View tracker

Vardag

Måndag igen och efter min helg var jag inte glad över att gå upp tidigt imorse kan jag lova. Men dagen blev bra ändå, var i skolan på förmiddagen och sen åkte vi iväg på ett studiebesök som handlade om kundbemötande. Nu är jag hemma igen, nerbäddad i soffan med en godispåse, kan det bli bättre?

Helgen som var ska jag inte klaga för mycket på, hade kul även fast jag kanske inte var den piggaste kollegan direkt. Under lördag kväll/natt gick jag in och hade först hand om caféet för att sen köra lite i baren. Inget jag är van vid att göra, men tycker det är riktigt kul och något jag vill lära mig mer om! Söndagen var det full fart på jobbet, när jag började kom det först in 4 bussar med matgäster, och efter det fortsatte det rulla in bussar med jämna mellanrum.

Men nu tänker jag starta ett avsnitt av The Walking Dead och försöka glömma att jag har ytligare tre dagar med julbord i skolan framför mig, lovar att man tröttnar rätt snabbt på all julmat. 😉


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon som uppladdning inför denna jobbhelg. Idag hoppar jag in och jobbar 18.00-01.00 på ett event i Askersund tillsammans med en kompis. Sen ska jag hem och försöka sova några timmar, oftast är jag rätt uppe i varv ett tag efter att jag slutat, högt tempo hela kvällarna och man kan inte riktigt slappna av. Imorgon börjar jag jobba 13.00 igen fast på mitt vanliga jobb, egentligen skulle jag ha varit ledig därifrån i helgen men de ringde förut och undrade ifall jag kunde rycka in, så chansar på att det blir mycket folk och full fart.

Likes

Comments

View tracker

Hej och välkomna! Känner som så att jag vill ge bloggandet en till chans, denna gång på en ny blogg och med ett helt annat sug för att skriva lite då och då. Här nedan kommer i alla fall den obligatoriska presentationen av mig själv.

Jag heter Ulrika Hult och är ganska nyligen 18år fyllda. Jag bor några mil utanför Örebro tillsammans med min familj, våra två hästar och två katter. Jag går just nu mitt 3e och sista år på Alléskolan där jag utbildar mig till kock. På fritiden jobbar jag extra i köket på Restaurang Brändåsen, hittar på roliga saker med mina vänner och umgås med min familj.

Tyvärr rider jag inte längre, intresset började avta under mitt sista är på högstadiet och när jag började gymnasiet la jag ner ridningen helt. Men mina två hästar sen 12 och 9 år tillbaka finns kvar här på gården och lever livet som pensionärer.

Kortfattat kan man säga att jag har nått punkten i livet där jag försöker hitta mig själv och upptäcka vad världen har att erbjuda. Gör jag rätt som utbildar mig till kock och kommer jag vilja jobba som efter studenten? Kommer jag vilja fortsätta inom restaurangbranschen eller byta riktning helt om några år? Vill jag ge mig ut och resa efter studenten eller ska jag söka jobb och flytta hemifrån? Allt ovan återstår att se, och jag hoppas ni vill följa mig genom mina tankar och val i livet.

Likes

Comments