Vi har ju åkt till Grekland och varit här sedan onsdags, hur underbart som helst!

Men I natt vaknade jag av att hela hotellet skakade och även allt i rummet. Det vi fick uppleva var jordbävningen, vilket jag inte upplevt sen jag var liten.

Jag väckte Anthon mitt i det och på en minut var det över. Men nu när vi läst nyheterna var vi glada att vi var på Rhodos och inte kos. Dock så har vi varit väldigt nära allt.

Bjuder på lite bilder från allt det underbara och positiva❤

Vi var uppe på ett berg igår för att kolla på en gammal arena, när vi gick upp fick vi se världens finaste sol nedgång

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Endast en dag från att åka till Grekland!! Längtar så mycket.

Men blir jobbigt att lämna alla våra djur här hemma men svärmor och hennes man skall komma hit och bo under tiden.

Bilder från idag när valparna äntligen sprungit av sig och blivit lite trötta.

Likes

Comments

Igår skrev jag om att det skulle hända saker här i dag och det gjorde det!

Vi var uppe tidigt och gjorde fint för att en mäklare skulle komma hit och göra en husvärdering.


Och det gick super bra! Jag var lite osäker på om det hade stigit så mycket nu när vi inte har blivit klara med badrummet men det visade sig att det gått från 2 950 000 till 3 200 000 kr på ca ett år.


Vilket betyder för oss att vi kan baka in vårat topplån i vårat vanliga lån och minska våra månadskostnader en hel del!Likes

Comments

En toppen helg är minst sagt vad jag haft!

I lördags morgon gjorde jag i ordning mig för att åka och sola och bada med Amanda hela dagen men under en veckas tid hade vädret ändrats sig totalt så det regnade så jag knappt såg vägen när jag körde. Så himla typiskt, enda dagen man är ledig och har planerat in något sådant.

Men dagen blev toppen i vilket fall som, lång promenad runt sjön, mys med hennes dotter Felicia och god mat. Efter det begav vi oss på cyklar ner till en å i närheten, vädret hade klarnat upp. Där satt vi med ölkorv, vin, chips och musik i några timmar.

På söndagen tog vi det lugnt och jag åkte sedan hem för att duscha och sen åka till Nässlott för lunch meny och sedan slottsvisning. Super häftigt att se den fina inredningen i huset.


På bilden här är en av de 4 matsalarna?

Sen hemma igen städade vi igenom huset då det händer saker hemma hos oss i morgon! Sen blev de promenad, thai mat och skräckfilms mys.

Valparna fick testa på att gå ut i går med!

Lite läskigt men ändå nyfikna var dem-

Likes

Comments

Ibland vet jag inte vad jag ska tro om mig själv. Hade någon hört alla mina tankar i mitt huvud hade dem nog tyckt att jag var fullständigt galen, för det tycker jag ibland.

Jag kan gå från att vara helt bombsäker på något till att nästa dag vara så rädd för tanken så att jag får ont i magen. Att jag blir skräckslagen av bara tanken för att sedan tänka på det igen med all världens lugn i kroppen och själen.

Ibland börjar funderingarna om jag är schizofren och har två helt olika sidor, en sida där jag tänker logiskt och oroar mig för allt möjligt och en sida där jag liksom är den jag önskade att jag var. Tar saker som det kommer och känner ingen press eller stress.

Jag syftar inte på något särskilt är jag skriver så ni vänner som läser behöver inte bli oroliga.

Det kan vara en sån löjlig sak som om jag egentligen borde färga mitt hår på lördag till ljust. Ena dagen vill jag och har sett fram emot min bokade tid som jag haft en månad ungefär och andra dagen vill jag absolut inte och är precis på gränsen till att avboka.

Jag vill inte heller något speciellt med inlägget, ibland är det bara skönt att få ner orden och tankarna någonstans. Känns som man får lite mer ordning på dem då.

Likes

Comments

En av dem små valparna har öppnat ögonen och de andra är på väg!

Likes

Comments

Igår var vi som sagt och träffade fotografen och valde platser, vi har nu fått några kort av de hon tog. Så vackra kort!

Våran fotograf är Linda Augustsson. På Facebook kan man söka på "LindaLunds's kamera" och hitta alla hennes fina bilder.

Likes

Comments

Idag har vi träffat våran bröllopsfotograf och hittat fina ställen vi skall fotografera oss på. Vi fick kika lite på hennes kamera och vilka fina kort hon lyckades ta!

Hon försökte få mig att le med tänderna men jag är så himla obekväm med det men hon lyckades!

Skönt att hittat platser och även att träffa fotografen innan den stora dagen!

Likes

Comments

Vilken fantastisk midsommar vi fick, full med god mat & älskvärda människor.

Och självklart regnade de men det var inget som drabbade oss då vi hade dukat upp i ute rummet och kunde med ro i kroppen sitta och njuta av regnet som vräkte ner på plasttaket.

Likes

Comments

I onsdags fick jag gå hem tidigare från jobbet, på vägen hem frågar Anthon om jag ville ha kebab rulle.

Så när jag kommer hem hade han dukat upp allt jättefint och köpt rosor! tänt ljus och tagit på sig skjorta.

Så romantiskt! och att han hade finkläder på sig trodde jag för att vi hade sagt att han skulle testa dem och se hur det såg ut.

Han tog ut stolen och putte in mig när jag hade satt mig.

Vi sätter oss och äter och jag säger sen att jag skulle vilja se hur byxorna sitter. Han ställer sig och snurrar runt och jag kommenterar hans snygga rumpa i dom!

Sen helt från inget går han ner på knä, jag trodde han tappat något men då tar han fram en röd ask med precis en sån ring jag ville ha! och frågar om jag ville gifta mig med honom.

Vi skall ju redan gifta oss men vi bestämde det typ i hop så något riktigt frieri fick vi inte förens nu 😍

43 dagar kvar 💕

Likes

Comments