Vietnam, Mål.

Det känns som alla mer eller mindre formulerar olika mål som de vill uppnå under året. Själv vill man ju inte vara sämre och jag har därför skrivit ned lite egna personliga mål som vore kul att nå. Vissa berör träningen, andra skolan, mitt övriga liv samt en kategori jag valet att döpa till mat. Alltså fyra olika rubriker med både lite större och mindre mål. Here we go!

Träning

Genomföra 200 träningspass.

Fortsätta träna för att det är kul och ger energi, inte tvärt om.

Testa på 5 olika träningsformer/sporter.

Mat

Äta vegetariskt minst en dag i veckan.

Tillåta mig själv att äta mer godsaker.

Skolan

Ta studenten till våren med en gymnasieexamen.

Göra högskoleprovet 1 april.

Övriga livet

Om jag kommer in på önskad utbildning till hösten, flytta hemifrån.

Åka på en weekend/resa med mig själv.

Läsa en skönlitterär bok innan sängdags.

Sädärja! Alla mål jag satt upp känns ganska rimliga. Det handlar mycket om att känna att min prestation är tillräckligt bra och att jag ska vara nöjd med det jag åstadkommer. Detta handlar mest om skolan men också om träningen. Helt enkelt att kunna känna att jag är bra oavsett om det blir A eller B i svenska eller om jag har en sämre dag på gymmet.

Nu ska jag snart dra av mig träningskläderna och lägga mig i bikini vid stranden.Imorgon byter vi hotell och åker till Vietnams huvudstad, Ho chi minh. Där väntar tre dagars shopping vilket ska bli superkul!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vietnam

Idag är sista dagen på detta underbara ställe. Vi har solat, badat, ätit otroligt god mat, tränat och läst. Typ så. Tänk om livet alltid kunde se ut såhär, utan krav och måsten. Det är i alla fall 16 nätter kvar som jag kan ha den känslan, sedan bär det av hemåt till kalla Sverige igen.

Just nu sitter jag på rummet och ska snart packa ihop min väska. Vi ska alldeles strax ta en taxi till ett annat hotell här på ön, ett lite mindre och lite mer personligt. Blir nog super! Annars då? Jo, tackar som frågar, på det stora hela är allt toppen, dock så har jag knappt fått behålla någon mat, så min energinivå är ganska låg. Annars mår jag fint.

Tjoflöjt!

Likes

Comments