Jag vill börja vlogga här. Grejen är den att jag vet inte vad första videon ska handla om? Kanske där jag berättar lite om mig själv...vad tycker ni? Finns det något ni vill veta eller om ni har andra tips så kommentera gärna!

Så tråkigt väder det är idag förresten och kallt också. Hoppas på vårväder, lite vår blommor har trots allt det kalla kommit till oss.

Vlogg kommer förmodligen upp idag:)

Likes

Comments

Tycker du om dig själv och ditt utseende så tycker andra att du är vacker. Jag har aldrig varit som någon annan. Var alltid utanför bara för att jag var smal. Jag är fortfarande smal men jag vet att många avgudar min kropp och önska att dom hade varit lika smala som jag. Men alla måste lära sig att det finns bara en du och du är jävligt bra. Jag tänker inte ge upp mitt mål att väga 65 kg. 15 kg mer och när jag har nått det målet ska jag bara fortsätta att kötta till 100%. Detta är för min skull som jag gör detta. Inte för någon annans skull. Hade aldrig kunnat gå igenom detta traumat för att någon annan ska tycka att jag ser bättre ut bara för att jag blir större. Jag kämpar dagligen med min kost och vikt. Jag nästan kräker när jag tvingar mig själv att äta. Jag har aldrig haft en ätstörning och det är jag glad för. Jag vet att jag kommer må mycket bättre när jag har gått upp i vikt. Kommer vara piggare och kommer orka mer. MEN jag är fortfarande stolt över mig själv oavsett om jag går upp i vikt eller inte. För då vet jag att jag kämpat och har varit stark. Och det kommer man långt med. Ge aldrig upp.

Likes

Comments

Först!
Tar jag alltid någon fuktighetskräm för jag har torr hy. Sen lägger jag smink.
Bas:
1. Hm primer
2. The balm concealer
3. Foundation från the body shop
4. Ett puder från bareMinerals (väldigt lite) sedan ett annat från isadora för att få en mattare, brunare och mer täckande effekt
5. En highlighter från w7
6. Contour från nyx
7. Ögonbrynsgrej från nyx
8. Mascara är olika men gillar bäst L'Oréal false lash wings
9. Nyx finish spray
10. Väldigt sällan jag använder ögonskugga men använder hellre läppglans som är matt från nyx.
Ha det så bra mina vänner:*

Likes

Comments

Så härligt väder vi har fått! Dock är det ju fortfarande ganska kallt. Var på studiebesök igår med några av mina girls i klassen. Väldigt lärorikt och spännande. Detta är då något som ingick i vår kurs. Och vi ska snart praktisera också:D. Åh vad kul det ska bli! Så många som frågar hur det går med skolan och som bryr sig. Himla gulliga människor:).

Jag har tappat lite vad jag ska skriva...ni vet att ska man skriva något ordenligt fint så måste man kunna vara koncentrerad. Och nu menar jag skriva på riktigt, så som jag har gjort innan. RIKTIGA BÖCKER. Vill verkligen börja med en bok men vet inte vad den ska handla om:/. Jag börja på en roman men det blev tråkigt för jag är inte så mycket för romans
...hehe. Nä men det ska inte vara så komplicerat utan det bara händer. Det finns väl en mening med allt som händer? Iallafall mycket. Eller vad tror ni? Ta och fundera en kort stund. Händer det av en anledning?

Är ni tillbaka? Har ni tänkt klart?
Min fina pappa, jag föddes på din dag och fick äran att fira tillsammans med dig. Jag hade världens bästa födelsedag varje gång jag fyllde år <3 Den dag du lämna mig var 17 november 2011. Och den 6 september 2012 var det världens sämsta dag. Åh vad jag älskar och saknar dig pappa.

Jag är så lyckligt lottad att jag har en super grym morsa. Du är mitt allt, min familj, min skatt, den människan jag ser upp till och du är min mamma.

Jag fyllde tomrummet genom skrivandet, skrev om smärtan och bort gången av min far. Jag vet att jag aldrig är ensam för vi har så mycket kärlek... jag och min mor.

Likes

Comments

Hur gör jag för att slippa må sämre?
Äter nyttigare mat. Tex nötter, ägg, fisk, pasta, kött, grönsaker...? Nä jag äter faktiskt det jag känner för. Tur för mig just nu att jag inte är så sötsugen.
Jag tränar- simning och gym. Jätte bra kombition.
Jag går upp väldigt tidigt...ja till och med på helgerna. Jag vaknar automatiskt vid en sju åtta tiden och då äter jag frukost sen ibland lägger jag mig i sängen igen och myser lite.
Yoga, mindfulness. Avslappning med andra ord. Jätte bra för att lära sig att slappna av. Andningsövningar! Blås och ta djupa andetag ner till magen och upp.
Umgås med vänner. Hitta på saker och även ha egentid. Testat det med dig själv? Ut och shoppa eller gå en runda. Ta med hunden dock. Jag har vänner men är väldigt självständig;).
Lyssna på bra musik och titta på filmer. Läs lite böcker vettja.

Idag var jag i stan och kollade lite tränings grejer. Hittade en super snygg nike tröja så har beställt hem den nu:$. Sen hitta jag en liten väska för jag har bara stora klumpiga hemma.

Sitter på bussen nu påväg hem har varit ett svettigt träningspass. Fullt upp hela dagen haha. Förresten visste ni att jag inte äter gris eller dricker någon alkohol? Det finns väl egentligen ingen anledning men just det här med gris är jag känslig för och även min mage. Jag sluta dricka alkohol för ca fyra månader sedan. Känner att det inte finns någon anledningen till att dricka. Jag har lika kul ändå. Fick höra från en vän "Felicia behöver inte dricka hon är lika rolig ändå". Många som är ute dricker ju bara för att det är kul. Men mår man psykiskt dåligt så ska man inte dricka.

Likes

Comments

Hur uppfattar jag psykisk ohälsa?
Direkt när du inte mår bra.
Sorg, oro/ångest, missbruk av spel, droger, narkotika, mobbning, sömnsvårigheter självkänsla, stress och så mycket mer.
En diagnos kan också göra så att du psykiskt mår dåligt.
Lite som min ADHD påverkar mig på ett negativt sätt. Att söka hjälp är det viktigaste. Det blir bara värre annars. Jag gick kurser för att förstå hur man är när man har fått diagnosen ADHD.

Min psykiska ohälsa kom när pappa gick bort, sedan fick jag glutenintolerans och senare kom posttraumatisk stress syndrom. Jag blev så dålig att jag knappt klara av att vara bland folk. Göra vardagssysslor eller ens kliva upp ur sängen.

Var hos en läkare nyss och han kunde inte göra något eftersom min förra mottagning inte hade skickat in mina journaler till dom och det skickades den 3 januari att min nya mot behövde dom. Så han sa bokstavligt talat det var inte lönt att du kom hit. Jag fråga honom strängt vad ska vi göra åt min sömn? Jag sover inget, vaknar fem gånger per natt och kan inte somna om. Och jag mår så dåligt när jag är bland folk. Han bara jag skriver ut sömntabletter och ADHD medicin. Tror ni jag kommer ta dom? Jävla skämt.

Trots att det är som det är så måste jag försöka annars kommer jag ingenstans. Det är jobbigt och tufft men vem har sagt att livet är enkelt och rättvist? Jag bara önska att jag kunde vara mer tydlig för vissa människor, det är inte lätt att prata och så blir det något missförstånd så försöker man rätta till det men det blir bara värre. Det blir lätt drama och bråk, jag vill inte ha det så. Många lider av psykisk ohälsa och det du kan göra är att lyssna och förstå. Det är inte lätt men förösk. Jag vet själv hur jobbigt det är med smärtan, svettningar, ångest/panikattacker, huvudvärk, ont i magen, kroppstemperatur, minnet osv. Visa varandra att ni finns där.

Likes

Comments

Som nog många av er har förstått så har jag ADHD! Med den diagnosen brukar även andra diagnoser/funktionsnedsättningar komma med. Jag har två olika.
1. Neuropsykiatriska funktionsnedsättning
innebär bland annat svårigheter med det sociala samspelet. Exempel är autism ochadhd. Ibland används begreppet psykisk funktionsnedsättning.
2. Intellektuell funktionsnedsättning
 innebär svårigheter att till exempel ta emot, bearbeta och förmedla information, vilket betyder att det krävs längre tid att förstå och lära sig saker. Andra begrepp som används är kognitiv funktionsnedsättning ellerutvecklingsstörning.

Såhär är det och jag kommer alltid att leva med detta. Men! Jag är så stolt över mig själv. Jag är inte annorlunda eller konstig. Jag är lika mänsklig som du. Jag är faktiskt glad att jag fick min ADHD, den har lärt mig mycket och jag har fått jobba mycket med mig själv. Till mitt gymnasiearbete valde jag att skriva en bok om min ADHD. Det var så intressant och roligt! Men det bästa var nog att så många tyckte att det var väldigt intressant läsning. Vill ni läsa den? Ni som är vän med mig på fb slänger iväg ett meddelande och ni andra mailar mig på pellefelle@gmail.se.

Och vidare till VAD jag ska utredas för nu. Som alla fattar...läkare gillar att sätta diagnoser och syndromer på folk. Har du spilt glass eller  trampat på en spindel så är du deprimerad. Haha nä men ni förstår! Dom vill nu utreda ifall jag har något som heter Borderline och det mina vänner! Det orkar jag inte skriva om. Men det är en personlighets störning.
Några punkter jag tagit från 1177

Stark rädsla att bli övergiven. Störd, förvriden eller instabil självbild.
Återkommande känsla av tomhet. Kraftig pendling mellan olika känslolägen.
Stark irritation, ångest eller nedstämdhet som kan vara några timmar, till som mest några dagar.
Stormiga relationer som pendlar mellan intensiv beundran och extrem nedvärdering. Intensiv vrede som inte står i proportion till vad som väcker den.
Kortvariga överdrivet misstänksamma föreställningar eller övergående upplevelser av overklighetskänslor.
Impulsivitet som till exempel missbruk av droger, sex, mat eller pengar.
Självskadebeteende, självmordstankar, återkommande självmordsförsök eller hot om självmord.

Sen en väldigt viktigt grej. Jag har gått på medicinering men jag tycker inte om det. Jag är ju inte mig själv? Plus att jag är STARKT emot droger och alkohol. I ADHD medicin finns det svag dos av amfetamin eller vad det nu är. Och jag blir så seg, trött, tråkig, jag reser inte bort från mina tankar, deprimerad och värst av allt...jag är inte Felicia?! Varför ska det behövas tas ifrån mig? Min egna personlighet bara för att min ADHD ska bli mildare. Heeell no. Jag trivs bäst utan medicin. Jag hoppas att ni som vanligt tyckt att mitt bloggande varit intressant. Imorgon ska jag berätta lite mer om min psykiska ohälsa. Tack och hej!:)

Likes

Comments

Jag har haft en så avslappnad kväll. Drog och simmade vid sex och efteråt kände jag mig som en ny människa. Sen stack jag till affären och köpte lite gott. Päron, mango, chips och dippa. Bra kombination haha. Nu sitter jag och kollar på tv. Sveriges mästerkock. Åh vad jag älskar mat. Känns så avslappnande att titta på sådana mat program.

Har inte sovit ett skit inatt. Vaknade flera gånger och jag har ingen aning om varför. Är mycket i skolan nu också. Sitter hela dagarna och pratar psykologi och kör massa övningar där vi pratar med varandra. Klient och terapeut. Idag pratade vi hela dagen om diagnoser och syndromer.

Asså vädret? Vad händer med det förresten? Det är ju kaos varje dag och det är jätte kallt. Tänk på lilla mig, blir en isbit.

Det är vissa som undrar hur det är med mig och jag tänkte förklara lite i korta "kapitel". Idag kan vi köra hur jag går igenom en hel dag och imorgon tar vi vilka diagnoser jag har och vad jag ska utredas för.

På morgonen.
jag vaknar och har svårt att komma upp, jag har alltid varit en morgonmänniska. Men nu är jag så trött att jag knappt kan äta frukost.  Sen drar jag till skolan och det är jobbigt att försöka hålla mig vaken och koncentrerad. Jag får ändå i mig mat men det funkar inte för jag är lika trött.

På eftermiddagen.
När jag slutar skolan har jag ingen ork till sånt som jag kunde göra innan. Tex gym, träffa vänner, gå en runda, fota eller mina vardagssysslor. Nä för jag lägger mig i sängen.

På kvällen.
Sen "brukade" jag ta det väldigt lugnt på kvällen men nu känner jag att jag lätt kan få ångest för att jag måste laga mat till nästa dag eller hitta några grejer som jag måste ha med mig. Alltid är det något. Sen när jag ligger i sängen så finns det ingen chans till att slappna av. Jag tycker annars att det är viktigt att slappna av tex läsa eller bara njuta innan man somnar. Pulsen måste gå ner men det funkar inte för mig. Jag känner att jag har en massa saker att fixa. Men det värsta då...natten.

På natten
Ja det är här jag vaknar hela tiden, flera gånger. Och jag har en massa mardrömmar. Nu snackar vi inte en utan tre fyra stycken per natt. Varje natt. Det känns som ett ständigt fängelse i sig själv. Det är inte skönt att lägga sig ner i sängen efter en lång dag. Det är de värsta som finns. Jag hatar dig sömnen. Innan tog jag medicin för det men jag gillar inte att ta tabletter överhuvudtaget. Man blir en helt annan människa och jag gillar inte alls hur jag blir. Man känner sig helt drogad på morgonen. Så jag slutade med den och det funka bra men nu går det ner igen. Man jag ger inte upp. Jag fortsätter in i det hela tills JAG är nöjd!
Så där har ni en vanlig dag för mig. Bugar och bockar till alla applåder.

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas allt är bra med er. Jag själv varit förkyld ett bra tag det blir väldigt väldigt tröttsamt. Men snart är det ju sommar haha. Har varit med vänner hela helgen och det är så underbart. Jag kan dock tycka det är jobbigt ibland. När man är på ett ställe och där är mycket folk. Jag får en reaktion i kroppen precis som att jag fryser så jag skakar rätt mycket.

Men vem säger att det är lätt att bli frisk efter en massa svårigheter och tragiska saker som har hänt. Ni vet mycket väl att jag saknar närheten från någon. Det är ju inte så lätt att bara gå vidare sådär. Jag är så tacksam för alla som har stöttat mig och funnits där för mig. Det betyder så mycket!

Jag har börjat fundera på sång lektioner. Det är ett av mina största intresse. Jag kan rysa ibland när jag sjunger:$. Sång lektionerna finns i hbg och det kostar ca 1400 för åtta veckor där man har en halvtimme i veckan. Visst låter det skoj? Man lär sig nog mycket om att kontrollera sin röst och nå olika toner. Det hade känts så grymt att lära sig mer inom sång. Jag vill kunna stå inför hur många som helst och bara sjunga!

Likes

Comments

Var och såg skönheten i allt idag med Marielle. Vi satt där och grät den var så sorlig och så sjukt bra...alla satt där och snyftade haha. Jag kan ofta tycka det är jobbigt att gå och se bio. Får en slags smärta i benen och kan inte sitta stilla. Den försvinner inte heller utan blir bara värre. Och jag får konstig panikattack. Är det någon som känner igen sig lite? Det är så obehagligt. Man kan inte andas normalt och man stänger av allt som är runt om en och tänker bara på att man vill springa där ifrån. Det blev inte så mycket lättare för vi satt längst in. Jag vill ju kunna göra saker normalt utan att det ska bli en massa problem. Man frågar sig om det någonsin kommer att försvinna men jag vet att det kommer göra det.

Det känns skönt att kunna skriva här och att så många visar stöd. Jag kan nog ändå ha lite hopp om mänskligheten. Det finns goda också men jag har stött på en del onda. Jag hoppas ni haft en bra helg. Trots att det snöat och varit riktigt kallt. Jag har faktiskt börjat gymma igen! Lite smått igen men det är en bra början. Var säkert två månader sedan. Men nu kommer jag ha lättare för att göra saker. Jag hoppas vi ej får mer vinter för jag tycker inte om det så mycket. Sitter och spänner mig hela tiden för att jag fryser. Jag vet typ inte hur man tar det lugnt..asså skojar inte. Nu sitter jag och väntar på bussen sen ska jag bara lägga mig i min kalla säng haha. Hoppas på att den blir varm så snabbt som möjligt. Sov gott!

Likes

Comments

Hur kan det vara så orättvist? Vad gör jag för fel? Ja detta handlar om ett slut som jag inte ville ta eller vara med om. Ibland funkar det inte och när det inte funkar gör det så ont i mig. Och jag gillar uppmärksamheten från andra för man känner sig gladare av folk men eftersom att många är så vidriga så fattar dom inte vinkeln av att man vill skaffa nya vänner. Så less på allt. Varför kan ingen förstå? Eller känna medkänsla? Varför är så många så BLINDA.

Jag vill bara må bra och kunna leva utan skuld eller smärta...ingen ångest inför framtiden eller jobb. Känna mig stark i mina val som jag gör. Just nu är det en mörk tid men det ska bli bättre så är det. Det är okej att ha mörka tider. Men detta...det är svårt ska ni veta. Ibland funkar det med kärleken men ibland gör det så ont. Tiden går så fort, igår var jag lycklig och nöjd idag...jag kan inte beskriva. Aldrig i mitt liv kommer jag hitta någon som dig. Men det kanske är för det bästa. Glöm inte mig. - Adele

Likes

Comments

Då var det sagt. Under några år (ca fyra fem år) har jag haft problem med mina bröst. Jag vill inte gå in för personligt men mitt problem var inget jag trodde jag behövde hjälp för. Det var ju inte så att jag hade ont eller hade någon knöl i bröstet. Mitt problem var väldigt litet jämfört med andras. Det fortsatte med åren och blev inte bättre men var fortfarande inget som störde mig så mycket. Och när jag berätta för läkare så sa dom inget. Men så en dag tog jag kontakt med diabetes och endokrinologi mottagningen. Jag tog prover där och det visade sig att jag hade ett prolaktin värde på 1600 och det normala värdet skulle ligga på ca 400. Jag fick även göra en magnetröntgen för att kolla om jag hade en tumör i hjärnan. Dom misstänkte mig för prolaktinom men eftersom jag ej hade denna tumör så visste dom inte vad det var. Jag slutade med mina mediciner och mina mini p piller. Jag tog nya prover några månader senare och det visa sig nu att de nya proverna låg på 1900. Detta är väldigt högt och känns väldigt tråkigt.

Har man prolaktinom så går man på behandling i fem år och det kan bli längre. Man kan inte få barn. Synen kan även påverkas av denna tumör men eftersom jag inte har någon tumör så har inte min syn påverkats dock har jag väldigt svår huvudvärk. Jag ska nu börja på denna behandling. Det är inte så att jag vill ha barn nu men att vara 21 år och veta att jag ej kan få barn är jätte tråkigt. Jag vet inte om jag någonsin kan skaffa barn...

Jag är så förvirrad. Så det är därför jag når ut till er. För att berätta om ofrivillig barnlöshet.

Likes

Comments

Hej! Kände att jag bara skulle skriva av mig lite nu på kvällskvisten. Börjar bli lite trött på alla fyrverkerier nu. Snälla ni får inte skjuta mera nu det räcker. Det är så synd om alla djur och barn osv som är livrädda för dessa raketer och smällare mm. Jag tycker inte ni ska smälla mera. Jag gav min hund lugnande nu igårkväll för att han är så rädd för fyrverkerier. Det är helt ofattbart att det finns barn som är kanske runt 13 år gamla och håller på med smällare. Har föräldrarna någon koll ens?

Aja nog om det. Jag hoppas ni alla fått en bra start på vårt härliga 2017. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska snart sova. Som ni redan vet har jag varit rätt sjuk och det är inte mycket jag orkat med så får ta igen allt nu hehe:).

Jag tänkte slänga in en bild på mina naglar som jag nu jobbat med sen i fredags...snacka om beslutsångest. Men nu är dom äntligen klara och jag är super nöjd.
Färgen är beige med lite pärl någonting? Ni fattar. Det svarta är från det andra nagellacket jag hade men sedan ändra jag mig och tog något ljusare:). Detta är då tippar och gelé som jag byggt själv. Väldigt kul att göra men det tar sin tid. Har även gjort på min granne. och det är den andra bilden med allt glittret haha^^.

Sov gott!

Likes

Comments

När jag är sjuk har jag jätte svårt att sova och när någon sover hos mig blir det värre. Denna natten kommer nog vara en sömn lös natt. Min förkylning går mig på nerverna. Det värsta är hostan men man får ju bra mage sen;)

Har fixat mina naglar till nu, dom blev så snygga. Fixade min grannes naglar idag också lägger ut bilder senare idag.

Asså det är så sjukt att det är nytt år snart. Jag kan inte förstå det riktigt:s. Det var ju sommar nyss...?

Nja jag får damp på min hosta. Kan inte sova ett skit pga den. Gör ont i bröstet och magen. Det är hemskt. Och näsan rinner. Känns som man sväljer glas och att man har smält glass i näsan. Håller ni med mig? Ska nog försöka sova nu.
Ni får en liten bild på naglarna ändå. Är så stolt. Ska fixa lite mer med dom imorgon. Hoppas jag mår bättre då också

Här har ni en bild på mina nya favvisar. Älskar ugg. Sov gott alla!

Likes

Comments

Sen när blev det okej att skriva att ens patient har adhd och maringell mental retardation? Räknas jag inte som en frisk människa bara för jag har adhd? Stod till och med i pappret att jag för tillfället inte uppfyllde kraven för lindrig utvecklingsstörning men att jag var väldigt nära gränsen.

Vad fan är du för läkare som skriver så? Är DU en frisk läkare? Kan du ditt jobb? Att sätta en massa jävla diagnoser på människor som har lika mycket värde som alla andra. Fy skäms på dig som skriver sådär och skickar vidare detta till transportstyrelsen. Tror du verkligen dom vill att jag ska ta körkort när du skickar sånt jävla intyg? Fy fan vad många läkare är inkompetenta. Ta och göra alla en stor tjänst och säg upp er och låt en riktig läkare få ert jobb.

Likes

Comments

Psykisk ohälsa- depression, oro, ångest, smärta, hög puls, osäkerhet, ledsen, sömn problem, dåligt humör, negativa tankar....kan skriva hur mycket som helst. Jag tycker detta är jätte jobbigt och jag vill inte känna såhär mera. Jag är 21 år men känner mig som 80. Jag är trött väldigt ofta och mycket i mitt vardagliga liv blir så fel. Jag vet inte hur jag ska hantera allt, det kommer som en våg. Det räcker nu, allt jag vill är att kunna leva ett normalt liv och detta är inte normalt för mig. Jag har blivit en helt annan människa. Hur länge ska det vara såhär? Ni som inte har det här förstår inte hur det känns det är en ständig kaos. Att leva med sig själv men att inte veta vem man är. Jag vet inte vem jag ska prata med och jag vet inte hur jag ska lösa detta. Jag vill må bra nu. Jag tror inte det blir bättre genom att gå och prata med någon. Dom bara tittar på en, förstår inte vad det handlar om. En människa som känner mig på djupet men säger till mig att ta det lugnt och slappna av. Jag känner en så stor irritation inom mig. Jag menar du vet inte hur det är. Du vet inte den ständiga känslan att man inte räcker till. Hur ska jag vara i dina ögon när jag inte kan vara perfekt på något sätt. Inte ens på mitt egna sätt....

Likes

Comments

Så imorgon börjar jag på folkhögskolan och det ska bli så roligt. Älskar att kunna gå i skolan prata med kompisar och plugga. Man liksom kan satsa mer när det kommer till betyg och man ger allt. Så roligt!

Min helg har jag spenderat med min älskade man. Han är så vacker och så himla snäll. Fredags var det lite flytt och sedan Pitcher's då vi firade att jag kom in på skolan. Lördag var det att ta det sista med flytten och sedan åt vi på den restaurangen med sånt konstigt namn mat och bar eller vad det hette. Sen idag har vi mest tagit det lugnt och vi åt tacos. Tycker det är en väldigt bra och nyttig rätt i och med alla grönsaker.

Imorgon klockan 09.00 sitter jag där och lyssnar på läraren och lär känna mina nya klasskompisar som jag hoppas är snälla haha. Åh vad jag ser framemot det. Kommer va så nervös både inatt och sedan på bussen påväg dit. Tänka sig att det tar sex minuter från mig. Kommer kunna cykla dit ju!

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag. Imorgon är det måndag och 19 dagar till jul! Ha det så bra mina underbara läsare:)

Likes

Comments

Så det blev restaurang idag igen. Och jag fick min creme brulee också. Idag var den lite finare och godare. Lixom kvalité om ni fattar. Stället vi åt på heter Inom mat och bar (hbg) lite old vintage design. Men dra dit och ta en iste och eller ja iste passar inte bra till creme brulee men typ Sprite eller Coca Cola. Som ni ser så valde jag bara en liten pommes och dippa till. Var inte så jätte hungrig idag för jag hade ätit kycklingspett innan. Men maten där var så god. Men Pitcher's igår var mycket bättre. Nu ligger jag och Robban i sängen och ska sova. Jag är så excited inför måndag. Kommer typ inte kunna sova något natten in en. Känns så pirrigt precis som att man ska börja första klass igen haha. Kommer säkert bli jätte bra, känns super duper iallafall! Jag är redo...all set...and....GO! Hoppas ni har en trevlig kväll. Kramisar!

Likes

Comments