I går kveld tok vi oss en tur på sjøen. Været holdt seg stabilt med opplett og rundt 15 grader hele turen. Bajas, hunden vår elsker å kjøre båt, så han fikk også være med. Vi kjørte ut mot havet og rundt i området ved Lepsøy.

Etter noen timer dro vi hjemover igjen og da var klokken allerde blitt 23. Det var da begynt å bli ganske mørkt og det var på tide å vende båten hjem.

Det er utrolig deilig å kunne ta seg en tur ut på sjøen innimellom, i hverfall når det er opplett!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I det siste har det bare vært regn her i Bergen, utrolig frustrerende og kjipt. Hadde gledet meg utrolig mye til å ligge å sole meg og bli brun denne sommeren. Tror faktisk ikke at jeg har solt meg en eneste gang siden sommerferien begynte, triste greier.

I dag har jeg blandt annet vært i byen med Lotte og Tale. Vi spiste på en cafe som ligger i øverste etasje på Galleriet etterfulgt av litt shopping og knipsing av bilder. Veldig koselig!


Likes

Comments

I forgårs kom endelig finværet til oss også og det måtte jo nytes. Sander og jeg solte oss i to gode timer før vi valgte å dra inn til byen. Vi hadde bestemt oss for å se The Conjuring 2 på kino. Filmen i seg selv var faktisk ikke så skummel, men alle kveppe scenene tok kaken. Jeg tror vi skrekk hverfall fem ganger, minst.

Nå har Sander dratt i militæret. Kjipt, men samtidig kommer han jo hjem innimellom så tror det skal gå helt fint!

Jeg gleder meg allerede til å se han igjen og nå har han bare vært vekke i to dager. Det føles rart og anderledes og ikke han han her, det er hverfall sikkert.

Likes

Comments

For litt siden tok to av brødrene mine og jeg turen ut på en vakker øy som heter Møkster. Øyen befinner seg helt ute i havgapet i Austevoll

Det er laget en paintball bane her ved hjelp av naturen og trepåler. Utrolig kult!

Denne flotte øyen har også en sandstrand. Desverret var ikke været noe å skryte av da vi var her. Dermed ble det ingen soling og bading på Møkster for oss i år

Det var blå himmel på turen ut til Møkster. Jeg savner den blåe himmelen. Håper den kommer tilbake snart sammen med solen slik at vi kan få en deilig slutt på sommeren. 

Likes

Comments

-NYDELIG NATUR-

For en stund siden var jeg på en veldig flott fjelltur på Møsnuken med mamma og to av brødrene mine. Vi brukte rundt 3 timer tilsammen på å gå opp og ned fjellet i det fine været. Ofte syns jeg at det kan være kjedelig å gå i fjellet, men denne tur var utrolig fin - jeg ser ikke bort i fra at jeg kommer til å gå denne turen flere ganger i sommer.


Likes

Comments

For en liten stund siden var vi på landstedet til en venninne av meg. En veldig fin start på sommerferien med andre ord. Vi koste oss med mat og drikke og i tillegg var været utrolig fint - heldige oss! Håper det ikke blir alt for lenge til solen titter frem igjen slik at vi kan dra på flere slike koselige turer

Mot kvelden dro vi ut på sjøen for å se på den nydelige solnedgangen. Merker at jeg begynner å lengte veldig etter slike stunder nå

Likes

Comments

I dag er en kald og regnfull dag. Merker jeg gleder meg veldig til solen og varmen er tilbake slik at jeg kan sole meg og bade. Alt blir så mye bedre når været er deilig

Likes

Comments

​Surprise party for en gledesspreder uten like! Gratulerer så mye med dagen vakre Lotte

Likes

Comments

En fin lillebror med en fin stråhatt

Likes

Comments