​20 tassar, 10 mjuka öron, 5 viftande svansar, 10 ögon som glittrar av förväntan, det är en dröm att stiga upp till varje dag. 

tokiga kallar vissa oss, fem hundar, FEM! hur orkar ni? Jag ser dom aldrig som en belastning, dom är mina bebisar! dom förgyller dagarna med tokiga upptåg och ger en så mycket kärlek, tänk dig själv att ha fem hundar runtomkring sig när man är deppig, det gör verkligen inte situationen sämre i tell you that! visst gör dom min pedantiska städfreak inom mig galen när det är blött ute, när man precis har moppat golvet och dom tassar in och gör avtryck överallt men det är okej, jag överlever nog, lite kbt terapi i form av hundar kan man säga. 

vi planerar att tävla med tre av våra hundar, theo, hilo och boscoe, boscoe är bara 10 veckor än så länge, gissa om jag njuter till fullo just nu, valpdoft, valpmage, närhetsnörd, finns inte mycket som slår det. tävla, just det, ja, vi har "övningstävlat" i lydnad hela förra året och i slutet av januari ska vi officiellt tävla för första gången, förhoppningsvis startskottet för ett år fyllt av tävlingar, är förväntansfull och aningen rädd, med socialfobi i ryggsäcken så hatar jag att stå i centrum vilket man gör på tävling men utmaningar är en del av livet.

jag tänkte presentera samtliga av våra fyrfotingar då dom kommer vara en stor del av bloggen, ikväll eller inatt som det faktiskt är nu när jag slår en blick på klockan så kommer jag bara nämna namnen, rasen och åldern, vidare presentation kommer vid senare tillfälle.

äldst i flocken schäfern nikita, 12år.

chihuahuan wendie som ser äldst ut men är 9år.

finska lapphundarna theo, 2 år och hilo 1år.

slutligen boscoe som är en bastard! bordercollie/flat coated retriver på 10 veckor. 

nu tycker sambon att sängen kallar på oss, vi skulle lägga oss tidigt dom fyra sista dagarna på semestern, jisses vad vi är bra på att fullfölja våra planer! godnatt allesammans. 

Likes

Comments