Jag såg honom i ögonen medans jag höll henne i handen. Hon förstod att hon fört två människor i hop trots hennes alzheimers. Hon hade fört två människor i hop och jag var en av dem, mot min vilja. Hans ord skär i mig, de öppnar inte gamla sår utan skapar nya, fyllda med dåligt samvete och ångest.

Det var en familj, en släkt och min hemlighet. En hemlighet är inte till att berätta om, den ska hållas, tyglas och förvaras, för när man berättar sin hemlighet tappar man makten över att den stannar som en hemlighet. Jag såg min förövare i ögonen igår och nu ligger makten åter hos honom. Så om ni ser mig är förlamade känslor och uttryckslöshet ett faktum, min hemlighet som alla redan visste om men som jag hade kontroll över, tog just en vändning som jag aldrig ville att den skulle.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


I gave all my oxygen to people that could breathe
I gave away my money and now we don't even speak
I drove miles and miles, but would you do the same for me?
Oh, honestly?
Offered off my shoulder just for you to cry upon
Gave you constant shelter and a bed to keep you warm
They gave me the heartache and in return I gave a song
Its goes on and on
Life can get you down so I just numb the way it feels
I drown it with a drink and out-of-date prescription pills
And all the ones that love me they just left me on the shelf
No farewell
So before I save someone else, I've got to save myself
I gave you all my energy and I took away your pain
'Cause human beings are destined to radiate or dream
What line do we stand upon 'cause from here looks the same?
And only scars remain
Life can get you down so I just numb the way it feels
I drown it with a drink and out-of-date prescription pills
And all the ones that love me they just left me on the shelf
No farewell
So before I save someone else, I've got to save myself
But if don't
Then I'll go back
To where I'm rescuing a stranger
Just because they needed saving just like that
Oh, I'm here again
Between the devil and the danger
But I guess it's just my nature
My dad was wrong
'Cause I'm not like my mum
'Cause she'd just smile and I'm complaining in a song
But it helps
So before I save someone else
I've got to save myself
Life can get you down so I just numb the way it feels
I drown it with a drink and out-of-date prescription pills
And all the ones that love me they just left me on the shelf
No farewell
So before I save someone else, I've got to save myself
And before I blame someone else, I've got to save myself
And before I love someone else, I've got to love myself

Likes

Comments

Det värsta med att inte kunna sova:

Hela dagen efter är förstörd, obviously.
Alla smarta planer jag får under natt-vakandet är antingen bortglömda eller så är jag för trött för att ta tag i det dagen efter.
Allt jag påbörjar under natten men lämnar till dagen efter som nu t.ex, har jag börjat städa kylskåpet så har ställt fram massor som förmodligen kommer stå där i flera dagar för jag kommer vara för trött i morgon efter jobbet för att ta bort det... men mest av allt är nog allt jag vill göra nu under natten, laga mat, städa, sortera är grejer som jag aldrig gör annars och nu kan jag inte göra det riktigt när någon ligger bredvid och vill sova i tystnad.. sen är inte mataffären öppen så jag kan storhandla till alla matburkar och idéer jag har... det enda bra är att jag gjordt en inhandlingslista samt ett middagsshema en vecka framöver.

Vad gör ni rastlösa, sömnlösa människor nätter som dessa???

Likes

Comments

Jag känner inte dig längre men jag vet vad du går igenom eftersom jag en gång var den som satt dig i den sitsen. Du har bytt upp dig och lämnat dom som gav dig dåligt rykte, dåligt inflytande och som fick ditt sätt att vara på, verka bättre än deras. En stor skillnad men har du ändrat ditt sätt att se på saker också? Har du rannsakat dig själv så du förstår varför det aldrig funkar?
I din värld är du över alla andra, alltid lite bättre. Du ger den kärlek du vill, när du vill, och inte när den du är med behöver de. Stöd? Vet du vad det är? För det är inte att ge någon något dyrt, ett stöd går inte köpa om det inte är ett cykelstöd.
Du påpekar gärna hur andra ser ut, lite som en påminnelse om hur den du är med INTE ser ut. Du är manipulativ, du väljer dom du kan styra över, trycka ner, tills det rinner över våran kant och vi bedrar dig på värsta sätt. Du går i mönster, du är enkel att läsa. Gå ett steg åt sidan och stanna där ett tag, fundera och titta över ditt beteende i livet som varit, det kommer falla tillbax på dig och det är på tiden att du inser det. 1 gång är ingen gång, 2 är lika med noll, sista chansen nu.

Likes

Comments

Morgon, dagar som du vaknar med deprimerande tankar är aldrig en god morgon utan bara ännu en morgon. Det lättaste skulle vara att dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen, för det är de närmaste man kommer att dö utan att verkligen dö. Dagar som dessa är lätta att glömma hur de känns om man bara har det ibland, lite som när du har ont i halsen och varje gång du sväljer blir du påmind och förstår inte hur du någonsin kunde glömma den där oumbärliga smärtan. En daglig depression är lite som att ha kronisk halsont, skillnaden är att smärtan inte kommer när du sväljer utan när du tänker, och både att svälja och tänka är något du gör en miljontals gånger per dag.

Likes

Comments

Jag kan inte ångra de sexuella övergreppet, det är någon annan som ska ångra det, jag ångrar däremot hur jag inte agerade ut utan höll allting inne. Jag ångrar så mycket, mest att jag låter de här styra i mitt liv och att jag inte kan minnas de glada dagarna i min barndom, jag ångrar hur jag bemästrade genvägar i livet i stället för att gå rakt fram, den hårda vägen. Jag ångrar redan nu hur jag hanterar de här minnet som jag om några år kommer ha svaret på hur jag egentligen skulle ha hanterat det.
Jag ångrar mycket, allt på grund vad han gjorde mot mig, han ändrade mig och jag lät mig ändras genom att va tyst. Men mest av allt ångrar jag att jag sa någonting, efter jag berättade så förändrades mitt liv på ett konstigt sätt. Livet kunde ha blivit som det skulle till en början men efter övergreppet blev det inte så. Livet fortsatte på det nya sättet men när jag berättade så blev livet som det skulle igen, problemet är att jag har levt efter hur det inte skulle vara och att få fortsättningen på en annan historia ger inte rätt avslut på denna historia. Invecklad men sant, här är mina problem. Varje dag. Varje natt. Varje känsla. Varje tanke. Allt kretsar runt detta.

Likes

Comments

I know i love a little less, every time you talk about success. You think you know what life is for, like when you resting on my floor, but honey you don't have clue..
You don't know how it feels inside, when all you do is hide. From who u supposed to be and you can never be free. Honey do you want a clue? you can try to be in my shoe. Then you maybe will understand how success can be getting out of bed in the morning.

Likes

Comments

Jag brukade vara en sån som vaknade pigg, längtade till allt som dagen bjöd på och låg vaken till småtimmarna under natten. Där någonstans, i väldigt ung ålder tror jag att jag körde slut på mig själv. Jag lät mig inte vara liten och ledsen utan jag tvingade mig själv att hålla tillbaka och ta vuxna beslut. Nu när jag ser tillbaka på hur jag behandlade mig själv så kan jag inte annat än tycka synd om den lilla flickan jag en gång var. Om jag visste de jag vet nu hade jag gjort allting annorlunda, då hade jag tagit vara på mig!

Likes

Comments

Håll andan, se vilka som saknar din röst och tappar bort din andning. Andas ut och vänd på klacken till de folk som gör det tungtandat.

Likes

Comments