Header

Hej allesammans, ni som är kvar.

 Jag har nu bestämt, att iallafall jag tänker börja blogga här igen. Jag har haft ''skrivlust'' väldigt länge men jag bestämde mej nyss, ja, mitt i natten att jag ska börja blogga igen, haha. Och jag verkligen hoppas att jag kommer kunna hålla det, det är liksom lite som att ha ''börja träna'' som nyårslöfte, funkar inte för alla. Men jag ska iallafall försöka, från och med imorgon.

Så, vi ses imorgon, med ett inlägg... Ja, det gör vi!

/Ullis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej Cuties, 

 Fick bara lust att skriva igen, efter att inte skrivit på hur länge som helst. Ligger vaken och kan inte alls sova, och det är jätte sent, eller tidigt, det beror helt på hur man ser på det, haha! 

Hur är det med er då? Ni som läser detta, jag menar, det var väldigt länge sedan jag, eller Johanna skrev här, så inte många antar jag, men jag hoppas det är bra med er! Med mej är det sådär, livet är lite segt, men jag antar att jag snart kommer över segheten och att det börjar bli ljusare igen! 

 Inget jobb ännu tyvärr, snart hoppas jag att jag hittar ett, mest eftersom jag inte har någonting att göra, och mina pengar börjar ta slut. Och snart fyller Johanna år, och det är jul. Men men, det löser sej nog! 

 btw inte fixat någon kamera sladd, eller vad man nu kallar dem, så kan fortfarande inte lägga in bilder, och jag menar, det kostar ju också, så det får vänta...ett långt tag!

Men jag har tänkt börja blogga igen, jag vet inte riktigt när, men snart hoppas jag, så vi ses snart igen cuties!

Puss och kram! (much cheesy)

/Ullis

Likes

Comments

Hellu Cuties!

 Jag antar att idag har varit en dag då jag gjort rätt så mycket, jag menar, jag gör inte så mycket eftersom jag antingen är för lat eller... för lat för att göra någonting. Men idag har jag tagit mej upp ur sängen, med hjälp av min irriterande familj, och åkt till farmor och umgåtts med mia kära vän Nattha, haha, inte för att vi gjorde någonting särskilt, vi pratade mest, och sedan slutade det med att vi satt vid hennes köksbord och spelade Hay Day.. Vilken fruktansvärd händelsefull dag! Eller hur?!

 Sen har jag inte gjort någonting mer, och sitter just nu bara och stirrar upp i taket, och undrar om det är någon idé att försöka sova, eftersom det kommer säkert att ta några timmar!

 Men vi hörs imorgon hörrni! 

Sov gott!  /Ullis

Likes

Comments

 Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag saknar faktiskt skolan lite. Inte självaste skolan, men klassen, och framförallt studenten, haha, som förövrigt var mycket roligare än vad jag trodde att den skulle bli. Så här har ni en vacker bild på min kära vän Nattha och mej, ifrån våran student i somras! 


/Ullis

Likes

Comments

Är helt besatt av Taylor Swifts nya låt, lyssnar på den exakt hela tiden! Så, jag hoppas att ni också gillar den! 

/Ullis


Likes

Comments

Hah, hej vänner!

 Fortfarande inget inlägg, jag blev lat igen, haha!

 Meen, hur är det med er idag då? Förhoppningsvis fortfarande bra. Jag hade tänk sätta mej ner och skriva inlägg idag, men jag vaknade typ klockan 3, och sen hann jag inte, så det blir bara ett litet inlägg nu! 

Idag har absolut ingenting hänt, har dock beställt biljetter till morbror på höstlovet, som jag är så taggad för! Johanna är ute med några kompisar, så det blir barnfritt idag! Så skönt, eftersom det bara är hon och jag som ska åka till morbror, så vi kommer behöva umgås exakt hela tiden, vilket jag tror vi aldrig gjort tidigare, så det ska väl bli...roligt? 

 Nej men, vi kommer nog bra överens! Hoppas jag!

Ha en bra Lördag kväll allesammans!

/Ullis

Likes

Comments

Hellu!

 Fick en liten blackout och visste inte alls vad jag skulle skriva om, efter att jag skrivit att jag hade några idéer, känns logiskt. Eller så är jag bara väldigt lat och sover hela dagarna, och det är nog de mest troliga!

Men hur är det med er? Bra? Gud vad skönt att höra! 

 Själv mår jag också rätt bra, har haft lite saker att göra (Sova?) därför har jag inte skrivit alls på ett tag. Och just nu går mitt liv ut på att övertala mamma att ge mej och Johanna pengar så vi kan åka ner till våran morbror över höstlovet! Vilket vi ska, även fast mamma säger nej! Men det är väl typ det som händer i mitt liv just nu, haha! Inte alls mycket och jag har ingen anledning till att inte blogga, men ja, latheten tar över ibland! 

Men vi hörs, förhoppningsvis imorgon!

 /Ullis

Likes

Comments

Jag har pratat om det här bandet tidigare, och nu har de gjort mer musik, så tycker att ni ska kolla in resten av deras låtar ifall ni tycker om denna! *happy*


/Ullis


Likes

Comments

Hello cuties!

 Vi ''tog'' en liten paus bara sådär, det var inte direkt meningen men ingen av oss kände alls för att blogga. Men jag antar att jag känner för det igen, annars skulle jag inte vara här, haha! Jag har några nya idéer för inlägg och sånt, som jag ska fixa så det blir nog bra! Och jag ska försöka skriva varje dag, vi får se hur bra jag är på det! 

 Tänkte bara skriva det också, att jag ber om ursäkt för att det aldrig är några bilder, som jag har sagt innan har jag/vi tappat bort kamera sladden så jag kan inte lägga in bilder på datorn, och jag tar nästan aldrig bilder med mobilen, plus så funkar inte nattstad appen på min mobil....Och Johanna är alldeles för lat för att lägga upp bilder, så, det kanske tar ett tag att få upp bilder och sådant, men jag jobbar på det! :)

Hoppas ni har det bra!

 /Ullis

Likes

Comments

Lyssnar typ på den här låten, vet egentligen inte varför, men jag bara tycker väldigt mycket om den, så här har ni :D

 /Ullis


Likes

Comments