​/Ullis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inte skrivit här på ett tag, så nu, mitt i natten när jag inte kan sova passar superbra, haha!

Livet är bra just nu, försöker träna Ally så mycket jag kan, har aldrig haft en hund så jag är inte direkt.. bra på det, men jag och syrran försöker verkligen och jag tror det börjar bli bättre! Han är åtminstone så himla snäll och lätt att hantera, det är bara att han ska lyssna och inte dra när man är ute och går med honom som måste tränas lite mer! Och jag hade inte förväntat mig något annat av en gatuhund, jag hade nästan trott han skulle vara ännu värre, haha!
Annat än det... så är det inte så mycket mer som händer i mitt liv just nu. Men jag är rätt nöjd iallafall!

Min sötnöt!

Men nu ska jag försöka sova!
/Ullis

Likes

Comments

​/Ullis

Likes

Comments

Hur är det?
Har haft det lite jobbigt, jag menar, jag har aldrig varit hundägare innan, och det är lite jobbigt ibland! Men gud så värt det! Ally är så fruktansvärt mysig och snäll, och helt underbar!
Så just nu är mitt liv att ta hand om honom, men det är så mysigt, han är så lätthanterad så allt är great!

Such a cutie!

/Ullis

Likes

Comments

Har idag, för första gången på super länge varit på en "hike" men bästa vännen. Vilket jag verkligen tycker om, älskar att vara ute i naturen och bara... gå och prata om allt som händer i livet. Just nu händer det ju dock inte så mycket i mitt liv, haha! Men det är skönt att prata av sig lite iallafall!

Just nu sitter jag och lyssnar på bae, Troye Sivan, han är så fruktansvärt... amazing bara.
Jag har inte skrivit det ännu, men jag var och kollade när han spelade på Grönan i fredags, och herre, han är så bra alltså! Har "följt" honom ett tag nu, kollade mycket på hans youtube "back in the days".
Han är grym!

Super "bra" bild, haha!

/Ullis

Likes

Comments

Likes

Comments

/Ullis

Likes

Comments

Även fast jag verkligen längtar efter att få våran hund, så är det lite skönt att vara ensam idag.. För idag kommer jag vara i sängen hela dagen, och inte röra mej alls, eftersom jag har mens värken ifrån helvetet.
Så jag tänker ligga hela dagen, bara ta det lugnt och kolla youtube! Super händelserikt!

Hoppas ni har det mycket bättre än vad jag har det.
/Ullis

Likes

Comments

Igår sa jag att jag inte varit såhär glad på länge, hunden kom inte igår, vilket inte är hela världen. Det hade blivit fel, så Ally är fortfarande på Irland, så vi får honom den 17de istället, men idag känns det som om det är en evighet kvar, jag vill så himla gärna träffa honom, och mitt humör är skit, idag är jag alltså inte särskilt glad.

Har varit och handlat lite kläder, två standard tröjor och ett halsband blev det, är inte särskilt rik just nu, så det räckte!

Bild ifrån igår kväll, super fin kväll!

/Ullis

Likes

Comments

Nu är det bara någon timme kvar innan jag, äntligen, får träffa hunden vi adopterat, Ally. Jag är så himla glad, inte varit såhär glad på länge, och det känns amazing!
Det ska bli så himla kul, att ha hund i familjen är någonting jag alltid velat ha!

Nu ska jag fortsätta att försöka få tiden att gå!
/Ullis

Likes

Comments