Header

Två ord, 8 bokstäver, 2 vokaler och 6 konsonanter har så stor innebörd. Förklarar så mycket och är så negativ. Jag skäms... jag skäms för den jag är. Jag skäms för hur jag ser ut, för hur och vad jag äter. Jag skäms för jag saknar den Johan var. Jag skäms för att min mamma måste stå ut med mig, för att min familj måste stå ut med mig. Jag skäms för allt. Och jag vet inte hur jag inte ska det.. Jag vill inte skämmas. Men hur? Gjort det då länge att jag verkligen inte vet hur...
👊🏻

Likes

Comments

Är fortfarande i chock men har nu fått reda på att jag klarade anatomi och kommer nu börja med medicinkusen på måndag. Är så sjukt glad och stolt över mig själv. Fick ett C, trodde jag skulle klara den precis men jag fick ett ganska bra betyg.

Så är väldigt taggad och ser framemot att gå vidare i mina studier.

👊

Likes

Comments

Okej, de senaste två månaderna så har jag haft väldigt mycket att göra. Mesta delen av tiden har jag pluggat till min omtenta i anatomi (för typ 111:e gången). Jag har pluggat från morgon till kväll i över två månaders tid men nu är det äntligen över och det betyder att I am back. Denna gång ska jag dessutom skärpa mig rejält hahah,

Men en liten recap då vad som hänt, vilket inte är mycket men ändå. Jag går hos en läkare i Uppsala som gav mig diagnosen Hypotyreos vilket är en autoimmun-sjukdom där min kropp börja angripa sig själv (i detta fall min sköldkörtel) vilket påverkar hela kroppen. Speciellt hormoner och man blir helt galen. Jag blev irriterad för minsta lilla. Jag kunde stå och skrika i en galleria och bete mig som ett barn för något som inte ens kräver en sådan reaktion. Jag sov dåligt och kunde inte koncentrera mig och det blev värre och värre. Då träffa jag min läkare och fick rätt medicin och är på väg att bli en "normal" människa för en gångs skull. Jag mår så mycket bättre vilket är en sån lättnad. Och ska måndagen den 23 träffa en läkare och ompröva min bipolära diagnos. Symtomen är ganska lika för båda. Men jag hade mycket som tyder på problem med sköldkörteln vilket även nu mina blodprov visade.

Men läkaren sa även att jag haft det säkert i flera år och att min sjukdom utvecklar sig långsamt. Men det är på rätt spår vilket är det som betyder mest. Funderar även på att starta en youtube-kanal och filma olika videor.

👊

Likes

Comments

Jag fattar inte varför så många bry sig. Jag kommer bara förstöra i slutändan. Alla lämnar mig, spelar ingen roll hur jag beter mig. Om jag är mig själv så lämnar dem, jag någon annan för att passa in så lämnar dem. Alla lämnar dig i slut endan. Den du kan lita på är dig själv. Vänner är bara några som vill använda dig för sin egenvinning. Det suger men när du har lärt dig det så kommer du komma långt. Allt du behöver är dig själv och ingen annan. Du behöver ingen annan än dig själv.
Folk struntar i dig tills dem vill ha något från dig.

👊🏻

Likes

Comments

Så sjukt jävla sur på min rumskompis. Har betalat så sjukt mycket för honom eftersom han inte haft ett jobb eller pengar och jag är för snäll för att säga nej. Men nu är det nog.

Han fick pengar för skor och fine, det är skit bra då han behöver bra skor för sitt jobb. Dock fråga jag om han kunde köpa en pizza då jag inte har pengar och han har. Men han sa nej då han behövde skor men sen får jag reda på att han går ut och äter med en annan kompis och betalar för henne (dem åt sushi vilket är dyrare än en fucking pizza) så han kan ju glömma att jag kommer betala mat för han nu. Dessutom har han lovat att han ska betala för mig nu då han är skyldig mig en hel del. Men skit samma, han kan göra sitt så gör jag mitt. Dessutom lånar han mitt busskort som jag betalat då han tydligen inte hade råd att betala bussen. Men han har råd att gå ut och äta och betala för folk som han inte är skyldig något.

Så ja, jag är arg och vill inte prata med han. Han kan fan göra vad han vill, jag bryr mig inte för fem öre längre. Han bryr sig uppenbarligen inte och vet ni vad det gör inte jag heller längre. Vi är inte vänner, bara rumskompisar än så länge tills han flyttar ut. Jag orkar inte bry mig mer. Folk sårar dig bara och utnyttjar dig, de flesta vill dig inte väl...

👊

Likes

Comments

Så jag och Matts kompis blev lämnade ensamma hemma då Matt jobbade. Och vi kan väl säga att vi hade kul, väldigt kul. Jag gillade det mycket och det var rough vilket jag älskade.

Först sov vi dock hela dagen sen hade vi kul och nu chillar vi och väntar på Matt tills han kommer hem och då ska vi ha lite chill med han. Spela något, kolla på film eller så. Sen imorgon får vi väl se vad som händer när Matt jobbar.

👊

Likes

Comments

Idag blir det middag hos Agnes, tacos mums, sedan utgång då det är sista gången vi kan gå ut innan Breetones åker hem för resten av helgen så jobbar Matt. Men vi kan ha kul ändå och det är kul att Matt fått ett jobb.

På måndag har jag tenta i Anatomi ännu en gång, hoppas jag klarar den nu.Skulle var sjukt kul och en bra december present till mig själv. Jag är nervös dock...

👊

Likes

Comments

Är så trött just nu, känner mig känslomässigt tom. Bryr mig inte mycket om vad som händer omkring mig. Vill bara känna något just nu. Även om det är smärta, vad som helst bara det är något. Orkar inte känna så här.

Vet att det är mitt eget fel, borde ha tagit min medicin och inte struntat i det i flera dagar. Känns som jag behöver få en bitchslap för att vakna. Det känns som jag drunknar i mig själv, som jag inte är närvarande fast jag sitter här. Känns som om någon annan skriver.

Jag bryr mig inte om vad jag gör, om det sårar någon annan. Jag skiter fullständigt i andra och vad dem vill eller känner. Skulle kunna göra nästan vad som helst (inte dö, vill inte de, vill leva) men skulle kunna förstör vänskaper bara för att jag känner för det och inte bryr mig om konsekvenserna.

Vet att inget är rätt, att jag måste tänka igenom saker men orkar inte det, är impulsiv på ett negativt sätt. Orkar verkligen inte det här. Så trött på det. Känner hur jag snurrar ur kontroll, jag har mindre kontroll för varje minut som går....

👊

Likes

Comments

Har mycket nu, jag känner att kroppen börjar lägga av. Jag har tenta om mindre än en vecka, KBT och nu ringer min kontaktperson mig och min mamma då jag inte svarar. Känner mig smått deppig men det är mitt eget fel, tar inte medicinen och utsätter mig för stress.

Orkar inte mer just nu, så mycket att göra och så lite tid. Matts kompis är även här vilket inte gör det lättare. Vi har kul men det är stressigt så blir lite jobbigt på det sättet.

Men Matt har fått ett jobb, vilket är bra och väldigt kul för honom. Han jobbade första dagen igår och han gillade det. Dock hände saker som gjorde att han blev på lite dåligt humör och drack sig pissfull och blev allmänt irriterande. Han bad dock om ursäkt imorse så det är lugnt.

Stress + depp = en känslig Olivia

👊

Likes

Comments

Jag är så jävla trött på att tänka negativt, så trött på att känna mig oönskad och utanför. Jag passar inte in med någon. Jag är ett riktigt jävla freak, fattar inte varför folk gillar mig. Det är säkert bara sympati.

Ingen känner mig på riktigt, allt dem ser är den jag visar dem. Matt bor bara hos mig och låtsas vara min vän för jag ger han ett ställe att bo och sova. Han pratar knappt med mig men just nu kan han inte sluta prata med sin kompis.

Han bevisar om och om igen att han inte är min vän och att han inte ser mig som sin vän. Jag orkar inte bry mig längre. Jag är väl menad att vara ensam. Just nu förstår jag bara inte. Vad gör jag för fel....

👊

Likes

Comments