Jag kan inte ångra de sexuella övergreppet, det är någon annan som ska ångra det, jag ångrar däremot hur jag inte agerade ut utan höll allting inne. Jag ångrar så mycket, mest att jag låter de här styra i mitt liv och att jag inte kan minnas de glada dagarna i min barndom, jag ångrar hur jag bemästrade genvägar i livet i stället för att gå rakt fram, den hårda vägen. Jag ångrar redan nu hur jag hanterar de här minnet som jag om några år kommer ha svaret på hur jag egentligen skulle ha hanterat det.
Jag ångrar mycket, allt på grund vad han gjorde mot mig, han ändrade mig och jag lät mig ändras genom att va tyst. Men mest av allt ångrar jag att jag sa någonting, efter jag berättade så förändrades mitt liv på ett konstigt sätt. Livet kunde ha blivit som det skulle till en början men efter övergreppet blev det inte så. Livet fortsatte på det nya sättet men när jag berättade så blev livet som det skulle igen, problemet är att jag har levt efter hur det inte skulle vara och att få fortsättningen på en annan historia ger inte rätt avslut på denna historia. Invecklad men sant, här är mina problem. Varje dag. Varje natt. Varje känsla. Varje tanke. Allt kretsar runt detta.

  • 62 readers

Likes

Comments

Jag älskar inte hejdlöst utan handlöst.

Likes

Comments

I know i love a little less, every time you talk about success. You think you know what life is for, like when you resting on my floor, but honey you don't have clue..
You don't know how it feels inside, when all you do is hide. From who u supposed to be and you can never be free. Honey do you want a clue? you can try to be in my shoe. Then you maybe will understand how success can be getting out of bed in the morning.

  • 62 readers

Likes

Comments

Jag brukade vara en sån som vaknade pigg, längtade till allt som dagen bjöd på och låg vaken till småtimmarna under natten. Där någonstans, i väldigt ung ålder tror jag att jag körde slut på mig själv. Jag lät mig inte vara liten och ledsen utan jag tvingade mig själv att hålla tillbaka och ta vuxna beslut. Nu när jag ser tillbaka på hur jag behandlade mig själv så kan jag inte annat än tycka synd om den lilla flickan jag en gång var. Om jag visste de jag vet nu hade jag gjort allting annorlunda, då hade jag tagit vara på mig!

  • 63 readers

Likes

Comments

Håll andan, se vilka som saknar din röst och tappar bort din andning. Andas ut och vänd på klacken till de folk som gör det tungtandat.

  • 229 readers

Likes

Comments

Nu är jag i en sån period, en utmattad period. Jag känner varken ut eller in. Jag kan inte beskriva mitt mående men jag kan ändå säga att jag inte gillar det.
Nä jag är inte trött, ja jag vill se film fastän jag bara ligger och kollar i mobilen. Jag dubbelbokar mig, ja jag har glömt min börs igen, nej jag är inte arg, ja jag älskar dig men jag vill inte pussas. Förstår att jag är förvirrande och förlåt för du alltid bara
får enkelt ja eller nej, men just nu är allt jag kan svara, allt jag vet.

  • 228 readers

Likes

Comments

Vadå medveten närvaro? Jag är helt medveten om att jag alltid står i omedveten närvaro med tankarna i det blå.

  • 284 readers

Likes

Comments

En vägg, en genomskinlig vägg ser jag igenom till eran värld. Jag ser hur man ska vara, hur man ska känna och vad man ska säga. Så.. hej från andra sidan...
Jag önskar bara att jag kunde kliva in till er och få mig att känna mig normal och inte konstig och annorlunda. Jag vill känna normalt

  • 284 readers

Likes

Comments

Jag har väntat på dig älskling, det kanske inte känns så men rakt från hjärtat så väntade jag hela tiden på dig. Du vet att jag är otålig så tänk från mitt håll, jag väntade på dig, på att du skulle växa och bli den du är nu.

  • 358 readers

Likes

Comments

Spöke.
Jag brukade se dig, svepa omkring runt om mig. Jag ser dig inte längre

  • 495 readers

Likes

Comments