Instagram@unacusticc

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter labben i Kalmar igår stannade jag kvar för att spendera lite tid med min saknade syssling! Blev ett besök i hennes studio där jag inte bara gjorde en, utan två tatueringar! Blev hur nöjd som helst efter månaders funderande med tanke på att jag är sjukt nålrädd haha! 

Likes

Comments

Januari

Blev inga bilder i Januari på grund av att jag inte gjorde någonting den månaden, minns att jag inte mådde speciellt bra.

Februari

I februari blev det kvalitetstid med mina favoriter, romantisk alla hjärtans dag-middag + utgång och min studentmössa kom hem!

Mars

Mars inleddes med partaj och en weekend i Zackis föräldrars stuga med världens bästa gäng! En sådan helg behövdes verkligen, det blev grillning, bad i tunna och party!

April

I April började det äntligen bli vår! Då blev det lite utflykter, mer tid med tjejerna och Zacki fyllde år!

Maj

Balen, det var helt klart höjdpunkten med denna månad! En dag jag aldrig kommer glömma.

Juni

Juni var nog den absolut viktigaste månaden på året! Studentvecka och studentdagen, succé!

Juli

Höjdpunkten i Juli var helt klart Löga beach party! Sen blev det även en hel del krogkvällar och roliga aktiviteter med fint folk!

Augusti

Höjdpunkterna med Augusti: min och Neas födelsedagar! Det blev även en hel del festande utöver det! Jag och Nea spenderade även en dag vid hennes farmors underbara hus, pool och solande! Sen fick jag även tillbaka kontakten med Shadi, det behövdes i mitt liv!

September

September var nog bara party, party, party!

Oktober

Party, party, party fortsatte i Oktober haha!

November

Träffade skönheten Jessica i November, är så sjukt glaaaad över det! Inte ofta man träffar någon som har en så lik personlighet som en själv. Det blev en del dejter med henne! Jobbade även en hel del denna månad, då förgyllde Malin mina dagar! Också en crazy lady, får spendera mer tid med henne! Och i November blev det återigen party!

December

Haha för att inte tala om denna månad, den bestod typ enbart utav festande. Julia fyllde 20 (!!), juldagen, nyår och alla helger däremellan. Helt klart bland dom bästa månaderna på året! Har haft så sjukt kul!

​Året 2015 blev det absolut värsta och helt klart det bästa året hittills! 

Jag förlorade den som stod mig närmast, som jag älskade högst på denna jord. Men jag träffade så mycket nya och fina människor som jag hoppas att jag får ha i mitt liv för alltid! 

Första halvåret var riktigt svårt att ta sig igenom men jag klarade det! Och det har gett mig så mycket i livet. Erfarenhet, en läxa, jag har mognat efter det och blivit så mycket starkare och mer bekväm med mig själv. 

Jag gick på balen, tog studenten, fyllde 19, skaffade jobb och sökte till högskola/universitet. Nu i Januari 2016 kom jag in på 3 universitet (Luleå tekniska universitet, Mittuniversitetet, Linnéuniversitetet) och jag valde att plugga till sjuksköterska på Linnéuniversitetet fast på "distans", jag går på Campus i Västervik och är helt klart supernöjd med det! Det som står i fokus detta år är framförallt plugg och lägenhetsjakt! Hoppas detta år blir bättre än 2015, trots att det förra är så sjukt svårslaget! 

Likes

Comments

Känns som att det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen! Tänkte att jag ska göra en årsresumé typ.
Men det stora som har hänt är att jag har börjat plugga igen! Pluggar till sjuksköterska på Linnéuniversitetet fast på "distans", går på campus i Västervik och trivs riktigt bra än så länge! Jag kom även in på Mittuniversitetet i Sundsvall men valde att tacka nej till den platsen!
Känner att jag borde börja uppdatera bloggen oftare, får se om det blir av!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments