NAJS, bildis

TANDSTÄLLNINGEN ÄR BORTA !
Dagen var fullspäckad med 111 saker. Bland annat att ta bort den efterlängtade rälsen!! Den vanligaste frågan jag fått idag har varit på ett ungefär, "hur känns de?" Svårt att förklara känslan denna känsla... Man kan inte sluta le och börjar tänka på allt som går att äta utan problem nu, typ så!

Utöver detta blev det fika med älsklingen min och sedan klippte han sig också! (Mkt förändring på en dag haha) En måndag som varit dagen att se framemot, måndagen som kommer vara en dag jag kommer komma ihåg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

bildis, NAJS

Mycket händer, mycket bilder.

Känner mest att jag vill hinna spendera tid med familjen när vi väl ses. Och helgen bestod också av finbesök av farmor och farfar!

Likes

Comments

bildis, Tankar

Vardagen består av att skriva dagliga checklistor av vad som behöver göras. Saker som inte alltid hinns med, skrivs ner på listan med ett nytt försök nästa dag. Konsten att hinna prioritera.

Vardagen består av att komma hem, byta om till världens gos byxor och chilla runt i röda birkenstock.


Kalendern har varit messy och full med anteckningar. En överblick över kommande veckor och en förhoppning att kunna beta av saker som väntar.

I mitt huvud har det varit organiserat kaos och det har även synts på mitt rum. Orken har inte funnits till att stoppa in kläder i garderoben och det bildades en "the chair." En klassisk hög med kläder jag borde tagit hand om tidigare, tidigare än idag.

Men har samtidigt varit så uppslukad av nuet och mått alldeles bra. Alldeles fint och alldeles underbart.

Tog mig samman och skapade den där Spotifyspellistan som jag tänkt göra alldeles för länge och jag har haft pluggmotivation som aldrig förr.

Små danser, rörelser och upprepande sånger.
Men även stunder där känslorna tagit över. Men bara för en liten stund då jag väljer att tänka utöver.

Och idag tog jag tag i alla dessa saker som stått på min checklista alldeles för länge. Det känns bra, det känns bäst och alldeles underbart.


< I min nybäddade säng jag nu ligger, halvligger och snart sover>

Likes

Comments

Bra för själen, NAJS
Grace and Frankie 

Här har vi en av mina absolut favoritserier! Denna hittade jag lagom till sommarlovets början och hade då denna serien rullandes under sommarens lediga dagar! För dig som vill slippa det där dramat för en liten stund och istället se något lite mer humoristiskt är denna perfekt för dig.

För att inte avslöja något kan jag kort och gott berätta att det handlar om två tanter som inte är så förtjusta i varandra att en gång för alla tvingas komma överens. Oså får man följa deras vardag osv.

Enligt mig är den så bra och rolig. Skrattgaranti. Kändes så skönt att slippa alla dessa dramatiska serier och fokusera på en lättsam! Så, ett hett tips!


Likes

Comments

Tankar, EGNA TEXTERDet är jag och mina minnen som är kvar nu.

Jag fann en sådan speciell vän i dig.

Plockade upp dig och brydde mig om dig. Ville inte att du skulle vara ensam. Detta var dock i början, men trots det offrade jag den roll jag funnit för att prioritera dig. Det var en sensommar och vi sprang bland gröna kullar och hade smutsigt hår i flätor.

Jag fann en sådan speciell vän i dig.

Du skrattade, jag skrattade, vi skrattade. Vi insåg snabbt att det var vi två mot världen.

Blond. Brunett. Blåa ögon. Bruna ögon. Lika, olika och helt säkra på vår vänskap. Skräcken att du en dag inte skulle vara där så att jag skulle vara utan dig. Skräcken att jag kanske aldrig skulle lärt känna dig. Tanken att du aldrig skulle kommit in i mitt liv.

Men titta på oss nu. Det är skrattretande. Vem är du? Ditt namn?

Jag är arg, ledsen och besviken. Du har orsakat så mycket glädje i mitt liv, men på sista tiden har det bara varit ren smärta. Ångestladdad.

Du fanns för mig, alltid. Och jag för dig. Nu är det du som exkluderar. Du som är dubbelmoralen själv.


Ett mina största intressen är att skriva och detta är en av resultaten när man sätter en penna i min hand. Skriven för ett bra tag sen. Tycker om att skriva mycket känsloladdande texter eller bara sånt som får en att stanna upp för ett ögonblick och reflektera.

Likes

Comments

Bra för själen, bildis, Tankar

Finns så mycket glädje som rusar inom mig just nu. En motivation, lycka och energi som tagit ordentlig fart.

Två saker som stärkt detta idag är en nyhet, och ett vågande beslut.

Som ni kanske har sett så har jag en tandställning som smyckar mina tänder, men fick idag reda på att tiden med min kära tandställning börjar gå mot sitt slut. En måååånad kvar!! Bokat och klart för att ta ut. Wow. När jag först fick det skuttade jag glatt därifrån. En sån nyhet sitter aldrig fel och stackars mina närmsta som fick hantera en studsboll när dom mötte mig efteråt. Can't help it. 😊

Det andra går ganska lätt att lista ut på bilderna, har gått och klippt mig! Upplevde det också som att min frisör tyckte jag var loco...När jag så kort jag ville ha det ifrågasatte han mig och mitt tycke hela tiden haha. MEN En stor förändring senare och jag är supernöjd!! Vad blir nästa fix må tro, naglar eller ny hårfärg? Få se, få se... är på hugget!!Nu är det sömn som gäller<3

Likes

Comments

En människa. En kille. Och för dom som inte känner dig, vem som helst. Men för mig är du mer än så. Du är den som sätter mening på allt.

Jag förtrollas dagligen av ditt leende.
Din snällhet mot mig och andra gör mig stolt att kalla dig min.
Din alltid så självklara omtanke om mig gör mig tacksam.
De underbara orden "älskar dig" hörda från din mun till mig.
En kärlek så stor att inget problem någonsin kan vinna.
De varma kramarna som alltid omfamnar mig.
Din famn som alltid går att gråta hos.
Att du trots allt låter mig sno dina tröjor gång på gång.
Att du alltid vill mitt bästa och beskyddar mig.
Att du alltid respekterar mig för den jag är.
Att du låter mig växa som människa.
Det sättet du utmanar mig.

Allt.

Grejen med dig är att du vann mig första gången jag såg dig.

Hos dig är jag trygg. Hos dig vill jag va.
Dina brister gör dig mänsklig, dina brister gör dig till den mannen jag håller kär.

Hard Times'

Likes

Comments

Hejhopp!

Denna helgen slog på stort, en av mina kusiner gifte sig igår! Wow vad pampigt!

Vigseln ägde rum i en Grotta, alltså hör ni??? Det var så speciellt och mysigt. Bara själva vägen ner dit var mörk och något utöver det vanliga. Med hjälp av små ljus kunde man hitta rätt. Det var ett litet men kallt utrymme så satt med en filt över hela mig.

Sedan var det dags för lite fest och precis som i grottan var det så vackert inrett i lokalen. Idylliskt.

Så grattis grattis till er issa och Haris ❤❤ wish you the best.

Min syster tog även många proffsiga bilder igår så var beredd på en hel del bilder framöver 😜

Nu bär det snart hem igen! Tackar Skåne för denna gången.

Likes

Comments

Oh hi Friday! Märkte dig knappt.

Låten Hard Times spelas på repeat i mina öron samtidigt som tåget susar mot Vikingstad. Tankar om hur mycket jag har taggat för kvällens roligheter.

Huvudet är med ikväll, dessvärre är kroppen redan slutkörd. Kämpar emot och har gjort de senaste dagarna. Skriker att man ska kämpa lite till.

Hard Times på repeat.
Men det är okej att må såhär.
Ikväll ska jag ha kul.
Imorrn får jag vila.
Hard Times.

Likes

Comments

Sommaren är fortfarande ung. Passar på att åka iväg med spontanmänniskor och leta efter bästa badstället. Det kalla vattnet nuddade min tå och kunde direkt konstatera att jag blivit bortskämd med en varm pool och att denna dagen inte var den dagen jag badar, för kallt. Passade istället på att catcha upp med en vän sittandes i den sköna solen.

Det var kul, det var trevligt och precis vad jag behövde.

Likes

Comments