View tracker

För allt det är värt så hoppas jag du får sova gott i natt min älskling. Ge mig all din sorg så jag får bära det åt dig. Sov som den vackra människa du är och vakna i en ny problemlös värld. Jag bryr mig inte om allt ont du sagt, det är okej! Du får se på mig som du vill, tro vad du vill men glöm ändå aldrig att den kärlek jag gav var äkta, all värme var sann och jag älskade dig djupare och hårdare än grunden till allt. Jag vill ge dig det även om det är det sista jag har. ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 28 readers

Likes

Comments

View tracker

Jag skriver ner hur mycket jag saknar dig, hur mycket jag älskar dig och hur ledsen jag är att allt blev som det blev. Jag är ledsen att jag förstörde allt. Att jag inte hittade ett sätt att kämpa vidare, att jag inte såg någon utväg.
Jag skriver på konversationen till dig hur mycket värme jag får av att se våran första bild tillsammans. Hur mycket jag gråter när allt jag vill är att vara i din famn men jag sitter här ensam. Jag skriver till dig hur ont jag har, hur dåligt samvete jag har, hur mycket jag hatar mig själv och hur mycket jag älskar dig. Jag skriver det men jag raderar det.

  • 28 readers

Likes

Comments

View tracker

Det tar så jävla ont, att älska dig men det tar ännu ondare att försöka få det att sluta.

  • 28 readers

Likes

Comments

"Jag känner mig förbannad för du är självisk. Du lyssnar inte och kan varken glädjas eller sörja med mig, du kan i varje fall inte visa det. Jag kanske är kräsen och kräver mycket men jag vet att om jag skulle pick a fight with you så skulle du kunna se saker annars. Det är bara så synd att jag måste ta sån energi för att få dig att förstå, det tär verkligen på mig. Resultaten är däremot enastående....
Om du bara lyssnade istället för att direkt säga emot så skulle du också slippa tanken på att du inte räcker till. Du räcker till, du är allt. Men jag blir tyst när jag försökt att nå ut och du inte möter mig och när jag blir tyst blir du orolig att jag tänker gå min väg.
Du borde försöka se att jag faktiskt försöker skapa mer och inte avsluta. Mina korta svar och tystheten i mellan oss är bara det jag ger när du inte ens försöker att förstå, jag skulle aldrig lägga sån energi på att avsluta."

  • 29 readers

Likes

Comments

Jag klarar inte av alla mina känslor. Jag kan vara hopplöst förälskad ena sekunden och andra sekunden är jag så less att jag skulle kunna göra det värsta för att få allt att rasera.

Likes

Comments

Här är jag, världens värsta människa. Med så mångas känslor i mina händer som jag plockar på mig när jag far fram i livet. Känslor som jag uppenbarligen inte är värd att bära på! Jag krossar hjärtan och sen bär jag vidare på känslorna som faller ut ur dem.

  • 30 readers

Likes

Comments

Allt var så intensivt, min längtan till dig speglades av med din längtan till mig.
En nervositet gick igenom min kropp blandat med en ångest utav det nuvarande förflutna. I böljande vatten med igenkända ansikten växte en förvirring men alla dom tankarna och känslorna försvann och blev en lugn och lycklig känsla i hela mig. En het natt i en liten stad, i en liten lägenhet med två personer som hållit tillbaka lite för mycket, lite för länge. En natt där lite blev mycket.

  • 52 readers

Likes

Comments

Det tar så fruktansvärt ont att lämna dig och det är så jävla svårt när du älskar mig lika högt som jag älskar dig. En bit utav mig är borta, kanske försvann den i alla försök att fixa oss, jag vet inte men det jag vet är att den biten ligger hos dig och i det vi en gång var

Likes

Comments

  • 315 readers

Likes

Comments