Igår gick jag in tidigare på dagen och jobbade med det skiftet, sen när mitt skift startade visade det sig att vi var 4 personer för mycket. Mitt lag fick frågan om det var någon som ville kompa hem, efter att ingen svarat så anmälde jag mig frivilligt! Så strax innan 6 gick jag hem, så underbar känsla att komma ur fabriken och det är ljust!


Åkte först hem till min svärmor då jag visste att våran hund var där, då hade ett paket kommit till mig ( beställde igenom henne på Wish för att få rabatt.) Det var en brud bukett  i plast som jag funderar på att ha till bröllopet, blommor är så dyra tyvärr.

Sen tog jag och Anthon tag i att storhandla, något som jag hatar så det kändes skönt att få det gjort och att det inte var så mycket folk i affären.

Tycker den var väldigt fin och söt, endast ca 50 kr! Den lilla har jag också köpt på wish och har funderingar till om mina brudtärnor ska ha, kanske att man lägger in lite vitt där med. Vi får se :-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Frukost på sängen.

Igår var Anthon så snäll och storstädade huset efter jag bett honom, så jag kom hem till ett helt ny städat hem!

Så jag gjorde frukost på sängen till honom idag som tack! Jag hatar nästintill att göra frukost, speciellt om det tar lång tid.

Han fick sin favorit, ägg och bacon med lite sallad på!

Likes

Comments

Min bästis och hennes söta dotter. Har pratat om lite allt möjligt, druckit kaffe och gått en promenad.

En dag helt i min smak!♡☆

Innan det var dags för jobb åt jag och sambon mat från max 😍 och kolla kollade på film. ♡♡

Sambon testade en kostym som han hade haft hos sin pappa och jag säger då det! 😍

Likes

Comments

Igår när vi var ute och gick fick jag nya kompisar.

Så himla vackra.

Likes

Comments

Idag har varit en härlig dag med sol hela dagen!

Jag var tidigt ute i morse och gjorde färdigt mitt staket och satte upp grinden till mitt nya trädgårds land. Sen har vi hjälps åt att slå sönder kakelplattor och limmat på dem på vanliga plattor i olika mönster.

Tycker det blev häftigt! Har även dekorerat stolparna med en rund platta av trä och sen en kruka ovanpå.

Inte det finaste staketet men de fyller nog sin funktion och blir nog finare med lite färg på sen.

Likes

Comments

God morgon på er!

Idag lite senare skall en fönster kille komma hit och kolla på våra takfönster och ge oss en offert för att byta dem. Undrar hur mycket det blir, har hört att det kostar en del med takfönster.


Jag hade så gärna velat byta ut fönstret i badrummet emot ett runt fönster, tycker det är så snyggt! Men ja då blir det väl ännu dyrare! Ska fråga så får vi se om det är värt det-

Det till höger är det i hallen och det till vänster är det i badrummet.

Likes

Comments

Jag har upptäckt en ny kärlek, något som jag inte alls varit så förtjust i innan. Visst jag har väl velat byta ut våra Ikea tallrikar och sånt men inte lika mycket som nu.

Såg dessa tallrikar på Finporslin och blev som förälskad.

Bilderna lånade från hemsidan.

Hur snygga var inte dessa? Vita med guld detaljer och guld bestick.

Likes

Comments

Tiden går så himla snabbt, snart kommer det vara dags, på bilden brevid alla datum ser ni lite av den dekorationen som jag skall använda mig av, väntar en del hel med posten. När allt har anlänt här hemma skall jag ta och test duka hemma så man ser resultatet. Men att färgen på temat är ljus lila kanske man märker! Har även tänkt att blanda in lite solrosor.

Likes

Comments

Idag blev det en hel del gjort faktiskt, killarna slängde allt skräp från badrummet och staplade sedan ved från det fällda trädet.

Jag och Stella började med ett grönsaks land och Stella hjälpte till att gräva hon med 😅

Lilla Judas ville gå ut frivilligt idag med, satt innanför och krafsade på fönstret.

Sist men inte minst fick jag hem min fina plansh som jag beställt med bilder jag tagit själv  😍

Likes

Comments

Godmorgon  på er!

Sitter nu upp krypen i soffan och ska fortsätta läsa boken "systrarna i jeans" . Det är den första i serien och finns 4 stycken.

Handlar om fyra kompisar som har varit kompisar hela livet och ska nu för första gången spendera sin sommar i från varandra.

Vaknade i morse av att Stella hade vaknat och hoppade på sin dörr. Hon sov på sitt rum i natt nämligen.

Så gick och öppnade och när jag ändå var uppe kunde jag gå upp även om jag kom i säng sent igår efter jobbet. Men tror jag bara skulle bli tröttare om jag sov igen nu

Likes

Comments