• bilder
  • 5 readers

Likes

Comments

Oj vilken blogg paus jag haft. Efter att jag gång på gång lovat att bli bättre. Men det har vart rätt så mycket på senaste tiden. Har dels bestämt mig för att om de är möjligt för mig att gå gymnasiet här (Penang) så ska jag alltså flytta hit på hel tid. Så det har vart mycket fix med skolan. Han även haft min bästavän från Sverige på besök nu i två veckor, som åkte hem i söndags. Och haft så sjuk kul att ha henne här. Och kul att haft nån att upptäcka mer av Penang med. Tänkte slänga upp ett inlägg med lite bilder från George town senare.
På fredag ska jag göra mitt körkorts test ännu en gång... Gjort de tre gånger nu och alla gånger har jag fått 41/42, så störigt. Men ska iallafall fixa en avokadomacka och sätta mig och plugga lite nu.
xx

Likes

Comments

Idag har de inte hänt så mycket, sover väldigt dåligt om nätterna så sover oftast bara bort hela dagarna. Men imorgon ringer mitt alarm vid 9 för då ska jag upp och träna och sen handla, måste även börja plugga till körkortet imon(!!!) Och ska också kanske hämta ut en väska som jag lagt undan idag, pga ett bankkort som sluta funka efter dagens shopping tur i Paragon. Med Khety som bestämde sig för att stanna i Penang en extra dag.

xxx

  • vardag
  • 11 readers

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag blogga nu, men som sagt gör inte mycket och har lite ont om blogg lust. Så förvänta er inte mycket mer inlägg under tiden jag är i Sverige. Men iallafall pappa har åkt hem nu men jag och Jacob stannar i Sverige nån vecka till så vi är ensamma i stugan så fick lite sällskap av en riktigt bra vän i tre dagar som tyvärr åkte hem idag men han kommer förhoppningvis tbx på onsdag igen.

x

  • 38 readers

Likes

Comments

Nu har jag snart vart här i två veckor och hade jag fått välja hade min semester vart slut här men nej det verkar som att jag kommer stanna ytligare 2 veckor. Men vill bara hem nu för finns verkligen inte mycket att göra här på Öland så blir inte mycket uppdatering på bloggen.

  • 44 readers

Likes

Comments