​aktion direkt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Tillbaka i Göteborg på sparvgatan 1 c och aktiviteten är som tidigare men med nya operativa aktörer. Oavsett  myndighetsutövare så finns dom på vån 2 och vån 3 om någon skulle vilja studera onskans hantlangare mer ingående. Ledtrådar kan va en tidigare chef för amerikansk underrättelsetjänst/säkerhetstjänst en annan kan vara en svensk brottare.  Dom använder sig av mycket sofistikerad utrustning som säkerligen skulle intressera många. Jag tror inte dom är så välvilliga till att bjuda in visa tekniken.. En drönare med kamera skulle kunna vara ett alternativ, självfallet finns alternativa sätt att få ta del av utrustning men inget jag rekommenderar men det står varje människa fritt att fatta sina egna beslut. För att ta del av kreaturen som sköter utr så är det betydligt enklare speciellt för er som inte bor här. Ni behöver inte ha alltför stor fantasi för att förstå hur.

Likes

Comments

Åkte och besökte en vän i Älvsbyn under 2 dygn. Detta för att samla uppgifter i min pågående gangstalking utredning. Det följer samma strategi som i övriga platser jag befinner mig i. Nu är tiden mogen för att börja publicera bilnummeroch ägare. Bilen o ägaren jag nu väljer att publicera var en som utmärkte sig då vi väntade på bussen.

XLE598 Honda cr-v silver 2005 ägare Björn Lundqvist Östra Skansgatan 18 lgh 1201 Göteborg pers 19740330-xxxx

Märkligt ätt den råkar befinna sig i Älvsbyn. Självfallet finns en back up plan varför den råkar befinna sig där men för mig gör det detsamma, den är fredlös pga de brott dom utsätter mänskligheten för.

Likes

Comments


Jag och Fröken Q började känna oss som små labbmöss i en bur igår. Med andra ord, besök på annan ort är behövlig.
Vi började färden med att -namn- kom och hämtade upp oss med bilen.
Sen drog vi ut på landet. Vi for på de smalaste och krokigaste vägarna. Alltid med någon intressant bil som kastade ett "getöga" över vad vi gjorde, vem vi träffade och eventuellt annat fuffens som de fått för sig är aktuellt gällande mitt namn.
Något fuffens kan ju eventuellt ha hänt när vi nosade runt en motorcykelklubb, vars namn jag inte behöver skriva här. Men OM något tittar så ser det, intressant ut.
Efter vi vallat omkring dem ett tag, som var lite roligare än att gå för det blir dyrare och besvärligare även för dom att använda sina egna apostlahästar, åker vi och slår läger för natten. Nu är vi, jag och the Queen, vid hemmabasen igen.
Behöver jag tala om hur de är just nu?

Likes

Comments

​Nu har bandet backats, många minns säkert stampande damen. Tydligen var det en framgångsrik teknik då den åter tagits i bruk. Men nu använder dom sig av nysvenskar som extraknäckar som städare. Med tanke på de manskap och utrustning som står till deras förfogande så finns det inte så många aktörer att välja bland. Jag kan inte riktigt släppa gang stalker spåret även om det inte förefaller speciellt logiskt. Men inget är speciellt logiskt oavsett aktör.

Likes

Comments

Jag och Fröken Q åkte ner till Göteborg för att Q skulle på en anställnings intervju på Volvo. Väl här så var uppvaktningen rigorös av, ja någon myndighets organ. Igår var vi förbi en bekant och vips var där en röd bil med en yngre kvinna i. Efter en snabb check visade det sig att det var en leasad bil från Bromma (CGT 711). Som jag tidigare annonserat så härrör ca var 10 bil från Bromma eller Solna. Det kanske inte är så märkligt då det förmodligen finns ett oändligt antal leasing firmor där, men rent statistiskt borde väl någon bil som rullar på gatorna i Piteå och Göteborg härröra från lokala leasing firmor. Idag tog vi en långvandring där merparten av tiden förlades till ett naturreservat runt Delsjön. När vi för ca en tim sedan kom tillbaka till bostaden på Sparv gatan så var trafiken runt kvarteret febril, en husbil tog upp fyra parkeringar utanför mitt köksfönster. Med all säkerhet skannar dem av både oss och lägenheten i jakt på narkotiska preparat, jag tänkte sätta deras kunskaper på prov och vi får se om dom agerar. Min törst att få svar på vissa frågor är enorm så jag väntar med tillförsikt om det är idag jag ska få veta.       

Likes

Comments

​Idag har det hänt grejer så denna sidan kan uppdateras ordentligt. 
Efter att ha legat lite lågt och försökt hålla lite låg profil. Man måste ju fortsätta leva sitt "vanliga" liv också. Jag skriver "vanliga" eftersom det jag skriver om verkar vara en fantasivärld i andras ögon.  Men ska tala om att det är i allra högsta grad på riktigt. 

Kan börja med att berätta vad som kom till min vetskap för några dagar sedan. Har ni hört om FMN? Föräldra föreningen mot narkotika. Dessa har aldrig förut kommit på min radar men av någon tillfällighet pratade jag med en barndomsvän till mig som berättade för mig om en annan bekant till oss som varit utsatt av dessa groteska människor.  
På deras hemsida står det så här; 
"FMN är en förening för hjälp till anhöriga om har ett missbrukande barn/ungdom eller annan anhörig i familjen"​

Det låter ju som något bra. Det kan även jag hålla med om. Men saken är att detta är inte allt dom gör. 
Många av dessa anhöriga har även förlorat någon till missbruk. Jag har fullförståelse att man blir upprörd och ledsen över detta. Även att man i sin sorg vill lägga skulden på någon. 
Många i denna förening, VAD JAG HAR HÖRT och kanske upplevt, utövar sig av trakasserier.   Något min barndomsvän berättade för mig är att de bestämmer sig för ett "offer". De föredrar att offret i fråga helst ska vara klar nog att uppfatta FMNs närvaro.  Sedan kan trakasserierna fortsätta att människor du aldrig sett tidigare börjar följa efter dig när du går ut. Vart du än går så är dom där och håller ett vakande öga (du kan ju se det positivt, du är aldrig ensam). De ser vart du är, vad du gör och vem du träffar. Om inte det är nog irriterande så försöker de irritera på andra sätt, allt för att bryta ner dig psykiskt. De vill du ska låta så galen som möjligt för att människor i din närhet ska dra sig bort. Där står du, helt ensam. 
En sak de ägnar sig åt är att köra efter dig. Har du någonsin rört, sett eller luktat på en drog så ser dom det som sin rätt att köra efter dig och se vart du tar vägen. Även störa din skönhetssömn med att åka runt ditt hus mitt i natten och tuta. De måste känna någon som jobbar på OKQ8 eller Shell för bensin är någon de har gott om. De kommer köra runt ditt hus tills deras luft i däcken är slut och dina öron blöder. 

Jag förstår sorgen att förlora någon till droger, det kan jag nästan sätta mig in i till i alla fall 80%. Men något de måste inse är att det är inte någon annans fel än personen ifråga som köpt eller föräldern till denne. Naturligtvis är det föräldrarna som är en av orsakerna till att deras barn hamnar i droger. Om det är avsaknad av kärlek, att inte kunna föra en öppen dialog eller att man som förälder inte har varit nog modig för att fråga vad som är felet när man klart ser och märker att något är fel.   Många personer som tar droger tar detta för att döva sig, självmedicinera och försvinna. Den som väljer att ta drogen, det är missbrukaren. Det är sällan någon blir i tvingad i sig en drog. Missbrukaren i fråga har gjort ett val, vad detta valet sedan bero på kan man besvara på hur många olika sätt som helst. Men summan av det hela är att den ända som är skyldig själv till att inta denna drog, även om det så vore påven som man köpt det av, är missbrukaren själv.  Man har själv köp, själv blivit beroende, själv fortsatt köpa och själv tyckt om det.

Nog prat om detta. Jag hoppar raskt vidare till en händelse idag. Jag och Fröken Q var på en affär idag. Inne på affären så var det en kvinna som direkt stack ut ur mängden.  Jag gick ut och väntade på Fröken Q.
Fröken Q betalade och under tiden hon står i kön och väntar på att få betala så händer det något med kassan. Alla andra i kön bakom gick över till en annan kassa som de öppnade utom denna kvinna som stod kvar. Fröken Q fick betala, bara det att hon inte fick något kvitto. Medans Fröken Q packar ner sina varor blir det att hon står och tittar på kvinnans ( vi kan kalla henne Shady Lady) varor. Tillslut får Fröken Q och Shady Lady får ögonkontakt och Fröken Q inser att Shady Lady ser lite nervös ut.  
Fröken Q kommer ut till mig och eftersom att jag redan innan reagerat på henne så står vi utanför och väntade på att denna Shady Lady skulle komma ut.  Sedan började något lustigt....
Vi började gå efter henne. Hon gick sakta och stannade ofta och tittade i skyltfönstren. Detta hade kanske inte varit så konstigt men vi gick efter henne lugnt och sansat sen kom vi till den nya gallerian. Hela tiden märker hon att vi går efter henne och hon blir nervös men hon gör samtidigt inte något för att "rädda" sig själv från faran. Fröken Q skulle exempelvis ha ringt någon och sagt att något pervo följer efter henne på stan och sedan får någon komma och möta henne medans hon väntar på ett folkrikt ställe.  Men nej. Hon går konstiga vägar, även utanför stan. Tillslut hinner hon ifrån och hoppar in i en bil. 

Jag kan inte svara på om detta som man ser enbart är FMN.  Något säger mig att även om någon rik miljonär även den kan ha förlorat någon i missbruk inte ska ha tillgång till sådant som jag misstänker de ska kunna ha för att kunna ha insynen i det jag vet att de vet. Även det dom vet att jag vet att dom vet. 

Summan av dagen är att det var en Shady Lady.  Jag och Fröken Q has left the building.

 
 


fmn nyttiga idioter

poisen 

Likes

Comments

Jag gick till affären för att handla med ett följe av bilar och gående personal. Jag förevigade några av de trakasserande kreaturen och de väljer jag att publicera här. Förhoppningsvis kan någon av läsarna identifiera personerna. Jag uppmuntrar inte till våld men de beslut var och en tar är upp till dem. Jag har en uppfattning om att dessa är privatpersoner som används som nyttiga idioter av någon av våra myndigheter, vilken får jag återkomma till. Hur som helst så måste vare människa kalkylera med de konsekvenser som följer på varje handling. Detta är inget som enbart gäller mig utan varje vandrande individ på denna planet. 

Likes

Comments

Det kom idag till min vetskap att förundersökningen ang incidenten på ICA i Piteå är nerlagd, de trakasserande ungdomsparet lär ha varit bekväma med det beslutet. Dem som verkligen var utsatta var inte lika komfortabla med det beslutet, och några namn eller uppgifter gick inte heller att få på det stalkande paret. 

Det som från början verkade vara en rent polisiär insats har mer och mer börjat ta formen av något mycket allvarligare och ljusskyggare. Jag har inte i skrivande stund hela bilden klar, men att det kan vara något som påverkar eller kommer att påverka en stor del av  befolkningen står helt klart. Jag har på kort tid snubblat på den ena klarheten efter den andra och jag måste medge att den ursprungliga polis teorin förefaller mer behaglig än alternativet. Jag säger inte att min nuvarande teori är någon definitiv sanning men den verkar vara den mest troliga i dagsläget. Jag har läst på ordentligt och även tagit vissa kontakter, utifrån detta stärks mina tankar om vad det kan röra sig om. Att få svaret på varför känns däremot väldigt avlägset. 

Att jag är övervakad varje steg jag tar känns som överflödigt att kasta mer ljus över, det är lika säkert som amen i Kyrkan. Jag tänkte att innan jag går in mer detaljerat på min nya teori så lägger jag ut lite länkar som belyser det jag kommer att tala om. Detta gör jag för att jag ska slippa förklara de grundläggande detaljerna i dessa olika men sammanhängande kriminella aktiviteter.

Ni som har svårt att förstå texten låt datorn översätta!

 https://eucach.wordpress.com/

https://www.covertharassmentconference.com/home


 

Likes

Comments

En händelserik dag utspelades idag!

Färden gick från Piteå till Luleå där vissa ärenden uträttades, jag och q tog även tillfället i akt att hälsa på fröken R en mycket duktig idrottsutövare inom sitt område. Ett mycket givande samtal utväxlades om de mycket märkliga företeelserna som pågår här uppe i norr, eller ja, förmodligen i hela vårt land.

En företeelse som har lite olika benämningar, gang stalker, organized staker eiier targeted individuals. Denna teknik praktiserades flitigt i forna sovjetunionen och framförallt av stasi i det tidigare Östtyskland. USA och Storbritannien verkar vara de största arvtagarna till denna teknik, det kan även antas att Sverige är en självklar följare av dessa nationers hemliga program.

Väl tillbaka i Piteå får vi uppleva hur gang stalkarna släpper lös allt dom har av personal. Vi går in för att handla på ICA och får där uppleva hur stalkarna irrar runt som yra höns. Rykten på stan säger att två yngre stalkare blev konfronterade och avvek från platsen springande för sina liv vilket förmodligen gav dem en läxa om det nu stämmer. När Q sedan handlat och går hem blir hon tillfrågad av en polis om hon sett någon man gå förbi. Mannen skall tydligen ha använt en teaser (elpistol ) på de unga stalkarna. Det känns som en efterhands konstruktion då jag inte såg någon ligga och dansa breakdance på ICA,s golv. Om det nu var så som ryktena låter gälla så kom dem billigt undan. Begår man ett så ohyggligt brott som gang stalking är, så måste man vara medveten om vad konsekvenserna kan bli. Jag hoppas det stannar vid en läxa så blodsutgjutelse slipper bli en naturlig följd av detta så avskyvärda brott.

Bifogar en länk på svenska så ni kan sätta er in lite bättre.

https://www.facebook.com/notes/target-individuals-of-gang-stalking-and-mind-control-around-the-world/gang-stalking-in-swedish-language/561562507206428/

Likes

Comments