Header

Jag har varit på härliga höstpromenader, sminkat mig och köpt nya tidningar att läsa. Bl.a. några inredningstidningar i och med flytten som kommer längre fram.

Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt med en påse godis i soffan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag var på permission till behandlingshemmet för inte så länge sedan, på vägen dit åt jag mc donald's och när jag var på boendet fick jag en försenad födelsedagspresent. Det var téer, en mugg, en ask och en låda. Det var riktigt mysigt att hälsa på dem igen (boendet alltså)!

Mormor har varit på besök. Hon lämnade fika och jag fick en ny, rosa anteckningsbok av henne med katt på som jag tycker är så himla fin! Och idag var jag nere i kiosken med mamma och köpte en tidning - Veckorevyn. Jag brukar inte köpa den men tyckte att den verkade innehålla fina bilder, och det är det som är huvudsaken för mig nu när jag har svårt att koncentrera mig på läsning (jag kollar mest på bilderna).

Likes

Comments

Igår fick jag "leverans" (födelsedagspresent egentligen) av mamma, en svartvit poncho från Only och en filt från Hemtex. Jag var lite osäker på ponchon först för jag upplevde att den var "stickig" (känslig som jag är) men efter att ha haft på den ett tag var jag fast. Den är underbar! Filten är också jättebra, den är så himla mjuk.

Gjorde dock misstaget att sova i ponchon, så nu ligger den i tvätten och det lär väl ta ett tag innan jag kan använda den (när den har torkat och så), haha. Men lite positiva nyheter i alla fall!

Likes

Comments

Jag var på kiosken häromdagen och köpte det här mjukisdjuret, kallar honom för mitt lilla ufo. Sedan tog mamma med sig thai-mat som vi åt, der var riktigt gott! Jag har också varit ute och fotat lite. Det är så fint nu på hösten. Och ang. den sista bilden - jag brukar inte peka fuck you, men psykvården kan vara helt galen ibland (ironiskt, jag vet). Tänker inte gå in i detalj på vad som hänt, men det har blivit en stor omväg för mig att få den hjälp jag behövt/behöver och jag är så trött på att man alltid ska stå redo för krig.

Likes

Comments

Under de senaste dagarna så har jag ätit två goda efterrätter och promenerat med mormor. Jag var fullt påklädd för det blåste så mycket!

Den första bilden och den med muminspelet är saker jag fått/gjort med pappa. Han var och lämnade en målarbok och chocolate pear tea från lipton till mig och idag har vi spelat mumin.

Om en stund kommer mamma och då ska vi äta tillsammans, det blir mysigt.

Likes

Comments

Jag var börjat försöka måla mer igen nu. Det är svårt att koncentrera sig men ibland funkar det. Jag har även mina mysstrumpor på mig.

Ni får ursäkta om jag lägger upp samma bild flera gånger, jag är inte på topp just nu och orkar inte hålla koll på allting.

Likes

Comments

Tidigare idag var jag och köpte en inredningstidning, Allt i hemmet. Sedan kom mormor med en burk att ha mina urklipp i, brevpapper och ett ritblock. Det är verkligen perfekt! Nu har jag mycket att pyssla med de kommande dagarna, haha.

Likes

Comments

Jag har som sagt köpt på mig en rejäl bunt med tidningar, så vad passar bättre än att sätta ihop det man gillar mest till något eget? Mormor tänkte komma förbi med en låda att ha bilderna i och kanske ett block att sätta bilderna i. Det ser jag fram emot!

Det är alltid bra med tidsfördriv, och det här med att klippa och klistra har jag inte gjort så mycket innan, så det blir spännande att se vad det blir av det.

Likes

Comments