Jag trodde aldrig att jag skulle längta efter Sverige så mycket som jag gör. Men självklart saknar man ju familj och vänner! Men på lördag efter en middag med en saknad vän från Indonesien så beger jag mig ut på resandefot igen, mot Sverige den här gången.

Min fina Mamma och bror, vi ses på söndag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

(Förvånad över hur lite bilder jag tog från resan!!)
Men som jag skrev i ett tidigare inlägg så va min ena 18 års present en resa till hemlig destination, Well jag hamnade i Australien!! Vilket är bästa resan jag gjort i hela mitt liv även om de va lång resa (8 timmar) bara för att va där över en helg. Gold Coast va ett helt fantastiskt ställe och har fått både mig och pappa att kanske i slutet av detta året flytta dit.

Likes

Comments

Idag blev jag väckt till sång,tårta och lite presenter för jag fyller 18 år idag!!! Detta kommer jag fira på ett flygplan mot okänd destination. Min Pappa bad mig packa en väska igår kväll som både innehöll kläder för kyligare väder och för varmare väder men han vägrade säga vart vi ska nån stans. Det enda han sa var att det ligger i en annan värdsdel, alltså ligger detta stället inte i Asien. Tycker i vilket fall att detta ska bli jätte kul!

Likes

Comments

Haha typiskt mig, sa ju att jag skulle åka och köpa kläder för min garderob kändes tom efter att jag rensade... jag kom hem med 4 påsar med skönhets produkter istället. Men det behövdes också antar jag. Så måste i vilket fall åka tillbaka till Queen bay för klädshopping.

Likes

Comments

Den här hemsidan är nu mera absoluta favoriten, för den prickar min klädsmak så perfekt. Älskar allt på den här sidan. Dom har även en youtube kanal som jag också stört älskar. Rekomenderar verkligen!!!

Likes

Comments