Det är bara i bland, vissa grejer vi båda går igenom i livet som jag önskar att jag kunde dela med dig. Du är den svåraste att släppa, kommer alltid finnas en tomhet efter dig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En sak jag gör med folk som de aldrig kan förklarar- jag pratar med mina ögon, med blickar.

Likes

Comments

Du kanske är tydlig men du håller inte hårt på dina krav.

Vill du inte att han ska komma, ligga och gå- ta inte första dejten i sängen!

Vill du äta en middag, gå på bio och ses igen, men aldrig blir inbjuden till det? Kom med förslaget!

Det är enkelt att säga att människor leker med en, att de inte vill något seriöst och att alla du möter blir en engångs grej! Det är lika svårt att vara den första som säger att du älskar en, att du tycker om den och att det första du vill är att ta ett längre steg än till sängkammaren. Vi har normaliserat sex och steget när du lär känna personen har kommit i efterhand, kanske sjukt nu när du läser det va?

En uppmaning, bli inte arg eller ledsen på människor som inte ger dig det du vill ha, när du själv inte har frågat om det!

Likes

Comments

Swipea du höger och väntar på ett svar?
Det gör kanske den andra personen också! Va den personen du vill att någon annan ska vara, gör de saker du vill att andra gör för dig!

Likes

Comments

Människor- folk, vänner, älskare, bekanta, föräldrar, syskon, barn, släktingar är människor som vi har eller har haft i våra liv nån gång under våra liv. Vi alla lämnar alltid minnen, bilder och känslor hos varandra, saker som kommer upp i våra tankar när vi ser varandra, pratar om varandra och tänker på varandra. Varje gång vi träffar varandra, rör varandra och pratar med varandra så fyller vi på våra minnen, bilder och känslor för varandra och det här är tillgångar vi alltid har men bara använder när vi förlorar någon som varit i våra liv och lämnat dom här fantastiska sakerna till oss. Njut utav minnet till de människor du mött men förlorat och ta hand om de människor du har runt om dig. Uppskatta det du har och visa din uppskattning, man vet aldrig vad som pågår i varandras huvuden, det kan vara en strid om liv och död utan att det syns och därför kan våra ord om vad vi känner för varandra faktiskt vara det som gör skillnad. Du kan vara den enda som sagt en snäll eller stöttande kommentar till någon på en hel vecka och den lilla kommentaren kan vara värd att leva för. Berätta om dina känslor för de personer du har runt om dig, vad dom betyder för dig och även om man inte är jätte nära utan bekanta så kan man berätta vad man tycker om hos den människan. Det finns ALLTID någonting hos någon annan som du tycker om, fastna inte på det dåliga utan stå upp för det bra i alla människor.

Mina tankar går till Amme Öster och Emil Lundström och till alla som kände dom. Vi kan inte rädda alla men vi kan visa kärlek och uppskattning och det är dags att öppna upp oss, innerligt och hjärtligt!

Likes

Comments

Tar ni hand om eran kärlek? Mata den med lycka och uppskattning varje vaken sekund??

Man måste vårda kärlek! Den växer aldrig klart utan växer så länge vi lever och den dag vi dör så följer den med de personer vi älskar under resten av deras liv. Kärlek går inte mäta för den stannar aldrig på en storlek, den sväller med all lycka vi känner in och varje gång vi blir sårade så pyser lite kärlek ut men utrymmet de var i kan aldrig bli mindre, det kan bara fyllas återigen!

Varje person ni har älskat men som på nåt sätt inte innebär kärlek längre, har lämnat en plats öppen för ny kärlek. Det kan vara vad som helst, så nästa gång ni får ert hjärta krossat av en partner, blir vänd ryggen av en bästa vän eller blir sårad av en person som ni älskar, kom ihåg det här;
Du kommer sörja och det kommer ta ont! Låt dig själv sörja för att den här människan enbart ska finnas i dina tankar och tillslut inte alls bland dina känslor. Det är skillnad att ha någon i tankarna och att låta den ta plats bland våra känslor! När du tillåter dig göra det så kommer du en dag förstå vad jag menar. Folk kan inte ersätta varandra som lycka kan, folk förlorar sin plats i våra hjärtan och när den platsen varit stängd för sorg och smärta nog länge så öppnas den åter för någon annan att vidga vyerna på.

Så älska, inte varsamt utan högljutt och mycket! Våga experimentera och älska på nya sätt så kärleken kan växa utan gränser, det är de den är till för!!
Och glöm inte heller att låta dig själv gå sönder, totalt. Ett brustet hjärta går inte fylla med vem som helst, tillhör den platsen fortfarande den som var där före så kommer det inte finnas plats för någon annan förrän vi tömt känslan utav den första. Men tillåter vi oss själva att ta in tomheten som ekar inom oss när vårat hjärta har brustit så kommer det öppnas en ny dörr till ny kärlek! Istället för att hitta någon att fylla tomheten med, fyll den med lycka!

Ett sista råd, var aldrig rädd att bli kär bara för att du en gång blev sårad. Det är en risk värd att ta om det är den rätta personen du låter dig älska! Är det inte den rätta så blir det en lärdom! Att lära sig att bli hel är att hitta sig själv och växa även i dom värsta situationerna!

Likes

Comments

Ibland tänker jag på dig, hur otroligt stor plats du hade i mitt hjärta och hur mycket du betydde för mig. Jag tänker på hur du hade det och om du fortfarande står på samma ställe som tidigare. Jag hoppas du lever för dig och inte ditt liv runt honom. Inte för att jag skulle tycka om dig i dag men jag tycker fortfarande om den du en gång var.

Likes

Comments

Jag vet att jag går er på nerverna, mer än ofta. Jag märker att mina vänner, folk omkring mig blir less och irriterad på mig men jag vet helt ärligt inte hur jag ska sluta. Enough is enough but I continue.
Ett sluta hjälper inte, ett nej betyder gör det, våga inte betyder att du utmanar mig etc. Varje gång jag gör saker en gång för mycket i stället för att sluta så känner jag irritationen hos andra och varje dag känner jag mig "för mycket och börjar älskar mig själv för lite"

Likes

Comments

Kanske är det så att man måste leva med alla dom här känslorna, omedvetenhet och tvivel på både sig själv och allt omkring sig. Eller så måste man inte leva med det, inte leva

Likes

Comments

Jag vet att det inte är klokt och absolut inte sunt men hur kan man ändra tankarna om att jag älskar en annan person för mycket?
Jag är bara så otroligt rädd, för första gången under hela mitt liv tänker jag framåt i stället för att backa för minsta hinder och tänk om han inte gör det?

När vi bråkar och båda tjurar i hop i varsitt rum så går tankarna i håll som: du fattar ingenting men jag älskar dig även om du är en jävla idiot!!

För mig är det fina tankar men tänk om han inte tänker så? Tänk om han, för varje gång det blir något ger upp en del av oss? För jag vet ju inte och när jag inte vet väljer jag att tro det...

Är de här att inte tillåta sig vara lycklig?
Är det värt att kanske gå sönder helt och leva på mina känslor och dom jag vill tro att han har? Eller ska jag spara nåt litet som i slutet fortfarande är oförstört?

Jag vet inte.. jag kan inte känna just nu för jag tänker så mycket.. hur vet man skillnaden på magkänsla och övertänkande hjärna???

ALLA SOM LÄSER FÅR GÄRNA SVARA PÅ MIN JUST NU, DAGLIGA ÅNGEST! VA MIN MEDICIN! Tack på förhand

Likes

Comments