Header

Så jävla självklart att jag inte har några vänner när jag är fet, ful och framförallt så jävla patetiskt. Det borde vara olagligt för mig att finns, ingen kan gilla mig. Jag är en person som folk utnyttjar och sedan slänger iväg mig. Om någon bättre är i närheten (vem som helst som inte är jag) så försvinner jag i folks ögon. Dem ignorerar/ låtsas dalmasar jag inte existerar. Orkar inte mer, det var bättre när jag tryckte ner känslorna.... känslor är fucking painfull, i hate me and what I am. Jag borde vara ensam, ingen lyssnar ändå på mig. Jag är jävligt patetisk

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fortfarande sjuk men jobbade en kväll på Oscars tillsammans med Julia, Bianca och Mange. Vi hade singstar vilket var sjukt kul och jag sjöng faktiskt lite hahaha. Har inte hänt så mycket eftersom jag legat hemma med 40 graders feber. Men jag och min rumskompis är typ sams igen haha.

Nu måste jag sova för ska upp tidigt och har en obligatorisk

👊

Likes

Comments

Så ja min rumskompis kom hem idag och när jag försökte förklara så stängde han av helt, han blev bara tyst och stämningen är så jävla obekväm och spänd. Men vill han inte ens prata om det så vad fan ska jag göra. Vill ju inte låta som hans mamma....

👊🏻👊🏻

Likes

Comments

Hur svårt ska det vara? Jag har vart hemma två dagar med 40 graders feber och mått piss men min rumskompis kan inte hjälpa till utan väljer att sticka till sin kk. Jag hjälpte han i nästan ett halvår innan han kom på fötter här i Östersund. Men han kan inte hjälpa mig när jag verkligen behöver det som nu, vi hade inget toapapper och först sa han att kan skulle köpa det när han kom hem från stan men han valde istället att dra till sin kk och ha sex, han kommer hem och packar och drar igen. Han säger då att han ska köpa det när han kommer hem imorgon (vilket var idag tisdag) men han väljer att stanna borta istället så jag får gå. Detta gör att jag känner mig värre och mår sämre. Vilket vän man har, eller hur? Jag borde väl vara van, han gör så här jämt. Borde sluta räkna han som en nära vän och bara en bekant som är roommate och inget mer. Vill att det ska funka men det gör det inte. Han sårar mig när han gör så här, skulle det skada honom att hjälpa mig lite när jag är sjuk, tydligen så.

Likes

Comments

Två ord, 8 bokstäver, 2 vokaler och 6 konsonanter har så stor innebörd. Förklarar så mycket och är så negativ. Jag skäms... jag skäms för den jag är. Jag skäms för hur jag ser ut, för hur och vad jag äter. Jag skäms för jag saknar den Johan var. Jag skäms för att min mamma måste stå ut med mig, för att min familj måste stå ut med mig. Jag skäms för allt. Och jag vet inte hur jag inte ska det.. Jag vill inte skämmas. Men hur? Gjort det då länge att jag verkligen inte vet hur...
👊🏻

Likes

Comments

Är fortfarande i chock men har nu fått reda på att jag klarade anatomi och kommer nu börja med medicinkusen på måndag. Är så sjukt glad och stolt över mig själv. Fick ett C, trodde jag skulle klara den precis men jag fick ett ganska bra betyg.

Så är väldigt taggad och ser framemot att gå vidare i mina studier.

👊

Likes

Comments

Okej, de senaste två månaderna så har jag haft väldigt mycket att göra. Mesta delen av tiden har jag pluggat till min omtenta i anatomi (för typ 111:e gången). Jag har pluggat från morgon till kväll i över två månaders tid men nu är det äntligen över och det betyder att I am back. Denna gång ska jag dessutom skärpa mig rejält hahah,

Men en liten recap då vad som hänt, vilket inte är mycket men ändå. Jag går hos en läkare i Uppsala som gav mig diagnosen Hypotyreos vilket är en autoimmun-sjukdom där min kropp börja angripa sig själv (i detta fall min sköldkörtel) vilket påverkar hela kroppen. Speciellt hormoner och man blir helt galen. Jag blev irriterad för minsta lilla. Jag kunde stå och skrika i en galleria och bete mig som ett barn för något som inte ens kräver en sådan reaktion. Jag sov dåligt och kunde inte koncentrera mig och det blev värre och värre. Då träffa jag min läkare och fick rätt medicin och är på väg att bli en "normal" människa för en gångs skull. Jag mår så mycket bättre vilket är en sån lättnad. Och ska måndagen den 23 träffa en läkare och ompröva min bipolära diagnos. Symtomen är ganska lika för båda. Men jag hade mycket som tyder på problem med sköldkörteln vilket även nu mina blodprov visade.

Men läkaren sa även att jag haft det säkert i flera år och att min sjukdom utvecklar sig långsamt. Men det är på rätt spår vilket är det som betyder mest. Funderar även på att starta en youtube-kanal och filma olika videor.

👊

Likes

Comments

Jag fattar inte varför så många bry sig. Jag kommer bara förstöra i slutändan. Alla lämnar mig, spelar ingen roll hur jag beter mig. Om jag är mig själv så lämnar dem, jag någon annan för att passa in så lämnar dem. Alla lämnar dig i slut endan. Den du kan lita på är dig själv. Vänner är bara några som vill använda dig för sin egenvinning. Det suger men när du har lärt dig det så kommer du komma långt. Allt du behöver är dig själv och ingen annan. Du behöver ingen annan än dig själv.
Folk struntar i dig tills dem vill ha något från dig.

👊🏻

Likes

Comments

Så sjukt jävla sur på min rumskompis. Har betalat så sjukt mycket för honom eftersom han inte haft ett jobb eller pengar och jag är för snäll för att säga nej. Men nu är det nog.

Han fick pengar för skor och fine, det är skit bra då han behöver bra skor för sitt jobb. Dock fråga jag om han kunde köpa en pizza då jag inte har pengar och han har. Men han sa nej då han behövde skor men sen får jag reda på att han går ut och äter med en annan kompis och betalar för henne (dem åt sushi vilket är dyrare än en fucking pizza) så han kan ju glömma att jag kommer betala mat för han nu. Dessutom har han lovat att han ska betala för mig nu då han är skyldig mig en hel del. Men skit samma, han kan göra sitt så gör jag mitt. Dessutom lånar han mitt busskort som jag betalat då han tydligen inte hade råd att betala bussen. Men han har råd att gå ut och äta och betala för folk som han inte är skyldig något.

Så ja, jag är arg och vill inte prata med han. Han kan fan göra vad han vill, jag bryr mig inte för fem öre längre. Han bryr sig uppenbarligen inte och vet ni vad det gör inte jag heller längre. Vi är inte vänner, bara rumskompisar än så länge tills han flyttar ut. Jag orkar inte bry mig mer. Folk sårar dig bara och utnyttjar dig, de flesta vill dig inte väl...

👊

Likes

Comments

Så jag och Matts kompis blev lämnade ensamma hemma då Matt jobbade. Och vi kan väl säga att vi hade kul, väldigt kul. Jag gillade det mycket och det var rough vilket jag älskade.

Först sov vi dock hela dagen sen hade vi kul och nu chillar vi och väntar på Matt tills han kommer hem och då ska vi ha lite chill med han. Spela något, kolla på film eller så. Sen imorgon får vi väl se vad som händer när Matt jobbar.

👊

Likes

Comments