Hi.

Ni vet serien som troligen alla pratar om. That's right. 13 reasons why. Varför ägnar jag min tid på serien nu? För att det är nog min favoritserie, har andra favoriter men just den serien. Tänk att man säga så lite kan skada någon, nu tänkte jag mer på ord. Alltså den serien fick mig nog seriöst att få mig att tänka om hur man ska egentligen bete sig för man vill ju knappt förlora sin bästa vän för att man säger något dumt som man kanske inte ens menade. Men ibland tyckte jag att Hannah's anledningar var lite udda - mestadels med Clay och Zach, de andra förstod jag ganska mycket av men inte dessa två. Visst Zach var ju douchebag, men hon missförstod honom.. Vill inte direkt spoila för de som inte har sett serien än! Så ni som vet, förstår nog vad jag menar.

Men jag började mest gråta över Jeff, och jag blev verkligen till ett vrak när jag såg det avsnittet. Fy, vad jag grät. Jeff förtjänade verkligen inte det och polisen trodde att det var fyllekörning men egentligen var det att stopp skylten var nermejad på grund av en person som är med i banden. Ni som ska se, you'll see what I mean by that.

Clay, han är nästan som jag. Ingen social person eller så, hur han ens kom med i banden förstår jag fortfarande inte och att han skyllde på sig själv att Hannah tog sitt liv, var lite sad. Men som tur har han ju Tony. Alltså om ingen har en sån här små crush på Tony, så vet jag inte vad som är fel på er människor (not all of you).

Tony är sååå bra vän, idk why men han är alltid där för Clay. Like no mattet what. (spoiler alert) Och när han såg Clay stå vid bergskanten, han blev ju orolig för honom.

Men inget mer snack om den serien nu! Ska nu och äta lite kvällsfika.

Likes

Comments

Hello there, stranger.

Nu kände jag visst att skriva av mig lite. Ta det lugnt, inget mer deep stuff here, no not at all. Nu är det bara jag som tänker skriva lite strunt. Vadå för strunt, kanske ni tänker eller funderar? Har själv ingen aning vad för strunt jag tänker snacka om, men varför kan vi inte snacka om något som kallar sig för ”anime”? Något du kanske känner igen eller har hört talats om men aldrig sett?
Well, anime är då ett japansk serie eller film, please correct me if I'm wrong or anything.. Men det är i alla fall japansk animation. Sure, det finns folk som gör engelsk dub, alltså serien eller filmen talar engelska istället för japanska. Men jag föredrar japanska då det låter mycket bättre än engelska, men det beror ju väl på personen.

Anime har som stort sett funnits länge för mig, jag började se anime kring 2010, kanske då jag var vid 12. Fast K-pop fanns lite tidigare än det (2009), bara ett år före, för mig då. (K-pop började jag lyssna vid 2009, om ni undrade vad i hela friden menade jag med att K-pop började 2009? Då menades att det var då jag fann k-pop! k-pop industrin har nog funnits länge!)

Anime är rätt så nice och tycker att det finns en del bra anime och min fav i anime är yuri on ice och den är relativ ny. Ah, jag vet inte vad som fick mig att börja gilla den så mycket men jag gillar verkligen BL (boy's love, eller yaoi) och det var mycket sånt i den (även att det inte verkade så, you'll see what i mean by that)

nu ska man då byta ämne, och då kan vi väl börja prata om vad som hände idag. Jag vet att klockan är 23 (och jag borde faktiskt sova nu), jag och min pappa for ut och körde skoter och kom fram till en annan grupp med människor som fiskade. Vi kom dit kanske kring 10 tiden och började som direkt att fiska. Det tog ju tid innan jag fick min första abborre, vid 11 tiden så fick jag den första abborren då. Tiden gick och min andra abborre fick jag vid 14 och min tredje vid 15.. Den sista var nog den största fisken som jag har fiskat upp, och det var ju första stor fisken jag har dragit upp. Men fick ju även en fjärde utan att fiska upp den riktigt för att den tredje hade just ätit sin middag som var en siklöja. En liten bonus hade man fått. Vid halv 15 så drog vi därifrån och testade ett nytt ställe och fiskade där jag fiskade upp 4 fiskar till - 2 stora och 2 små och det med att säga, mina vänner, så blev det vår middag, förutom de två små abborrarna som är kvar på isen.

Men det var allt för idag och ses troligen imorgon.

Likes

Comments

Tjena, folk.

Mitt namn kommer förbli anonymt, så hej på er allihopa. Hoppas att ni har en bra morgon, förmiddag, eftermiddag eller kväll. Men jag är 18 år och bor någonstans i Sverige. Jag gillar k-pop och anime, typ det enda jag gillar. Jo, tv-serier också. Har just avslutat en serie som heter thirteen reasons why, riktigt bra serie och rekommenderar den starkt.

Men jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om saker. Men kan ju börja med att jag gillar faktiskt att vara för mig själv och vara ensam, hur ensamt låter det va? Men jag gillar det men jag vet inte vad som hände med att sluta umgås med folk och vänner, det är väl att man känner sig utanför eller att man inte direkt passar in. Gilla samma saker eller har samma åsikter och så. Jag har och hade vänner, och själv vet jag inte om jag borde ha vänner eller om jag förtjänar att ha vänner. För jag vet själv att jag är inte en bra vän, lite väl djupt tänkande om vänner.

Förlåt om det blev lite väl "deprimerande" eller vad man än kan kalla det för något. Ha en bra kväll eller vad som helst.

Likes

Comments