Detta inlägg är ej under påegående behandling, jag har som tidigare nämnt att jag ej vill säga exakta datum. således återberättas behandlingen men 3 dagar i taget. detta är alltså dag 1-3
med Bemfola 150E

Redan efter första sprutan kände jag lätt huvudvärk,  efter spruta 2 kom också trötthet ( powernap behov) vilket jag aldrig haft innan.
dag 3 med bemfola börja jag känna att något händer vid äggstockarna, det gör inte ont men något känns iallafall...  ( huvudvärl trötthet samt lite gaser i magen)
jag unna mig även en extra semsterdag så jag fick lång helg i början av behandlingen♡

i kommande inlägg kommer jag skriva om dag 3-6

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är ett fåtal personer i min närhet som vet att jag skall/ håller på med en ivf behandling  men till er även om ni inte änns vet om denna blogg så vill jag tacka ifrån hela mitt hjärta att jag har er vid min sida:) ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💞❤❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu närmar sig den dagen då första sprutan skall tas. Jag har 10 st bemfola  5 st  orgalutran 1 otrivelle  totalt kommer jag allt så sticka mig själv ca 16 gånger. det känns endå ganska lite, men endå inte, min fördel är att jag ej är spruträdd. och inte heller rädd för att ta den själv. kan förstå att det är extra jobbigt för någon som är spruträdd.
Jag är mera orolig att jag kommer få mycket känningar  i äggstockarna då jag vanligtvis är sängliggande när jag har vanlig ägglossning liksom. Men jag har viljan  och en underbar man som stöttar och pushar mig genom allt.

Jag kommer blogga sporadiskt  under en period framöver men jag lovar att när vi vet hur allt gått så kommer jag självklart att skriva flera ingående inlägg kring min ivf resa igen.

Men tills dess önskar jag alla där ute som håller på eller skall genom gå ivf ett stort lycka till. Jag håller mina  tummar att alla lyckas

Likes

Comments

Bilderna är ifrån ett dokument jag fick ifrån Nordic ivf center.
det är ett kryss över första bilden jag ej skall göra det långa protokollet.

Likes

Comments

Jag äter 3 st kosttillskott

Likes

Comments

nu va alla hormoner uthämtade blev en hel bärkasse  ifrån apoteket, bemfola och otrivelle ligger i kylskåpet  och orgalutran och lutinus ligger i ett skåp. Jag har nog aldrig längtar efter mens som jag gör nu.. vill bara spola fram ca 2 veckor

Likes

Comments

Totalt 4 olika hormoner skall hämtas ut innan jag skall påbörja korta protokollet.

Likes

Comments

Nu finns mitt recept att hämta ut på apoteket. alltså allt har gått så snabbt, ifrån att bestämt oss att betala ivf privat i början av september till att nu om ca 3 v börja det korta protokollet.

Likes

Comments

Som jag tidigare nämnt kommer jag ej ut med exakta datum för äggplock och återföring.
däremot så skall jag innan kommande vecka är slut kontakta apoteket vid mitt jobb och be dem kolla så allt finns för mitt recept och om ej så dem kan beställa hem och detta kan ju ta 3-5 arbetsdagar.

Jag e glad att vi ej startade nu i september då jag har åkt på en galen  förkylning som satt sig i bihålorna samt i halsen..

antar att tiden innan första sprutan tas kommer kännas som en evighet men det är så värt det ♡

Likes

Comments