View tracker

Kvällens facelook

Älskar mit läppstift från nyx, matt vinröd!

Likes

Comments

Sommarlovet lider mot sitt slut. På tisdag börjar jag sista året på min utbildning. Det känns helt sjukt, det känns som att jag började igår! Det ska bli att spännande sista år, jag har ju dessutom haffat extra jobb på migrationsverket, är just nu på väg hem efter en lååång arbetsdag.
Det bästa med sommarlov är att man kan styra lite som man vill. Men kan välja hur man jobbar, hur man ska resa och spendera dagarna med sina nära och kära.
Igår var en riktig ätardag för mig. Jag började med brunch med min bästa vän, bananpannkakor och nyttigheter blandade med donuts och muffins och kakor haha bästa!

Efter det träffade jag en annan tjejkompis, en ny kompis , vi började häng en del då båda hade praktik på migrationsverket och vi bara trivs ihop. Det blev sushi mys med henne. Presenterade henne för bonsai sush i lund!!
Värd att testa ni som bor i lund !!
Fastän jag hade lagat mat och förbrett matlådor så kände både jag och killen för att äta pizza så det fick det bli.

Likes

Comments

Jag är så trött på allt i vår lägenhet just nu, vill bara slänga ut allt och börja om på nytt, känner ni någonsin så?
Helst av allt vill jag flytta och börja om i en ny lägenhet..men det får vänta några år. Vi vill att nästa gång vi flyttar, så ska vi flytta till ett ställe där vi kommer bo en lång tid. Ett ställe vi kan starta en familj och låta våra barn växa upp där. Ha något som är vårt tillsammans och inte att någon flyttar in till någon annan utan det ska vara vårt.

Jag skulle skriva om inredning...hahah! Jag spenderar eftermiddagen och kvällen med att bläddra i olika tidningar med inredning och möbler. Så himla mycket fint, jag vill bara ha allt! Men jag får börja med att övertala kille om att vi borde göra om här hemma, det blir enkelt då även han är trött på våra möbler och allt sånt tråkigt. Han kommer få hand om det elektroniska och teknikprylar här hemma...sånt håller jag mig borta ifrån haha.

Likes

Comments

Lugn dag idag, tvättat och städat här hemma annars bara tagit det lugnt.
Jag funderar på att göra en ny tatuering.

Todays look!
Är så nöjd med min sminkning, har börjat bli bättre på det!

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev här. Har chillat mest innan skolan börjar och träffat vänner så mycket jag kan och ätit gott. Jag har även kommit igång med träningen och det känns helt jävla underbaaart. #enmiliveckan är målet varje vecka och just nu kommer jag över den gränsen hela tiden. Efter varje styrkepass avslutar jag dessutom med intervalls löpning vilket dödar mig varje gång men som känns helt fantastiskt!

Ska bättra mig!

Bjuder på lite matbilder och en selfie

Likes

Comments

Spenderar fredagen hos mina päron i veberöd när killen ändå är iväg med sina kollegor. Imorgon blir det fotbollscup då lillebror spelar och självklart har man lovat att komma och supporta. Blir som en liten familjeutflykt.
Kom förresten fram till att jag måste höja tempot på min träning då mina abs försvunnit , kan dock bero på alla kanelbullar jag åt igår..hade inga spärrar.

Men nä nu ska jag fortsätta kolla på filmen med familjen.
Här kommer en bild på mina "abs"...

Likes

Comments

Nej, det är inte kanelbullensdag idag.
Blev sugen på kanelbullar, åkte till affären för att handla socker, mjöl , margarin och mjölk och sånt skit för har inte sånt hemma. I mitt kök är vi strikta med socker och mjöl och mjölk, det är inget i har hemma. Vi har trevliga grannar däremot där vi kan låna om det är KRIS, annars ingår det inte i vår kost.
Men dag ville jag överraska killen som älskar kanelbullar och om han blev glad. Så jävla stolt jag kände mig , hade lätt kunnat bli världens bästa hemma fru

Likes

Comments

Jag blir så trött på allting som händer i vårt samhälle, det är sjukt att jag , tjej, ska vara rädd för att ta mig nånstans.
Det var efter att vi hade varit i Köpenhamn och sett Beyoncé, tågen ställdes in och vi var fast på Kastrup flygplats. Som tur kunde min kompis pojkvän hämta oss, han körde mig från Köpenhamn till Lund C där jag hade satt min cykeln och skulle cykla hem. Klockan var ca 03:15 och det skulle ta mig ungefär 10 min att cykla hem till min dörr. Det var inga bilar eller bussar som körde så jag bestämde mig för att cykla på bil vägen, jag ville inte ta cykelvägen hem för att emellanåt så kommer det lite buskar och jag var rädd för att någon skulle hoppa fram från buskarna och typ mörda mig...för det är så det är nu för tiden, man är rädd hela tiden för sitt liv. Men det gick bra tills jag var någon minut hemifrån. En minut från där
Jag bor finns en fyra-H-gård, mitt emot de finns den en bilväg och cykelväg täck med träd och buskar ( cykelvägen då) och ett coop.
Jag kom till korsning mellan 4-Hgården och coop när en man skriker Hej till mig. Mitt hjärta slår hårt i bröstet, jag vänder mig om men slutar inte cykla. Han skriker återigen " jag vill bara prata med dig" här cyklar jag snabbare, och försöker komma ifrån. När jag tror att jan kan andas vänder jag mig om och ser att han sätter sig på sin cykel och cyklar mot mig. Jag har nog aldrig trampat eller cyklat så snabbt som jag gjorde då. Jag cyklar allt jag orkar, kastar cyklen när jag kommer till min trappa och springer upp till min dörr och då viker sig mina ben. Som tur är har vi balkong på framsida så jag tänker att om han har följt efter mig så ser han i alla fall inte mig. Jag sitter där i ca 10 min innan jag vågar resa mig upp och låsa upp dörren. Väl inne låser jag alla lås jag har sätter mig ner och börjar gråta. Jag går till alla fönster ser till att de är låsta, vid det här slaget har redan väckt min pojkvän men jag har så mycket adrenalin i kroppen att jag inte vet var jag ska göra med mig själv, notera att klockan vid detta slaget säkert är 03:45..

Vad gör folk gömda i buskar klockan halv fyra på morgonen..sen dess har jag inte vågat cykla hem själv när det är mörkt ute, jag tar taxi eller sover hos vänner. När ska detta ta slut, när ska vi tjejer kunna sluta vara rädda. Jag kan heller inte säga att han ville något ont eller inte för jag var så rädd för mitt liv att jag inte ens tänkte att den här personen kanske är vilse..

Likes

Comments

Började dagen med en 5 km PW runda imorse, hur härlig start på dagen liksom. Jag älskar det!! Jag ska mg höja mitt mål på en mil i veckan till två mil veckan då jag redan idag har gått halva milen och antagligen kommer jag gå den andra halvan imorgon. Men det känns bra att det har börjar på ett bra sätt och att jag känner mig mer motiverad än någonsin. Mitt mål är att vara i mitt livs bästa form någonsin, jag bryr mig inte ens om vad vågen säger utan jag känner att jag behöver må bra utan all hets om kroppsidealen på tv , på instagram på alla sociala medier nu för tiden.
Just nu känner jag mig väldigt nöjd med mig själv, jag är verkligen på god väg och jag trivs så himla bra med mig själv och min kropp. Allt faller på plats.

Jag testade den nya celsius, tror den är ny i alla fall, har varit borta för länge. Hallon/acai, sjukt god.

Likes

Comments

Jag och min kille har varit tillsammans i lite över 7 år nu, vi har gått igenom så mycket tillsammans och växt tillsammans. Men samtidigt har det alltid varit viktigt för oss båda att fortsätta vara två individuella personer. Vi är inte en person, utan två olika personer som har mycket gemensamt men ändå lite olika intressen.
Ett exempel är när det gäller utgång, vi håller inte koll på vad den andra gör när denne är ute med sina vänner/kollegor, vi stöttar varandra och ser till att visa och ge varandra respekt.
Att respektera varandra och uppskatta varandra är för det viktigaste i ett förhållande. Såklart ska man älska varandra också. Även om man är i ett förhållande betyder det inte att ens liv utanför förhållandet upphör. Jag stöttar min pojkvän i allt han vill göra och detsamma gäller honom med mig. Man älskar varandra utan att låsa in varandra. Jag älskar att vi har den sortens förhållande där vi kan umgås med varandras vänner utan att det känns konstigt eller jobbigt på något sätt. Jag älskar att vi kan umgås på varsitt håll och veta att när jag kommer hem så väntar min kille på mig och jag får vakna bredvid honom föralltid. Jag älskar att vi kan planera vår framtid ihop utan att det blir konstigt för vi vet båda vad vi vill. Jag kan ärligt säga att jag har hittad min drömman utan att överdriva för det är så det känns. Att veta att jag kan umgås med hans familj utan honom och han att min familj älskar honom är också viktigt. Att veta att när det väl är dags för oss att starta egen familj i framtiden och att våra barn kommer ha folk runtomkring sig som älskar de mest i hela världen är något av det viktigaste i livet. Han är min bästa vän, han är den jag vänder mig till när det är något, han den jag älskar mest men även den som kan göra mig mest arg, men han är också den som kan få mig att skratta eller le när jag bara vill ge upp. Den som får mig att fortsätta mot mina mål och drömmar och som aldrig låter mig ge upp när jag inte orkar mer.

Jag började min lärarutbildning för några år sen men hoppade av för det inte kändes rätt för mig, istället för att försöka övertala mig till att fortsätta stöttade han mitt val att jobba och resa tills jag kom på vad jag ville göra. Även om det bara blev några månader tills jag kom på vad jag faktiskt ville plugga så betydde det mycket att han var där och hjälpte att kolla upp de olika utbildningarna jag var intresserad av.
När han valde sin utbildning så stöttade jag honom till hundra procent. Han blev färdig och har idag ett jobb han trivs med och som dessutom har blivit till en hobby. Det är det man vill, hitta ett jobb som man faktiskt tycker är roligt även på fritiden, det är ju rena drömmen.
Jag själv blir färdig nästa sommar och jag längtar!! Jag kommer få min examen och det är något ingen kan ta ifrån mig. Det är något jag har uppnått själv. Det är mitt.

Visst har alla vi våra dåliga sidor som kommer fram förr eller senare i ett förhållande men det gäller att man jobbar på sina problem istället för att ge upp. Är det på riktigt så finns det inga problem i världen man inte kan lösa tillsammans. Kärlek vinner alltid.

Larvig bild på oss två, dagen efter jag hade kommit hem från resan. 4 veckor utan honom var för länge.

Likes

Comments