Header


Godmorgon fina du! Asså hur mysigt är det att få vakna upp till strålande sol? Åhh underbart! 

Dock så har uppdateringen här uteblivit av privata skäl men förhoppningvis så ska det bli ändringar på det inom snar framtid :) 

Dessutom så har jag införskaffat mig lite gottigheter inför midsommar, köpte en ny foundation från Mac, lösisar från eyelure, shading brush från real techniques & en läppenna som råka komma med ;) 

Ahhh äntligen känner man sig förberedd & nästan klar inför midsommar-firande med pojkvännen och hans familj, ska bara komma på en snygg outfit först... Aja det hinns vell på 2 dar...? 

Love Julia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Wihoo! Här är grejerna jag fick i present från mamma!
Tre stycken fragrance mists med tillhörande bodylotion och även ett travel kit med 8 superfina nagellack från Essie! Blev såå glad över detta så har idag äntligen målat naglarna i färgen "cute as a button" och testar även "pure seduction" misten och lotionen!

Likes

Comments

Sneak peak - vad tror ni finns i påsen?

Likes

Comments

Att lyckas med något är inte att få bästa betyg eller bästa resultat... Det är inte heller att prestera på topp hela tiden.

Att lyckas är att klara av ett mål, vare sig du gör det en gång eller flera, varje gång du klarar av ditt mål så har du lyckats.

Vi kan alla utveckla våra mål men tänk på de mål du en gång haft, gör du fortfarande dem?
Du kanske anser att du är misslyckad då du inte klarar ditt nuvarande mål? Har du glömt att du har klarat ett eller flera mål för att komma till den punkt du kommit idag?

Glöm inte dina mål som du har en gång lyckats med, de var svårigheter i början med.

Likes

Comments

Quick fix - en härlig grön make up gjord på 3 skuggor, en ljus grön i inre ögonvrå, en äppelgrön på mitten mot yttre ögonvrå och en smaragdgrön i allra ytterst över den äppelgröna skuggan, lägg samma smaragdgröna i ögongloben och sudda!

2 lager mascara och lite bronzer så har du en snygg och lätt look.

Likes

Comments

Tjohoooo! Äntligen har älsklingen tagit studenten!!!!! Grattis grattis sötnos! Love u!! <3

Likes

Comments


En snabb make up som gjordes förra veckan :)
Använde en plommon, vit och mörkbrun skugga från .Färg, vet dock inte vad skuggorna heter då detta gjordes på praktiken.

Men här får ni lite inspo på en snabb röd/lila sotning som tar max 5 minuter och passar bäst till gröna och blåa ögon! Adda 3 lager mascara och massa gloss!

Love Julia

Likes

Comments

Godmorgon sötnosar! Hoppas ni har haft en mindre stressfull snorig morgon än vad jag har ;) haha inte lätt att vara "halvt" förkyld, försöka måla naglarna och inte låta dem torka, gå ut med hunden och äta en halv daim till frukost, helt perfekt eller hur?! Nä skippa frukosten är ju inte så bra med tanken på vad som redan håller på hända...
Ni som har följt mig ett tag vet att jag har haft ätstörningar tidigare i livet och en missad måltid kan betyda att du rasar allt jobb du har gjort för att slippa leva i ständig svält & ångest...
Men det ska inte få hända mig! Jag tänker kämpa tills jag inte behöver kämpa längre, en gång anorexia aldrig igen!

Love Julia

Likes

Comments