Igår tog jag ett steg, ett flyg och en chans till att påbörja att följa min dröm. Jag tror världen har väntat på att jag ska göra det här. Alla hinder är borttagna och utan minsta ansträngning gled jag förbi alla steg som man i vanliga fall får gå, jag fick en rejäl skjuts till mållinjen och nu är det enbart upp till mig själv vad jag gör med vinsten.

Varje gång jag inser att det här är sant, jag kommer få göra det jag alltid drömt om så går min avslappnade mun direkt till ett idiotiskt leende. Vart jag än är och den här tanken trillar ner så ler jag. Det känns så fantastiskt och samtidigt helt omöjligt att detta kan hända mig men saken är att jag har faktiskt tagit mig hit själv, där jag står i dag har jag enbart att tacka mig själv för! Så den här kvällen är jag riktigt stolt över mig själv, vad jag kan göra och hur långt jag har tagit mig och så klart, hur mycket längre jag kommer ta mig!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Du står mitt emot mig och även fast jag har tusentals andra runt om mig och du är upptagen med det du gör, så tittar jag på dig. Du har en vacker personlighet och jag är nyfiken på dig. När våra blickar möts så kan jag inte slita mig, jag känner mig så dum när du gång på gång kommer på mig av att titta på dig.
Jag skulle vilja dra mina händer genom ditt hår, känna på ditt ansikte och berätta saker för dig.

Likes

Comments

"Today I will sleep all day, tomorrow I will complain about how tired I am. And yes, that's okay! I am tired, not by working my ass off but by feeling depressed and miserable. If I can't see the beauty of the day and get hit by -take your life" by my own brain every awaken time, let me sleep, let me be alive and let me dream. In reality I cant fight life, not always in my dreams neither but when I sleep rather than fight my illness, as you see it, it's my way to stay alive. So let me sleep"

-depression

  • 77 readers

Likes

Comments

- I really wanna get my shit together with you

  • 77 readers

Likes

Comments

Det är samma rum i samma hus. Samma säng vi ligger i och vi är fortfarande samma personer. Den stora skillnaden är att jag kan dra handen genom luften utan att känna nåt motstånd. En storm har flugit förbi och även om omgivningen är skadad så är vi kvar här, hela och tillsammans i samma hus, i samma säng.

  • 77 readers

Likes

Comments

Två brustna hjärtan på jakt efter varandra.
Två brustna hjärtan i dilemmat att förändra.
Två brustna hjärtan som tilläts att blottas.
Två brustna hjärtan som valde att gå i hop.
Två brustna hjärtan som fann varandra.
Två brustna hjärtan det en gång var men inte är.

  • 77 readers

Likes

Comments

Nu ligger vi här igen, du sover och jag hoppas jag faller in i sömn innan jag faller i sär. Det finns inget värre än att somna med så mycket osagt. Sovgott min älskling.....

  • 105 readers

Likes

Comments

I want to be a part or apart.

  • 104 readers

Likes

Comments

I slutändan kanske det ändå faller tillbaka på mig.
"-ge tid"
"-ge utrymme"
"-be inte någon stanna"

Allt jag ändå vill är att ha mer, det kanske är det som är felet.....

  • 120 readers

Likes

Comments

Folk pratar om hål i hjärtat, jag har miljontals hål i mitt hjärta

  • 120 readers

Likes

Comments