View tracker

Vägskäl???

Jag har så många funderingar angående mitt arbete..
Jag är kluven inför vad jag känner just nu.. känslan är tudelad, jag trivs och trivs inte.. Jag känner mig osynlig på arbetsplatsen, jag är så förbannat jävla plikttrogen och går upp kl 5 varje jävla morgon för att vara på plats före kl 7,, för vad?? Jag älskar trollen som jag arbetar med,,,men det finns stolpskott som jag blir helt knäpp på
😤😤

Jag har några som är helt underbara all kärlek till dem, men översittare har jag inte mycket för.. jag har sagt det förr och säger det igen, vi har olika roller på skolan men är oavsett titel lika mycket värda..

Det har varit situationer som gör mig arg, besviken och ledsen så man håller masken och sen när man är på väg hem kommer tårarna.. är det så det ska vara ??? Jag brukar säga ifrån när jag är missnöjd men en del saker vet man inte hur man ska ta upp...

Men då kommer då frågan, VAD SKA JAG GÖRA ISTÄLLET???????

Jag är nog bara trött och deppig nu och less på allt så då är jag väl extra känslig.. jag lär nog kämpa ett tag till men det börjar bli dags och rannsaka sig själv vad man håller på med.. jag vill poängtera att jag trivs med mina arbetsuppgifter det är mer det runt omkring som jag inte trivs med.. man kan inte älska alla människor men med respekt kommer man långt!
Återigen ett tankarna-rullar-inlägg
😳 ber om ursäkt för att det är lite rörigt 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag som arbetar i en skola ser dagligen hur eleverna behandlar varandra och även bristen på respekt för vuxna.
Jag själv har ju blivit utsatt för mobbing, mest psykisk mobbing än fysisk, kränkt pga min hörsel och det är väl mycket det som format mig till den Ullis jag är idag! På gott och ont helt klart..
Jag brukar ofta iaktta hur eleverna är mot varandra och vilket språk de använder! Det kan komma det mest sanslösa ord ur deras munnar, och oftast är det ord som bara kommer, för när man konfronterar dem så vet de knappt vad de sagt för nåt för de har ingen aning om vad orden betyder! Men när de kläcker ur sig , jävla CP eller jävla handikappad då brinner det i huvudet på mig, och då brukar jag säga att då pratar ni illa om mig också och det tänker jag inte acceptera.. De tänker ju såklart inte på att jag är handikappad men jag brukar säga att det sårar mig så mycket när de säger såna saker till varandra,, det får mig att må så fruktansvärt dåligt att minnas hur jag hade det när jag gick i förskolan med hörande.. jag var dum i huvudet enligt dem bara för att jag hörde dåligt!
Även idag som vuxen kan man mötas av idioti fast idag biter jag ifrån och visar mitt missnöje!
Fråga mig inte hur det blev de här funderingarna men ibland kommer det över en hur man haft det! Inte bara massa roligheter utan även jobbiga saker..

Ha en fortsatt skön helg 💞

Likes

Comments

View tracker

Och det blir bara vara helt enkelt.. Vi hade roligheter på gång men de har vi skjutit på ett tag, synd egentligen men man måste tänka på hälsan i första hand helt enkelt!
maken hostar och har feber och jag är allmänt hängig och orkar inte vara social😒
Nya tag på måndag igen 😉😇

Likes

Comments

Passar inte mig längre känner jag😒👎
Ända sen vi kom hem från GC har jag haft ont i mina leder och är trött trött trött sa jag trött😳

Jag går upp kl 4.45-5.00 varje morgon och det är okej då jag ofta ligger i sängen vid 21,, somnar nog vid 21.30-22,,det är helt lagom men ändå är man så förbannat trött och det vet jag att jag inte är ensam om då mörkret i Sverige inte är det roligaste, sen kan ju såklart hösten också vara fin absolut! Men kylan och mörkret är ett BIG NO NO 😱

Jag känner mig som en zombie deluxe trots träning och roligheter..
Sådär nu har jag gnällt klart😜😉Likes

Comments

Förra veckan var vi ju på GC, puerto rico på semester.. Och då fanns det tid för tankar och funderingar när man låg i solstolen och njöt av solen och värmen 👍

För mig är ju såklart Thomas viktigast, och i och med hans sviktande hälsa senaste året så har det ju såklart varit påfrestande och jobbigt för oss båda men framför allt för honom.. Jag har gjort mitt bästa och stått vid hans sida..Jag har åkt till jobbet varje dag för att få distans och Thomas får vara ensam hemma de dagar han inte har div besök och göra på sjukhus. Det positiva är att han börjat arbetsträna en gång i veckan. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Mina föräldrar är också en stor prioritering jag har i mitt liv, de behöver hjälp med div saker och vi ses varje vecka, pratar i telefon nästan varje dag
❤️
Svärföräldrarna ligger högt också på listan.. De är inga ungdomar längre så man får ta vara på den tiden!

Mina änglar Sofia och Sara försöker jag alltid finnas till för när de behöver mig,, oavsett vad det handlar om så ska de veta att jag kommer på stört!
😘

Sen har jag många som jag bryr mig om och försöker finnas till för på olika sätt, man har ju olika relationer till folk..

Fast återigen så märker jag att jag glömmer bort mig själv på vägen!!
Så nu har jag lovat mig själv att jag ska bli lite mer ego och lära mig säga ifrån om jag inte kan, orkar eller har tid! Jag finns till i första hand för mig SJÄLV! Och för att må bra måste jag få mer ordning på min träning som varit upp och ner hela det här året.. jag bryr mig inte om att tänka kilon el centimeter, jag vill må bra och det vet jag att jag gör när jag har träningen som fokus..

Likes

Comments

Det har kommit till vår kännedom att folk ifrågasätter hur Thomas hälsa egentligen är.. 😞
Jag hade först tänkt strunta i att skriva något men någon rad vill jag få ur mig!
Ni får gärna ta över Thomas mående, han vet inte från dag till dag hur han mår, vi kan inte planera fullt ut vad vi ska göra med risk för att man måste ställa in allt😏
På Gotland låg han och vilade/sov säkert 8 av de 14 dagarna vi var där, inget kul alls för mig,, för mig är det ingen som tänker på att jag också har det jobbigt och försöker leva ett liv ändå.. Som tur var så hade jag saker att göra ändå i och med garagebyggandet, måla brädor klippa gräs sköta markservicen och massa annat.. Vi var på stranden 2 gånger a 3 timmar för det var vad Thomas orkade med..
Vi kämpar på och Thomas vill inget annat än att bli FRISK OCH MÅ BRA!
Han har även hans ögonsten motorcykeln på försäljning på en mc-firma och bara det borde väl sända en signal att han inte mår bra, eller??
Nu vill vi försöka göra det bästa av sommaren som är kvar och ta en dag i taget! Jag kör mitt race ändå och försöker ha kul även om vissa dagar är tyngre..
Med detta sagt önskar jag er alla en fortsatt skön sommar och hoppas ni mår bra och får hålla er friska!
❤️

Likes

Comments

Världens underbaraste resa! Vi njöt och kopplade av hela tiden .. Thomas mådde så bra!
Träffade ett par från Norrtälje som vi hängde lite med,, helt underbara ...
Låter bilderna tala helt enkelt 😉😘

Likes

Comments

Thomas! Vi träffades redan 1983 och då fick jag upp ögonen för dig, men du var upptagen med andra brudar😉
Vi hade väl egentligen inte så mycket gemensamt då jag hade min fotboll som jag gick in för till 100% och du levde livet med skola/arbete/brudar och fester..

Vi prövade att dejta nån månad under gymnasietiden men det blev inte så mycket med det..

Sen tog det fart hösten 1988,, vi strulade väl runt lite och det hände lite saker som kanske inte var så lyckade men that's life 😊 sen bestämde vi oss för att det var VI, 6 nov 1988!
Under dessa år har vi bott ihop sen januari 1989, vi har haft toppar och dalar precis som det ska vara,, vi förlovade oss 6 maj 1989 kl 00.01 på gotlandsbåten över till Visby ,,
Du har alltid stått vid min sida och jag vid din sida! Att vi inte fick barn är nog en stor sorg hos oss båda men som vi har sagt många gånger är att vi har valt varandra och valt att leva livet ändå!
Vi har varit ute och rest vilket du absolut inte tyckte om först, men nu kopplar du av och njuter du med!
Vi har kämpat med våra arbeten och du har fått tagit det tyngsta ansvaret ekonomiskt men vi har fixat det också!

Vi gifte oss 7 aug 1993, tanken var ett bröllop modell mindre men det blev större än vi tänkt, men det är kul att höra folk prata om det än idag 🎈🍾

Under alla år har vi varit duktiga och pratat med varandra, oavsett om det handlar om att kanske kärleken har tagit slut eller helt enkelt nåt som man funderat över! Vi har har haft fullt förtroende för varann hela tiden!

Nu har vi de senaste 8 månaderna kämpat med din hälsa och det har varit tungt, jobbigt, ledsamt och frustrerande😔 men jag har stått där hela tiden, fast jag ibland helst av allt hade velat vara nån annanstans och bara skrika ut hur jobbigt det är👊🏼

Men nu är det bara 8 dagar kvar tills vi åker iväg till Gran Canaria och firar din 🍾🍾50-årsdag🎈🎈det är min present till dig ❤️! Vi ska bara njuta, bada, sola, umgås och ta hand om varandra precis som vi alltid gör!

Du är mitt allt, min bästa vän, min älskade man❣❣❣❣

JAG ÄLSKAR DIG IGÅR IDAG IMORGON FÖR ALLTID❤️

Likes

Comments

De säger att den upptäcktes på 4-årskontrollen, men mina föräldrar tror jag hörde på båda öronen ett tag.
I vilket fall som helst så fick jag hörapparat och fick hjälp med talet..
Jag började i förskola med hörande men det funkade inte alls då jag vart mobbad,, flyttades till en förskola i hallonbergen med andra hsk vilket funkade okej.
Första klass började jag på Kyrkskolan som ligger i Danderyd, det blev taxi fram och tillbaka, där gick jag till 6:an, samtidigt som jag spelade fotboll i ett lag Jakobsberg med tjejjer som gick tillsammans i skolan och var polare, det var hej när man kom och glada miner då jag alltid gjorde mål men sen var det ingen som pratade med mig 😏 jag var på Gothia cup två år med det laget och det var det jobbigaste jag gjort, mådde skit rent ut sagt! När jag sen som 13-åring blev upplockad till damlaget då kände jag att jag ville byta lag och visa att man kan lyckas som hsk... Samtidigt började jag på Alviksskolan och fick nya kamrater som tyckte om mig för den jag var/är!

Min pappa kontaktade då AIK så jag fick provträna med dem och fick börja där, de två bästa åren som fotbollsspelare❤️ de var ingen som tryckte ner mig för att jag hörde dåligt, det var fotbollen som förenade oss! Tyvärr fick jag ta beslutet att lägga av då min hörsel försvann när jag nickade bollen 😔 tungt men nödvändigt för att rädda den lilla hörsel jag hade.
Skolan funkade eftersom jag gick i hörselklass, vi tog studenten juni 1988 och då började arbetslivet,,
Jag hade arbete på bankgirot och det var kul, flyttade sen till Märsta och tyckte det var jobbigt och pendla få jag började 6.30 på morgonen 🙄 slutade där och satte mig i kassan på Domus i Märsta centrum 6 roliga år.. Men mycket tröttsamt i och med att jag var tvungen att HÖRA hela tiden.Blev permitterad då de skulle lägga ner butiken och blev arbetslös ett tag, hamnade sen på ett hotell som hotellrumsstäderska och där var jag i 5-6 år,, tungt och mycket att lyssna och vara vaken..
Blev sjukskriven och hamnade i nån sorts depression och lämnade hotellet .. Gick kurser för att se vad jag skulle klara av med min hörsel bla bla bla..
Hamnade sen av en slump på skolan då en granne ringde på dörren och frågade om jag ville jobba och där är jag fortfarande kvar! De har tagit hänsyn till att jag inte klarar allt i och med min hörsel och det är jag tacksam för!

Vad vill jag komma fram till!?? Jag har sett en serie på viaplay som heter "switched at birth" som har gjort att jag funderat på mitt eget liv som hörselskadad!
Jag är idag opererad med cochlea implantat och ser mig själv som hörselskadad med ett annat hjälpmedel, jag kan teckenspråk men trivs inte i den döva världen ( jag kan tyvärr inte förklara varför ) men de som känner mig vet att jag kämpar varje dag med att göra mitt bästa och den som inte kan acceptera min hörselskada behöver inte ta kontakt med mig! Jag har valt den "värld" jag vill leva och fungera i helt enkelt , vi är fria att göra våra val helt själva 👊🏼

Det blev en liten rörig berättelse det här men jag ville lyfta fram att jag är faktiskt hörselskadad vilket många har svårt att se/förstå!

Likes

Comments