Har ännu en gång vart dålig på att uppdatera bloggen, men har iallafall precis kommit hem från Kuala Lumpur där jag spenderat 3 dagar. Har bland annat försökt fixa så vi ska få våran bil tbx efter nu efter pappas bilolycka men kommer nog dröja ytligare en evighet. Och så va vi på nån båt evenemang i Port Clang och senare dan dagen åt jag middag och drack några drinkar med ett par kompisar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har de inte hänt så mycket, sover väldigt dåligt om nätterna så sover oftast bara bort hela dagarna. Men imorgon ringer mitt alarm vid 9 för då ska jag upp och träna och sen handla, måste även börja plugga till körkortet imon(!!!) Och ska också kanske hämta ut en väska som jag lagt undan idag, pga ett bankkort som sluta funka efter dagens shopping tur i Paragon. Med Khety som bestämde sig för att stanna i Penang en extra dag.

xxx

  • vardag
  • 5 readers

Likes

Comments

Tänkte starta upp bloggen igen, efter ett långt uppehåll! Är nu hemma i Penang igen, och nu har min bror och hans tjej precis åkt tbx till Sverige igen. Och har även haft en kompis från Jakarta på besök som åker hem imorgon, efter de blir de tillbaka till de gamla vanliga. Måste sätta igång med körkortet igen för jag har ju vart lite lat med de på senaste tiden, men tror jag ska göra testet nästa vecka.

  • 5 readers

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag blogga nu, men som sagt gör inte mycket och har lite ont om blogg lust. Så förvänta er inte mycket mer inlägg under tiden jag är i Sverige. Men iallafall pappa har åkt hem nu men jag och Jacob stannar i Sverige nån vecka till så vi är ensamma i stugan så fick lite sällskap av en riktigt bra vän i tre dagar som tyvärr åkte hem idag men han kommer förhoppningvis tbx på onsdag igen.

x

  • 32 readers

Likes

Comments

Nu har jag snart vart här i två veckor och hade jag fått välja hade min semester vart slut här men nej det verkar som att jag kommer stanna ytligare 2 veckor. Men vill bara hem nu för finns verkligen inte mycket att göra här på Öland så blir inte mycket uppdatering på bloggen.

  • 38 readers

Likes

Comments