För någon vecka sen utökades våran lilla familj. Det var lilla Cheva som flyttade hem till oss en variabel kungssnok.


Vi var hos min mamma och hon tyckte att hon hade lite för mycket djur, så hon erbjöd oss att ta med en stor söt hund, ett stort akvarium med fiskar eller en orm.

En till hund hade blivit lite jobbigt och det var en del jobb med att ta med fiskarna så jag valde ormen, jag gillar ormar och tyckte det kunde vara fräckt att ha en.

Övriga tycker nog att vi var lite halv galna, lite det roliga med att kunna chocka andra med att man har orm hemma. Anthons mamma blev ganska förstörd och trodde inte på oss förrns vi hade skickat bild på den, men nu har även hon varit med och kollat när vi matat. Dock med väldigt blandande känslor, en skräck förtjusning.

Hemma hos min mamma hade min lillebror glömt stänga buren så hon rymt och varit lös i huset i två månader. En dag när han skulle ta fram ett spel ur lådan hittade han ormen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och Anthon var ju på Borås djurpark för ett tag sen, måste bara visa bilderna på alla fina djur!

Likes

Comments

Vi kom sist till kyrkan, till och med lite försent som prästen rekommenderat. Det var jag & Anthon och hans bestman och mina tärnor. Det var väldigt nervöst innan vi skulle gå in och när ingångs marschen börjades spela bubblade man av nervositet.

Väldigt fin vigsel och att Madde min vän sjöng våran sång ( Ras Cricket, skin skin skin) och blev kompad av våran vän Joakim gjorde det hela ännu mer magiskt!

Efter utgången fick vi möjligheten att ta en bild med alla gäster sen bar det av iväg med våran fina bil.

Likes

Comments

Tanken var att jag skulle sova hos min svärmor och äta frukost i lugn och ro men jag kände att grabbarna nog inte skulle hinna med att rasta/ mata och ta hand om alla djuren innan min sambo skulle vara hos frissan,


Så morgonen startade med att ta hand om alla djuren sen hörde jag en väcka klocka och trodde det var Anthons så jag sprang in och väckte honom. Det var ju inte hans utan Maddes som ringde ( hon kom på kvällen).

Men Anthon var redan vaken så han fick en present av mig, jag hade missuppfattat det där med morgongåvan men tyckte sen att det passade bättre att ge på bröllopsmorgonen. Vi hade båda varit stressade dagarna innan och vi båda varit lite otrevliga mot varandra så att ge presenten och gosa lite var precis vad vi behövde.

Han fick en klocka med texten " Be in time 13:00 Nässlott. Love you"

Jag och madde lastade sedan in det sista i min bil och åkte till Liselotte min svärmor där tjejerna sedan trillade in och hår och smink sattes i gång.

Om ni undrar varför Amanda står med en sax så är det för att hon klipper bort mina polisonger, Anthon sa nämligen att man kunde raka dem för ett tag sen. Vilket jag gjorde och fick mega polisonger när dem växte ut...Dessa ville jag inte ha med på mina bröllopskort.

Sen for jag i väg till fotograferingen där jag och Anthon skulle träffas för första gången på dagen, Liselottes man fick rycka ut till vårat hem för att knyta slipsar åt pojkarna.

Likes

Comments

Lika bra att testa här med innan de far ut på blocket, vet att de är många som gillar Stella.

Vi fick ju 3 små valpar för ett tag sen och 2 stycken söker nu ett eget hem.

Det är lilla Hannah som är en busig men oerhört mysig liten tjej och sen är det Rudolf som en är kaxig liten kille som man nog kommer att få ha mycket tålamod med men vilken snygging man kommer ha!

Mamman är rottis och pappan är schäfer.


Hannah till vänster och Rudolf till höger.

Likes

Comments

Hela bröllops helgen startade på fredagen, först att inhandla blommor med Liselotte sen att hämta tårtan.

Sen började det långa fixandet i lokalen, vi började vid 16:00 och var nog klara vid ungefär 21:00- 21:30 trots att i hade massor med underbara människor som hjälpe som oss!!

Allt gick ju inte riktigt som det skulle, det är väl klart. När jag ringer för andra eller tredje gången för att få tag i nyckeln till musik anläggningen får jag höra att min bokning inte är giltig för att de hade inte tagit reda på all information om mig, hur gammal jag var ( de hade 25 år gräns) , var det var för fest, hur många som kom och så vidare. Mannen som jag pratade med uttryckte det " Hade det inte varit för att det var ditt bröllop så hade jag ställt in hela den här tillställningen"

Så jag fick alltså gör min bokning några timmar innan jag skulle in i lokalen och dessutom hade nycklarna redan och inte nog med det så fick vi pålagt massa timmar så att det blev mycket dyrare än vad vi fått lovat.

Men vi fick nyckeln och rundvisning och vi släppte det för att fokusera på bröllopet.

Ös regnade gjorde de hela dagen med, vi hade tur att det slutade när vi skulle lasta in al dekoration i bilarna och precis när vi fått in de i lokalen öste det ner igen.

Kom i säng ca halv ett på natten!

Likes

Comments

Har inte varit inne här på grund av all stress med bröllopet men nu har det lugnat sig lite.

Jag hade min möhippa lördagen innan bröllopet, jag visste att min sambo skulle få sin svensexa den dagen så jag var över lycklig för att jag skulle få en hel dag för mig själv hemma ensam. det händer ju inte så ofta längre då Anthon har varit sjukskriven hela året.

Så jag berättade om mina planer för mina kompisar och hur mycket jag längtade efter att ha huset för mig själv, storstäda utan att någon stör och så!

Min kompis Madde skrev till oss när vi var i Grekland och sa att hon skulle hälsa på den dagen för att se valparna och så, Amanda min bästis skulle ut till kusten till sin mamma och hon hade till och med skrivit det i sin veckoplanerare.

Jag misstänkte ju att det skulle vara en bra dag för dem, för det fanns inte så många dagar kvar men jag gjorde lite forskning ( kollade vart dem var på facebook och så) sen sa jag till Madde att hon kanske kunde komma dagen därpå istället för jag ville vara själv. Då slutade hon svara på fb chatten med på snap svarade hon med en gång med dock bara med svarta bilder.

Men som sagt jag tänkte att de inte kunde ha en hippa utan Amanda så jag åkte till Allum för att göra många ärenden, bland annat så passade jag på att göra bröllops naglar.

Precis innan jag skulle göra mina naglar så ser jag en bild på Amandas mamma på en altan med massa väninnor, inte i ett tält där det regnar och spelas kort som Amanda sagt att dem gjorde.

Men det var min tur att göra naglar, efter ca 10 minuter ringer min telefon ca 10 gånger innan jag äntligen får en hand ledig att svara. Det är Amanda som meddelar mig att jag har 45 minuter på mig att komma hem och göra mig i ordning.

Vilket så klart inte går för mig då jag nyss börjat med mina naglar... Så de fick skjuta fram tiden, jag kom hem och blev utklädd till ett spöke!! Vi åt middag och ja jag trodde det skulle vara så lugnt och skönt hela kvällen.

Men ack vad fel jag hade, jag var tvungen att gå ut offentligt men min klädsel och göra uppdrag, och inte nog med klädseln fick jag ca 10 skramlande burkar bakom mig.

Vi gick sedan till Escape House och fick testa på ett av rummen där, super kul! Sen blev det donken för att sedan vidare till Gretas som är en gay bar i Göteborg.

Jag fick under kvällen uppgift att ge min autograf till flertal killar.


Inte en kväll i min smak helt men hade super trevligt ändå och glad att jag har vänner som planerat och ansträngt sig för min skull!

Likes

Comments

I natt kom faktiskt min första mardröm om bröllopet, det handlade om dekorationen i bröllops lokalen.

Jag hade glömt att dekorera den!! mina tärnor och svärmor hade gjort lite men inte ens med hälften av de saker jag köpt eller pysslat i hop.

Jag var så besviken på mig själv och storgrät!

Hoppas verkligen inte detta händer då jag tycker att det ska bli så kul att få dekorera lokalen!!

Lite bilder på små detaljer  när jag prov dukat och lokalen 😍

Likes

Comments