Jag har ännu en gång vart väldigt dålig på att blogga, och jag tänker ännu en gång försöka bli bättre! För jag tycker det verkligen är kul men det blev väl mycket i sommar, eller bara att jag hellre va med vänner och familj eftersom man ser dom inte så ofta som man kanske hade velat, så istället för att sitta bakom en dator och blogga har jag spenderat hela min sommar i min pojkväns säng samt min bil med vänner på olika road trips hit och dit. Men nu är jag hemma i Malaysia igen och tillbaka i plugget som tagit upp all tid och kraft jag haft, så det har också vart en av faktorerna till dålig uppdatering, men nu när skolan lugnat ner sig lite så hoppas jag på tredje gången gillt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi landade i Bangkok för några timmar sen och eftersom att vi behövde vänta 8 timmar på nästa plan bestämde vi oss för att åka till en sky bar ca 20 min från flyg platsen och spendera våra timmar där istället. Så nu är vi lite halv lulliga och påväg till flygplatsen för att ta nästa flyg till Köpenhamn! Men gör lite ont i hjärtat att åka här ifrån, Bangkok är för jävla fint asså.

Likes

Comments

Idag gjorde jag ett hopplöst försök till att bli lite brun innan jag åker till Sverige imon, skäms nästan lite över hur jäkla blek jag är då jag bor i ett land där solen skiner året om.

  • vardag

Likes

Comments

Äntligen!!!!! Jag har försökt få tag på en iPhone 7 plus i rosé guld i ca 100 evigheter (överdriver knappt) och idag fick jag äntligen tag i en. Problemet va kanske inte att den inte fanns nånstans utan att jag ville ha den tillsammans med ett abonnemang och eftersom digi va inprincip det enda bra företaget som kunde sälja till utlänningar (hur sjukt!!!?) och knappt nån digi butik hade just rosé guld inne eftersom den är tydligen väldigt efterfrågad i Penang.

Likes

Comments

Hej kära läsare som troligtvis inte existerar längre!! För två månader sen skrev jag ett inlägg om att jag skulle försöka få in bloggandet i min vardag igen, hehe och efter det inlägget kom det inga fler inlägg... Så vet inte om jag ska lova för mycket denna gången, men tänker iallafall ännu en gång försöka mig på dethär med att blogga igen, men jag tänkte inte pressa mig själv till att blogga varje dag för jag kan tycka att det är då blogg lusten försvinner. Men eftersom att jag nu har lite mer fritid ä vad jag haft innan då jag har minskat ner på privatlektioner så tänker jag att jag kanske också kommer ha lite mer spännande saker att blogga om, och jag får även lov nästa helg och då kommer jag att ha all tid i världen till att blogga. Detta har hänt sen sist

Jag vågade äntligen klippa av mitt slitna hår!!


Jag åkte på spontan resa till Australien.


Jag köpte en väska som nu är min absoluta favorit!!!!!!


Jag har ätit jätte mycket god mat.


Likes

Comments