Header

Förskola

Då sitter jag här ensam.. inga småfolk och ingen som ringt sig sjuk. Sovmorgon?
Cykelturen gick bra men fick inte igång lampan. Måste fixa en ny helt enkelt. Har passat på att vara effektiv medan energi finns, bäddat, satt igång diskmaskinen och dukat. Idag är vi en man kort så det är lika bra att vara effektiv när det finns tid.

Det blir en sväng upp till stora gården idag och väntar på att solen ska visa sig..
👍

ULRIKA...   

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förskola, Hemma

Godmorgon! Sista arbetsdagen denna vecka och då kör vi en öppning. Suck. Men det genererar också att jag slutar tidigt.
Måste ringa och boka om tiden för intervju i mora. Micke tyckte det var på tok för tidigt, så har googlat vad rektorn hette (kommer inte ihåg, även fast jag frågade två gånger) och kollat mobilnummer.
Nu blir det lite yoghurt och en kopp kaffe, sen är det dags att tampas med lampan...

ULRIKA...   

Likes

Comments

Förskola, Ulrika, Hemma

Jag är irriterad på min cykel-lampa!! Tror jag är inne på nummer 4 i ordningen, på ett år. När jag köpte min cykel för 1 år sedan, hade den inte ens baklampa. Jag köpte en direkt och skruvade fast den istället för reflexen bak. Lite krånglig att trycka av och på har den varit sen starten. Men nu blir jag förbannad! Man ska inte behöva trycka i typ fem minuter för att tända eller släcka! Jag köpte en annan och fäste den runt sadelstolpen. Mycket lättare konstruktion för an och på men lite lös ändå.
I en kurva med ev avloppsbrunn hör jag en liten duns, men reflekterar inte över det. Väl framme och ska stänga av lampan, så finns det ingen lampa.

Jag köper en ny, med liknande konstruktion eftersom det är det alla använder enligt cykelhandlare. Okej. Jag sätter fast den och känner mig nöjd. En tur hinner jag använda den, sen flyger den all världens väg i en trafikerad korsning. Va fan! Nummer tre blir en dålig lampa man fäster med gummi band. Värsta nerköpet och batterierna dör efter en vecka.
I måndags när jag skulle cykla till jobbet i mörkret klockan 6.45, kom jag ner till cykelrummet och bannade mig själv för att jag inte tänkt på lampa! Jag tryckte helt sonika på den fastskruvade baklampan, och den tändes. Yes! Cyklade till jobbet och väl där gick det ju såklart inte att stänga av den..
Det slutade med att jag fick pilla loss kåpan och ta ut ena batteriet för att den skulle slockna.

Imorgon ska jag öppna igen! Oplanerat då en kollega är hemma och vabbar. Och hur kommer lampan att fungera?
Suck...

ULRIKA...   

Likes

Comments