the result..?

Jag är så hemskt nöjd med min frisyr. Shit, jag hade glömt hur det kan kännas att se sig i spegeln och tycka att jag ser bra ut. Jag ska aldrig mer låta det gå så många veckor som denna gång. Nej, nu ska jag hålla min frisyr och färg ordentligt, så jag bokade redan nu en ny tid när jag var hos frisören. Då vet jag att jag ska klippa mig om 10 veckor igen, och slipper hålla på att trassla med webbsidan och bokningen.

Men jag gillar inte att fota mig själv, så att lägga upp ett foto utan filter det går nästan inte. Just det, inte nog med att vårt vatten här hemma är äckligt att dricka, det ger mig som är ljus en svag grön nyans som inte är så smakfull alla gånger. någon metall i vattnet, enligt frisören? Och jag håller nog bara med. Det kanske är en viss del koppar i vattnet, men så farligt är det inte. Och jag är inte ensam om att vara ljus och grönhårig, det är något speciellt med vattnet just här på ön..

Och för att boosta mitt ljusa hår så köpte jag en hårinpackning ifrån Maria Nila. Den är lite lila aktiv i tonen, vilket är bättre än silverschampo eller inpackning av billigare märke.

Ulrika     

  • 87 visningar

Gillar

Kommentarer

sweetwords
,
Så snyggt det vartnouw.com/sweetwords
Ditten_datten
,
Är det den inpackningen på burk eller flaska från Maria Nila du använt?nouw.com/ditten_datten
Ulvelotta
,
Flaska. Men jag har inte använt den ännu, min frissa rekommenderade den för att jag skulle behålla min färg. Annars så blir håret fort gult. Hon tyckte jag skulle ha inpackning en gång per vecka, men kanske balsam i topparna då de suger åt sig mest färg. Sorry att det blev ett missförstånd..nouw.com/ulvelotta
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229