lagom stor på kvällen  blir  den väldigt  svullen oga av att tarmarna jobbar långsamt. men annars är allt OK fått dille på havregrynsgröt med en tsk jordnötssmör och blåbärsmootie, piggelin och isvatten står fortfarande högst på listan dock:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja, nu när jag är ledig skall jag förbereda för Leonoras ankomst, detta innebär blandannat  att jag skall tvätta upp alla kläder ( de mindre storlekarna)  samt sängkläder snuttar etc. men innan jag blrjar tvätta  upp hennes saker skall jag köpa sån rengöringstablett till tvättmaskinen och en genomsköljning av maskinen. Till leonoras saker kommer vi använda grummes tvättmedel/sköljmedel.

Likes

Comments

ja då va jag klar hos barnmorskan  3 olika har mätt mitt sf mått vilket egentligen inte är optimalt  men ligger bra enligt min kurva ngn cm under, detta pga att bebis har sjunikt ner ( huvudet nedåt som alltid) men bebis är inte fixerad ännu. hoppas att nästa besök i juni ger besked om att hon e fixerad.  i övrigt såg allt bra ut hon blrja med att sparka på ultraljudsstaven sedan fick vi lyssna på de fina hjärtljuden.  mitt glukostvärde ligger på 4.8 samt blodtryck 114/72. så alla glada och nöjda ink jag och bebis

Likes

Comments

Idag ringde jag till östra då bebis i magen varit väldigt lugn senaste dygnet. barnmorskan  bad mig komma in och dem koppla upp mig med ctg samt tog ett urinprov. ctg kruvan va fin och hon böfjade faktiskt  röra sig lite under ctg sessionen. urinprovet såg helt okej ut lite äggvita i urinet så om sammandragningarna och ev syntomer på uvi tilltar så skall jag ringa min barnmorska.
kan även tillägga att bebis köra ett redogt gympa pass starx efter vi kom hem ifrån östra.  men va väldigt skönt att få komma in på kontroll, samt att personalen  va super härlig:)

Likes

Comments

Den 12 maj gjorde jag min sista arbetsdag på ca 1.5 år jag har semster i 5 och halv vecka  sedan föräldraledig sista 3 v innan bf.  Mina kollegor hade gjort så himla fint det va serpentiner o ballonger vid min arbetsplats när kom till jobbet, sedan hade vi teammöte och där blev det fika blommor o fina gåvor till bebis i magen ♡ känns skönt att ha gått på semster men samtidigt  konstigt att veta att det kommer antgaligen dröja månder innan vi ses igen. Vissa av mina kollegor skulle jag även vilka klassa som vänner och dem vill jag gärna träffa även när jag e mammaledig.

Likes

Comments

Bad min mamma beställa ut sin förlossningsjournal ifrån 1992 när jag föddes. mäktigt att läsa, jag föddes via akut kjesarsnitt och när dem skulle börja sy ihop mamma efter snittet så försvann edan och hennes kjesarsnitt som börja med eda slutade med narkos. ♡ världens bästa mamma och blivande mormor

Likes

Comments

Ja veckorna går snabbt tycker jag. Är redan i  vecka 31 och på fredag gör jag min sista arbetsdag. kan inte förstå att hon snart är här och att om ca 9 veckor   +-2 v  jag får hålla henne i min famn

Likes

Comments

Ja 5 arbetsdagar kvar, sedan blir det semster  har semster fram till midsommar sedan går jag på föräldraledigt ca 2.5 v inna  bf sambon går på semester den 5 juli  så sen e det fritt fram för bebis att titta ut:)

Men iaf det skall bli så skönt att få slippa ställa alarmet, jag kommer kunna gå upp när jag själv vill ( vilket under denna gravidliteten  betyder senast 8-9) skämt osido sover aldrig speciellt länge på sommaren.

första av semster skall  jag bara ta det lungt, sedan blire att  grovstäda vår lgh, eventuellt en till tripp till Ullared, skall även fylla upp öager med tbättlappar vötservetter blöjor  tvätta bebis kläder/ sängkläder 2 ggr samt stryka allt. Vi skall även hinna med en tripp till grebbestad ( sommarställe)

Likes

Comments

I tisdags gick vi in i v 30 och det innebär även rutinbesök hos barnmorskan.
alla värden såg bra ut bebis hjärta slog emellan 140-145 huvudet långt ned detta innebar oxå att jag låg ngn vecka under på sf måttet, men inga konstigheter sa barnmorskan.  bokar in 2 föräldrakurser under juni ( runt v 35) det är oxå dags att boka besök hos familjerätten. då enda gången det är säker att mannen e pappan är om man e gifta (löjligt enligt mig )

Likes

Comments

Ca 10 veckor kvar +-2 v e ju inte helt ovanligt, jag har valt att ej stirra mig bild på bf datunet utan tänker mera någon gång i juli kommer hon eller tidigare. jag har gått upp ca 10 kg  och redan inna gravidliteteb vägde jag typ 8 kg mera än vanligt så.börjar känna  mig riktigt tung vissa dagar.  men bryr mig.egentligen inte så mycket om vikten just nu men som skrivet tung känner jag mig. ungefär lika smidig som ett mindre kylskåp:) imorgon är det kontroll hos BM skall även ta med mig pappret ifrån TUL som jag gjorde privat så dem  kan lägga in info i min journal.

Likes

Comments