Header
View tracker

Igår var mina småsyskon Wilmer och Lovisa hemma hos mig och bakade pepparkakor. Mys!

Idag gick jag en promenad på förmiddagen och på vägen gick vi in i en blomsteraffär. Det var så fint så jag tog en massa kort. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta på serier.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag var och hälsade på dramalogen idag, ett projekt med många olika inriktningar och saker att göra, för personer med någon form av psykisk ohälsa mellan 18 och 35 år. Det var så mysigt och alla var så trevliga! De hade en lampa de hade klätt med medicinförpackningsrester, tycker den var riktigt cool! Funderar på att göra nåt liknande med mina förpackningar när de är slut.

Sedan var jag på Emmaus också, där jag hittade en väska och en tubhalsduk. Min bror heter Vincent så det var därför jag var tvungen att ta med tofflorna på bild också.

Har hur som helst haft en fin dag och imorgon ska jag träffa min kontakt på öppenvården för första gången och dessutom fika med min kompis Sandra!

Likes

Comments

Idag var dagen då jag firade att jag fyllt 20 år! Det var roligt och mysigt med vänner, familj, gott att äta och presenter. Fick bl.a. en onepiece från HM som jag önskat mig, och en rosa bläckfisk av min syster Lovisa.

Nu sitter jag hemma hos pappa i min nya onepiece och med mina mysiga tofflor som jag fick av min bror Wilmer idag, och bara tar det lugnt. (Wilmer och Lovisa är, om ni undrar, de som är på andra fotot).

Likes

Comments

Lunchen med boendestödet Sandra blev morot, paprika, dipp och en (liten) kopp te, så gott alltså!

På eftermiddagen var vi på biblioteket och jag lånade två ljudböcker och en vanlig bok. Sedan stickade vi och när Sandra hade gått så stickade jag själv och lyssnade på ljudbok. Just nu sitter jag och myser med Rodny.

Likes

Comments

Jag har haft en mysig dag på stan med mitt boendestöd Sandra. Vi har gått några ärenden och kollat i affärer. När vi var på väg dit hittade vi ett äppelträd som hade kvar sina äpplen men inga löv. Rätt fint ändå!

hm hittade vi ett par stickade byxor. Har aldrig sett det förut faktiskt. Det kanske blir nya modet? Sedan var vi på en loppis och jag hittade så söta kläder och ett iPhone 5-skal. Tänk att använda det med alla de där taggarna, kan väl inte vara så skönt? Men coolt var det!

Sandra är galen i att sticka så innan vi gick hem gick vi inom en garnbutik där vi köpte garn och stickor. Nästa gång hon kommer (på fredag) pratade vi om att vi skulle gå och köpa nåt gott te och sedan sitta och sticka tillsammans.

Likes

Comments

Hela dagen idag har jag hållit på att flytta upp till övervåningen. Jag hittade två av mina gosedjur som tyvärr är lite skadade, den ena saknar näsa och den andra saknar ögon. Måste laga dem!

Längst ner ser ni hur mitt rum ser ut hittills. Runt omkring annars är det mest kaos med flyttlådor och möbler som ska ner till mitt gamla rum dit mamma ska flytta.

Likes

Comments

Jag har haft en sån himla härlig dag idag. Jag har dock haft fullt upp med att flytta från mitt rum på nedervåningen till mammas rum på övervåningen, och dessutom har jag hämtat grejer från behandlingshemmet eftersom att jag är utskriven därifrån nu. Det som har gjort dagen så himla bra enligt mig är att hela min familj på mammas sida (jag, mamma och min brorsa Vincent som är 18 år) har fått tid tillsammans (även om det var i en bil i sammanlagt 4 timmar).

När vi hade fått med så mycket som möjligt i bilen av mina grejer så ville mamma att vi alla skulle ta ett foto tillsammans. Ni vet, ett familjefoto där alla ler och ser glada ut. Vincent säger nåt i stil med "nej" eller "orkar inte" eller bara "men...", och då säger mamma med bestämd röst: "nu!". Alltså, att nu ska vi ta det här fotot och alla ska vara med och se glada ut. Det var så roligt tycker jag för det visar verkligen hur livet kan vara så annorlunda från hur det ser ut på sociala medier. Fotot blev bra och mamma var egentligen inte arg eller något sånt och jag tycker bara att hela situationen var väldigt rolig. Där sitter vi och ska vara perfekta familjen liksom.

Innan dess när vi nyss hade satt oss i bilen började mamma och Vincent småbråka över vad det var för märke på bilen, och det fick mig också att le lite grann. Inte för att det är roligt att höra på bråk alls, men för att det var så absurt - av allt man kan bråka om så bråkar de om vilket märke bilen har. Jag kan inte riktigt förklara det men det tyckte jag var lite roligt.

Jag älskar er mamma och Vincent och jag hoppas att det är okej att jag skriver om det som hände, för jag vill själv kunna minnas det för jag tycker att det var en så fin dag med er. 

Likes

Comments

Idag kom Allas hem i brevlådan, ser ut som ett så mysigt nummer! Sedan var jag på stan med mamma idag också, hittade en snygg jacka som jag hoppas kunna använda trots kylan ute bara för att den är så himla snygg!

Likes

Comments