Herrejäklar vad tiden går. Redan i vecka 25 (24+1), =) Känns som det var igår vi plussade men nu har mer än halva tiden gått och det börjas räknas ner tills jag går på ledighet.. ca 2,5 månader kvar.
Det börjar röra sig mer och mer därinne för varje dag som går och det är magiskt, underbart och samtidigt läskigt. Det är en konstig känsla men jag har lärt mig att skilja på bebis och tarmarna.
Igår kände till och med Tim hur bebis hade disco i magen.
Idag har han dock varit mycket lugnare och jag var orolig ett tag där tills jag käkade lunch på jobbet vid 12 och drack ett glas iskallt vatten. Då hade jag inte känt honom sedan ca 03,00 när jag var upp och kissade.
Nu på kvällen har det varit fart iaf så han är fortfarande kvar därinne och vi alla längtar tills han behagar att komma ut vid årskiftet <3 Älskade lilla krabat <3

Men ju mer tiden går desto mer har jag börjat fundera på hur livet som mamma kommer bli.
Jag kommer såklart göra allt i min makt för att skydda min lilla bebis livet ut, jag kommer älska honom från första stund. Det är en självklarhet. Men allt däremellan, alla besök till bvc, alla vakna nätter, rädslan att inte räcka till rädslan att inte kunna amma, rädlsan att blir "ensam". (Här vet jag att jag inte är ensam men ni förstår. Att inte ha "Några vänner" och träffa under mammaledigheten.)
Jag kommer självklart njuta av min ledighet tillsammans med Lilleman (han får heta så tills vi bestämt namn) och göra allt jag kan för att vi ska ha det så bra vi kan hela nästa år.
Jag tror bara att jag grubblar mer än jag borde. Men det är svårt när man inte alltid vet hur saker kommer bli. Men jag längtar något fruktansvärt efter Lilleman och få se vilken liten individ han är, Vem han är och vem han kommer bli.
Älskade lilla vän. DU ÄR MER ÄN VÄLKOMMEN TILL MAMMA OCH PAPPA NU!

V25. (24+1)
Jag vet att man inte ska jämföra sig med andra. Men ibland undrar jag om jag ens växer om magen. Känns som en del är lika "stora" som mig fast dom är 10 veckor efter.
Jag försöker inte att jämföra mig med andra, för alla är vi olika, men det går inte alltid.
På torsdag är det BM-besök och då får vi höra Lillemans hjärta för första gången.


Nu är jag så trött efter veckans jobb och jag har åkt på en förkylning så nu tar jag och bommar igen allting och sover. 
Ha en fantastisk kväll 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Familj, Graviditeten, Kärlek

Går in i en ny vecka imorgon. Vilket innebär att vi kommer besöka barnmorskan om en vecka.
Om jag förstått rätt så kommer det att mätas mage, tas prover, vägas och lyssna på bebis hjärta.
Prata allmänt om graviditeten antar jag. Men är det då vi ska ha bestämt vald förlossningsklinik?
Jag velar lite fortfarande mellan KS Solna och Danderyd.
Men som sagt, det kanske inte alls blir där man hamnar även om man väljer det.
men jag kommer iaf att framföra det till barnmorskan på besöket.
Ska iaf bli mysigt att få höra hans hjärta slå vilket jag inte fått göra ännu.:)

Förlossningsbrev? Måste man skriva det? Kan jag inte bara berätta hur jag vill ha det där och då?
Det är massor som jag börjar fundera på som jag känner att jag vill ha med mig sambon på men han är inte helt med i svängarna. (Tänker nog mer på renoveringen än bebis)
När ska man packa förlossningsväskan? När anses det var "okej" att göra allting redo för bebis ankomst?
Jag vill NU NU NU Men jag vet att jag inte kan göra något fören vi flyttat och lägenheten är redo att inredas. BB-väskan kommer jag nog packa när jag går på mammaledighet första december. Och förhoppningsvis har barnvagnen kommit så jag kan pyssla i den också. Sen kommer jag troligtvis att tvätta upp alla bebiskläder vi(jag) köpt =) OH Längtar så efter våran älskade son <3 Du är redan nu älskad <3

ASSÅ JAG DÖR! Tänk att få klä på honom detta i vinter!!!:D <3 Ska köpa overallena som finns till också. Sambon kommer döda mig när han får reda på det ;)

Dags och vila lite innan middagslagning och mys med min älskling nr 2 <3

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Graviditeten

Någon tipsade mig om att gå på Gravid-vattengympa. Kikar runt på olika anläggningar i Stockholm men det kostar ju fan en förmögenhet för ett fåtal gånger. Det enda jag vill är att prova på, och se om det är något att satsa på tills bebis är här. Men var hittar jag dom anläggningar?
Har kollat på Medley i Solna men dom tar ju 1500kr för 5 tillfällen... =/
Tips mottages mer än gärna.Jobbhelgen är över. Det gick mycket bättre än förra gången. Kanske för att jag vågade ta för mig och faktiskt be om att få ta hand om ett barn själv, (självklart med backup av en van personal). Och det gick super. Bebis överlevde dagen, skämtosido, är så stolt över mig själv att jag faktiskt vågade mer än tidigare. Dom är ju så små så man är rädd att dom ska gå sönder, men dom tål mer än man tror :)
Förresten., har fått ett babygym av en kollega. Ja, FÅTT, Hon ville hellre att det kom till användning än att det låg där o skräpade eller att hon skulle kasta det. Det är Mumin =) Men det kommer inte packas upp fören bebis är här och behöver använda det. Onödigt liksom. Ja kanske att jag packar upp det för att se hur det ser ut och tar finare bilder men för tillfället får ni denna. Tack fina du!
Så skönt att man kan få några nya bekantskaper även om dom är några par år äldre så är det skönt att ha kollegor man kan prata med på lunchen och under arbetspasset!

Antar att det ser ut såhär när det är uppackat (se bild ovanför) Tack iaf Linda :)

Imorgon är det ledig dag. Så antingen blir det städ/tvättdag eller så blir det en dag att bara njuta och ta vara på mig själv. Ska se om det går att hitta ett bad där man får Prova på Gravidvattegympa.
Eller också fika med någon vän eller vem som nu vill..

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Det här med hur man ska planera ledigheten på försäkringskassan. Det verkar vara svårare än man tror. Jag kan ju visserligen jobba kvällar och helger när lilleman är tillräckligt stor och inte behöver mamma hemma för mat utan han kan få ersättning på flaska. Men det är ju ändå läge kanske att planera in ledigheten både för mig och Tim.
Någon som har bra koll på detta?

Sitter och kikar på Nyhetsmorgon innan det är dags för helgjobb (kväll idag och dag imorgon) så det blir inte mycket tid med sambon fören imorgon em. <3
Sitter och letar en bra dator. Jag är rätt sugen på att skaffa en egen (delar med Tim just nu) för att kunna göra det jag vill under dagarna och i framtiden ha en dator för att kunna ev plugga på. Men också om jag väljer att försöka jobba med Forever under ledigheten. Då kan jag inte riktigt ockupera hans dator som han tittar på "tv" från.
Det är inte lätt och veta vilken man ska ha, har ju inte det största kontot att handla från heller så den får inte kosta skjortan även om jag vill ha en apple dator.
Jag älskade min Acer dator, som tyvärr gav upp för nått år sen :( Lutar åt en liknande nu också.


Dags att iaf göra morgon så jag kommer iväg till jobbet i tid..
Ha en fantastisk dag <3

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Okej, Jag kanske är lite väl tidigt ute men det är mycket tankar som snurrar i min gravida hjärna just nu.

Har haft funderingar på att plugga till sjuksköterska med inriktigt ambulans. Alt ambulanssjukvårdare.
Jag har nyligen börjat ett nytt jobb, varit där en månad, och jag kommer att gå på mammaledighet i december och blir borta ca 1 år. Jag är lite osäker på om jag kommer/vill gå tillbaka till min arbetsplats efteråt.
Men jag vet inte om jag kan söka tjänstledigt direkt efter mammaledigheten eller om jag måste jobba efteråt alt säga upp mig för att plugga? Någon som har något svar?

Anledningen är att jag i dagsläget inte trivs så jättebra på min arbetsplats. Men jag är fortfarande under inskolning så kanske bara är något tillfälligt och att det blir bättre när jag får gå självständigt och göra det i "min takt" så att säga.
Jag får helt enkelt ge det en chans och hoppas att allting ordnar sig och blir bra. För just nu ångrar jag att jag bytte arbetsplats...
Kan vara min hormonella kropp som spökar också....


Blir till att snacka med chefen på tisdag när jag är tillbaka på jobbet.


Likes

Comments

Postad i: Familj, Graviditeten, Kärlek

När två blir tre 💕
Kan inte förstår att i januari blir vi tre personer i familjen! 5 men katterna 🌸
Att få dela glädjen med er är så underbart.
Vi har gått mer än halva tiden och veckorna går bara fortare och fortare känns det som. 😮
Snart är du här, våran älskade skatt!

För ungefär 2veckor sen började jag känna en konstig känsla i magen, ungefär som fladder. Googlade såklart upp det och det visar sig vara bebis som rör sig 😍
Jag tänkte ju att det inte kan vara tarmarna för det hade man ju känt... helt otroligt vilken känsla!
Att bebis lever rövare där inne morgon men framförallt kvällen är så underbart! Till och med så mycket att det börjar kännas utanpå magen också, och Tim fick även han känna bebis sparka/knuffa för någon vecka sen
Jag är så lycklig! ❤️

Nu kan jag äntligen dela med mig av vardagen med en resa till livet som småbarnsförälder 🌸

Likes

Comments

VAD ÄR DET SOM HÄNDER?

Hur kunde det här få ske? Ett terrorattentat i våran älskade huvudstad! 4 personer miste sina liv, ytterligare x antal personer vårdas på sjukhus och intensiven! Hur kan en människa göra en sån här jävla grej mot ett så oskyldigt Sverige?

Jag satt på pendelbussen från Huddinge till Solna i fredags em. Kommer till KS och möts av ett pådrag av poliser, ambulans och brandbilar. Min första tanke va: En olycka.
Kollar upp och framför mig sitter en kille med sin laptop och pratar i telefonen. Såklart lägger jag märke till vad det är han sitter och tittar på: Aftonbladet Live. "En lastbil har kört in i folkmassa på Drottninggatan/SergelsTorg".
WTF är min första tanke!
Tar upp telefonen och kollar fb, aftonbladet och alla andra sidor man kan få sig uppdaterad på. Såklart! Någon idiot har rammat Åhlenshuset i stan.
Tänker på alla mina kollegor som fick jobba stenhårt med att förbereda sig för alla skadade som komma ska. SOlna och dom centralaste sjukhusen var nog dom som fick jobba hårdast.
Visste att många skulle jobba frivilligt extra eller på sina lediga dagar.
Kommer hem och slår på nyheterna. hamnar i chock och undrar: HUR MÅNGA ÄR SKADADE?! Kommer det en till attack? Vågar jag mig ut numera? Var händer det här näst? Mall of Scanidinavia?
Såklart utrymdes MoS av säkerhetskäl.

Hela Sverige var i chock. Våran huvudstad var i chock.
Våra blåljuspersonal (Polis, ambulans och brandkår) jobbade för fulla muggar. Polisen sprang in i faran, när alla andra sprang FRÅN den. EN STOR JÄVLA ELOGE TILL ER! <3 NI ÄR ÄNGLAR!

Jag kan inte förstå vad som har hänt. Jag åkte förbi platsen i lördags kväll när jag körde T till Golden Hits.
Polisbilar var täckta av blommor och flaggor. Ljuslyktor lyste längs med drottninggatan! WOW.
Stockholm var i rullning om en lite tystare! Så fridfullt trots det som hände.
Den 7/4-17 kommer vara en dag vi i Sverige aldrig kommer att glömma!

TILL ALLA SOM BEFANNS SIG I OMRÅDET OCH VAR BEHJÄLPLIGA OCH FANNS DÄR FÖR ALLA SOM VAR STRANDSATTA!!! NI ÄR ÄNGLAR ALLIHOPA!!!! <3

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Idag efter jobbet åkte jag ner till Södertälje för att möta upp en tjej som ska hyra min lägenhet.
Det var med blandade känslor jag skrev under kontraktet men jag vet att det blir bra för båda parter.
Varför ska jag sitta på en lägenhet jag inte varit i på drygt 2 månader?
Nä, då är det enkelt att hyra ut i andra hand =)
Planerade lite vad jag ska spara och vad jag ska kasta/sälja/loppis. Känns som det blir en hel helg att bara röjja.
Men det är ju skönt också, för varför sparar man sånt man egentligen inte använder?

Nuu sitter jag och tittar på Let´s Dance, Tim är på AW med jobbet.
Längtar lite till imorgon. Då ska svägerskan fixa mitt hår. Det är kaos nu! Behövde egentligen bara säga vad jag ville ha för hårfärg så vet hon precis vad hon ska göra. Det blir nog alldeles utmärkt :) Mer om det imorgon :)

Färgen blir något åt det här hållet :)

Likes

Comments

Postad i: Kärlek, Ridning

What the Fuck hände med våren som äntligen var på väg? Helt plötsligt var allting vitt igen..:/
Iof är vi i Sverige så det är egentligen inte förvånande men jag längtar efter våren och värmen!

Har väl inte hänt nått spännande mer än att saker och ting kommer hända snabbt.
Jag har hittat en ny häst att pyssla med en dag i veckan. Mer behöver jag inte, nu. Ett litet varmblods-sto :)

Har ett riktigt lyckorus i kroppen :) allting kan bara bli bättre 😊

Likes

Comments

Postad i: Kärlek

Dont need butterflies when you give me the whole damn zoo 💕

Likes

Comments