Header

Ulrika, Hemma , PTSD/ psykisk ohälsa, Familj, Terapi, kärlek

Började titta på en serie på HBO, Liar. Men nu kom mitt sömntåg och det är dags att krypa ner i sängen. Använde förresten mitt presentkort på Åhlens idag. Det blev nya sängkläder i finaste rosa färgen. Helt ljuvlig, men Micke påstår att han kommer få mardrömmar.
Så det blev en liten sväng ner till tvättstugan på kvällskvisten också. Man måste ju tvätta sängkläderna innan de används. Men nu är det ren bäddat och fint...

Undrar varför jag börjat gilla rosa som accent färg? Tidigare har det alltid varit svart och vitt.
Rosa symboliserar ett lugn och lite glädje. Och det måste vara svagt rosa, inte cerise eller neon rosa.
Peecokk hette påslakanet och fanns även i mörkt blå och grå.

Och imorgon är det måndag igen. Ett besök hos naprapaten väntar, vilket ska bli grymt skönt. Tänk om man hade lyxen att kunna unna sig ett sådant besök en gång i månaden? Och just nu kan jag unna mig det, och jag behöver det så. Bokar nog in en tid i jan/ feb också, lika bra innan vi försvinner från stan.
Sen är det terapi igen...
Sist var den väldigt jobbig. Jag mådde verkligen dåligt, och hade både gjort illa mig själv och druckit för mycket. Men vem fan bryr sig?? Jag mår aningens lite bättre just nu, helgen behövdes och jag räknar ner inför långledigt.

I fredags på minglet innan julbordet, pratade jag med en kvinna jag hade som bordssällskap förra året. Hon frågade om mitt första år på MM varit bra? Bra? Jag svarade nej. Tyvärr har jag mått skit dåligt psykiskt vilket även genomsyrat mig i jobbet. Jag berättade också att jag nu sagt upp mig, och att vi ska flytta från Stockholm. Jag la till att det kändes lite läskigt med en sådan stor förändring också.
Och enligt henne finns det 3 stora livskriser som kan påverka en gigantiskt.
1/ en nära anhörig dör 2/ skilsmässa/ separation 3/ flytt
Yeah!! Ulrika... Självklart drar jag igång en stor förändring när jag är som skörast!! Så himla typiskt mig.

Nu lite mer Nobel fest klänningar och horisontal läge. Och jag tycker Kunkhes klänning var hemskt ful, massa utstående papper på armarna. Inte min smak alls. Däremot kan Victoria verkligen klä sig snyggt.

Godnatt🖤

Ulrika   

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hemma , Ulrika, Familj

Idag blev det lussebullar fyllda med mandelmassa. Ljuvligt goda..
Tvättstugan är också klar, och nu passar vi på att gå ut för solen lyser. Och Micke ska äntligen köpa ett par nya skor. Han tycker inte han behöver, men om det är hål i sulan då är det dags enligt mig..

Ulrika   

Likes

Comments

Hemma , Familj, PTSD/ psykisk ohälsa

Söndag. Har sovit uruselt. Massor av drömmar som svischat förbi och sen den eviga timmen vaken ottan. Varför vaknar jag klockan 05, oavsett när jag somnar? Förstår inte grejen...
Idag väntar tvättstugan och lussebulle bak. Ica hade extrapris på saffran, så köpte flera stycken på en gång. Köpte också mandelmassa och tänkte prova att fylla bullarna den här gången.
Älskar lussebullar! Det typ allra bästa på hela julbordet, eller som hör julen till.

Gäsp. Är ordentligt trött, men det känns dumt att somna om nu. Imorgon ska jag ju dessutom upp tidigt. Förresten vi såg en film igår på SFanytime, Hounds of love. En australisk och väldigt annorlunda film, och den var ganska äcklig också.
Är det någon som sett Modus säsong 2? Är lite besviken, då säsong 1 var läskigare och bättre. Dessutom släpps bara avsnitten ett i taget, vilket gör att vi nu måste vänta på nästa innan vi ser slutet. Suck.

Ulrika   

Likes

Comments