Header

​Japp, jag är inte blond längre. Utan mitt hår är svart med lila toppar haha. Jag är väldigt nöjd och trivs jättebra.

Några dagar kvar till Halloween nu, är så sjukt taggad. Älskar verkligen Halloween, att klä ut sig och sedan gå ut på stan är bland det roligaste. Förra året var jag en mörk ängel, var inte så lätt att gå runt med vingarna haha. Men den kvällen var sjukt kul dock. Så hoppas det blir lika kul i år.

Lägger upp bild sen på håret.

👊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så nu har jag varit i Uppsala några dagar. I torsdags var jag och shoppa med mamma och mormor(lägger till bild sen) sen på kvällen träffa jag Lotta som hjälpte mig med anatomin. På fredagen träffa jag Sofia och fika. På kvällen träffa jag Fon som har förlovat sig (så sjukt glad för hennes skull). Vi såg Quiji 2, inte så läskig som jag trodde ( var dessutom gratis då Sf betalsystem inte funka). Var sedan hos mormor och sov. Idag så åkte vi till Ikea och jag fick lite skålar och andra saker. Sedan fick jag två par skor (bilder läggs till senare). Imorgon åker jag hem.
👊🏻

Likes

Comments

Japp då har man köpte en ny mobil, en iphone 7 32gb samt att den är rosa. Blev lite så här spontan köp- Måste dock vänta ca 4-5 veckor på att få den då den var slut såld men det är skit samma haha. Är faktiskt exalterad

Fick idag dessutom kläder av mamma och mormor. Nya byxor, två tröjor och en jacka. Kan lägga upp bilder senare på det.

Ska träffa mammas kompis Lotta som ska hjälpa mig med plugget.

Sen blir det träning ikväll.

👊

Likes

Comments

Imorgon åker jag hem till Uppsala, det ska bli så kul. Jag får ta en paus från allt som händer här uppe vilket ska bli super skönt. Träffa hela familjen och vänner, kunna få hjälp med pluggandet.

Det bästa dock är att träffa Cornelia, min älskade lillasyster. Den person som betyder mest för mig i hela världen. Den person jag älskar mest och som jag skulle göra allt för. Jag har saknat henne så mycket, så det första jag kommer göra är att ge en en stor kram och inte släppa och pussa henne över hela ansiktet. Det ska bli så jävla kul.

Men nu ska jag packa, myskläder, partykläder samt finkläder. Bye

👊

Likes

Comments

Halloween verkar bara bli ett jävla helvete. Den här bruden är ganska sjuk i huvudet. Hon förbjuder snubben att ha sex med enstaka person (en av dem är jag). Vet inte om jag vill hänga med den här snubben när han är här. Stora problemet är att han ska bo hos mig då hans bästa kompis är min rumskompis. Lyllo mig. Jag riskerar att bli typ att den här tjejen tar kontakt med mig och skriker på mig.
And I don't deal with crazy.

Vet seriöst inte vad jag ska göra? Vad fan gör man egentligen.... allt i den här situationen är så jävla fucked up... kommer vara så sjukt awkward när han är här och vet inte om jag pallar det. Liksom just kill me now!!

👊🏻👊🏻👊🏻

Likes

Comments

​Det är lätt att dra misstag under mattan, dem försvinner för stunden men dem kommer alltid finnas där. I huvudet, online, sms, chattar, vad som helst egentligen.

Jag vet hur lätt det är att bara radera en chatt för att få saker att försvinna och sedan ignorera det som hänt. Jag gör det hela tiden och även om det kanske inte är fel men känns som ett misstag så gör jag det. Jag vill liksom inte veta om det utan låtsas hellre om som det inte har hänt.

Det är lätt att glömma bort dem. Dock så är det ändå misstagen som gör dig till den person man är. Och gömmer man dem så kommer dem komma tillbaka och bita dig i ändan. Det suger men det är sant. 

Jag har gjort så många misstag som jag helst skulle vilja glömma bort men jag kan inte det. Jag vill egentligen inte göra det heller för utan dem skulle jag inte vara den jag är idag hur jävla mycket skit jag än gått igenom. Jag är starkare, smartare och har definitivt ett bättre självförtroende efter det.

👊👊

Likes

Comments

Nu har jag beställt en resa hem till Uppsala för att få hjälp med pluggandet. Samtidigt tänkte jag passa på att träffa min kompisar som jag inte sett på evigheter. Seriöst jag saknar Fon och Sofia så jävla mycket. Fon är just nu på Kreta så jag hoppas hon hinner hem. Jag kommer träffa min sötnos till lillasyster, har saknat henne så jävla mycket att jag inte vet vad. Jag kommer krama henne och aldrig släppa henne igen. Hon har blivit så jävla stor nu.

Det jobbigaste med att bo så långt bort är att man är så långt bort från familj och vänner. När något händer så kan man inte vara där.

Men det är inte vad jag skulle berätta... Matts kompis kommer ju hit över halloween och vi har väl snacka om en viss grej. Och igår hade vi lite kul via chatt. Problemet är att det finns en tjej som tydligen gillar honom och är smått galen. Och det visar sig nu att hon tog hans telefon och gick igenom allt och skicka sedan ett meddelande till mig via hans fb.

Det är den korta version men låt oss säga att jag kommer inte göra något med den här snubben nu för jag håller definitivt inte på med crazy. OM det är någon som ska vara det så är det jag!!

👊👊

Likes

Comments

​Matt kommer dra ut på fest klädd i svarta soppsäckar, tejp som Batman men eftersom han har soppsäckar blir han bagman. Lolt


Själv kommer jag vara hemma och ha en myskväll med film och allt annat skit. Pratar även med min vän från Amerika som jag kallar Kit Kat.

👊👊

Likes

Comments

Så trött på det här, natt är dag för mig. Jag sover på dagen men är vaken på natten. Är dessutom sjuk så sover ännu mer än vad jag brukar. Så kan somna två på natten fast jag vaknade klockan åtta på kvällen.

Men men så nu ska jag äta "middag" fast vi får se. Hamnade i litet humör så...

👊🏻👊🏻👊🏻

Likes

Comments

​För att säga som det är så har jag börjat hamna i fel spår med maten. Jag får ångest över att äta och skippar måltider för att gå ner i vikt snabbare. Inget av det här är hälsosamt men det är så min hjärna funkar. Jag vet att man ska äta ungefär 6 gånger per dag för att vara så hälsosam som möjligt. Men även för att kunna gå ner vikt.

Jag vill inte hamna när det är som värst men jag vet även om att har man haft problem med mat så kommer man få kämpa resten av sitt liv med tankar om mat. Många säger att man kan bli frisk men jag håller inte med, jag tror man kan ha bättre perioder men de negativa tankarna om mat kommer alltid finnas i huvudet. Det suger men det är så jag tror att det är.

Man måste bara ha kraft att stå emot. man kan skriva pep-lappar om mat om man tror det hjälper. Bara man hittar sitt eget sätt att kämpa.

Jag kan säga att min syn mot mat är bättre än för en vecka sen, ångesten finns men är inte lika stark idag som då.


👊👊

Likes

Comments