I sommer fikk vi vår første trunki i posten, denne skulle få være med på vår første ferie sammen. Lucas var super fornøyd med "brannbilen" sin. Den rommet alt han trengte og ha med seg på flyet; skift, teppe, snacks, tegnesaker, bøker, ipad osv.

Lucas synes det var stas og hjelpe til og dra kofferten sin, og når han ble sliten i beina kunne han hvile på den. Kofferen har en praktisk skulder reim som gjør det enkelt for oss voksne og bære den, når ikke barnet vil sitte på den.

Vi er veldig fornøyde med kofferen, og den skal få være med på alle turer fremmover! Akkurat nå er det tilbud på disse koffertene på Multitrend (link), fine julegaver!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle lage en oversikt her hva vi tar med oss til Mallorca med to små. Ikke bare for dere, men for at jeg selv skal kunne ha noe og se tilbake på en annen gang vi skal på tur. Det er jo ikke til og stikke under en stol at det er mye planlegging bak en sånn tur, når du skal ha med deg to små. Jeg tenkte dere skulle få være med på alt fra planlegging av turen og frem til vi kommer tilbake fra turen, og jeg får skrevet noen innlegg fra selve ferien. Kom gjerne med tilbakemeldinger om hva dere tenker om det :)

Håndbagasjen;

*Id-bånd
*Antibac våtservietter og håndsprit
*Bleier og stelleunderlag
*1-2 skift på hver
*ett skift til meg selv (i tilfelle uhell)
*Ett teppe til hver
*Ekstra smokker

*Reisevogn til lucas
*Bæresele til Emrik
*Tråløst headsett til Lucas
*Ipad til Lucas
*Små tegnebøker og fargestifter
*små "overaskelser"; Lekebil, osv.
*små bøker
*leker til emrik

*Drikkeflasker
*Smekke og våtservietter
*Lillego grøt/skje boks med grøtpulver
*Snacks til emrik; Smoothie pose, babysnacks.
*Snacks til Lucas; Gomp, salte fisker, brødskive (i frozybox)

Til Emrik;

*1-2 solhatter*
*4-5 kortarma bodyer
*3 sommerdrakter
*2 shorts
*2 rompere
*3 kortarma pysjer
*3 lange pysjer
*1 tynn cardigan
*1 uv drakt
*3 par sokker

*2 helsetepper
*2 hettehåndkler

*baby badering
*Vogn med nett, uv skjerm, vifte og sittepute
*Skje´r og smekker
*4 flasker
*noen få leker

Til Lucas;

*6 finere shorts/rompere
*1 bukse
*4-5 hverdags shortser
*3 cardigan
*2 skjorter
*5-7 t-shirts
*1 jumpsuit
*4 pysjer
*4 par sokker
*uv-drakt + caps
*1 caps og hatt

*Lette joggesko
*Badesko
*tøysko
*2 par sandaler

*armeringer for toåringer
*2 hettehåndkler

Felles Toalettsaker;

*Hårbørste
*rettetang
*Smokker
*Tannbørste og tannkem
*stellekrem og solkrem
*bleier, en pakke til hver (må kjøpe flere der)
*2 pk badebleier (må sikkert kjøpe fler)
*3 pk våtservietter
*2 pk tørre engangservietter
* 2 pk stelleunderlag
*initiol rumpekrem
*kortison og canoderm for eksem
*Aftersun
*Shampoo/balsam/såpe
*Sminkefjerner
*sminke
*Q-tips/pads
*bind og tamponger
*kondomer (haha)
*Hårpynt
*Parfyme og deo

Reiseapotek;

*Astmamedisiner
*allergitabletter
*reisesyketabletter
*Paracet i stikkpille og flytende form
*termometer
*plaster
*imodium
*gem pulver
*eurax
*kjølende spray
*kvalmestillende

Div;


*biotex vaskepulver
*litt gallesåpe
*litt salo
*oppvaskost
*skinkeost
*2 bokser leverpostei
*3 pk grøt
*7 pakker "middag"
*2 poser sviskemos
*7 poser med fruktpure
*velling og erstatning

Ulrikke;

*2 Bikini
*undertøy
*3-4 par sokker
*4 basic t-skjorter
*6 penere antrekk
*3 capri bukser
*3 strandkjoler
*3 cardigans

*TOMS
*Sandaler
*lette joggesko
*slippers

Likes

Comments

Er den ikke fin? Det er en balansesykkel fra jollyroom. Den er på salg nå til kun 379 kr! Anbefales😊 Klikk Her for og komme til sykkelen. 

Likes

Comments

Idag tenkte jeg at jeg skulle skrive ett litt personlig innlegg her. Litt fordi jeg trenger og lufte tankene, og litt fordi jeg føler jeg må forklare meg..

De siste ukene har det vært veldig stille på min Instagram, ikke fordi jeg ikke har lyst. Men fordi jeg føler meg ufrivillig umotivert og uinspirert. Jeg føler at jeg ikke helt klarer og tilfredsstille de forventningene jeg setter til meg selv. Jeg blir ikke fornøyd med bildene mine, og blir jeg fornøyd med ett bilde så blir jeg ikke fornøyd med hvordan det ser ut på feeden. Og det er jo helt teit, for egentlig er det ikke så viktig. Jeg har prøvd og hatt en pause, men jeg savner hobbyen min for mye- og ofrer sikkert alt for mange tanker om dette hver dag, riktignok uten og gjøre noe mer med det.

Skulle ønske jeg kunne kvele disse følelsene. Følelsene om og ikke være bra nok, ikke få det til. Disse følelsene som hele tiden ødelegger gleden for meg. Jeg kjører meg ned i grusen, og får meg til og føle at jeg er mindreverdig. Og sånn er jeg på alt, det er sånn jeg er. Jeg er bare Ulrikke, Ulrikke som ikke klarer noe av det hun ønsker- Ulrikke som gir opp med en gang hun møter motstand. Ulrikke som føler at ingenting av det hun gjør er bra nok. Ulrikke som føler seg ensom, selv blant venner.

Følelsen av og ikke være lykkelig hjemsøker meg. Jeg klarer på en måte ikke "leve i nuet" fordi jeg føler at jeg ikke lykkes i det jeg ønsker. Nå snakker jeg ikke bare om Instagram, men generelt. Jeg ønsker bare føle at jeg er bra nok, at jeg får til noe- og at meg og mitt er bra nok. Tenk om det hadde vært så lett..

Jeg tror jeg kunne skrevet en A4 side med negative ting om meg selv, og ting jeg vil få til som jeg føler jeg ikke klarer bra nok. Og det gjør så vondt. Det gjør så vondt og føle at jeg ikke mestrer.

.. og det gjør så vondt og føle meg så alene. At jeg ikke har noen. Har noen og prate med, noen som er der for meg- og liker meg for den jeg er. En som kan minne meg på at jeg ikke er alene, at jeg er bra nok.. Men sannheten er at jeg alltid mister alle.. så det er bare meg, meg mot meg selv.

Likes

Comments

...Alle om bord, toget går!

Lucas er som gutter flest veldig glad i kjøretøy, og gleden var virkelig stor da han oppdaget noe nytt på rommet sitt. "Mamsen" og "papsen" hadde i smug skrudd sammen et Togbord til han. Kunne se øynene glinse i begeistring, tror virkelig ikke det finnes noe bedre enn og se barna sette pris på noe så mye!

Togbordet er fra Jollyroom og er i merket woodlii, det er nå på kampanje- så løp og kjøp! Bordet er 55 cm høyt, 60 cm bredt og hele 100 cm langt. Med bordet følger det med togskinner, tog, biler, figurer, hus, trær og skilt. Såå morsomt, og byr virkelig opp til lek! Det finnes flere forskjellige farger på selve bordet, men Lucas har grått- stil i stil med resten av rommet hans.

Likes

Comments

De siste dagene har sommeren endelig ankommet Østlandet, og vi har kost oss med masse ute. Lucas elsker virkelig og leke ute, og ble veldig ivrig da han oppdaget noen nye leker i hagen.

Forrige uke fikk vi nemmelig en pakke i posten fra Jollyroom

den innholdt blant annet et Piknikbord fra wooldii. Bordet hadde to rom hvor du kan ha sand/vann eller lego. Vi fylte det opp med vann og Lucas storkoste seg! Tømte vann fra det ene til det andre rommet og kjørte med båtene sine. Bordet hadde også et hull til parasoll, noe som var utrolig kjekt for og skjerme litt fra solen.

Vi fikk også ett stor Netthuske fra woodlii, og det ble virkelig prikken over i'n på huskeststivet. Lucas koser seg sånn oppi der, og det er stor stas at mamma eller pappa kan være med også. Netthusken er det største de har på jollyroom og er 100 cm i omkrets.

Det er så utrolig deilig med sommer, lite klær og utelek! Håper virkelig vi får flere sånne dager fremmover, det hadde vært topp😊

Likes

Comments

Mens regnet plasker ned og gradestokken viser 10 grader, så ligger jeg her og tenker på hvor deilig det skal bli og forlate kalde Norge og vende nesa til Spania! 38 dager igjen nå🌴

Men vi har alikvel hatt noen fine dager, og forhåpentligvis blir det flere også! Vi venter bare på at pappaen får ferie.

Siden vi skal til syden i august, blir det ikke store planene i år. Vi skal en tur til søsteren min på ferie, ellers blir det nok bare små spontane ting som lekeland og evnt kino med størstemann. Hvilke planer har dere?

Likes

Comments

Ååå, som jeg elsker sommer og familietid! På søndag tok vi turen til Tangen dyrepark sammen med ett vennepar. Det skulle være vennebyen show denne dagen, og siden Lucas er fan av både de og dyr så måtte vi jo få det med oss!

Vi var heldige og hadde været med oss denne dagen, og vi fikk sett så mange fine dyr! Blandt annet geiter, sauer, påfugl, rådyr og hjort, sebra, slanger, skilpadde og apekatter. Noen fikk vi til og med klappe og mate fra hånda, litt av en opplevelse for både liten og stor.

Lucas var mitt skeptisk til og gi de mat fra hånda, men han koste seg skikkelig hele dagen- det var ikke vanskelig og se. En stykk sliten gutt sovnet i bilen på vei hjem. Vel hjemme måtte han fortelle både mormor og "dodo" (oldemor) om alt han hadde opplevd denne dagen. Fantastiske minner❤️

Likes

Comments

...Er vi gale? haha
Neida.
Det blir selfølgelig ikke en ferie til avslapping, men vi reiser for og tilbringe tid sammen, legge vekk husabeid og mas og bare kose oss så godt vi kan. Regner med vi møter på noen utfordinger, men det hadde vi gjort om vi var hjemme også. Del gjerne erfaringer og tips og råd med oss, om dere har reist med så små før :-)

Vi reiser sammen med ett vennepar som har ei lita frøken som er like gammel som Lucas, så jeg tenker de to skal kose seg masse med bading, is og lek!

Jeg tenkte jeg skulle skrive noen innlegg om denne turen, både før og etter! Si gjerne ifra om det er noe spesielt jeg skal skrive om!

​Hotellet vi skal ligge på heter Sea Club og ligger i Alcudia, Mallorca! 

Likes

Comments

Har bare ett ord og si, wow for en dag! Vi kunne virkelig ikke vært mer heldige med været. Sola skinte og gradestokken viste over 20 grader!

Lokalet hadde vi pyntet tre dager til ende, haha. Jeg valgte en litt "lunere" tema denne gangen, med strieløper, blågrå lys, små sølvfarget biler, mørkeblå telysholdere- og telysholdere formet som kroner. Flere buketter med blå hortensia, brudespire og eukalyptusblader. Jeg laget stand en liten candybar til ungene, Og kaken laget jeg selv dagen i forveien😬 hele 4 timer tok det og pynte den.

Maten kjøpte vi på en lokal restaurant denne gangen, det ble veldig godt- og veldig mye rester som vanlig. Haha.

Dagen ble veldig vellykket, Og med det deilige været kunne vi kose oss ute. Siden lokalet ligger ved siden av en barnehage var der perfekt for de små og få lekt seg litt. Lucas så vi nesten ikke på hele dagen, det var så vidt han hadde tid til og spise, så derfor lite bilder av han😅

Likes

Comments