Helgen har som alla andra lediga helger bara flugit förbi. Känns som man somnar å vaknar så är det söndag igen.
Idag åkte Patrik tillbaka till sitt jobb, nu jobbar han 4 dagar sedan är han hemma 3 å ja saknar ihjäl mig dessa dagar men som tur är så går det inte många dagar innan han är hemma igen. Blir nog lite värre när han jobbar 7-7 men då har ja ju han hemma 7 dagar 😍

Nu har ja äntligen börjar känna av liten i magen😍 så underbart tänk att det växer en liten människa i en :)
Nästa vecka ska vi även på ultraljud och då får vi reda på om det är en tjej eller kille😍 vi kommer ta reda på vad det är för tycker de är lika stor överraskning att få reda på det där som det är när den kommer ut:)
Å det spelar ingen roll vad det är för något. Skulle bli hur glad som helst vilket som:) namn har vi nog ochså typ redan bestämt men det kan alltid ändras:)

Nu blir det sängen och sova huset är så otroligt tomt utan Patrik hemma:/ så drf är det skönt att försöka sova så dagarna går fort 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 94 readers

Likes

Comments

Oj nu var det längesen ja skrev men vart mycket jobb och mycket hemma med alla djuren :)

Patrik har som sagt börjat jobba i Stockholm så han är borta en hel vecka å denna vecka som gått trodde ja att ja skulle gå under typ 😊 så himla ensamt utan honom å ja saknat ihjäl mig. Som tur var hade han gjort förmånga timmar och kom hem redan igår ingen är lyckligare än ja:)

Igår tog ja även ut min fina älskade sessan på en ridtur första gången hon skulle lämna mogge själv, men gick hur bra som helst :) sessan va pigg å glad och tyckte nog det var skönt att slippa mogge en stund som fick va hemma med Teddy 😊

I helgen är ja ledig så ikväll ska ja rida Goldini och i morgon ska Alva tävla både Goldini och sin häst 😀

Hoppas alla får en bra helg 😀

  • 129 readers

Likes

Comments

Helgerna bara springer iväg så inte funnits så mycket tid att skriva här.

Fredagkvällen blev lugn vi hämtade mamma på jobbet på kvällen sen var vi inne hos dom en stund och gick å la oss ganska tidigt:)

Lördag morgon hade ja lektion för duktiga Ella och Gullan :)
På eftermiddag gjorde vi i ordning allt uppe i stallet för vi skulle ha pay and jump på söndagen:)
Efter det var det bara hem och duscha för att sedan åka iväg på kräftskiva :)

Söndag var ja i stallet vid 8 tiden för att fixa i ordning det sista.
Kl 10 började pay and jumpen och var cirka 50 starter så himla kul:) var där till 2 cirka sen hem och rida Goldini och Lizzy.
På kvällen var vi hos farmor och spelade Bingolotto något ja inte gjort på jätte länge var faktiskt ganska mysigt:)
Sen gick vi och la oss vid 8 på kvällen och ja somnade direkt så himla skönt:) hoppas eran helg vart bra 😀

  • 215 readers

Likes

Comments

Äntligen tillbaka till jobbet känns skönt men otroligt trött då kl ringde tidigt i morse ☺️
Efter jobbet åkte vi till Linköping en sväng för att köpa ny matta till tv rummet och lite annat smått å gott:)
Köpte även en ny grimma till mogge då han bara växer och växer:) så nu har han st ponny. Undra hur stor han kommer bli🙈 nu är vi hemma igen å Patrik lägger klart sista golvet.
Ja ska åka och ha en lektion nu kl 5 sedan hem och bära ner soffan och lite så vi äntligen börjar komma i ordning 😀

  • 263 readers

Likes

Comments

Idag är första dagen utan feber känns så himla skönt. Haft feber i 9 dagar nu:O hur kan det äns vara möjligt liksom.
Men känns skönt att orka börja göra lite saker igen.
I morgon ska ja äntligen tillbaka till jobbet:) det ska faktiskt bli riktigt skönt att få en vardag och rutin igen.
Men nu när ja börjar bli frisk har Patrik tyvärr blivit sjuk:/ stackarn. Inte längesen han hade öroninflammation och nu värdens förskylning han ochså :/

Vårat tv rum börjar även ta form. Tanken från börjar var att vi skulle sätta upp en väg bara som vi pratat om ett bra tag nu men aldrig blivit av. Men istället så blev det nya väggar i hela rummet målat taket och bytt golv. Men kommer bli så fint när det är klart.
Vägarna har vi tapetserat vita och det blir så himla snyggt med det mörka och sedan blir det lite mörkare golv.
Längtar tills vi kan börja ställa in sakerna igen och börja använda rummet som vanligt:) vi ska även införskaffa oss en ny tv tyckte vi nu när vi fått ett nytt rum:)

  • 298 readers

Likes

Comments

Hej alla! Ja är fortfarande sjuk och helt orkeslös så drf händer de inte Så mycket just nu.
Haft feber nu 5 dagar och ingenting hjälper :/ nu har ja även fått kraftig hosta så i natt ringde ja 1177 och frågade om ja fick ta nån hostmedicin men hon ska att ja skulle undvika det och istället dricka honungsvatten men som ja tycker är så sjukt äckligt men ger det en chans.
Idag och alla andra dagar har ja sovit för det mesta.
Patrik har hållt på i vårat tv rum och känns tråkigt att inte kunna hjälpa till:/ men men får försöka vila så mycket som möjligt så ja kan komma tillbaka till vardagen så snart som möjligt. Hoppas alla får en bra helg min helg ska tillbringas i sängen :/

  • 335 readers

Likes

Comments

Kan ju inte påstå att ja mår mycket bättre:/ fy för att vara sjuk ont i hela kroppen ont i halsen ont i öronen och feber, och nu när vi börjat hålla på så mycket i huset så önskade ja att ja kunde hjälpa till får bara titta på och sen sover ja mellan varven. Igår fick vi en bit av taket målat i alla fall och tror det kommer bli superfint med vit tak och vita bjälkar.

Idag har ja en tid hos barnmorskan så ska försöka ta mig ditt. Ska även kolla med dom lite vad ja kan ta för mediciner så denna skit kanske släpper fortare.

Hoppas alla får en bra dag:)

  • 341 readers

Likes

Comments

Som ja skrev på förmiddagen så har ja blivit dunderförskylt och under eftermiddagen/kvällen har det bara blivit värre och värre mår pyton :/ så ja typ sovit och vilat hela dagen.

Vi har även börjat med att göra i ordning vårat tv rum ska bli en svart panelvägg där tv står sedan ska resten av rummet tapetseras vit och taket ska även målas vit.
Så när Patrik kom hem från jobbet började han måla det svarta som vi ska försöka sätta upp i morgon. Målning av taket kommer ja börja med senare då ja just nu inte orkar nånting :/

Nu ikväll blev det lite the framför tv och nu ska ja sova igen och försöka bli frisk så fort som möjligt.

  • 377 readers

Likes

Comments

Ja idag vaknade ja upp helt genomförskyld och 39 graders feber:/ usch känns som huvudet ska explodera så idag ligger ja nerbäddad i sängen hela dagen, orkade ingenting:/ hatar att va sjukt det värsta som finns😔
Hoppas alla andra får en bättre dag än mig

  • 400 readers

Likes

Comments