Åh jag vill verkligen bli bättre på att uppdatera här, men känns bara inte som att tiden riktigt räcker till eftersom att jag pluggar från klockan 08.10 till 21.00 (med 3 eller 4 timmars break) och hade velat göra så mycket mer om dagarna, som tex blogga, träna och mitt rum hade verkligen behövts städas just nu…. Men jag ska iallafall verkligen försöka få in bloggandet i min vardag igen.

Skrev iallafall i ett tidigare inlägg att jag skulle till sverige, men tog bort det för tyckte inte att det va väldigt slarvigt gjort. Men jag kom iallafall hem för en ca vecka sen så vet inte om man ska klaga på att man är stressad, hade endån precis ett 3 vekors lov. Kände endån inte för att blogga för ville bara umgås med familj och vänner eftersom att jag inte träffar dom så ofta. Hade heller inte något jätte intressant att blogga om, men nu hoppas jag på att orka ta tag i saker och ting och iallafall börja blogga om helger och ställa timer på inläggen, får se lite hur jag gör.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

(Förvånad över hur lite bilder jag tog från resan!!)
Men som jag skrev i ett tidigare inlägg så va min ena 18 års present en resa till hemlig destination, Well jag hamnade i Australien!! Vilket är bästa resan jag gjort i hela mitt liv även om de va lång resa (8 timmar) bara för att va där över en helg. Gold Coast va ett helt fantastiskt ställe och har fått både mig och pappa att kanske i slutet av detta året flytta dit.

Likes

Comments

Idag blev jag väckt till sång,tårta och lite presenter för jag fyller 18 år idag!!! Detta kommer jag fira på ett flygplan mot okänd destination. Min Pappa bad mig packa en väska igår kväll som både innehöll kläder för kyligare väder och för varmare väder men han vägrade säga vart vi ska nån stans. Det enda han sa var att det ligger i en annan värdsdel, alltså ligger detta stället inte i Asien. Tycker i vilket fall att detta ska bli jätte kul!

Likes

Comments

Haha typiskt mig, sa ju att jag skulle åka och köpa kläder för min garderob kändes tom efter att jag rensade... jag kom hem med 4 påsar med skönhets produkter istället. Men det behövdes också antar jag. Så måste i vilket fall åka tillbaka till Queen bay för klädshopping.

Likes

Comments

Den här hemsidan är nu mera absoluta favoriten, för den prickar min klädsmak så perfekt. Älskar allt på den här sidan. Dom har även en youtube kanal som jag också stört älskar. Rekomenderar verkligen!!!

Likes

Comments