Måndag: It's my birthday! Jobba på Rosalis 7.30-16.00, därefter direkt till gymmet för ett konditions och benpass. Hem och duscha och sen fira med familjen.
Tisdag: Jobba 7.30-16.00 på Rosalis, åker sen direkt till gymmet för ett axel och ryggpass.
Onsdag: Jobba på Brändåsen 9.00-21.00, därefter hem och sova.
Torsdag: Jobba på Brändåsen 8.00-19.00, därefter åker jag till gymmet för ett konditions och benpass.
Fredag: Åker till gymmet på förmiddagen och kör ett bröst och arm pass, jobbar sen 17.00-21.00 på Brändåsen.
Lördag: Antingen åker jag till gymmet på morgonen och kör ett konditionspass med inslag av det jag känner för, eller så tar jag en PW här hemma. Jobbar sen 11.00-18.30 på Brändåsen innan jag sen byter om till festkläderna och drar på Halloweenfest hemma hos Amanda.
Söndag: Förmodligen skapligt dragen från gårdagens festligheter och veckan som gått så sovmorgon väntas. Jobbar 12.00-21.00 på Brändåsen.

Det här är alltså bara första veckan av två riktigt hårda veckor, jobbar sammanlagt 18 dagar i rad med blandade öppningar och stängningar. Denna vecka jobbar jag runt 60h och nästa vecka likaså, bara att bita ihop. Inte lätt att få ihop två jobb ibland.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Istället för att vandra i ängarna igår åkte vi istället till en vandringsled upp på Borgaberget och det var hur fint som helst, kolla bara dessa bilderna!

Likes

Comments

Hur mycket jag är hatar att sommaren är borta och vintern är på ingång så måste jag erkänna att oktober är en av de finaste månaderna på året. Som en sista färgstark klick innan allt blir grått och trist igen. Idag var det extra fint, efter några dagar med moln, regn och blåst så skiner solen igen och det är faktiskt skönt att vara ute. Så efter att jag ätit lunch, vilket jag ska göra alldeles strax, ska jag och Amanda åka till Snavlunda för att gå i ett naturreservat, kan förmodligen bli en hel del fina bilder tagna där. Efter det åker jag direkt till gymmet för ett rygg och axel pass med Nattis och låter det avsluta dagen.

Imorgon jobbar jag 7.30-16 igen och det blir mitt första egna öppningspass, men det ska nog gå bra det också!

Likes

Comments

Hej fina läsare, hoppas ni alla har en bra söndagskväll!
Min spenderas i soffan framför Game of thrones med en Ben & Jerry. Imorgon börjar min diet vilket innebär att det här blir mitt sista cheatmeal på åtminstone en månad. På ett sätt känns det skönt, jag är mer motiverad till det här än på länge, så nu känns som en bra tidpunkt att dra igång. För en månad sen hade jag förmodligen fuskat var och varannan dag, men nu ska jag nog kunna klara det här!
Men nog om det, hela min dag har inte spenderats i soffan utan jag har jobbat 8.30-16. Vi var en man kort men klarade oss bra ändå, hade det varit igår hade vi varit körda så tur i oturen att det hände idag.
Imorgon är det jag som öppnar, är själv en timme som uppvärmning inför torsdag, då är jag själv fram till 11, men det ska nog gå bra!

Likes

Comments

Jag vill börja få till rutiner i mitt liv igen. Har tagit dagen som den kommer sedan studenten utan någon egentlig plan. Eller plan och plan, jobb har varit det enda jag planerat och då jobbade jag nästan varje dag fram till september. Jag fick då en vecka ledigt innan jag började på mitt andra jobb, men varierade arbetstider är något som kvarstår.

När jag gick i skolan hade jag rutiner. Jag gick upp samma klockslag nästan varje dag, gick till skolan, kom hem från skolan och därefter gjorde jag det jag behövde, sen om det var städa, träna, jobba göra läxor, ja whatever det skulle göras innan jag kunde göra lite vad jag ville helt enkelt. Jag gick och la mig runt 22 varje dag för att orka upp morgonen efter och mina helger spenderades antingen på jobbet eller med vänner/familj.

Hur ser mina dagar ut nu? Oftast jobbar jag antingen 7.30-16 eller 11.30-21.30, börjar jag på morgonen känns det enklare att få ihop vardagen. Då åker jag direkt till gymmet efter jobbet och har det gjort och kan sen ägna kvällen åt att göra andra nödvändiga saker. Men börjar jag 11.30 som jag gjort i 3 veckor nu så tappar jag allt, jag sover fram till ca 10 på dagen, går upp och äter frukost och åker sen till jobbet. Kommer hem runt 22 men går inte och lägger mig då som jag egentligen borde göra utan somnar runt 01-02 vilket sen gör att jag sover länge morgonen efter igen. Jag får absolut inget gjort under dagen och det ger mig ångest, jag vill bryta det mönstret en gång för alla.

Imorgon jobbar jag återigen 11.30-21.30 men tänker ställa klockan på 07.15 och åka till gymmet innan, komma hem, duscha samt äta frukost och fixa stallet innan jag åker och jobbar. Sen när jag kommer hem igen gå och lägga mig direkt och försöka sova. Helgen och måndag går jag öppning igen vilket känns hur skönt som helst, då får jag några dagar som jag måste gå upp tidigt på och på så sätt få in det i vardagen igen.

Likes

Comments

Länge sen jag skrev något nu men dagarna bara rinner iväg känns det som!
Veckan började med ett långpass på jobbet, i tisdags var jag ledig och passade på att sova ut. Senare på dagen åkte jag ut till Brändis där det var avtackning av Linnéa och det bjöds på tårta. Igår jobbade jag återigen fram till 19 sen begav jag mig iväg till gymmet för cardio och lite axlar, inte varit där på några dagar så det var riktigt skönt. Idag har jag varit ledig igen eftersom jag jobbar helg, har hunnit göra matlådor, frukostbröd och ska snart iväg till gymmet för ett benpass med Nattis.

Likes

Comments

Måndag: Orkar jag tar jag mig till gymmet på morgonen annars tar jag vilodag, jobbar 11-21.30 på Rosalis.
Tisdag: Ledig, åker till gymmet någon gång under dagen och kör ett benpass.
Onsdag: Jobbar 11-16 på Rosalis, åker sen direkt till gymmet och kör ett rygg/axel/arm pass.
Torsdag: Ledig, åker till gymmet under dagen och kör ett pass med fokus på kondition och mage.
Fredag: Jobbar 11.30-21.30 på Rosalis, vilodag.
Lördag: Jobbar 9.30-16 på Rosalis, åker sen till gymmet för ett benpass.
Söndag: Jobbar 9-16 på Rosalis, eventuellt vilodag annars gymmet när jag slutat med ett helkroppspass.

Likes

Comments

Hej där ute!
Hur är det med er? Med mig är det bra tack, körde ett kortpass på jobbet förut 11-14, åkte sen hem och kollade på gårdagens avsnitt av Paradise hotel. Runt 18 åkte vi iväg till gymmet och körde lite axlar blandat med ben, var sjukt mycket folk där då de tydligen startat någon gruppträning den tiden så vi fick köra lite här och där. Passade även på att förnya gymkortet i 3 månader till.
Ni kommer ni troligen inte höra något av mig här, jobbar 11.30-21.30 inne i Örebro och är troligen hemma rätt sent. Kör på en vilodag från gymmet imorgon men tänkte ta mig ut och gå/jogga på morgonen istället.
Trodde jag skulle få vara ledig i helgen men icke, kör 11-20.30 på lördag inne på Rosalis och sen 12-21 på lördag fast då på Brändåsen. Men det gör mig faktiskt inget, gillar båda mina jobb och en helg till skadar inte, lite extra cash på kontot ju.

Likes

Comments

Gokväll vänner!
Eller kväll och kväll, men jag har krupit ner i sängen och tittar på Game of Thrones. Efter att vi hördes igår åkte jag och Amanda iväg på en liten shoppingtur, två par jeans och 4 toppar fick följa med mig hem. Efter väntade ett pass på gymmet där vi körde armar, bröst och axlar. Jag åkte sen hem och duschade och packade ihop lite grejer innan jag återigen begav mig in till Örebro, denna gång för en myskväll hemma hos Hannah framför Johan Falk.
Kom hem i eftermiddags efter att ha avverkat några timmar på jobbet och har i princip legat i sängen sen dess. Får se ifall jag tar mig iväg till gymmet senare för ett benpass eller ifall jag tar det imorgon innan jobbet. Någon av dagarna kommer i alla fall att få bli en vilodag, vilken återstår att se.

Från en betydligt bättre årstid.

Likes

Comments

Hej! Förra veckan gick fort, dagarna bara försvann där ett tag. Den här veckan är dock lite lugnare, har mest korta lunchpass på jobbet utom onsdag då jag jobbar 11.30-20 och som det ser ut nu är jag helt ledig i helgen, wihoo. Är ledig även idag och tänkte då passa på att åka en sväng till Marieberg med Amanda, vara på gymmet runt 17 med Nattis och sen åka till Örebro för att sova hos Hannah i hennes nya lägenhet inatt. Åker sen direkt till jobbet imorgon och därefter till gymmet är tanken.

Likes

Comments