Spöke.
Jag brukade se dig, svepa omkring runt om mig. Jag ser dig inte längre

  • 130 readers

Likes

Comments

Känslorna skiftar, det slår om så fort och okontrollerat.

  • 130 readers

Likes

Comments

Det är dom små sakerna i livet som är värda att komma i håg. Dom där minuterna i gapskratt

  • 130 readers

Likes

Comments

Jag är lite rädd för en bestämd vardag. Där saker och ting rullar på i ett oavbrutet mönster. Jag är rädd att falla in i en rutin och tappa lusten att få se saker med nya ögon.

  • 130 readers

Likes

Comments

Det gläder mig att se människor runt om mig hitta kärleken, bygger sig ett hem och så småningom slutar leva som två och börjar resan som en. Det som skrämmer mig är att mitt liv är det som står still. Jag har ingen koll, det går bara inte framåt för mig. Jag vet inte vad jag vill.

  • 131 readers

Likes

Comments

Håll min hand, se svaret i mina ögon och känn stämningen i mellan oss. Ta min hand, låt mig ställa en fråga och låt den trasigaste delen av dig svara, den kommer ge det det enda ärliga svaret.

Vill du ha sanningen eller någonting vackert?

  • 181 readers

Likes

Comments

Jag vet att du vet, jag vet du känner det och att du blundar pågrund av rädslan av att förlora mig. Jag vet också att jag är någon annanstans men jag håller ett öga på ditt hjärta och det är det som håller mig kvar, delar av mig. Jag är inte här helhjärta. Jag vill inte lämna dig krossad pågrund av mig men vi båda vet att vi inte kan komma framåt när stora delar av mig har lagts på is, mina känslor. Jag vet att jag är mina känslor och just nu vaktar jag dina i stället för att följa mina.

  • 182 readers

Likes

Comments

Är det av längtan att förförd man vill ha något nytt? Är det av rädslan att bli förd bakom ljuset man stannar kvar med det gamla? Eller är det helt enkelt tankarna på hur allt ska bli, varför och skräcken att välja fel man glömmer känna? Känna vad som är rätt i stället för att tänka vad som kan va fel.

  • 184 readers

Likes

Comments

Snubblade och nu ligger jag ner i min egen skit. Jag har kämpat hårt så hårt den senaste tiden att jag inte tar mig upp från marken där jag ligger hjälplös. Jag vill men jag man inte, mina armar orkar inte trycka upp mig eftersom jag bytte bort min vilja mot samvete. Jag vill inte ligga ner igen, inte igen... Ska sova mig stark, söva ångesten och bygga upp mig till Goliat med Davids hjärna.

(( har börjat se the bibel på Netflix, Gud, blod, offer och misstag är en bra undanflykt från livet, därav nya goals ))

  • 249 readers

Likes

Comments

Är detta livet så vettefan

  • 249 readers

Likes

Comments