Vi får daglig spørsmål om hva storebror og lillebror ønsker seg, enten om det er til jul eller i forbindelse med fødsel. Derfror tenkte jeg at jeg kunne dele det her, kanskje det er til inspirasjon for andre også! Lillebror var det veldig vanskelig og komme på noe til, da han har det meste etter storebror. Men jeg kom da frem til noe! :)

TIL STOREBROR

1.Klær i størrelse 92. Gjerne ull i fra hust and claire. HER
2.Lekemat/kjøkkenutstyr i tre. Mye fint i merkene "kidsconcept eller jabadabadoo". HER
3.Little people farm fra fisher price. HER
4.Brio togbane og tog. HER
5.Rattkjelke. HER
6."Hva vil du bli da du blir stor" bok. HER
7.Biler med litt størrelse, gjerne som beveger seg selv. HER
8.Little people skolebussen. HER
9.Sengetøy til juniordyne.
10.Little people traktor. HER
11.Little people dyr fra bondegården. HER


​​TIL LILLEBROR

1.Klosser fra pumpkin. HER
2.Klær i størrelse 62/68 gjerne fra hust and claire eller nameit. HER
3.Ullundertøy i størrelse 62, gjerne hust and claire. HER
4.Leker, gjerne denne med sugekopp fra fisher price. HER
5.Bukser størrelse 62.
6.Heldresser/pysj i ull, størrelse 62.
7.Uro.HER
8.Bamser fra teddykompaniet eller jellycat. HER
9.Klær med marius-mønster, gjerne disse vottene. HER
10.Reiseseng og ekstra madrass. HER
11.Leker med lyd.HER

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 66 lesere

Likes

Comments

Flere har spurt meg om hva vi ønsker oss til lillebror, og sannheten er at det har vært skikkelig vanskelig og komme på noe da vi har det meste etter storebror. Men jeg har likevel kommet frem til ett par ting han ønsker seg😁

1.nydelig sett fra ellos, 2.bamse fra teddykompaniet/ellos, 3.stelleprodukter fra babyBoo/ellos, 4.lillelam tynt ullteppe, 5.lillelam dress i størrelse 50/56, 6.Klær i størrelse 62, 7.Enda en bamse fra teddkompaniet/ellos, 8.hettehåndklær/myke håndklær til stell, 9.jellycat kanin i fargen mint og medium størrelse.

  • 195 lesere

Likes

Comments

Alle som har vært gravide vet at det er flere hemmeligheter under et svangerskap enn folk forteller om. Idag tenkte jeg og fortelle om noen av de tingene jeg opplevde som jeg aldri hadde hørt noe om før svangerskapet.

INGEN FORTELLER DEG..

.. At du blir kvalm hvis du ikke spiser, og kvalm hvis du ikke spiser. Morgenkvalmen varer hele dagen, og ofte lengre enn de første 12 ukene også. Faktisk så kommer den tilbake mot slutten.

..At man er som en magnet. Alle vil kjenne og stryke over magen din, til og med ukjente mennesker i butikken tar seg retten til og ta deg på magen- ja til og med uten og spørre først.

..At alle komenterer hvor stor/liten magen din er til er hver tid. Mot slutten får du også kommentarer på at babyen snart må komme, da du i tillegg er høygravid og dritt lei av og vente. Dette fortsetter når du har fått babyen. "har du nok melk", "er h*n snill", "skriker h*n mye", "får dere sove om natta". Får du ofte høre, om du kjenner folk eller ei.

..At du blir så stor og tung at du må ha hjelp til og sette på deg sokkene. Ja, faktsik så tung at du lar ting ligge om du mister noe på gulvet fordi det er alt for slitsomt og bøye seg fremmover og plukke det opp. Du må faktisk ha hjelp til det meste, til og med snu seg i senga krever iherdig innsats.

..At du blir annpusten av og spise, ja- faktisk så blir du annpusten av hver minste lille ting. Og gå i trapper kan du bare glemme. Da får du kynnere og står på toppen og puster og peser som om du skulle løpt maraton, mens du tar deg på magen og lener deg fremmover, i håp om at kynneren snart skal gi seg og du kan få igjen pusten. Da innser du at du at EN tur i trappa om dagen holder, og alt som skulle vært i andre etasje blir liggende i trappa til noen andre (forhåpentligvis) tar det.

..At du alltid tisser et par dråper i trusa når du reiser deg opp fra sofaen og lignende. Til og med rett etter toalettbesøk kommer det. Når du ler eller hoster fiser å tisser du på deg, og du kan ikke gjøre noe med det fordi babyen presser på alt og du har null kontroll. Bare og starte med bleier igjen!

..At du alltid er sulten, men du blir mett med en gang. Resten av dagen går du med oppkast i halsen og halsbrannen holder deg våken når du legger deg.

..At du får cravings, til og med midt på natten må kjæresten reise på den nærmeste nattåpne bensinstasjonen fordi du absolutt måtte ha slush for 6 gang denne dagen! og han gjør det frivillig for og slippe preggo-monsteret!

..At hormonene og følelsene løper løpsk til en hver tid. Du har ikke styring på noen ting lenger, du kan gråte og i neste øyeblikk ler du uten og ha noen grunn til det. Du bobler over av lykke, samtidig som du er livredd i neste øyeblikk. Kjæresten gjør alt han kan for og tilfredstille preggo-monsteret, men du er en tikkende bombe og knuser en tallerk, bare fordi middagen ikke ble akkurat som du hadde tenkt. Been there done that!

Likes

Comments

💙Termin: 02.November 2016
💙På vei: 26+5
💙Igjen til termin: 100 dager
💙 Kjønn: Prins
💙 Navn: Mathei

💙Aktivitet innenfra: Ja, mye mer aktiv enn storebror. Nå er det ikke lenger bare spark, men også "dytting".

💙Leie: Hodeleie eller tverrleie stort sett. Det er ihverfall sånn det kjennes ut ift spark.

💙Vann i kroppen/hevelser: Ja, masse i beina.

💙Søvn: Sover dårlig, vondt i bekkenet og oppe og tisser flere ganger.

💙Humør: Sliten og i dårlig form, men lykkelig.

💙Utstyr: har mye etter storebror, men mangler noen klær i størrelse 56/62, ull og bedsidecrib.


💙Vektøkning: ca 2,5 kg.

💙Neste kontroll: 26.juli

💙Melk i brystene: Begynner og komme råmelk.

💙Plager: Bekkenløsning, lavt jernnivå og halsbrann.

💙Strekkmerker: to bittesmå på magen. Mest sansynlig etter Lucas?

💙Kynnere: Ja

💙Barnerom: ferdig! Mangler kubb personlig preg😉

💙Sulten: Stort sett mett hele tiden, så blir ikke så mange måltider i løpet av en dag.

💙Dilla på: Isbiter😍

💙Høygravid: Nei.

💙Utålmodig: Både ja og nei. Tiden går alt for fort, samtidig som det ikke går fort nok. Men jeg er ikke helt klar for og bli tobarnsmamma riktig enda.

💙Hode festet: Nei

💙Sykehusbaggen: Litt tidlig enda.
Skal ha den klart i oktober en gang tenker jeg.

💙Tungt: Nei, ikke direkte tungt som å bære på den magen,men begynner å bli vanskelig å bøye seg for å ta på sokker og bukse. Og tungt å stå opp/vende seg i sengen om morgenen. Ikke minst bære på Lucas.

Likes

Comments

Her er det strålende sol og opp til 28g i lufta, gjett om vi nyter det så lenge det varer😜 bloggen blir desverre litt nedprioritert når det er så deilig vær, i tillegg til at vi har fått besøk av søsteren min med mann og barn. De ser vi to ganger i året, så det er ekstra kos da vi kan tilbringe litt tid med dem!

Vi har hatt noen deilige dager i Hagen med fruktfat, kjeks, bading og montering av nytt huskestativ. Lucas er helt i hundre og koser seg så masse at han sovner så fort han treffer puta på kvelden.

Vi har ønsket oss huskestativ lenge nå, og da vi kom over det kuppet på ett, så måtte vi bare slå til. Deilig og kunne bruke dagene i Hagen med lek i sandkassa, huske, skli og bade når det er alt for varmt til og være på verandaen.

Vi har også prøvd oss en tur på stranda. Men den lille gullklumpen vår finnes ikke redd, det var rett ut i den "kalde" vannet og hodet under flere ganger uten at han ble skremt, og holde mamma eller pappa i hånda var uaktuelt! Så da ble den første turen på stranda i år kort😁

Men, vi prøvde på nytt idag- med godt mot og en blid og fornøyd gutt. Og jammen gikk det ikke kjempe bra! Han synes det var så stas at både mamma og pappa badet. Og ekstra stas var det og leke i sanda med kusine Mie Johanne sin rosa bøtte og spade.

Etterhvert ble det en dupp på Lucas, litt sol på mor og bading på papsen. Før det ble grill-middag og mer lek på hytta. Nå sover knerten godt på puta etter en dusj, en brødskive med prim og en flaske med melk. Jeg har vært en tur på pokèmon jakt (ja, jeg har blitt hekta jeg å) og nå ligger jeg rett ut med vondt bekken å gruer meg til og sove. De siste nettene har vært ett mareritt, så nå håper jeg det blir en bedre natt etter litt smertestillende🙂

Da ble det i hvertfall ett lite livstegn fra oss, så da vet dere hvorfor det er litt stille. Vi nyter rett og slett sommeren, håper dere gjør det også!💋

  • 336 lesere

Likes

Comments

Her går det i ett om dagen. Dette svangerskapet har hormonene tatt helt overhånd, og redebyggingen har alt startet. Jeg lurer på hvordan dette skal gå😅 jeg synes der er så deilig at ting faller på plass. Ikke minst er det greit med en oversikt over hva vi mangler. I tillegg er jeg et skikkelig jule-menneske, og jeg regner med at julegavene må bli kjøpt alt i oktober i år sånn at jeg slipper og tenke på det med en nyfødt lillebror i hus.

De siste dagene har jeg brukt på og male en bokhylle og en kommode til Mathei. Det mangler noen knotter, føtter og lister før jeg er helt ferdig men det kommer seg🙂 mye av klærne hans er også vasket, brettet og lagt på plass så nå begynner jeg og få skikkelig oversikt på hva vi mangler.

Lillebror har arvet litt av pynten fra storebror, men det har også blitt litt nytt på han også i det siste. Teppe og kofferter fra bloomingville samt de fine vegghyllene fra alice and fox. Synes det er så morsomt og innrede barnerom igjen, og planen for neste innkjøp er alt klar😁 du kan finne mye fint ved og klikke HER.

//sponset​

  • 398 lesere

Likes

Comments

I går var vi på vår første sommeropplevelse. Vi har ikke planer om noen store ferier i sommer, da Lucas ikke skjønner så mye enda- og er fornøyd bare det er noen dyr, litt sand og vann. Det blir noen små turer på oss likevel- litt greit med litt miljøskifte også!

Vi sto opp og lekte litt hjemme, Lucas sov dupp og vi ryddet og vasket litt her før vi fikk besøk. I 15 tiden satte vi nesa mot Skarnes, rettere sagt lekeland hvor vi møtte ett annet vennepar.

Vi koste oss i den store sandbingen, men en ting er sikkert- sønnen min finnes ikke sjenert! Det første han gjorde da han kom inn der var og løpe bort til en fremmed jente og ta fra hu spaden😁 haha. Tenker det blir bra med barnehagestart! Det var full fart på han hele tiden, bare løp rundt-datt og smakte litt på sanda. Sistenevnte falt ikke like godt i smak.

Etter en stund med sandlek tittet vi litt på dyrene, og det er ingen tvil om at Lucas sin favoritt er grisene. Det var sau, esel, høner, kaniner og griser- men så var det grisen som var finest.

Igjen var det full fart på de små beina, etterfulgt av knall og fall. Det er ikke bare bare med de forskjellige underlagene. Men til bassenget skulle han- så da ble det bading! Pappa ble med og passet på, og Lucas synes det var kjempe stas! Hvor mer det sprutet- jo morsommere!

Etter noen timer med lek avsluttet vi dagen med pizza på Kongsvinger. Lucas elsker pizza, og tror han var veldig fornøyd med det til kveldsmat. Etter en vellykket og minnerik dag vendte vi snuta hjemover og Lucas sloknet som en Stein på puta. Vi gleder oss til fortsettelsen denne sommeren

  • 432 lesere

Likes

Comments

Idag har vært en fin dag! Vi startet med besøk fra morgenen av. Lucas sov duppen sin før vi satte oss i bilen og kjørte til Lekeland hvor vi hadde noen fantastiske timer- mer om dette kommer i et annet innlegg.

Da vi kom hjem testet vi sykkelvogna en liten tur på byggefeltet. Lucas synes der var stor stas! Det blir nok flere lange turer på han og papasen bare han får seg en hjelm!🙂 Lucas stotrivdes skikkelig, kjekt at den også har plass til to barn- og kan brukes som vogn. Sykkelvogna er kjøpt på jollyroom og du finner den HER. Jeg gleder meg til mange flere sommerdager med skikkelig sykkeltur, håper bare bekkenet tåler det😁 det er så mange fine runder vi kan ta og plukke markjordbær eller ta en liten dupp i vannet. Skikkelig sommer idyll, rett og slett! 

//Sponset

Likes

Comments

Selvom været ikke er helt på topp her om dagen prøver vi og nyte sola så godt vi bare kan på den nybygde verandaen. Lucas har blitt kjempe glad i og være ute og leke, spesielt om han får leke med vann!

Da passet det perfekt at vi fikk lov og teste ut dette vann/sand bordet fra jollyroom. Han koser seg skikkelig mye med det, selvom han fortsatt er litt liten. Jeg tenker vi får mye glede med dette i årene som kommer fremmover også. Sandbordet er på salg nå og det kan du finne HER

Ellers er det også mye annet fint og leke med i sommer, klikk HER for og se. Siden det er så stas og være ute så Tror jeg vi må gå til innkjøp av noen flere leker og ha på verandaen.

                           //sponset

  • 443 lesere

Likes

Comments

💙Termin: 02.November 2016

💙På vei: 23+0

💙Igjen til termin:  121 dager

💙 Kjønn:  Prins 

💙 Navn:  M

💙Aktivitet innenfra: Ja, mye mer aktiv enn storebror.

💙Leie: Aner ikke

💙Vann i kroppen/hevelser: Nei, ikke som jeg har merket. Men kanskje litt i føttene?

💙Søvn: Sover dårlig, vondt i bekkenet og oppe og tisser flere ganger.

💙Humør: Sliten og i dårlig form, men lykkelig.

💙Utstyr: har mye etter storebror, men mangler søskenvogn, dyne, noe klær og bedsidecrib.

💙Vektøkning: ca 2,5 kg.

💙Neste kontroll: 26.juli

💙Melk i brystene: Begynner og komme råmelk.

💙Plager: Bekkenløsning, lavt jernnivå og halsbrann.

💙Strekkmerker: to bittesmå på magen. Mest sansynlig etter Lucas?

💙Kynnere: Ja

💙Barnerom: driver og pusser opp møbler og har kjøpt diverse innredning. Gleder meg til og få det på plass, men ting tar tid da formen er dårlig.

💙Sulten: Spiser normalt, men blir fort sulten igjen etter ett måltid.

💙Dilla på: Isbiter😍 ellers har jeg veldig lystbiff om dagen også.

💙Høygravid: Nei.

💙Utålmodig: Både ja og nei. Tiden går alt for fort, samtidig som det ikke går fort nok. Men jeg er ikke helt klar for og bli tobarnsmamma riktig enda.

💙Hode festet: Nei

💙Sykehusbaggen: Litt tidlig enda.
Skal ha den klart i oktober en gang tenker jeg.

💙Tungt: Nei, ikke  direkte tungt som i å bære på den magen,men begynner å bli vanskelig å bøye seg for å ta på sokker og bukse.
Og tungt å stå opp/vende seg i sengen om morgenen.

Likes

Comments